vithoufiore

Gold Member
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vithoufiore last won the day on November 15

vithoufiore had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

6 Followers

About vithoufiore

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. haha het is dubbel he? Ik ben 10 dagen eerder geopereerd en op sommige vlakken voel ik me al zo “ver”, maar op sommige denken ben je eigenlijk nog zo kort na je operatie..
 2. natuurwinkels zoals Holland en barret, online of bij de Kruidvat zag ik ze ook staan laatst. Ik dacht bij het vak “darmen”
 3. Yes!! Zit op werk stiekem even te kijken of je nog leefde dus even geen uitgebreide reactie maar you go girl!! Nu op naar een goed herstel hè 🍀
 4. Heb je nog veel zwelling? Evt ook OP je borstbeen? Ik herken die kortademigheid en druk op de borst heel erg, steken minder. Ik heb dat tot ong 2,5 week PO gehad. Toen de zwelling afnam nam dat kortademige ook af. Als je het niet vertrouwt even kliniek bellen, maar dikke kans dat het gewoon door de zwelling komt. Dat icm inspanning/harder worden van de borsten, maakt de kortademigheid erger
 5. Ik zei het je!! Heel fijn Wedden dat je als je er eenmaal bent en het gaat gebeuren ook rustiger bent dan je denkt? Succes girl!!!
 6. 😂 geweldig mens. Houd van directheid, nou dan zit je bij haar gebakken haha. Maar hé: eerlijk is ze wel, en daar gaat het om toch?! Goed dat je de knoop doorgehakt hebt. Gaat fantastisch staan! 😊
 7. Goeiemorgen! Hopelijk heb je een beetje geslapen, en zo niet ook niet erg, je gaat straks toch nog heerlijk slapen! Laat het allemaal lekker over je heen komen, niet teveel over nadenken en over een paar uur heb jij BOOBIES!! 🥳
 8. Dat voedingskussen is niet perse om jezelf uit bed te krijgen, in ieder geval mij help het daar precies 0,0 mee. Het is meer om je armen wat hoger te kunnen laten rusten en minder last van je nek te krijgen. Ik had echt zo'n portable rugsteun nodig (eerste dagen in elektrisch bed van mijn ouders gelegen, maar toen ik weer naar mijn eigen huis ging) om zelf uit bed te kunnen komen. Maar wie weet gaat het jou beter af, I hope so! Bij mij duurde het echt een week voor ik helemaal zelf uit bed kon (met hulp van rugsteun).
 9. Zijn jouw borsten verschillend op voorhand of na de operatie? Voor de operatie waren ze bij mij niet heel ongelijk, daarna heb ik dr. Zaal niet gezien dus zij heeft er nooit iets over gezegd Ze zitten inderdaad nog niet in de plooi, maar ze zitten ook totaal nog niet goed in de pocket, dus ze gaan nog wel meer in de plooi komen dan nu. Je weet natuurlijk nooit of het helemaal precies erin gaat vallen, maar het gaat zeker beter worden dan dit! Nee ik hoef pas na een halfjaar terug te komen, dat is ook de enige controle die ik bij dr Zaal heb. Heb voor de rest alleen op 1 week PO en 2 weken PO bij de verpleegkundige een controle gehad.
 10. Wat betreft je haren: ik was ze elke dag (slecht, ik weet het), en het is dus ook echt vet als ik het 1 dag niet doe. Ik liet alleen m’n vriend me douchen, dus toen hij maandags gewoon weer naar Maastricht ging (waar we wonen), en ik achterbleef bij mijn ouders, kon ik niet meer douchen haha. Ik ben uiteindelijk na 3 dagen niet douchen uit ellende naar de kapper in het dorp gegaan en heb ze m’n haar laten wassen 😂. Misschien voor jou ook een optie? Het deed me geen pijn of iets, gewoon stil in die stoel liggen. Ik had gezegd dat ik was geopereerd aan mijn schouder bij de kapper dus dat ik daardoor niet kon douchen en moeilijk liep etc. Wel heel fijn hoor, je ouders erbij. Zeker met uit bed komen, bereid je voor: dat is vreselijk. Het doet niet perse pijn, maar je mag je armen niet gebruiken en je hebt sowieso minder kracht dus ik kreeg mezelf dat bed gewoon echt niet uit de eerste paar dagen.
 11. Ja in grootte is het verschil echt minimaal nu en in kleding/bh niet meer te zien (althans ik zie het niet). Alleen dus die tepelhoogte zie je heel goed, vooral omdat ze bij het minste en geringste qua wrijving stijf worden, en dan zit links toch een stukkie hoger dan rechts 😂 ziet er niet uit haha. Maargoed komt wel. Ja litteken gaat prima! Ik smeer nog niks, tegen advies in, maar ik heb altijd geleerd: niks smeren tot het pot en pot dicht is. En weet je, iedereen doet helemaal panisch altijd, maar normaal smeren de meeste mensen ook niks op een litteken. Dus ik laat eerst het lichaam zelf z’n werk doen en als echt alle korstjes weg zijn ga ik smeren.