Jump to content
Borsten Forum


Rowie

Silver Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rowie

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Ja precies! Ik heb gelezen en gezien, dat hij de incisie net wat hoger doet dan de plooi. Waarom weet ik eigenlijk niet? Met de Motiva wordt het litteken nog kleiner, omdat er maar een kleine incisie gemaakt hoeft te worden. En ik vind die chip ook niets eerlijk gezegd! 🙈 Ik heb 1.5 week vrij gevraagd, maar ben momenteel nog beginnend met opbouwen van werkuren (i.v.m. burn-out) dus ik sta boventallig en hoef nog niet veel te doen. En jij?
 2. Hey! Ja ik kijk er toch best wel naar uit, ondanks dat ik het spannend vind 🤗 De cijfers zijn inderdaad lastig, vooral omdat je er geen beeld bij krijgt inderdaad. Maar hij had alles opgemeten en bij mij was de max. 400cc full van Motiva. Ik heb wel wat wensen doorgegeven en hij zij dat ze zo echt prachtig worden haha! Ik ben dus ontzettend benieuwd.(ik heb nu ook een kleine 75b en ben klein en smal) Ik kan me wel voorstellen dat je schrikt, maar zoals ik lees hij niet van de te grote borsten maar meer van het natuurlijke. Dus ik denk dat dat wel moet goedkomen. 😁 Hij is niet zo'n prater maar wel erg duidelijk vind ik. Als hij over zijn vak praat merk ik toch wel een soort van enthousiasme bij hem. Hij stelde me in ieder geval al gerust voor de 24e en zei dat ie me goed ging begeleiden! Ik heb gekozen voor de silk round en jij?
 3. Hey! Ik word 24 mei geopereerd door dr. Hupkens en ik neem de Motiva. Ik heb me de laatste dagen erg ingelezen over de Motiva en lees er tot nu toe alleen maar goede verhalen over. Ik wilde eerst ook liever de Mentor, maar deze zou bij mij voor rimpelvorming kunnen zorgen en de Motiva is daarin een stuk 'steviger' dus vandaar dat hij mij ook de Motiva aanraad. Wat heeft ie je geadviseerd qua maat en grootte?
 4. Wat apart zeg! Toen ik over de Mentor begon, zei hij dat hij het liefste met Motiva werkte 🤔 en dat deze minder snel gaat plooien etc. En voor mij een betere keuze zou zijn.
 5. Ik word 24 mei geopereerd door Hupkens en krijg de Motiva. Wilde ook eerst erg graag de mentor, maar de Motiva voelen wat zachter aan en gaan minder snel plooien. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Motiva, zowel hier als op hun website. Wat vind je van de Motiva?
 6. Ik herken de twijfel, ik twijfel ook echt continu. Ik wil ook mooie natuurlijke borsten. Met de 400cc Motiva zou het volgens dr. Hupkens echt prachtig worden. Dus ik ga uit van zijn advies. Vaak klinkt het groter, dan dat het is. Ga uit van je gevoel. Als dr. Hupkens zegt dat 275cc een mooi en natuurlijk resultaat geeft, dan zal dat vast zo zijn. En het verschil met de 300cc is echt minimaal!
 7. Ja ik kijk er echt naar uit, vindt het wel heel spannend hoor. Jij? 😁
 8. Hoi Rosanna, Zou ik je mogen volgen? Ik krijg de motiva full, maar twijfel soms nog of ik de demi niet moet pakken 🙈
 9. Hoi Miracle, Ik ben 24 mei aan de beurt. Ik krijg 400cc motiva en dan de full variant! Wat hadden ze je geadviseerd? En ik snap je twijfel. Ik twijfel ook continu of het wel of niet te groot is 🙈 lastige keuze ook!
 10. Ook spannend! Ja mag al iets eerder! Waar wordt je geholpen en wat gaat ze bij jou plaatsen?
 11. Dankjewel! Mijn tweede passessie was gisteren, en heb toen de Motiva 425cc en 400cc gepast. Ik heb gekozen voor de full Motiva 400cc. Deze vond ik net iets mooier, ookal scheelt het bijna niks! De Motiva voelde net iets zachter en blijft ook mooi stevig. 24 mei wordt ik geholpen door dr. Hupkens in het MFIV. Ik kan nu al niet wachten en ben hÊÊl erg benieuwd hoe het gaat worden! Als iemand ervaring heeft met de 400cc Motiva full, let me know! 😁
 12. Hoi Astrid, Ik heb 24 mei mijn operatie en heb gekozen voor de Motiva 400cc. Ik zelf vind de Motiva zachter aanvoelen dan de Mentor en is ook wat steviger! De arts adviseerde mij de Motiva(terwijl ik zelf eerst ook graag de Mentor wilde) en na een passessie en ze beide gevoeld te hebben toch voor de Motiva gekozen. Motiva is ook een goed merk. Maar dat is Mentor ook! Ik heb onwijs veel tips gehad van @best_boobie over de maten, omdat ik het verschil niet wist. Maar zoals ik het onthouden heb scheelt die 25cc niet veel. Wat adviseerde de arts jou? Liefs, Rowie
 13. Hoi 12.20 zoals ik me kan herrinneren! Ja ik heb die twijfel zelf ook. Mijn eerste keuze ligt toch meer bij de Mentor, dus vraag me af wat het verschil eigenlijk is. 425cc lijkt me ook echt veel te groot. Ik wil gewoon natuurlijke borsten en een cup D is prima, maar liever niet veel groter. Met het passen heb ik de mentor II HP 375cc aangehad en die vond ik wel mooi, maar twijfel nu toch over 350cc. Lastig allemaal! Vrijdag heb ik een 2e consult met hem.
 14. Hallo allemaal, Ik ben gister voor de eerste keer op consult geweest bij praktijk Gabriels. Tijdens het passen vond ik de Mentor 2 hp erg mooi staan, dit was ook een prima maat bij mijn lengte. Het komt ongeveer uit op een cup D. Toevallig was dr. Hupkens ook aanwezig en kon ik gelijk door om door hem gezien te worden. Hij adviseert me echter om motiva round te nemen en 425cc zou ongeveer gelijk zijn aan 375cc van mentor. Door alle indrukken en informatie ben ik een heleboel vergeten te vragen. (Dus een 2e afspraak komt ook nog) Maar 425cc klinkt dan ineens veel groter. Heeft iemand ervaring met 425cc van motiva? En wat is het verschil met de Mentor?
×
×
 • Create New...