ABS

Gold Member
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About ABS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben heel benieuwd naar jouw resultaat. Zou ik met je mee mogen kijken? Wat fijn trouwens dat je in de gelegenheid bent om later te beginnen en dat je werkgever hier zo mee om gaat. Heb zelf het idee dat ze er bij mij op het werk echt niet zo mee om zullen gaan...
 2. Bedankt voor jullie reacties @vithoufioreen @tiffsklein. Wat een proces dit zeg. Denk ik er net uit te zijn, begin ik weer met twijfelen. Hoe gaat het met jullie? Zo blij wanneer ik straks in jullie schoenen sta en alles achter de rug heb... Heb vrijdag mijn consulent gebeld om te vragen of ze toch de 380 willen bestellen. Helaas stond er geen aantekening in het systeem dat dit aantal ccs ook mogelijk was. Nu gaat de arts mijn gaat bellen en wellicht moet ik zelfs opnieuw langskomen en laten meten om er zeker van te zijn dat het past. Opzich geen probleem, alleen is het de vraag of het gaat lukken aangezien de arts nog een OK dag heeft staan volgende week en daarna twee weken met vakantie is. De protheses moeten uiterlijk volgende week besteld gaan worden dus hopelijk weet ze ergens nog even tijd vrij te maken. Anders zal het dus toch 330 gaan worden. Ben alleen bang dat ik daar op termijn dan toch spijt van krijg. Vind mezelf nogal bovenarmen hebben en denk dat 330 nog niet in verhouding is... We gaan het zien!
 3. OkΓ© meiden. De twijfel begint toe te slaan. Heb destijds de keuze gekregen tussen 330 en 380. Heb toen aangegeven voor de 330 te willen gaan. Ben nu bang dat dit misschien te klein gaat zijn. Op deze foto's heb ik 350cc gepast. 330 hadden ze niet als pas prothese. Wat denken jullie? Bij 330 laten (is dus iets kleiner als op de foto's) of toch 380?
 4. Hoi @nkm Wat fijn dat jouw herstel zo goed is verlopen. Wel heel jammer van die 'maar'. Zou ik in je album mogen kijken? Ik ga 14 november voor mijn bv. Heb nu gekozen voor 330 maar had ook nog 380 kunnen kiezen. Lees nu overal dat dames vaak achteraf groter hadden willen gaan en begin nu te twijfelen.
 5. @Pelle, Los van de pech met de verzekering gelukkig dus toch mooie vooruitzichten! Super gaaf dat je het alsnog gewoon gaat doen. Ik ga zelf 14 november onder het mes. Kunnen we elkaar mooi steunen in het herstel!
 6. Je hebt gelijk @Lies-L. Ze hebben bij velthuis inderdaad gezegd dat er geen sprake was van een plooi. Anders was het bij mij misschien ook wel anders gelopen... Echt balen voor je hoor pelle 😒
 7. @Pelle jeetje meid wat ontzettend balen voor je. Wat oneerlijk ook dat deze chirurg zulke vreemde opmerkingen heeft geplaatst waardoor je geen aanspraak maakt ondanks de positieve echo. Ik zat in hetzelfde schuitje. Positieve echo maar angst voor de minimale borstplooi. Ben niet naar een ziekenhuis gegaan maar direct naar de velthuiskliniek. Tijdens het consult werd de aanvraag gedaan en direct goedgekeurd door cz. Zou het misschien nog een optie zijn om over te stappen naar cz? En dan in het nieuwe jaar de aanvraag te doen? Bij velthuis hebben ze enkel de echo resultaten opgestuurd en is daarna gelijk goedgekeurd zonder vraag om foto's. Hoe dan ook heel veel succes!
