Stephh90

Gold Member
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

6 Followers

About Stephh90

 • Birthday 03/27/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Reizen, films, krachttraining

Recent Profile Visitors

1,366 profile views
 1. Heb je verhalen gelezen, jeetje meis! Je hebt heel wat meegemaakt en idd hele aanslag op je lichaam! Maar het resultaat mag er echt wezen, je borsten zijn prachtig! En de meiden bij parkkliniek zijn echt lief he? Ik heb over 3,5 week een hersteloperatie bij park, ben best gespannen al maar heb zelf ook de ervaring dat het personeel daar heel betrokken is.
 2. wat ik las in de informatie die ik meekreeg qua herstel wel hetzelfde als een borstvergroting. Maar goed heb geen flauw idee haha, mn protheses blijven wel gewoon zitten gelukkig. Ik zal het merken hoe het zal zijn haha.
 3. hahah neee ze zijn al groot zat en worden wat kleiner hopelijk. Krijg een lift dit keer.
 4. Ja snap je helemaal hoor, en word in november weer geopereerd dus kijk er totaal niet naar uit om weer (vocht)aan te komen.
 5. Uiteindelijk wel gelukkig! Voelde me dik, lelijk en vies en dat niks kunnen doen brak me echt! Maar gelukkig is het allemaal maar tijdelijk,
 6. Wat naar zeg! Maar zou idd nog even wachten, ze veranderen echt nog veel binnen een jaar zelfs.
 7. Hoi dames! Ik vroeg me af of er meiden zijn die eerst een vergroting hebben gehad en daarna in een opvolgende operatie een lift? Ik heb een jaar geleden 500cc voor de spier gekregen, helaas niet de resultaten gekregen waar ik op hoopte. Ik krijg in november dus nu een lift en de implantaten blijven zitten , vroeg me af hoe het dan zit met het herstel en de resultaten. xxx Steph
 8. Maandverband is idd ook een idee! Ik ga denk ik ook van die doekjes kopen om me op te frissen haha. pfff wat een gedoe! Ik ben ook altijd heel regelmatig ongesteld dus weet sowieso dat het zal gebeuren whaha, maar ja heb nog 7 weken om een oplossing te vinden
 9. Ik zat precies aan hetzelfde te denken! Ik zat namelijk mijn cyclus app te checken en zou dan als ik geopereerd word ook ongesteld zijn. pfff vorige keer had ik dat gelukkig niet. Ben zelf ook niet aan de pil en wil eigenlijk niet tijdelijk een pil gaan gebruiken om het uit te stellen. Ik denk dat ik persoonlijk mijn menstruatie cup ga gebruiken omdat je die minder vaak hoeft te verschonen maar zal wel irritant worden want weet nog wel dat ik toen al moeite had de eerste dagen met alleen al naar de wc gaan haha.
 10. Volgens mij wat ik begreep is hij wel even weg einde dit jaar, weet niet precies in welke weken. Ik kon dus nu binnen 8 weken terecht.
 11. Ging goed! Ik ga dus binnen ong jaar tijd weer onder het mes omdat de eerste operatie niet naar wens is gegaan. Ben 13 november aan de beurt, zie er wel een beetje tegenop, en dan niet zozeer de operatie zelf want vond de narcose echt heeerlijk haha, maar vooral het herstel+ eind resultaat want zou echt niet weer voor een derde keer on het mes willen. Maar heb vertrouwen erin dit keer.
 12. Dat is wel fijn! Mijn consult is nu verplaatst en kan morgen terecht 😁 ben heel benieuwd.
 13. Nou dat klinkt echt als een zooitje! Zou er dan persoonlijk niet heel veel vertrouwen meer in hebben. Ga je dan nu voor die 425cc demi rond?
 14. oh serieus? Dat is wel lang.. 😐 maar goed om te weten haha
 15. Hij heeft inderdaad een lange wachtlijst! Ik heb een consult op 10 oktober.