Stephh90

Gold Member
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stephh90 last won the day on November 11 2019

Stephh90 had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

6 Followers

About Stephh90

 • Birthday 03/27/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Reizen, films, krachttraining

Recent Profile Visitors

1,583 profile views
 1. Ja maar niet meer geupdate na mijn lift. Als je interesse hebt kan ik een foto prive sturen van hoe ze er nu uitzien 10 weken po
 2. ik had ook zoiets haha! en dan nog een kussen bij mijn voeten.
 3. Oke! Ja Nio heeft mij geopereerd de vorige keer. Ben heel benieuwd naar jouw uiteindelijke resultaat.
 4. Je bent zeker in goede handen bij deze kliniek! Ben er zelf 2x onder het mes geweest, laatste keer in november voor een borstlift. Dr. Braam ken ik niet, is deze chirurg nieuw daar?
 5. Ik ben een buikslaper dus ja slapen was zeer vervelend. Maar idd een voedingskussen is ideaal! En had ook een hele constructie gemaakt met kussens enzo, en sliep in het begin zo half rechtop en dan mijn hoofd een beetje schuin, maar goed je bent zo moe in het begin dat je vanzelf wel in slaap valt. Ben nu bijna 9 weken PO en slaap sinds week 7 weer zonder issues op mijn buik.
 6. Snap ik idd, heb zelf geen zichtbare randen. Ik heb eurosillicone.
 7. Ik heb ze voor de spier, ook zwangerschap gehad/borstvoeding gegeven en ben bijna 30. Ik ben er zelf blij mee, ik vind het zelf natuurlijker eruit zien en ze bewegen ook mee haha. Ik sport ook veel dus dat was ook wel een reden om voor de spier te gaan, en zag het ook niet zitten dat ze dan in mijn spieren zouden gaan snijden.
 8. Bij me eerste operatie had ik ook echt 3 weken een dikke buik😩nu bij de laatste maar 4 dagen. Ik dronk ook iets van 3,5liter water en thee haha en nam psyllium husk. De wc was mijn beste vriend hahaha
 9. Ik heb geen motiva’s, maar ze gaan echt nog veranderen hoor. Mijn ervaring is dat ze na ong 6/7 weken er groter uit komen te zien.
 10. Idd wat jij al benoemt! En iemand gaf de tip hier om psyllium husk te nemen en dat heeft goed geholpen bij mij om de stoelgang op gang te brengen en dus minder opgeblazen voelen.
 11. Ik heb alleen een consult gehad met Lydia, stond binnen 10 min weer buiten, kwam allemaal gehaast over en ze zat mij alleen maar complimenten te geven over mijn uiterlijk (heel leuk en aardig maar daar kwam ik niet voor) Vond het allemaal niet zo professioneel. Maar goed is mijn subjectieve oordeel over haar haha. Ik heb uiteindelijk niet voor haar/FL gekozen, te veel lopende bandwerk gevoel.
 12. Ik heb mijn operaties al gehad ik had een lege c ongeveer en heb 500cc voor de spier gekregen in 2018 en 6 weken geleden een borstlift. Ik heb nu 70F en voor de borstlift had ik een 70G