Marlies84

Gold Member
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

2 Followers

About Marlies84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  Films, Maine Coons, fietsen, Aziatisch koken

Recent Profile Visitors

744 profile views
 1. Ha Josje, Ik ben 16 december, dus een paar dagen voor jou, geopereerd door dr Zaal in Velthuiskliniek A’dam. Hier ook ongelijke borsten en een uitvergroting van de voorsituatie. Mijn arts heeft het me echter wel gezegd maar dat herinnerde ik me later pas. Ik had wel gehoopt dat ze meer had gedaan om het wat symmetrischer te maken maar helaas. Ik ben al wel terug geweest en daar hebben ze mijn borsten naast de voor-foto laten zien met ongelijke borstplooien die nu rechtgetrokken (au!) zijn. Dit laatste wist ik niet eens. Had ik wel graag geweten want ik heb erg last gehad van de linker plooi! Ik heb er inmiddels vrede mee. Naar de sauna ga ik toch al niet, bij wijze van, dus weinig zullen me naakt zien.. Misschien is dat ook iets voor jou. Kijk hoe fabulous je ineens bent met je zomerkleding aan weer. Volgens mensen die het weten loop ik anders en straal ik meer zelfvertrouwen uit. Jurkjes, truitjes enz staan ineens leuk! Dat gaan een paar scheve tepels niet verpesten, toch? PS erg verschil in grootte zie ik ook niet bij je, hoor! @bent001 Ben benieuwd of we in hetzelfde schuitje zitten. Mag ik je album inzien? Dank!
 2. Ik check het forum niet dagelijks meer maar ik heb net je foto’s bekeken en je borst wordt echt supermooi! Had ik geweten dat van der Pot zo’n ‘wizard’ was, zou ik zeker naar Blooming zijn gegaan. Ik hoop dat je linkerborst snel heelt. En excuses voor het ongevraagde advies: mij helpt op de donkerdere dagen (letterlijk en figuurlijk) een extra shot vit. D. Wie weet is dat nog wat... Sterkte hoe dan ook!!
 3. Hoi, Leuk, een update! hoeft geen 70C te blijven hè! Ik heb met ruim 2 mnd PO 1 bh gekocht en die was na 2 weken al te klein. Heb dual plane geplaatst dus wellicht dat het daardoor komt. Het gevoel herken ik niet, maar lees wel ‘pas’ 7 weken (hoewel dat dan heeeel lang lijkt!). Miss heeft het daarmee te maken? Sterkte!!
 4. Ik duim ook voor je! Ik denk dat ik namens veel van ons spreek dat we deze niet zagen aankomen! Ik wilde ‘hou je taai’ typen maar dat hoeft niet, want dat lukt wel. Als dit allemaal achter de rug is staat er hopelijk een enorme pot Ben&Jerry’s klaar!!!
 5. Ha @Nog even wachten. Ik weet dat ik geen recht van vragen heb omdat ik zelf geen album heb, maar ik ben zoooo benieuwd! Dus als je wilt, zou je me dan toe willen voegen? En zo niet, no worries.
 6. Oud bloed! No worries! En als t wat verser is wondvocht dat je borst verlaat.
 7. @Nina_a en @Lindan Ja ze zijn nog wel veranderd! Vermoedelijk is de spier nog wat verder gerekt. Misschien heeft het ook te maken doordat ik weer aan het aankomen ben, maar ik pas de 70D nu niet meer. Ik ben opgemeten als 70D of E maar laatste was bij die ruim 2 maanden te groot Wat ik nu in huis heb: 2 post-op sportbh’s (Anita Extreme Control) die echt te klein zijn: 75C de padded T-shirt bra van de Hema: 75C. Te kleine cups een soort balconette van C&A 70D, te klein een normale zwarte bh van C&A 75C, zit fijn. En een Wacoal 70D is ook echt te klein in zowel cup als omvang.. Conclusie; vooral alles rondom je geschatte cupmaat passen en bij ook maar 1 ongemak terughangen! En wachten tot minimaal 3 maanden ?
 8. Idd wat Bent zegt. Daar zijn ze nog lang niet klaar voor dus wacht echt nog met dragen. Ik had me met ruim 2 mnd PO laten opmeten en op aanraden van verkoopster nog even gewacht met meer dan 1 bh kopen, en nu (3 mnd PO) pas ik hem idd niet meer. Hangt natuurlijk ook af of je DP hebt of voor de spier. In dat laatste geval gelden er miss andere regels.
