Jump to content

Rowie

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rowie last won the day on May 26 2019

Rowie had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Rowie

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. Ik ben door dr. Hupkens geholpen en ben inmiddels 14 weken PO. Het gaat super goed. Ik kan en mag alles weer, en heb echt nergens last van.
 2. Hey! Ik heb de dag van de operatie(en 3 dagen ervoor) mij gewassen met Dettol. Anti bacteriële zeep. Ik ben ook via DG geholpen, en als het goed is heb je papieren thuis, met voorbereidingen. Die heb ik allemaal gedaan. Voor op de terugweg adviseer ik je een kussen mee te nemen, die kan je dan vasthouden. Dit is fijn bij hobbels/heuvels. Ik had een uur reistijd en heb er weinig van meegekregen eigenlijk. Drink voldoende en neem voldoende rust
 3. Ja in het begin voelde het heel erg onwennig. Nu kan ik echt weer normaal op mijn zij liggen, net zoals voor de operatie. Ik was dus wel echt een buikslaper, maar dat ligt enorm raar. Ik ben nu 13 weken en mijn huid is nu wel rustig. Tenzij ik veel gesport en gezweet heb, dan is het wat rood. Maar dat heb ik dan over mijn hele lichaam. Dat gespannen gevoel heb ik niet meer, maar dat heeft wel echt een hele tijd geduurd. Ik sport zo'n 4 a 5x per week en dit gaat ook super goed. Springen etc. vind ik dan wel weer vervelend voelen, omdat alles dan heen en weer
 4. Ik denk dat de huid aan het werken/herstellen is. Het wordt toch opgerekt na zo'n operatie. Ik heb er nu al veel minder last van dan in het begin! Vrijdag heb ik mijn eind controle ? ik ben er heel erg blij mee! Ik heb dual plane en kon vanaf week 6 op mijn zij liggen. Op mijn buik liggen vind ik niet fijn. Dat voelt heel erg raar. Hoe ervaar jij het? Nog pijntjes en ongemakjes?
 5. Ja dat gevoelige had ik ook vooral in de ochtend! Het rode eigenlijk de hele dag door. Ook bultjes en jeuk. Nu ben ik 13 weken PO en heb ik bijna nergens meer last van. Merk dat alles steeds soepeler wordt ? Ik smeerde ook olie, en dat ging bij mij dus heel erg irriteren. Daar werd het bij mij roder van! Nu smeer ik alleen littekencreme en nu is mijn huid veel beter!
 6. Hey! Ik had/heb dat ook. Mijn huid is extreem gevoelig en was steeds lichtrood. Niemand viel het op, behalve mezelf. Ik smeerde olie tegen de striemen en voor het soepel houden van de borsten. Nu ik niks smeer, merk ik dat mijn huid meer tot rust komt en minder rood is. Soms heb ik er nog wel last van. De eerste 6 weken continu en geleidelijk aan werd dit minder. Ook zag/zie je de aders bij mij veel beter. Maar het wordt steeds minder. Misschien het rekken van de huid?
 7. Ja dit had ik ook heel erg! Je bent pas 8 dagen PO. Het heeft echt tijd nodig om te zakken en op zijn plaats te komen. Na een paar weken zul je al heel veel verschil zien. De mijne leken net vierkant, en mijn tepels wezen omlaag.. nu zijn ze mooi gezakt en is het zoals het 'hoort'. Echt geen zorgen maken, dit komt echt allemaal goed! De prothesen moeten beide nog zakken, en dit gaan wat langzamer.
 8. De narcose heeft ook heel veel impact op je lichaam. Het ligt niet aan jou! Na dag 4 wordt de pijn langzaam minder. Mentaal moet je echt even bijkomen. Ik heb echt dagen lang alleen maar gehuild, ik had zo'n spijt op dat moment! Ik wilde ze er zelfs uit hebben.. Het wordt echt beter. Geef het de tijd. Na 2 weken voelde ik me al heel veel beter. In het begin zijn ze heel erg gezwollen, zitten ze hoog, lijken ze vierkant en puntig. Na 6 weken is het al een heel verschil! Ik kijk nu écht, iedere dag, vol trots in de spiegel
