vithoufiore

Gold Member
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vithoufiore last won the day on September 29

vithoufiore had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

5 Followers

About vithoufiore

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gefeliciteerd!! Je hebt ze! Wat vervelend dat je zoveel pijn hebt, het is denk ik even een dag of 3 doorbijten en dan is de ergste pijn voorbij. You can do it!
 2. Spannend hoor! Heel leuk dat je ook bij dr Zaal gaat. Ik denk dat je een mooie maat uitgekozen hebt.
 3. Yes klopt zit geen rits, gek he? Heb er geen last van gehad tho, ik kon hem op dag 4 of 5 ofzo al wel zelf aan en uit krijgen. En daarvoor niet maar toen ging ik ook zeker nog niet alleen douchen haha. Ze hadden die met voorsluiting niet in mijn maat maar ik vond deze echt heel fijn. Heb er nu drie van en zitten echt heel goed. Blauwe gaat beter! Aan de zijkanten is het al voor een groot deel weg, alleen onder op mijn linkerborst en op mijn borstbeen zit het er nog. Maar ben braaf met arnica zalf aan het smeren elke ochtend en avond Heel mn BH's slaan groen uit van die stomme zalf haha. Ik ben ook met bio oil gaan smeren overigens, niet op de littekens (want ze zitten nog niet pot dicht en ik weiger er iets op te smeren tot het echt helemaal dicht is) maar op de borst zelf zeg maar. Hopelijk helpt het tegen eventuele striemen of wat dan ook. Baadt het niet dat schaadt het niet lijkt me. Zal vh weekend nog een foto uploaden, dan kan mijn vriend ze maken, beter perspectief dan die laatste foto's haha. Oh wat ontzettend leuk!! Ja heel zakelijk, maar ik houd daar zo erg van haha. Ik kan zelf in het echt ook best zakelijk of direct overkomen dus ik vond dat een verademing haha. Hoeveel CC krijg je? En mag ik vragen wat je nu ong hebt aan cupmaat? Ben benieuwd naar jouw topic, je bent in ieder geval in zeeeer goede handen. En geen probleem, vind het alleen maar fijn als mensen iets aan mijn topic/album hebben Spannend joh, lekker aftellen tot 16 dec!
 4. De Anita extreme control. Zit echt heel erg fijn, in tegenstelling tot wat ik lees op het forum heb ik nooit last gehad van deze BH! Heb hem ook in het wit. Ik heb er vaak een hempje van de zara onder (die met die wat bredere bandjes en dubbele voering rond de boobs), dan zie je er niks van!
 5. Jeetje als ik de foto zo zie lijken het echt mega meloenen. In kleding met sport BH oogt het (gelukkig) heel anders en juist heel erg in proportie, totaal niet groot of opvallend.
 6. Voor de geinteresseerden: vandaag moest ik voor m'n beste vriend z'n vriendin in de Hunkemoller zijn. Agz ik bijna 4 weken PO ben en vanaf dan een BH zou mogen dragen (is niet m'n plan), me toch even laten opmeten en gepast. Onder het mom nu ik er toch ben he haha. Nou, was even schrikken. Bij de Hunkemoller (nu is hun sizing wel 'groter' ikv marketing, hoorde ik in de wandelgangen) zou ik uitkomen op 65F... 65 in omtrek verkopen ze maar heel zelden en alleen online, dus dat vond ik echt een tegenvaller. 70E zat echt te wijd helaas. Als iemand tips heeft waar ik mooie BH's in 65F koop: help me out!! Voor de gein een fototje gemaakt in een van de BH's, geen idee meer welke maat, hij paste in ieder geval niet. Je ziet dat ze nog niet echt mooi 'in' de BH vallen en nu een beetje geforceerd worden. De BH voelt nu meer als een omhulsel/verpakking dan echt als een buste'houder'. Maar het lijkt al enigszins ergens op. Vier weken verder en het ziet er alweer heel anders uit denk ik . Voor nu houd ik ze nog lekker veilig in m'n charmante sportBH's.
