mooc123

Silver Member
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mooc123

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. @Minci heb geantwoord in mijn verslag! Heel veel sterkte in ieder geval!
 2. Hi!! Ik ben zo blij dat dr. Van Engeland heeft gespoeld en de prothese weer terug heeft geplaatst. Ik ben nu 11 weken verder en het ziet er helemaal goed uit. Deze kant is wel gevoeliger maar geneest heel goed. De arts zei tegen mij dat er een kans is van 90 % dat het goed blijft gaan als er gespoeld wordt!! Bij mij hebben ze wel binnen 24 uur geopereerd gelukkig! Heel veel sterkte in ieder geval want ik weet hoe klote dit is, zeker als de prothese eruit moet!! Bij welke kliniek wordt je geopereerd?
 3. Op 11 november ben ik geopereerd (borstvergroting) en door een ontsteking nog een keer op 27 november. Alles is gelukkig hersteld! Van het weekend voor het eerst gezwommen, maar man, dat gaat niet makkelijk, last van de borstspieren. Nu ga ik over 5 weken skieeen, ben dan 12 weken PO na de laatste operatie maar ben bang dat ik daar ook last van heb. Zijn er oefeningen die je kan doen zodat die spieren wat makkelijker gaan mee bewegen? Ik zwem normaal gesproken 3 keer per week maar nu even niet.....
 4. Durf het bijna niet te zeggen maar: goed! Ruim 2 weken verder en gaat iedere dag beter! Borsten zien er mooi uit en op 1 klein korstje na is alles al mooi genezen! Ik ben dr. Van Engeland zo dankbaar,) Hoe is met jou ? Laatste foto zag er mooi uit!!
 5. Dat hoop ik ook maar ben zo bang dat het weer mis gaat... De pijn zit er nog maar moet proberen positief te blijven denken. Ik voel me ook zo schuldig tegenover man en kids nu ik weer weken niets kan, ik kan wel huilen....
 6. De prothese is gelukkig gebleven, hopen dat het nu zo blijft! Ik ben rechtshandig dus voorlopig blijf ik hulpbehoevend haha;) dank voor je berichtje!
 7. Operatie is achter de rug, gisteren om 17.00 uur onder het mes het bleek heel erg nodig! Alles is gespoeld en schoongemaakt dus nu is het afwachten hoe het loopt. Mocht uiteindelijk ook een nachtje blijven. Heb een sterke antibiotica mee naar huis voor komende week. Borst doet wel pijn maar dat is niet raar nadat ze hele boel overhoop hebben gehaald. Nu rustig aan en weer herstellen vanaf het begin;)
 8. @Redannie helaas is het niet goed gelopen... Gisteren op het verpleegkundig spreekuur geweest en die vond het nog wel meevallen en het er netjes uitzien op wat zwelling na. Dr. Koopmans heeft ook meegekeken en die vond het niet verontrustend. S'avonds zag de borst nog steeds een beetje rood en verloor er wondvocht uit wat in een straaltje eruit liep. Na wat bellen mocht ik me vandaag melden in Hilversum en moet helaas zo onder het mes. Dr. Van Engeland gaat me zo operen, ze hoopt dat ze kan spoelen en de prothese weer terug kan plaatsen ! Fingers crossed dat dit gaat lukken!
 9. @Redannie helaas is het niet goed gelopen... Gisteren op het verpleegkundig spreekuur geweest en die vond het nog wel meevallen en het er netjes uitzien op wat zwelling na. Dr. Koopmans heeft ook meegekeken en die vond het niet verontrustend. S'avonds zag de borst nog steeds een beetje rood en verloor er wondvocht uit wat in een straaltje eruit liep. Na wat bellen mocht ik me vandaag melden in Hilversum en moet helaas zo onder het mes. Dr. Van Engeland gaat me zo operen, ze hoopt dat ze kan spoelen en de prothese weer terug kan plaatsen ! Fingers crossed dat dit gaat lukken!
 10. @Redannie controle was goed, de chirurg die er was heeft ook mee gekeken maar zag alleen de zwelling aan de zijkant (bloeduitstorting, vocht). Litteken zag er ook ok uit gelukkig. Maar de pijn is niet minder en de antibiotica maakt me heel misselijk en moe dus dat helpt ook niet.... Morgen wordt ik weer gebeld om te vragen of de pijn minder is, zoniet dan woensdag of donderdag nog een keer kijken! Fingers crossed maar! Hoe is het met jou? Al helemaal gewend en met de pijn???
 11. Bedankt voor jullie reacties! Ik doe rustig aan! Arts belde vanmiddag nog terug dat er een lichte verhoging van ontstekingswaarden was maar gelukkig minimaal. Dus antibiotica zijn we sowieso mee begonnen! Aan 1 kant zijn de pleisters en hechtingen eruit gehaald en dat ziet er echt mooi uit;) Morgen controle afspraak bij Bergman en dan worden de rest vd hechtingen verwijderd.
 12. Dat is wel iets dat je iets vergelijkbaars hebt gehad! Heb je je album nog aangevuld? Ik ben wel heel blij hoe ze er nu uit zien haha, alleen die pijn nu is bijna niet te doen;)
 13. Bij een hele lieve arts geweest net in Utrecht. Het ziet er niet verontrustend uit maar wel bloed geprikt en een antibiotica kuur mee. Hij vermoed een hematoom, ook wel blauwe plek... ! Gelukkig niet onder het mes! Deze week terug voor een extra controle!
 14. Gaat nog niet lekker, de pijn loopt door naar mijn arm en rug dus vermoed dat ik door een ondoordachte beweging gisteren iets getriggerd hebt... zolang de borst niet rood en opgezet is probeer ik me geen zorgen te maken! Veel in mijn bed dan is de pijn te doen!