 9. Oe ja, slapen met bh los zou het zeker kunnen zijn! Ik ben inmiddels bijna 3 maanden PO van een minder ingrijpende operatie dan de jouwe en slaap pas sinds een week zonder met nog steeds een beetje last ‘s ochtends. Nooit de bh los gehad ervoor. Je zou evt een lagere categorie sportbh kunnen proberen? Ik heb uiteindelijk een goedkope cat 1 bh gekocht (met een grotere omtrek) voor ‘s nachts en dat vond ik een verademing! Sterkte! PS klinkt overigens zeker als ‘gewone’ pijn.
 10. Hi, Kan het zijn dat je zo’n 2 dagen geleden heel druk bent geweest? Ik herken dit wel en ze zeiden tegen mij dat het (inspannings-)zwellingen en de daarbij behorende steken traag zijn. hopelijk is dat het ‘gewoon’!
 11. Thanks voor dit antwoord, @best_boobie Je hoopt op het perfecte plaatje maar dat zit er hier niet in. Met kleren aan ben ik echt wel tevreden hoor, dus gelukkig lijd ik er niet 24/7 onder, maar het knaagt dat dit het resultaat lijkt te worden.. Ik hou je op de hoogte!
 12. Ha allen, Ik heb binnenkort een afspraak bij mijn pc staan omdat ik me, ruim 2 maanden PO, toch wel zorgen begin te maken over het eindresultaat. Mijn borsten staan behoorlijk scheef. Tepels verschillen ong 1cm in hoogte maar ook de vormen zijn anders. Omdat ik me eigenlijk niet wil laten afschepen met een “ja maar je voorsituatie was ook al niet gelijk dus tsja??‍♀️“ was ik benieuwd naar dames die hetzelfde hadden en wat het resultaat nu is. Wat ik hier uit het forum op lijk te maken is dat er wel degelijk artsen zijn die alle moeite doen om die ongelijkheid recht te trekken.. letterlijk. Dit is dus echt een vraag voor de dames die al minstens 3 maanden PO zijn. Dank voor het antwoorden!
 13. Ook bij mij weet vrijwel niemand het. Idd zoals hierboven al wordt genoemd de boobs als het ware ‘opgebouwd’ met telkens meer vulling. Heb me de week voor de kerstvakantie ziek gemeld (in volgorde: griep->daardoor door m’n rug-> met als gevolg nek/schouderklachten waardoor ik niks kan tillen), waardoor ik 3 weken in totaal vrij had (ben docent). Daarna kon ik nog niet echt veel tillen dus heb ik alles in etappes weer mee naar m’n werk genomen. Het voelt niet fijn om te liegen, vooral als mensen bezorgd zijn en doorvragen, maar ik zie een borstvergroting (in mijn geval) als een medische noodzakelijkheid omdat ik werkelijk niets had en daaronder gebukt ging en dan mag het van mezelf wel. Daarnaast vind ik het donders vervelend als mensen het wél weten en ze ook echt naar m’n décolleté aan het gluren zijn.. my eyes are up here... de ? Ik denk dat je vooral moet doen wat voor jou het beste voelt en geen rekening hoeft te houden met andermans gevoelens. Succes met dit alles en vast veel plezier gewenst van de nieuwe boobs!
 14. Hè wat zonde @Aliciamas. Heb wel de indruk dat het die generatie is, hoor. De mensen om me heen die het weten snappen het gelijk. Op die ene na, maar die leg ik dan uit dat het allicht een gezond lijf is, maar geen gezond koppie door die ontwerpfout. Als je ouders je straks meer zelfvertrouwen uit zien stralen dan komt er hopelijk wat acceptatie. Kan me niet voorstellen dat ze balen dat hun dochter gelukkiger is door dit alles, toch?
 15. @Aliciamas Mooi hè. Innige relaties met de deurpost. Velthuis gaat je de Jacob Hooij vitamine E crème aanraden bij de tweede terugkom-afspraak. Is voor €5,nogwat te krijgen bij iedere drogist. Echt pas smeren als je zeker weet dat het dicht is! Ik mocht na 2 weken smeren maar prompt kreeg ik een gaatje op de plek waar de hechting geknipt was. Heeft nog 3 weken geduurd voordat het dicht was! Mooi herstel heb je totnutoe. Goed bezig!