 7. Ah ja ik heb inderdaad de eerste 6 dagen ook in het elektrische bed van mijn ouders geslapen. Had dat echt nodig hoor, kwam anders het bed zelf écht niet uit, en met het bed praktisch 90 graden zetten lukte het wel. Daarna heb ik die rugsteun nog zeker wel een dag of 4/5 nodig gehad, dan had ik net dat steuntje om uit het bed te komen. Maar je kunt altijd kijken natuurlijk!
 8. Hi! Ik had net gereageerd in mijn eigen topic maar even je door elkaar geraakt met iemand anders. Je moet dus nog!! Wat spannend. Heel leuk om jouw proces te volgen. Heb je alles in huis? Als je een gevoelige rug hebt en geen elektrisch bed, raad ik echt zo’n losse rugsteun aan, ik heb 0 last gehad, toen ik dacht zonder te kunnen kreeg ik pijn.
 9. Dankje! Ja ik begin wel iets meer tevreden te worden, maar meer omdat ik zie dat ze veranderen en dus ooit wel worden zoals ik wil denk ik Oh wat spannend zeg gelijk een nieuwe baan. Bevalt het? Ook alles goed gegaan? Kon je alles doen wat je wilde? Ja die BH’s.. ik ga er denk ik, mezelf kennende, wel vast een kopen haha. Stel ik ga uiteten en wil een keer iets anders aan dan een hoog shirt of trui om die stomme BH te verbergen, dat ik hem dan even 2/3 uurtjes aandoe. Maar voorlopig inderdaad nog lekker mn sport BH, heerlijk 😬
 10. Oh wat een gedoe zeg. Maakt de 330 en 380 qua projectie nog veel uit, dat zou je evt nog telefonisch kunnen vragen? Want groter aantal cc’s betekent niet meteen ook veel meer projectie. Hangt ook af van de breedte en profiel etc.
 11. Tuurlijk! Ik voeg je toe, en zal zo even in jouw topic reageren, zag dat je op me gereageerd had. Ja ik heb echt héél erg geluk gehad met hoe coulant ze op mijn werk ermee omgegaan zijn. Heb echt een baas, dat is er een uit duizenden!
 12. Heb nieuwe foto's toegevoegd voor de geïnteresseerden! Over 5 dagen zou ik officieel al overdag een BH mogen gaan dragen, toch heb ik het gevoel dat ze daar nog niet klaar voor zijn ofzo. Klinkt misschien zweverig of raar ofzo, maar heb het idee dat ze nog volop aan het herstellen zijn.. Dus denk dat ik er nog even mee wacht! Wel ben ik begonnen met weer naar de gym gaan, geen paniek, alleen braaf op de loopband wandelen. Gister een uur erop gestaan, wel 3.5 hele kilometers gewandeld. 😂 Maar goed, een week geleden had ik nog best veel last van benauwdheid dus dit is echt een flinke vooruitgang. Aankomende week wil ik elke dag op de loopband en wellicht wat rustige been/(onder)buikoefeningen oppakken. Werken ging goed afgelopen week, heb wel maar 23h gewerkt ipv 32/36h. Begon elke dag iets later, normaal zit ik 6:45 in de bus, en begin ik rond 8h. Nu ben ik steeds rond 11 en laatste dagen 10h begonnen. Dat ben ik komende week ook nog van plan, want ben qua energie absoluut nog niet 100%, maar gaat echt een STUK beter!
 13. Ik vind 350 mooi bij je staan, maar denk dat je 380 ook prima kunt hebben. Je kunt het met water of rijst thuis ook zelf passen schijnt, heb het zelf nooit gedaan haha. Ik heb zelf nu 325cc en paste niet groter, achteraf als ik de keuze had, had ik 350cc ook prima gevonden. Weet niet of dat je verder helpt..