Jump to content

Stephh90

Members
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stephh90 last won the day on November 11 2019

Stephh90 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

2 Followers

About Stephh90

 • Birthday 03/27/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Rotterdam
 • Interests
  Reizen, films, krachttraining

Recent Profile Visitors

2,272 profile views
 1. Ben benieuwd of de scholen dichtgaan. Heb zelf een zoon van 10 jaar. Ik ben 2 weken geleden afgestudeerd en op zoek naar werk.. maar ja geen idee of ik snel wat kan vinden en of er überhaupt nog sollicitatiegesprekken en dergelijke gehouden worden?! Hopelijk gaan bedrijven het nu ook telefonisch of via skype of zo doen. Dus ja daar maak ik mij persoonlijk wel druk om, verder vermijd ik ook sociale contacten. Maar eten kopen joh, wat een ramp.. ik heb niet meegedaan met die hamster hysterie en dat heb ik nu geweten, kon amper eten halen gisteren en vandaag ook nog lege schappen.
 2. Zo is het mij wel verteld door oa Dr.Nio. Want met bepaalde sporten, en je hebt pech, dan kan je prothese verkeerd gaan zitten.
 3. Precies dit! Je borsten zullen nooit beide precies hetzelfde eruit zien! Bij mij is eentje ook iets groter, altijd al geweest en ook zo gebleven na de operatie, maar ik stoor mij er niet aan.
 4. Denk dat je echt nog even moet wachten tot je het eindresultaat gaat zien. Ik heb 15 weken geleden een lift gehad en heb de mijne voor de spier en zie ze nog wat veranderen de laatste weken.
 5. Het is inderdaad jammer dat de controles niet gedaan worden door Nio. Ik was er van de week toevallig nog, en idd binnen 10 min sta je weer buiten!
 6. Wat een aparte vent zeg! Snap wel dat je door hem niet geopereerd wil worden! En waar wil hij dan borsten plaatsen als voor de spier en dual plane niet goed is?!?
 7. Ja maar niet meer geupdate na mijn lift. Als je interesse hebt kan ik een foto prive sturen van hoe ze er nu uitzien 10 weken po
 8. Oke! Ja Nio heeft mij geopereerd de vorige keer. Ben heel benieuwd naar jouw uiteindelijke resultaat.
 9. Je bent zeker in goede handen bij deze kliniek! Ben er zelf 2x onder het mes geweest, laatste keer in november voor een borstlift. Dr. Braam ken ik niet, is deze chirurg nieuw daar?
 10. Ik ben een buikslaper dus ja slapen was zeer vervelend. Maar idd een voedingskussen is ideaal! En had ook een hele constructie gemaakt met kussens enzo, en sliep in het begin zo half rechtop en dan mijn hoofd een beetje schuin, maar goed je bent zo moe in het begin dat je vanzelf wel in slaap valt. Ben nu bijna 9 weken PO en slaap sinds week 7 weer zonder issues op mijn buik.
 11. Snap ik idd, heb zelf geen zichtbare randen. Ik heb eurosillicone.
 12. Ik heb ze voor de spier, ook zwangerschap gehad/borstvoeding gegeven en ben bijna 30. Ik ben er zelf blij mee, ik vind het zelf natuurlijker eruit zien en ze bewegen ook mee haha. Ik sport ook veel dus dat was ook wel een reden om voor de spier te gaan, en zag het ook niet zitten dat ze dan in mijn spieren zouden gaan snijden.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.