vithoufiore

Gold Member
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vithoufiore last won the day on November 15 2019

vithoufiore had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

6 Followers

About vithoufiore

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Och ik snap je nog steeds zo goed! Inmiddels al wat dagen verder. Gaat het nu al wat beter @GarrieBarrie? Heb nog een foto update overigens, was met iemand aan het privé berichten maar dacht drop hem hier ook even. Heb het idee dat als ik naar mijn profielfoto kijk (die was ook wel echt pas 3 weken PO ofzo) en naar nu, dat de prothesen echt zo’n stuk gezakt zijn! BH is overigens ietsssjes krap, maar ze verkochten m’n maat niet en vond m te leuk om te laten liggen 😂 Dus ze zitten redelijk strak erin om het maar even zo te zeggen. Ondanks dat vind ik het wel echt een natuurlijk resultaat, wat ik ook wilde! Dus ik kan jullie allen dr. Zaal echt heel erg aanraden. Krijg veel berichtjes van mensen die haar overwegen, vraag gerust alles wat je wil weten, ik weet nog goed hoe eng ik het vond om de knoop definitief door te hakken qua welke chirurg. Dus PB me gerust met al je vragen voor de toekomstige mede boobjobbers
 2. Hi! Lief dat je het vraagt! Sorry voor mijn late antwoord, kijk niet meer dagelijks op het forum. Gaat heel goed! Nooit meer last van m’n borsten eigenlijk, heel soms een klein steekje hier en daar maar dat is het ook. Littekens zijn nog wel rood, en vind mijn tepels nog wat “hoog”. Maar alsnog, perfectie is niet te koop en dat besef ik me ook, ik ben zoveel blijer met wat ik nu heb en zou het 100x over doen. In april heb in m’n laatste controle dus ben benieuwd wat dr Zaal zegt. Zie nu de foto’s hierboven weer, heb het idee dat ze of iets zijn geslonken, of ik ben er nog meer aan gewend geraakt haha. Ohja enige minpuntje: m’n tepels zijn echt snel héél stijf haha. Niet alleen met kou, ook met kleding wissel enzo. Ben al op zoek naar bikini’s met zo’n dunne vulling haha, hopelijk neemt dat nog wel iets af.
 3. Trouwens, bij asos kom ik dan wel uit op 65G, valt kleiner voor m’n gevoel..
 4. Ik heb 65F en kan bij asos soms slagen, of bij freya, of Zalando heel soms!
 5. Zoals beloofd hier wat foto's in BH/kleding, zal in mijn album degene posten zonder. Ik vind ze op de foto overigens iets minder mooi over komen dan in het echt, maar voor het idee. Ik vind het (met name in kleding) echt geen E-cup, maar wel mooi in verhouding tot mijn lichaam (ik heb flinke bovenbenen en heupen).
 6. Nope, nog wel echt een stukje erboven. Maar vind het eigenlijk wel prima ofzo, nu heb je ook niet als je bikini net iets omhoog kruipt dat je het meteen zou zien ofzo. M’n littekens zijn wel best groot (breed horizontaal), maar eigenlijk boeien die littekens me nu echt geen reet merk ik haha. Je moet dit niet doen met de illusie dat niemand het gaat zien. Je borsten blijven echt wel wat steviger dan een normale borst dus daar merk je het al aan, en dat litteken zie je hoe dan ook wel i guess, in de plooi of niet. Daarnaast vind ik het resultaat zo opwegen tegen de littekens. Ik ga onderzoek doen (promoveren wellicht) op litteken herstel, wie weet beslis ik ook wel om nog laseren ofzo te proberen tegen de roodheid. Maar eerst maar eens goed in verdiept hebben haha.
 7. Ja same hoor! Ik ging na 6,5 week PO naar de Hunkemöller en toen paste ik niks. 70E was te klein en groter hadden ze bijna niet en als ze ze hadden was de omvang weer te groot. Nu zijn ze toch iets veranderd en pas ik 70E wel gewoon en zelfs heel soms 70D als ze groot uitvallen. Maar bij asos zit ik weer op een 65G.. (echt dat IK dat ooit zou typen haha) dus het is niet te pijlen. Ik ben nu bij m’n schoonouders maar zal morgen of overmorgen als ik thuis ben even wat foto’s maken! Hoe gaat ie bij jou inmiddels?
 8. Lief dat je het vraagt! Het gaat goed, tijdje niet op het forum geweest ook. Weet niet waarom, wellicht dat het ook een stukje was dat ik het even moest accepteren dat dit nu normaal was en ik wilde niet steeds door het forum herinnerd worden dat het ooit anders was ofzo. Maar het gaat echt helemaal prima, ben er heel blij mee! Ze hadden iets dichter bij elkaar gemogen maar dat is wellicht ook gewoon anatomische aanleg. Ze zijn wel stukje groter uitgepakt dan verwacht, ik kom op 65F/70E uit, maar inmiddels ben ik daar wel aan gewend wel. Moet zeggen dat ze er niet perse uit zien als een E cup gelukkig. Gewoon wel prima aanwezige borsten, maar niet dat je denkt jezus. Sinds oktober is het wel beter, ik kan eigenlijk alles weer. Dit was echt de beste keuze die ik had kunnen maken! Als jullie willen kan ik nog wel ergens vandaag of morgen ofzo een foto maken van hoe het nu is. Het is echt ZO leuk om BH's te shoppen nu haha, waar ik dat eerst verschikkelijk vond is het nu geweldig
 9. haha het is dubbel he? Ik ben 10 dagen eerder geopereerd en op sommige vlakken voel ik me al zo “ver”, maar op sommige denken ben je eigenlijk nog zo kort na je operatie..
 10. natuurwinkels zoals Holland en barret, online of bij de Kruidvat zag ik ze ook staan laatst. Ik dacht bij het vak “darmen”
 11. Yes!! Zit op werk stiekem even te kijken of je nog leefde dus even geen uitgebreide reactie maar you go girl!! Nu op naar een goed herstel hè 🍀
 12. Heb je nog veel zwelling? Evt ook OP je borstbeen? Ik herken die kortademigheid en druk op de borst heel erg, steken minder. Ik heb dat tot ong 2,5 week PO gehad. Toen de zwelling afnam nam dat kortademige ook af. Als je het niet vertrouwt even kliniek bellen, maar dikke kans dat het gewoon door de zwelling komt. Dat icm inspanning/harder worden van de borsten, maakt de kortademigheid erger
 13. Ik zei het je!! Heel fijn Wedden dat je als je er eenmaal bent en het gaat gebeuren ook rustiger bent dan je denkt? Succes girl!!!