ABS

Gold Member
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About ABS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh en Ps. Ik heb echt amper pijn gehad. Na dag twee geen medicijnen meer gebruikt. Natuurlijk zegt dat weinig over hoe het bij jou zal gaan, maar er zijn dus ook positieve verhalen rondom het herstel
 2. Hoi Iris, Spannend allemaal zeg. Ik hoop voor jou op een positieve uitslag van de echo. Ik ben in november door haar geholpen, ook op medische indicatie. Ik vond haar een hele prettige en kundige chirurg. Ik had tijdens het consult de keuze tussen 330 en 380 en heb voor 330 gekozen. Achteraf zou ik echt voor de grotere zijn gegaan. Maar goed dat moet ieder natuurlijk voor zich weten. Maar de grotere boobies wennen snel ? Veel succes. Ben benieuwd naar je proces!
 3. @Aliciamas van harte gefeliciteerd met je nieuwe boobs ? wat was je al snel aan de beurt voor de operatie zeg. Zie dat we dezelfde maat protheses hebben. Ik kwam natuurlijk ook van niks. Ik kreeg destijds een 75c po bh aangemeten. Zit nu op 75E. Hopelijk heb je een voorspoedig herstel en kan je binnenkort genieten van het shoppen. Dat is echt zoveel leuker met boobs ?
 4. Hoi Renaate, je moet een echo aanvragen, geen mammografie. Dan kunnen ze precies alles meten. Ik vond dat heel spannend maar stelde eigenlijk echt niks voor. Succes!
 5. Wow! Echt super mooi zeg! Nu nog meer spijt van mijn anatomische implantaten ?
 6. Hoi hoi, ik ben erg benieuwd naar het verschil. Ben gewoon niet geheel tevreden met mijn keuze voor anatomische implantaten. Mag ik in jouw album kijken?
 7. Hallo, Wat fijn dat je al een eerste stap hebt gezet en dat je al een positieve echo hebt gehad. Ik ben zelf ook bij de velthuiskliniek geweest, in Velp weliswaar. Ik ben verzekerd bij CZ en mijn aanvraag was ter plekke goedgekeurd. Had de echo gegevens bij me en de chirurg gaf aan geen plooi te zien, dus direct de aanvraag ingediend en voordat ik de deur uit was al goedgekeurd. Acht weken laten onder het mes gegaan. Je kan in mijn album kijken mocht je willen. Staat op openbaar. Veel succes!
 8. Goedemorgen, Excuses voor de late reactie. Net even in je album gekeken. Ik vind de protheses je heel mooi staan! Denk zelfs dat groter wellicht ook niet meer natuurlijk zullen ogen. Ik denk dat ik echt wel een flink bredere bouw heb dan jij. Bij een smallere bouw natuurlijk ook smallere protheses en dus minder cc maar in verhouding zal het op ongeveer hetzelfde resultaat uitkomen. Ik heb nu bh omtrek 75, jij waarschijnlijk 65 of 70? Ik denk dat het kei mooi gaat worden en echt niet klein ?
 9. Dat was bij mij hetzelfde geval. 350 gepast, maar de protheses die ik had uitgekozen waren er enkel in 330 of 380. Uiteindelijk dus voor de 330 gegaan. En geloof me. Die D cup ziet er echt niet zo uit. Dat komt voornamelijk door de kleine omtrek van 70 of 75...
 10. Hoi hoi, Wat fijn dat je nu wat meer duidelijkheid hebt. Ga duimen voor een positieve echo voor je! Ik heb 330cc Mentor anatomisch, medium profile laten plaatsen. Toevallig op laten meten bij de hunkemoller twee weken geleden en kwam daar uit op een 75E. Merk nu al dat die maat echt wel te groot is. Een D zou beter zijn, maar ze zien er totaal niet uit als een D. Vind ze zelf echt meer op een B lijken. Had zelfs liever een maatje grotere protheses gehad (380cc), dat had wat betreft mijn afmetingen wel gekund maar mijn borstspier was te straks. Ze konden de protheses er niet onder krijgen... Succes. Ik blijf je updates volgen!
 11. @vithoufiore zijn jouw littekens trouwens nog in de plooi gaan vallen? Die van mij zitten op dezelfde plek als die op jouw foto's. Kan me bijna niet voorstellen dat ze ooit in de plooi gaan vallen...
 12. @vithoufioreWat fijn om dit te lezen! Jij hebt ook wel echt enorm geduld moeten hebben in jouw proces. Al die blauwe plekken ?. Heel fijn dat je er nu zo blij mee bent. En kan me voorstellen dat wat afstand misschien ook wel even prettig is. Gek he, hoe snel je ook kan wennen aan een ander lijf! Ben nu zelf 4,5 weken po en kan me nu al niet anders meer voorstellen. Ben toevallig afgelopen donderdag met vier weken po ook gelijk bhs gaan shoppen. Kwam op een 75E uit. Mijn mond viel er van open. En ik vind ze nog wel aan de kleine kant ?. Maar goed was bij de Hunkemoller en die vallen volgens mij ook gewoon erg klein uit. Commercieel wel goed bedacht. Ben benieuwd naar de update foto's!
 13. @vithoufiore hoe gaat het nu met je? Ben benieuwd of je veel verschil merkt in vergelijking tot eind oktober ?
 14. Hoi hoi, heel begrijpelijk al die vragen. Ik had ze destijds ook ?. Dank voor je compliment. Ben ook steeds meer aan ze gewend gelukkig. Ze voelen echt met de week zachter. Bewegen zelfs al mee wanneer ik op mijn zij lig. Maar ik geloof dat het tot een jaar kan duren eer ze echt helemaal zacht zijn. Zie geen randen en voelen doe ik ze gelukkig ook niet. En tja... Soms denk ik nog steeds dat ze wel iets groter hadden gemogen maar de mensen om mij heen die het weten vinden ze juist heel natuurlijk en mooi en de mensen die het niet weten valt het nu helemaal niet op. Dat is natuurlijk ook wel heel fijn. Waar heb je een afspraak gemaakt? Spannend allemaal he?
 15. Hallo Wieke, Afgelopen november heb ik mijn borsten laten vergroten. Ik kwam van niks. Nog geen AA, heb de ingreep dan ook vergoed gekregen. Ben met 330cc waarschijnlijk uitgekomen op een volle b of kleine c (maar dat is naar eigen inschatting aangezien ik ze nog niet heb laten opmeten). Ze zijn dual plane geplaatst omdat anders de randen te zien zouden zijn. De pijn is me echt alles meegevallen dus daar herken ik me helemaal niet in. Tot nu toe ook geen gekke vormen door de plaatsing achter de spier. Je mag best in mijn album kijken. Sluit me aan bij @Nog even wachtenzou echt nog even bij een andere kliniek langsgaan. Zijn ook verschillende chirurgen die een voorkeur hebben voor een natuurlijke borst en dus vooral de dames met deze vragen opereren. Succes!