Ga naar inhoud
Borsten Forum

Stephh90

Premium Member
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

21 Excellent

5 Volgers

Over Stephh90

 • Verjaardag 27-03-1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Reizen, films, krachttraining

Recente bezoekers van dit profiel

1032 profielweergaven
 1. Stephh90

  Nerveus narcose bv

  Ik vond het van te voren ook erg spannend want had het nooit eerder gehad. Maar vond het erg fijn haha, nog nooit zo lekker geslapen!
 2. Stephh90

  Borstvergroting en een kinderwens

  Het is mij goed bevallen en heb nu nergens meer last van. Ik heb 500cc eurosillicone voor de spier gekregen bij Park Kliniek. Ik had ook geen voorkeur, mijn chirurg kwam hier mee aanzetten haha. Maar ben er erg blij mee, ze moeten alleen naar mijn mening nog wat meer zakken.
 3. Stephh90

  Borstvergroting en een kinderwens

  Ja, 4 weken geleden! Ik vond mijn borsten niet mooi meer na mijn zwangerschap. Mijn zoon is 9 jaar inmiddels, maar had helaas nooit het geld om het eerder te laten doen anders had ik dat al lang gedaan! Ik heb zelf nog wel een kinderwens voor in de toekomst, dus ik zie tegen die tijd dan wel mocht het gebeuren hoe mijn borsten er weer uit zien
 4. Stephh90

  Vermoeidheid

  Oh dat meen je niet, dat is best lang nog!
 5. Stephh90

  Borstvergroting en een kinderwens

  Ik zou persoonlijk niet erop wachten en nu gewoon van je borsten genieten, je kan altijd nog na een zwangerschap voor een wissel of een lift gaan mocht je ze niet meer mooi vinden na een zwangerschap.
 6. Stephh90

  Hoe voelen ze

  Ja, dat kan ik ook
 7. Stephh90

  Hoe voelen ze

  De mijne zijn super zacht, had ik niet verwacht. Heb Eurosillicone.
 8. Stephh90

  Vermoeidheid

  Ik ben ook nog steeds erg moe. Doe nog regelmatig een middagdutje en ben echt rond 21:30 al helemaal kapot. Nu 3,5 week po.
 9. Stephh90

  Boobieblues, waarom in godsnaam,

  Een oud topic zie ik, ik hoop dat het nu wel goed met je gaat. Het is herkenbaar voor mij, nu speelt er bij mij nog wel iets anders wat het nog moeilijker/emotioneler maakt. Ik heb er geen spijt van, maar ik baal wel van alle emoties die zijn losgekomen. Heb een verleden met depressies en was eindelijk weer emotioneel stabiel voor ruim een jaar en nu voel ik me aardig labiel.
 10. Wat fijn dat het meeviel en dat je gelijk zo veel zelfvertrouwen hebt gekregen erdoor!! ik heb zelf een knip gehad met mijn bevalling en die pijn die ik er door had houdt voor mij een schaamlipverkleining een beetje tegen, maar als ik dit zo bij jou lees valt het dus mee! hoe lang duurt het ongeveer tot het volledig genezen is?
 11. Stephh90

  Schaamlipcorrectie faceland 485 euro

  Ben hier ook wel benieuwd naar! Vooral naar de pijn achteraf, ik bedoel het is toch een gevoelige plek.
 12. Stephh90

  Schaamlipcorrectie faceland 485 euro

  Ben hier ook wel benieuwd naar! Vooral naar de pijn achteraf, ik bedoel het is toch een gevoelige plek.
 13. Heb ook ronde gelukkig maar zal inderdaad wel even duren voordat ze ‘eigen’ voelen.
 14. Hier ook een buikslaper. Ik heb de eerste 2 weken op mn rug geslapen, niet fijn maar begon er aan te wennen, na 2 weken op mijn zij maar dat is soms best pijnlijk, heb ook dan het gevoel alsof er dan een zwaar gewicht aan me hangt terwijl ik gewoon in een strakke sport bh slaap. Ben 3 weken po, ben ook benieuwd of ik ooit nog comfortabel kan buikslapen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×