Redannie

Silver Member
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About Redannie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Cherryy bovenstaand bericht is voor jou bedoeld hahaga ik ben ik zo’n muts af en toe.
 2. Ik had dat ook die twijfels en ben daarom naar 275 gegaan omdat ik hier veel meer cc voorbij zag komen.Maar denk nu 250 had voldoende geweest.Nu moet ik zeggen dat ik echt heel smal gebouwd ben van boven
 3. Ik zal je toevoegen. 8 januari spannend daar ben je nu ook zo aan toe.Ik heb ook mentor cohesive 1 high profile alleen 275cc krijg jij ook high profile?
 4. Tuurlijk ik ga je toevoegen goed dat je even afstand hebt genomen.Ik werd van te voren ook echt gek van mezelf. wanneer ben jij aan de beurt? ik ben nu 3 weken verder en het gaat eigenlijk wel goed.Heb alleen veel meer last van me linkerborst die zit ook nog wat hoger je ziet het alleen als je heel goed kijkt hoor.Maar merk echt dat ik met deze kant gewoon echt rustiger aan moet doen.Hij word gauw hard en dat is toch een teken van je lichaam effe stapje terug.Ik vind dat echt heel moeilijk want ben echt een bezige bij.En mijn tepel doet ook ja gewoon pijn aan deze kant heel rot.Maar hoort er allemaal bij lees ik zo. En naakt vind ik ze nog steeds heel groot en niet eigen.Lichamelijk is het prima te doen maar geestelijk heb ik echt onderschat.Ik wist niet dat het zo wennen is.Van de week deed een jumpsuit aan met wat lager decolleté en ik schrok er gewoon van?Maar iedereen om me heen zegt dat ik gek ben en dat het prachtig is. Hoeveel cc krijg jij?En waar ga je?
 5. Nreeeeee dat meen je niet!!!oh wat ontzettend rot voor je.Heel veel sterkte en ik hoop zo voor je dat het goedgaat
 6. Hier gaat alles zijn gangetje.Net op controle geweest en het zag er goed uit.Links was nog wat meer gezwollen en zat ook nog wat hoger,maar daar heb ik ook het meeste last van.Die pijn komt echt van de spieren en zenuwen zei de verpleegkundige.Ik mag zo langzamerhand mij dagelijkse dingen gaan uitbreiden en me lichaam geeft wel aan wat wel en niet kan.Vrijdag weer werken en ze zei dan zul je het savonds wel voelen,maar dat hoort er allemaal bij omdat je meer gaat doen. hoe is het nu bij jou?is de pijn minder en de misselijkheid? xx
 7. Rustig aan maar dan.Gelukkig dat het niet wat ernstigs was.Ik ben vanmiddag op stap geweest voor nieuwe bank en voel nu weer die pijn in me borst alleen niet zo erg als van de week.Ik denk echt dat het gewoon zenuwen/spieren zijn die moeten herstellen.Schiet ook door me tepel heen. Woensdag moet ik op controle en zal het dan eens benoemen wat dit nou is. ik heb net weer fotos geüpload. zag dat jij er ook eentje bij hebt gezet.Ziet er echt mooi uit.volgens mij hebben we ook beetje zelfde postuur.Ik heb alleen high profile dus iets mee bolling bovenop. nou hoop dat de pijn echt minder word.Gewoon niks met recht proberen te doen en lekker rustig aan doen.
 8. Denk dat ik dezelfde pijn heb igehad in me linkerborst.Echt verschrikkelijk.Ik heb twee dagen me arm niet kunnen bewegenbij elke verkeerde beweging ging ik door de grond. nu gaat het steeds beter.Heb er nog weinig last van.lijkt wel zenuwpijn.Bij mij worden ze ook steeds mooier al vind ik ze nog steeds groot.gewoon proberen die kant te ontzien.
 9. Top dankjewel voor je antwoord.Ik dacht het al maar begon te twijfelen.Heb nog nooit een wond gehad haha
 10. Misschien dat je het op deze foto beter ziet?lijkt beetje op wild vlees ofzo?