ABS

Gold Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ABS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Pelle ik zie dat ik je vraag ben vergeten te beantwoorden. Ik ben eerst in gesprek gegaan met de huisarts (telefonisch) en heb haar gevraagd om een doorverwijzing naar de radioloog. Ze gaf toen aan dat ik waarschijnlijk eerst naar de pc zou moeten gaan. Ik had echter al contact gezocht met mijn verzekeraar en begreep dat de radioloog de eerste stap zou moeten zijn dus kreeg ik dan ook gelijk een doorverwijzing naar de radioloog. Huisarts heeft mij verder ook niet bekeken. Heb enkel aangegeven echt plat te zijn. Misschien kan je toch alvast een verwijzing vragen voor een echo? Bij de bauland kliniek en velthuis kliniek kreeg ik te horen dat ze dat niet kunnen en ik dus naar het ziekenhuis moest gaan. Mocht je die gegevens namelijk al in je bezit hebben kan de pc direct een aanvraag versturen.
 2. @Patries78ik heb even gekeken! Wat zijn ze mooi geworden zeg. Kan me voorstellen dat je super blij bent! Vervelend van de blauwe plekken, maar waarschijnlijk zijn die op tijd voor de zomer weg en kan jij straks stralen in een bikini ☺️
 3. @Esmeralda sorry, je berichtje was me ontglipt. Dank je wel voor je reactie. Wat goed dat je aan het sparen bent. Mocht ik het niet vergoed krijgen dan ga ik het ook zelf betalen. Heel veel succes!
 4. @Lies-L zo he. Wat fijn dat het zo snel geregeld is allemaal! Echt zo fijn dat er erkenning is voor je probleem. Ik heb zojuist wat foto's geupload (overigens wel echt heel raar om mezelf zo op het internet te zien, maar ala, toch onherkenbaar 😬). Ben zo benieuwd of ik er voor in aanmerking kom. Stom om te vragen misschien, maar zijn mijn foto's vergelijkbaar met jouw situatie? Ik ga inderdaad maar nergens vanuit. Kan het alleen maar meevallen en heb besloten dat ik het anders zelf ga betalen. Succes dames. @Pellejij ook he!
 5. @Patries78 dank je wel voor je reactie. Wat knap dat je zo open bent geweest over jouw situatie. Fijn dat ze er ook begrip voor hebben. Ik ga hier zeker over nadenken. Probleem is dat ik er nog niet zo lang werk en nog niet helemaal kan pijlen of hier begrip voor is met de hoge werkdruk die er is. Hoe voel je je? Ben je tevreden met het resultaat. Echt heel fijn dat je dit hebt kunnen doen. Vreselijk om je zo ongelukkig te voelen met je lijf!
 6. @Lies-L wat lief van je! Ik lees dat jij de aanvraag rond hebt. Wat fijn voor je zeg! Wat een herkenning hier ook. Altijd gedacht de enige te zijn... Ik kom ook uit Brabant, ga jouw kliniek in Uden misschien ook maar eens bekijken! Mag ik vragen waar jij verzekerd bent?
 7. @Pelle dank je voor je reactie! Spannend allemaal he? Ik durf je mijn borstomvang in cm niet te geven. Nog nooit opgemeten eigenlijk. Ik was vroeger altijd extreem dun en compleet plat. Een 70AA Was nog te groot. Inmiddels wel aangekomen en nu een 80AA maar de cups zijn nog net zo leeg als toen. Heb het idee dat er enkel een klein laagje vet bij is gekomen over de jaren heen... Man wachten duurt lang nu 😂 dat terwijl ik natuurlijk al jaren zo door het leven ga... Hoe is jouw omvang als ik vragen mag?
 8. Hoi Pelle, Ook ik ben nieuw hier en zit in hetzelfde schuitje als jij zit. Ik heb 26 juni een afspraak voor een echo. Ik ga heel hard voor ons duimen! Groetjes, Marcia
 9. Oké poging twee. Ik heb duidelijk niet goed genoeg gelezen en mijn bericht onder een verkeerde topic geplaatst. Excuus! Mijn naam is Marcia, 32 jaar oud, moeder van 2 kindjes en woonachtig in Brabant. Ik ben van plan om mijn borsten te laten vergroten. Ik ben mijn hele leven als zo plat als een dubbeltje en erger me hier al jaren aan. Ieder zei altijd, na kindjes zal het beter worden. Nou bij mij dus niet... Zelfs tijdens de zwangerschappen zijn mijn borsten nooit gegroeid, enkel na de geboorte wat stuwing maar ook dan was een a-cup niet te vullen. Door de jaren heen wel wat aangekomen, maar geen groei van de borsten helaas. Ik ben nu bezig met het traject voor een vergoeding via cz. Afgelopen week mijn huisarts gesproken en gelukkig reageerde ze erg meedenkend en begripvol. Ze heeft een doorverwijzing geregeld voor de radioloog. Die moet dan middels een echo vaststellen of er sprake is van <1cm aan klierweefsel. 26 juni kan ik terecht. Ik vind het zo enorm spannend. Twijfel nu heel erg of ik wel in aanmerking kom. Er is geen sprake van een borstplooi, maar wel iets van een kleine 'bolling'... Nergens op internet is er informatie of vergelijkingsmateriaal te vinden. Zo lastig... Ik hoor graag van dames met dezelfde ervaring. Daarnaast ben ik benieuwd naar jullie ervaringen met de bauland kliniek of de velthuis kliniek. Ik twijfel tussen de twee, maar neig inmiddels meer naar de velthuis kliniek. Maar goed, eerst de echo afwachten. Ben overigens werkzaam binnen het onderwijs en daarmee gebonden aan de schoolvakanties binnen het hoger onderwijs. Ook dus een puzzel wat betreft het plannen van de operatie aangezien ik enkel de zomervakantie en de kerstvakantie langere tijd vrij ben. Ik hoor graag jullie ervaringen en lees graag mee in jullie topics. Groetjes, Marcia
 10. Hallo allemaal, Na jaren twijfelen over een borstvergroting heb ik afgelopen week de knoop doorgehakt. Ik ga er voor! Na drie kindjes ben ik nog steeds enorm plat. Een AA maat bh is nog te groot, en de dagelijkse confrontatie met de platte voorgevel is echt verschrikkelijk. Ik wil graag proberen om de ingreep vergoed te krijgen van CZ. Spannend, want ik twijfel of ik minder dan 1cm borstweefsel heb. Van een borstplooi is zeker geen sprake, echter wanneer ik op mijn zij lig 'hangt' er wel een (heel) klein hobbeltje. Nergens op het internet kan ik vergelijkingsmateriaal vinden helaas. Is dit herkenbaar voor andere dames die dit proces al hebben doorlopen? Daarnaast vraag ik me af of jullie de echo hebben laten maken bij de PC of bij het ziekenhuis? Ik denk er nu aan een doorverwijzing te vragen voor de Bauland Kliniek, ze hebben een contract met CZ. Iemand ervaringen met bauland? Alvast bedankt voor jullie reacties 🙂