Redannie

Bronze Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Redannie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Succes morgen.Ik snap je twijfel. ik word woensdag geopereerd ook bij Bergman in Hilversum en twijfel ook tussen 250 of 275 high profile.Ik denk dat ik de pc maar laat bepalen wat het mooiste is.Ik wil het wel natuurlijk houden.Heb nu kleine 70b ik droom er zelfs van.Heb er verschrikkelijk zin in operatie scheelt me niks maar ben zo zenuwachtig voor het resultaat. waar word jij geopereerd?
 2. @Mjcls de opmerking van hierboven is natuurlijk voor jou bedoelt.Ik ben zo onhandig soms
 3. Ooh wauwie ik vind ze echt prachtig😍.Precies goed naar mijn idee.ik kan helemaal niet meer wachten.
 4. @Marlies84toch ook wat groter👍🏻.je hebt gelijk lees zoveel verhalen dat ze toch wat groter achteraf wilde.Mijn grote dag is 13 november dus het schiet al op.(ik kan niet wachten)Ik word geopereerd in de Bergmankliniek in Hilversum dat is 20 minuten van waar ik woon.Mooi dichtbij dus.Ik merk dat het nu dichterbij komt het constant in me hoofd zit. @AnitaSR tja met een kleintje lijkt me het ook best pittig vooral al ze verdrietig zijn en je wilt hem optillen en dat mag dan niet.maar fijn dat je wel hulp hebt. Mijn kinderen zijn al wat groter heb een dochter van 14 en zoon van 12 dus die kunnen me mooi een beetje overal mee helpen.Mijn dochter vind het allemaal reuze interessant.Gelukkig heeft zij niet de borsten van haar moeder geërfd want zij heeft al stuk meer als ik.En daar ben ik echt blij om.Ik werk in een kledingwinkel dus mijn collega’s weten er vanaf.En ik ben af en toe een grote flapuit dus ik vertel het vaak gewoon maar.Meestal is de eerste reactie huh dat is me nog nooit opgevallen ja duh als je altijd maximizer bh’s en bikini’s draagt lijkt het nog een beetje wat.Maar moet zeggen dat ik nog geen negatieve reactie heb gehad en iedereen me groot gelijk geeft.En het scheelt me vrij weinig wat een ander ervan vind het is mijn lichaam.
 5. Zou ik jou ook mogen volgen?ik word 13 november geopereerd met 275cc mentor high profile ronde prothese
 6. @Marlies1984 hoeveel ga jij nu nemen dan?en wanneer is jouw grote dag? ik krijg ronde prothesen en high profile en krijg je zo ook zeker dualplane? mijn omtrek is 65 cm dus ben ook heel smal van boven.
 7. @AnitaSR bij mij word het dualplane dus gedeeltelijk onder de borstspier.Er zit totaal geen vet op me bovenlichaam en ben supersmal.anders ga je de randen van de prothese zien volgens de pc.Ik krijg ze wel high profile dus dat ik goede vulling ook bovenaan heb. Bij jou kan het wel voor de spier? wel beter dat doet minder pijn als ik de ervaringen zo lees. vertel jij het gewoon op je werk? ik heb het gewoon gezegd kost me alleen wel me eigen dag wat ik begrijp.
 8. Haha ik hou van rechtdoorzee. mijn man vind het precies goedzo maar ik ga toch wat groter.Ik krijg echt spijt anders.Heb het al doorgegeven en ze worden besteld
 9. Dat is goed te vergelijken met mij.Ik ben 165 en 60 kilo ook 70 omtrek eigenlijk tussen 65/70 in. neem aan dat die foto’s Van jou met pasprothesen zijnik vind dit echt heel mooi natuurlijk staan bij jou.zon mooi figuurtje heb je en mooie platte buik.Dit is echt perfect bij jou vind ik haha hier mijn foto’s met 250cc.ik ben zelf echt plat cup a.Heb trouwens wel 2 kinderen en ben 40 jaar dus mijn huid is al beetje opgerekt🙈 ik wil dus iets groter gaan als dit
 10. Wat goed dat je de stap neemt.nog even geduld.Ik mag over 3 weken 13 november bij dr van Engeland bij de Bergmankliniek. ik wilde eerst 250cc rond dual plane maar ga toch voor de 275cc.Ik ben er zo mee bezig dat ik de hele dag aan het zoeken ben naar fotos.Ik heb er ook zoveel zin in maar vind ook heel spannend.Gaan de raarste gedachtes door me hoofd.Mag ik vragen hoelang jij bent en hoeveel je weegt ?Groetjes
 11. Nee ik ga bij dr van Engeland bij de Bergman en ga toch 275cc doen.nog 3 weekjes.Ik vind zo spannend
 12. Zou je mij ook willen toevoegen.Ik ben zo benieuwd ik krijg volgende maand mentor high profile 250cc
 13. Ik ben niet zo handig.Ik heb de fotos van dag 2 po gevonden en ik vind ze al prachtig nu.Maar waar kan ik jouw voorsituatie fotos vinden en had je ook 3D fotos gehad?
 14. Dinsdag 1 oktober mag ik weer en a.s dinsdag moet ik naar de anesthesist. wat fijn dat je geen pijn hebt.Ik laat het allemaal maar over me heen komen.Vind het wel heel spannend maar ik maak me er niet zo druk om.Iedereen herstelt anders en ik ga gewoon uit van het ergste.