 8. @best_boobie dank je wel voor het aanpassen, en geen probleem, ik maak er zelf ook een bende van in mijn topic πŸ˜‚ @AnoukK ja grappig he. Bijna hetzelfde proces doorlopen. Was jouw aanvraag ook ter plekke goedgekeurd? Ik las al die horror verhalen hier en dacht echt dat dit nog weken zou gaan duren. Merk nu ook dat niet alle informatie meer juist is binnengekomen omdat ik zo perplex was. Maar even bellen binnenkort. Hoe dan ook echt super fijn. Eindelijk de mega pushups de deur uit en volgend jaar een hele lading nieuwe bikini's scoren πŸŽ‰ Hoe is het herstel jou vergaan?
 9. Wow ik ben echt nog helemaal van de wap... Ik schrijf de naam van een collega ipv de naam van mijn plastisch chirurg πŸ˜‚ operatie gaat 14 november plaatsvinden door dokter Tielemans... @best_boobiesorry!
 10. Hi @Lies-L en andere dames! Hier eindelijk even een update. Begin september zou ik een intake hebben bij de Velthuiskliniek in Eindhoven. Op de ochtend van de afspraak belde de kliniek om mij te laten weten dat de afspraak met dr. Esther mesters niet door kon gaan omdat het om verzekerde zorg ging en dat niet kon bij Velthuis?! Lekker dan, na ruim 6 weken wachten. Wel mocht ik een afspraak maken met deze dokter in het ziekenhuis. Een paar dagen later overleed een geliefde zeer plotseling, en was ik totaal niet meer bezig met de borstvergroting. Na een tijdje schoot het weer te binnen en bedacht ik me dat ik toch echt op het forum had gelezen dat er andere dames waren die hun vergroting via de zorgverzekeraar bij Velthuis hebben laten doen. Toch maar weer even de kliniek gebeld om te vragen hoe dit nu precies zat. Wat bleek, het potje voor de verzekerde zorg in Eindhoven was op, maar in Velp bij Dr. Van Lieshout nog wel plek en budget. Bij deze locatie en met deze dokter een afspraak gemaakt. Die afspraak was vandaag, en kan het nog steeds niet helemaal geloven! Wat een super fijn consult. Op mijn gemak mogen passen, al mijn vragen mogen stellen en in de tussentijd werd de aanvraag de deur uitgedaan naar de verzekeraar. Uiteindelijk uitgekomen op 330cc mentor anatomisch. 375 was ook nog een optie geweest maar dat leek mij toch echt wel iets aan de grote kant. Terwijl ik me weer aan het omkleden was riep de consulent opeens 'gefeliciteerd! Ik heb de goedkeuring van de verzekeraar al binnen'. Ik dacht echt dat ze een grapje maakte maar nee hoor. Cz heeft de aanvraag direct goedgekeurd. Operatiedatum dan ook maar gelijk gepland. 12 november krijg ik voor het eerst in mijn leven boobies! @best_boobie zou je mijn topic willen verplaatsen? Jeetje wat gaat het opeens snel! Ben zo benieuwd ☺️
 11. Wauw Ellen, net even gekeken. Wat zijn ze mooi geworden zeg! Zie nu inderdaad geen verschil van de borstplooi meer. Vind ze echt heel goed bij je lichaam passen. Wat heerlijk als je straks los kan gaan met shoppen!!!
 12. Hoi Ellen, wat onwijs fijn dat je nu zo blij bent. Zou ik ook mee mogen kijken? Ik heb je 'voor' foto gezien en vond ze toen echt al heel mooi, laat staan hoe ze nu dan zijn! Fijn dat je herstel ook zo goed gaat zeg.
 13. Van harte gefeliciteerd @AnoukKziet er nu al prachtig uit! Veel succes met het verdere herstel.
 14. @Pelle wat goed zeg! Ben heel blij voor je! Hier ook dezelfde angst nu. Ben ook bang dat ik een hele lichte plooi heb. Enkel wat vet, maar toch een plooi. Spannend hoor, ben benieuwd naar je tweede consult!
 15. Wat fijn dat je je veel beter voelt en alles lekker gaat! Mag ik mee kijken. Ik zou graag ook voor een c cup gaan. Volgens mij hebben we ook een beetje dezelfde bouw.