Rowie

Silver Member
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rowie last won the day on May 26

Rowie had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About Rowie

Recent Profile Visitors

194 profile views
 1. Hoi Kimberley, Ik zelf ben geholpen door dr. Hupkens via Diana Gabriels. Ik wens je alvast veel succes voor de operatie. Ik denk dat de geadviseerde maat je goed zal staan. Zelf heb ik Motiva full RoundSilk 400cc en ben ik 1.62m/52 kg. En ik heb nu een 75D/70E cup. Het klinkt heel groot maar het oogt als een volle C. Bij iedereen is de pijn natuurlijk anders. Ik heb het ervaren als flinke spierpijn. Ik had verder weinig pijn en heb ook alleen maar paracetamol geslikt. Het enige wat ik enorm vervelend vond is het uit bed komen, het slapen(ik ben een buikslaper) en de zwelling. Ik ben nu 11 weken PO en ben zo blij met het resultaat, dat ik de eerste 6 weken eigenlijk alweer ben vergeten! Neem vooral je rust, doe geen dingen die niet mogen(ookal voelt het goed) en neem bij pijn optijd de medicatie in. 😁
 2. Hoi Tamara, Ik kom zelf ook uit Brabant, maar ben geholpen bij kliniek Gabriels door Dr. Hupkens. Hier ben ik erg tevreden over. Velthuis kliniek zit in Eindhoven en staat ook goed aangeschreven. Verder zijn er nog wat andere, maar die liggen niet in Brabant(volgens mij) Wat ik je als tip geef is om een aantal klinieken te bezoeken. Dan krijg je een consult en kun je kijken hoe dat voor jou voelt! Manier van plaatsen en cc's is iets wat er in een consult met je besproken wordt. En is dus afhankelijk van verschillende factoren. Bij mij zijn ze dual plane geplaatst, omdat mijn huid te dun was om ze voor de spier te plaatsen. Daarnaast heb ik 400cc Motiva gekregen. Ik wilde graag een volle D cup. En meer dan 400cc ging ook niet lukken. Dan zou het heel onnatuurlijk worden en te breed voor mijn lichaam.
 3. Ik ben mijn verslag aan het teruglezen en zie dat ik hier helemaal niet meer op gereageerd heb! Wat erg 🙈 Hupkens heeft de incisie inderdaad wat hoger gemaakt. Ik moet zeggen dat ik dat niet heel storend vind en met dit warme weer heeft het veel voordelen. Zo komt er geen zweet bij mijn litteken(ik sport veel) en gaat het met bh's ook niet snel irriteren. Ik ben inmiddels 10.5 week PO. Het gaat echt heel erg hard 🤗
 4. Hoi Manon, Ik ben 25 mei geopereerd door dr. Hupkens. En heb 400cc full motiva round silk gekregen. Tot nu toe ben ik hier erg tevreden mee en ook met het resultaat. Dr. Hupkens is echt een goede arts!
 5. Ik had een voedingskussen gekocht voor de operatie. Ik moet zeggen dat dat wel enigszins comfortabel ligt. Plat liggen kon ik niet, en met het voedingskussen lag ik wat hoger. Ik had ook erg veel last van mijn rug, omdat ik een buikslaper ben. Maar ben daarvoor iedere week naar de fysio geweest. Die maakte mijn rug los, waardoor ik snachts niet zo'n pijn meer had! Op mijn zij slapen kon ik pas na 5 weken. Nu gaat alles prima(10 weken po) alleen het buikslapen vind ik geen pretje.
 6. Ik heb inderdaad ronde gekregen. Maar omdat het dual plane is geplaatst lijken ze meer druppelvormig. Het zijn geen ronde schijven! 400cc klinkt ook enorm, maar het lijkt eerder een volle C cup. Voor de operatie had ik een kleine 70/75 B. Maar droeg voornamelijk maximizers. En precies. Al denk ik dat je echt wel in je eigen kleding past. Mijn shirtjes zitten nu ook niet strak, en dat zijn dezelfde als voor de operatie. . Succes vandaag!
 7. Heel veel succes gewenst! Ik ben 1.62, 51 kilo en heb 400cc gekregen. Waarmee ik uitkom op een 75D. En geloof me, ik dacht en vond ze na de operatie echt té groot. Maar net na de operatie zijn ze nog niet gezakt en zitten ze erg hoog. Het is mentaal gewoon even wennen. Nu denk ik: had ik die 425cc maar gepakt. Ik vind ze prachtig hoor! Maar je gaat er echt snel aan wennen. Het past echt bij mijn postuur en is echt alles behalve te groot! Ik had voor de operatie een S'je en die heb ik nu nog steeds. Ik pas nog steeds in al mijn kleding! Het is niet zo dat je meteen een maat groter moet nemen. Veel shirtjes rekken mee. De eerste weken is aankleden(shirt aandoen) lastig, omdat je niet boven je macht mag. Maar wat ik deed was eerst mijn armen in de mouwen, mijn hoofd wat voorover en dan over mijn hoofd. Zo hoefde ik mijn armen niet boven mijn hoofd te tillen. Dit ging gewoon goed! Broeken heb ik altijd gewoon zelf open en dicht kunnen doen en omlaag en omhoog.
 8. Ik had ook een hele vette huid inclusief vette lippen. Werd er helemaal gek van! Ook snel vet haar en veel bultjes tussen mijn borsten tot aan mijn sleutelbeen. Nu 9 weken PO en heb geen vette huid meer en de bultjes trekken ook weg!
 9. Je kunt thuis ook zakjes vullen met rijst en dan 825 gram per zakje. Zo heb je ook een beeld! Maar het klinkt wel groot, maar denk dat het reuze meevalt uiteindelijk. Hupkens is niet van de 'ballen'. Dat zegt ie zelf 😋 Dus het zal wel echt bij je lichaam passen.
 10. Hupkens is wel van een 'natuurlijk' resultaat en kijkt naar wat het beste bij je past en wat kan! Hij kijkt naar je borstbreedte etc. Aan de de hand daarvan adviseert hij wat past en mooi is. Wat vind je zelf van de maat? Hupkens is een kundige en fijne arts.
 11. Ik heb de heavy sport, non padded bh van de Hema. Deze vind ik erg fijn zitten. Ik ben al 7 weken PO. Maar vind een gewone bh nog niet echt comfortabel zitten 🙈
 12. Ik heb 400cc motiva full round silk. En dual plane. Het zijn bij mij niet van die ronde bollen, dit omdat ze dual plane geplaatst zijn! Ik heb geen foto's geplaatst, maar wil je best een foto sturen via pb!
 13. Hey Lisa, Ik had dat mentale stuk ook. Ik heb denk ik 2 weken alleen maar kunnen huilen omdat ik ze zo lelijk vond. Zo vierkant en groot. Ik wilde ze er het liefste uit hebben. Nu ben ik 6 weken PO. En ik ben er inmiddels héél blij mee en vind ze helemaal niet groot meer en ze zakken ook nog iedere dag(de zwelling is weg en ik vind ze zelf heel mooi) Mentaal moest ik echt wennen aan de nieuwe ik.. het is echt een proces wat je doormaakt, maar echt het komt goed! Alles gaat veranderen en je moet er gewoon echt even aan wennen. 🥰