mooc123

Silver Member
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mooc123

Recent Profile Visitors

130 profile views
 1. Dat hoop ik ook maar ben zo bang dat het weer mis gaat... De pijn zit er nog maar moet proberen positief te blijven denken. Ik voel me ook zo schuldig tegenover man en kids nu ik weer weken niets kan, ik kan wel huilen....
 2. De prothese is gelukkig gebleven, hopen dat het nu zo blijft! Ik ben rechtshandig dus voorlopig blijf ik hulpbehoevend haha;) dank voor je berichtje!
 3. Operatie is achter de rug, gisteren om 17.00 uur onder het mes het bleek heel erg nodig! Alles is gespoeld en schoongemaakt dus nu is het afwachten hoe het loopt. Mocht uiteindelijk ook een nachtje blijven. Heb een sterke antibiotica mee naar huis voor komende week. Borst doet wel pijn maar dat is niet raar nadat ze hele boel overhoop hebben gehaald. Nu rustig aan en weer herstellen vanaf het begin;)
 4. @Redannie helaas is het niet goed gelopen... Gisteren op het verpleegkundig spreekuur geweest en die vond het nog wel meevallen en het er netjes uitzien op wat zwelling na. Dr. Koopmans heeft ook meegekeken en die vond het niet verontrustend. S'avonds zag de borst nog steeds een beetje rood en verloor er wondvocht uit wat in een straaltje eruit liep. Na wat bellen mocht ik me vandaag melden in Hilversum en moet helaas zo onder het mes. Dr. Van Engeland gaat me zo operen, ze hoopt dat ze kan spoelen en de prothese weer terug kan plaatsen ! Fingers crossed dat dit gaat lukken!
 5. @Redannie helaas is het niet goed gelopen... Gisteren op het verpleegkundig spreekuur geweest en die vond het nog wel meevallen en het er netjes uitzien op wat zwelling na. Dr. Koopmans heeft ook meegekeken en die vond het niet verontrustend. S'avonds zag de borst nog steeds een beetje rood en verloor er wondvocht uit wat in een straaltje eruit liep. Na wat bellen mocht ik me vandaag melden in Hilversum en moet helaas zo onder het mes. Dr. Van Engeland gaat me zo operen, ze hoopt dat ze kan spoelen en de prothese weer terug kan plaatsen ! Fingers crossed dat dit gaat lukken!
 6. @Redannie controle was goed, de chirurg die er was heeft ook mee gekeken maar zag alleen de zwelling aan de zijkant (bloeduitstorting, vocht). Litteken zag er ook ok uit gelukkig. Maar de pijn is niet minder en de antibiotica maakt me heel misselijk en moe dus dat helpt ook niet.... Morgen wordt ik weer gebeld om te vragen of de pijn minder is, zoniet dan woensdag of donderdag nog een keer kijken! Fingers crossed maar! Hoe is het met jou? Al helemaal gewend en met de pijn???
 7. Bedankt voor jullie reacties! Ik doe rustig aan! Arts belde vanmiddag nog terug dat er een lichte verhoging van ontstekingswaarden was maar gelukkig minimaal. Dus antibiotica zijn we sowieso mee begonnen! Aan 1 kant zijn de pleisters en hechtingen eruit gehaald en dat ziet er echt mooi uit;) Morgen controle afspraak bij Bergman en dan worden de rest vd hechtingen verwijderd.
 8. Dat is wel iets dat je iets vergelijkbaars hebt gehad! Heb je je album nog aangevuld? Ik ben wel heel blij hoe ze er nu uit zien haha, alleen die pijn nu is bijna niet te doen;)
 9. Bij een hele lieve arts geweest net in Utrecht. Het ziet er niet verontrustend uit maar wel bloed geprikt en een antibiotica kuur mee. Hij vermoed een hematoom, ook wel blauwe plek... ! Gelukkig niet onder het mes! Deze week terug voor een extra controle!
 10. Gaat nog niet lekker, de pijn loopt door naar mijn arm en rug dus vermoed dat ik door een ondoordachte beweging gisteren iets getriggerd hebt... zolang de borst niet rood en opgezet is probeer ik me geen zorgen te maken! Veel in mijn bed dan is de pijn te doen!
 11. Wat een horror nacht achter de rug.... Wakker van de pijn in mijn rechterborst, voornamelijk aan de zijkant. Je denkt dat je na bijna 2 weken alleen maar minder pijn krijgt en nu ik kan niet eens mijn arm normaal bewegen... Heb vannacht de kliniek gebeld en die zagen niets verontrustend maar jeetje ik kan nu wel huilen zeg..... Je begint je allemaal ellende in je hoofd te halen nu!
 12. Verder valt het idd mee ja gelukkig. De arts heeft ook een moedervlek weggehaald die precies in de borstplooi zat en dat bloed nu een klein beetje... Wordt straks door Bergman terug gebeld gelukkig!
 13. Dankjewel! Ben inmiddels redelijk aan de grote borsten gewend haha:) Nu heb ik sinds gisteren een klein beetje bloed uit een wondje bij de hechting, hechtpleisters zitten er nog op.... Ben nu 10 dagen PO dus lijkt me dat het nu wel dicht had moeten zitten toch? Hechtingen trekken ook een beetje, voelen niet lekker..... Iemand die dit herkend? Zie heel veel foto's voorbij komen zonder hechtpleisters?
 14. Zier er volgens mij netjes uit hoor! Bij mij zitten de hechtpleisters er nog op en zie je nog steeds een beetje van de stift dus bij mij ziet het nog niet zo mooi uit!