Stephh90

Gold Member
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stephh90 last won the day on November 11

Stephh90 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

6 Followers

About Stephh90

 • Birthday 03/27/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Reizen, films, krachttraining

Recent Profile Visitors

1,484 profile views
 1. Ik ben zelf bij Parkkliniek geweest. Ik ben zelf bij verschillende klinieken op consult geweest en volgde echt mijn gevoel. Ik vond bijv Faceland helemaal niks, volgens mij ligt dat een beetje in hetzelfde segment als Diana Gabriels.
 2. Ik kan je niet helpen wat betreft ervaring met die artsen of Diana Gabriels. Maar als ik dit zo lees.. ik zou persoonlijk geen zin dan hebben daar een operatie te hebben. Wat als er iets misgaat na je operatie en je ze dan ook zo behandelen, goede nazorg is ook zo extreem belangrijk. Maar goed dat is mijn mening omdat ik zelf ook gedoe heb gehad na de operatie vond ik juist dat stukje nazorg en afspraken nakomen heel fijn bij de kliniek waarbij ik 2x geopereerd ben.
 3. Heb nog 3 weken geleden een lift gehad van nio. in 2018 borstvergroting gehad die niet goed gelukt was door andere arts. als je iets wil weten stuur me een PB
 4. Spannend! En ik zou het zeker niet uitstellen vanwege een kinderwens. Ik wil eventueel ook nog meer kinderen in de toekomst, maar ik heb zoiets van ik leef nu en heb het ook gewoon laten doen. Goed dat je deze keuze hebt gemaakt!
 5. Hoe oud zijn je kinderen? De mijne is 10 dus gelukkig al heel zelfstandig en hielp me ook goed met alles in t huishouden (ben alleenstaande moeder). Maar denk als je echt kleine kinderen hebt dat je wel wat hulp nodig hebt, vooral de eerste 2 weken.
 6. Mooi!! Ook hele mooie bh! Bij mij ligt het heel erg aan het merk bh, dus ik pas sowieso altijd verschillende maten als ik ergens lingerie koop.
 7. Haha ja maar is toch raar? 70 lijkt me toch een normale omtrek 🤔
 8. Dankje meid! Ik heb het gisteren volgehouden zonder tussen de middag te slapen haha dus er zit wat progressie in. Inderdaad een lift met een anker, dus zou best kunnen inderdaad dat ik daarom meer vermoeid ben. Goede vraag ik heb geen flauw idee of ze weer moeten indalen en fluffen heb het niet eens gevraagd niet eens gedacht haha. Naar mijn weten ze zijn er niet uitgegaan tijdens de operatie maar ik zal dat de 28e vragen als ik de eerste controle heb dan worden ook de pleisters eraf gehaald dus ben benieuwd hoe het er dan uitziet de wonden zijn gelukkig nog steeds dicht. Waar ik wel heel blij mee ben is dat hij mijn borsten dicht bij elkaar heeft geplaatst ik hoop ook dat het zo blijft als nu eigenlijk haha.
 9. Oh ik wist niet dat de Hema geen 70 heeft.. balen want ik wilde straks ook daar eentje gaan halen maar heb dus ook omtrek 70. Ik zag dat Decathlon ook verschillende heeft met een rits van voren en niet duur maar heb ze zelf dus nog niet uitgetest. Ik zweer zelf bij Shock absorber maar die zijn wel weer duurder maar wellicht straks met die black friday/cyber monday enzo dat er goede aanbiedingen zijn.
 10. Ik wens je een goed herstel! Ik heb 8 dagen geleden een lift gehad dus snap hoe je je voelt
 11. lekker hoor, ben jaloers! Ik doe geen oog dicht helaas, afgelopen dagen elke keer maar 4 uurtjes ofzo in de nacht geslapen. Ben een buikslaper en kan echt never nooit wennen om op me rug te liggen haha. Zij gaat ook niet want dan doen mijn hechtingen pijn.
 12. Ohh toevallig zelfde datum! Heb wel album maar die is nog van vorig jaar. Ik heb 500cc voor de spier maar ik heb dit x borstlift gehad. Ben je ook zo erg moe nog?
 13. Dank je meis!! Ik heb weinig pijn, borstvergroting was pijnlijker haha. Ze voelen wel beetje zwaar en heb blauwe plekken, maar mag verder niet klagen qua pijn. Heb nog wel zwelling en rechts heeft nog beetje een rare vorm van onder. Maar heb foto's vergeleken van vorig jaar en ze zien er nu precies hetzelfde uit als vorig jaar rond dezelfde periode. En toen was ik nog tevreden haha dus ben heel benieuwd nu wat het eindresultaat gaat worden! Heb gelukkig ook gewoon gevoel overal ook bij mijn tepels. Ben wel extreem vermoeid en slaap heel slecht. Vorig jaar had ik sneller mijn energie weer terug dus dat is het enige wat erg tegenvalt.
 14. Fijn te lezen dat het goed met je gaat! Snap dat je nog bang bent om te veel te doen maar gewoon goed naar je lichaam luisteren! Moest lachen om dat scheef parkeren want dat had ik vorig jaar ook🙈 ik heb dan wel een automaat dus chill verder alleen dat sturen met inparkeren😂