 9. De eerste week vond ik ook erg zwaar, vooral mentaal! Wat heb ik gehuild zeg.. Na 2 weken voelde ik me echt een heel stuk beter! Lichamelijk was de eerste week het zwaarste, je bent erg afhankelijk en dit is niet fijn. Het komt echt allemaal goed! Mentaal moet je het echt even laten bezinken. Zoek wat afleiding. Lichamelijk is het even doorzetten, neem vooral je rust en de tijd. Het moet goed genezen! Neem op tijd je medicatie. Ik ben nu 12 weken PO en ik ben er zó blij mee. Het was me alles waard!! Ik zou het zou weer doen. (Ondanks dat ik me echt even depressief
 10. Hoi Sjuul, niet om je aan te vallen hoor.. Maar ik ben door dr. Hupkens geholpen via Diana Gabriels. En ook deze plastische chirurg is verbonden met het ziekenhuis. Het Radboud UMC, hier is hij zelf werkzaam. De artsen die voor Gabriels werken, zijn dus wel deskundig. De praktijk zelf, tja, daar gaat weleens wat mis. (Afspraken die enorm uitlopen etc.) Maar met het MFIV en de artsen is zeker niets mis ? Toen mijn littekenknoopjes werden doorgeknipt kreeg ik een klein open wondje. Hiervoor heb ik dagelijks contact gehad met dr. Hupkens, en ik moch
 11. Hoi! Voor de operatie had ik een kleine 75B. Wel met maximizers. Ik ben geholpen bij kliniek Gabriels door dr. Hupkens. Ik heb Motiva full RoundSilk 400cc dualplane gekregen en ben hier erg tevreden mee. Ik kom nu uit op een 75D cup en het oogt als een volle C. Ik ben 1.62 en weeg 52kg. Dus ben ook best wel smal gebouwd. Het oogt bij mij echt niet groot en pas heel goed bij mijn postuur. Mijn borsten staan heel mooi, dicht bij elkaar
 12. Hoi! Ik ben door dr. Hupkens geholpen via Diana Gabriels. En ben hier erg tevreden over. Ik heb 400cc Motiva full RoundSilk dual plane gekregen. Ik had te weinig huid om ze voor de spier te plaatsen. Zelf sport ik 4 a 5x per week en heb tot nu toe nog geen klachten gehad. Ben ongeveer 11 weken PO. En bouw het natuurlijk wel rustig op. Voor de spier kan dus inderdaad niet altijd. Bij de consulten gaan ze kijken wat kan en bij je past!
 13. Hoi Kimberley, Ik zelf ben geholpen door dr. Hupkens via Diana Gabriels. Ik wens je alvast veel succes voor de operatie. Ik denk dat de geadviseerde maat je goed zal staan. Zelf heb ik Motiva full RoundSilk 400cc en ben ik 1.62m/52 kg. En ik heb nu een 75D/70E cup. Het klinkt heel groot maar het oogt als een volle C. Bij iedereen is de pijn natuurlijk anders. Ik heb het ervaren als flinke spierpijn. Ik had verder weinig pijn en heb ook alleen maar paracetamol geslikt. Het enige wat ik enorm vervelend vond is het uit bed komen, het slapen(ik ben een buikslaper)
 14. Hoi Tamara, Ik kom zelf ook uit Brabant, maar ben geholpen bij kliniek Gabriels door Dr. Hupkens. Hier ben ik erg tevreden over. Velthuis kliniek zit in Eindhoven en staat ook goed aangeschreven. Verder zijn er nog wat andere, maar die liggen niet in Brabant(volgens mij) Wat ik je als tip geef is om een aantal klinieken te bezoeken. Dan krijg je een consult en kun je kijken hoe dat voor jou voelt! Manier van plaatsen en cc's is iets wat er in een consult met je besproken wordt. En is dus afhankelijk van verschillende factoren.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.