Marlies84

Gold Member
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Marlies84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  Films, Maine Coons, fietsen, Aziatisch koken

Recent Profile Visitors

172 profile views
 1. Dank voor je antwoord! Zoon is ook 2,5, dochter 6. Vermoed ook wel dat zoon snapt dat hij voorzichtiger met me moet doen, maar ga t knuffelen, boekjes lezen op schoot enzo wel even missen! Hoe lang ben je zo fijn geholpen? Ik heb de eerste week iemand present maar 23 en 24 december (een week na de operatie) moet ik zelf aan de bak. Misschien een beetje snel?
 2. Waar geopereerd? Velthuis Amsterdam door dr. Zaal. Kleine 2 weken nog maar! Nog even genieten aan het feit dat ik op m’n zij kan liggen, dingen boven m’n hoofd kan pakken, kind kan knuffelen enz.. En veel te druk om zenuwachtig te zijn. Da’s ook weer een voordeel van december! Hoest met jullie zenuwen? @Elsie-94 en @Peeuwke?
 3. Hi @Lady.D Ik betaal de hoofdprijs bij Velthuis (idd tegen de 5000) maar blijf daar geen nacht slapen hoor. Had dat best gewild maar helaas. De reden dat ik voor Velthuis koos was positieve ervaringen om me heen en locatie. Mijn arts vind ik helemaal niet zo leuk want superbot en zakelijk maar is zeer kundig dus prima. Ik hoef niet met haar uit eten, zeg maar. Heb je Damen al ingetypt in de zoekbalk? Kom je nog wat meer beslagen ten ijs.
 4. Ha @Peeuwke! Gezellig! Hier dus 16 december ook. Kunnen we elkaar mooi op de hoogte houden 😊
 5. Prachtig hoor. Ik vind het heel mooi staan! Even een vraagje los van jouw operatie: hoe heb jij hele post-operatieve ervaren met de kids? Ik ben over 3 weken aan de beurt en maak me daar een beetje zorgen over..
 6. Het is zoals het is, @mooc123 Je hebt niks verkeerds gedaan. Voor één keertje voor jezelf gekozen en dan deze prijs betalen. Niet wat je verdient maar ook absoluut niet jouw schuld. Wat zijn een paar weken in een mensenleven. Het is nu rot maar ook hier geldt: het is een fase het is een fase etc. Dikke knuffel voor u!
 7. Ha moeders, Ik heb 2 kinderen van 6 en 2,5 jaar en heb bewust mijn borstvergroting uitgesteld tot wanneer de jongste niet meer zo afhankelijk van me zou zijn, maar ik merk toch dat ik er allicht te vroeg bij ben. Hij is dol op knuffelen en samen met mij boekjes lezen enz. Geweldig natuurlijk, maar dat kan na de operatie even niet.. Echt uitleggen lukt nog niet heel goed. Wat is jullie ervaring hierin? Heeft dit negatief effect gehad op jullie ouder-kindrelatie? Wat zijn verder onhandigheden die ik misschien nog niet geanticipeerd heb? Wat ik hier op ‘t forum lees is: Ipv fietsen wandelwagen Groot bed ipv ledikant en anders partner vragen (overigens is laatste antwoord op alles, haha, maar partners werken ook wel eens 😅) Bezorgdienst boodschappen Wat mis ik? Alvast bedankt voor jullie antwoorden!
 8. Ah toch wel fijn dat het ook nodig bleek, hoe bizar dat ook klinkt. De prothese is dus gebleven, maak ik hieruit op? Ook goed nieuws. Ben je links- of rechtshandig? Want je mag natuurlijk op een gegeven moment meer met je eerste borst en arm..
 9. Ay nou doorbijten dus en afwachten of het geen ontsteking is. Ik duim voor je!!
 10. Dank voor je verslag, Pelle! Ik hou ook van lange verslagen dus alleen maar blij mee. Van advies kan ik je niet voorzien want ben nog niet aan de beurt, maar die dip-dag is me nu wel duidelijk. Komt sterk overeen met de kraamtranen na een bevalling, heb ik het idee, en totnutoe lees ik dat veel forumgenoten dat hebben doorstaan. Trouwens, mijn licht medische achtergrond vermoed dat je gevoelloosheid te maken heeft met zwelling die wat zenuwen blokkeert, maar je kunt Velthuis altijd bellen, hè! Niet voor niets zo’n giga-bedrag neergetikt...
 11. Oef. Nou hopen dat dat het is. Veel beterschap gewenst! Anders morgen weer bellen hoor. Van Bergman Hilversum weet ik dat ze zelfs in het weekend iemand sturen mocht er twijfel zijn..
 12. @AnoukK Wij zitten in een vergelijkbare situatie zie ik! 2 jonge kinderen, dezelfde arts en type prothese (anatomisch). Ben binnenkort aan de beurt en heb nu ineens toch wel een beetje zorgen over mijn jonge knuffelige zoon. Hoe heb jij dat ervaren met jouw kleintjes? Ik ben bang dat het psychologisch een probleem gaat worden wanneer ik hem minstens 6 weken niet kan tillen, gezellig op schoot kan nemen enz. Iets met binding enzo. Hoe heb jij dat aangepakt?