Marlies84

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marlies84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  Films, Maine Coons, fietsen, Aziatisch koken

Recent Profile Visitors

54 profile views
 1. Ha Allen, Afgelopen dinsdag consulten gehad bij zowel Velthuis als Bergman. Velthuis is super shiny, iedereen glimt en is overdreven vriendelijk, Bergman Amsterdam wat meer down to earth. Maar dat maakt me allemaal niks uit, want het gaat om mijn verschrompelde AA borstjes die een dikke boost nodig hebben. Er is na 2x borstvoeding geven niets meer van over... Dokter Zaal adviseerde me met mijn, zeer slanke, postuur anatomische protheses in 245 cc, daar het van mij niet zo op hoeft te vallen. Dokter Corion van Bergman zag de noodzaak van anatomische protheses niet zo in en raadde 275 ronde gladde protheses aan. Beide trouwens Mentor. Hoewel ik meneer Corion veel aardiger en relaxter vond, bleek bij nader onderzoek, onder andere door hulp van @best_boobie dat het verstandiger was om met dokter Zaal in zee te gaan; omdat ik zo smal ben kun je de ronde prothesen echt zien zitten (‘plooivorming’) en geeft een gladde prothese meer kans op kapselvorming. Dus zojuist mijn afspraak ondertekend en bevestigd. Ik ga maandag 16 december onder het mes. Wat heel suf is, is dat ik met oog op mijn beroep, geen album wil plaatsen. Ik ben docent en mijn carrière zou zo goed als over zijn als de foto’s verder dan dit forum komen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen! Mijn plan is wel om hier updates te plaatsen die volkomen ongecensureerd en eerlijk zijn. Dat is dan wel weer mijn stijl... keep you posted!
 2. Ha @vithoufiore! Ik ben ook aan de beurt op 16 december! Ook dokter Zaal. Superzakelijke dame vond ik, maar goede reputatie en vertrouw haar om de anatomische implantaten in te brengen. Wordt allemaal niet denderend groot, maar dat is ook mijn wens. Zal zo even operatietopic aanmaken. Dank voor het delen van jouw ervaring!
 3. Fijn dat je een kliniek hebt maar kan me helemaal voorstellen dat de onduidelijkheid frustrerend is; je wilt je er wel mentaal op kunnen instellen. Wat goed dat je zulk uitgebreid onderzoek hebt gedaan naar bijvoorbeeld dat litteken. Ik ga zelf alleen voor een borstvergroting dus een minder ingrijpende operatie. Hopelijk mogen we wel rond diezelfde tijd onder het mes! En dan net weer rechtop enzo kunnen zitten en een mes optillen bij het kerstdiner, haha.
 4. Ha @Ssb, Ik heb toevallig ook een consult bij de eerste twee artsen volgende week en heb ongeveer dezelfde wens qua operatiedatum. Er zijn nog maar weinig plekjes over in die periode dus ik zou zeker proberen wat te reserveren anders ben je misschien te laat. En trouwens ook een 2-jarige rondlopen (en eentje van 6) dus benieuwd hoe dat zal gaan...
 5. Hi, Fijn om te lezen! Stelt me wat gerust. Ze staat nu weer op 0-0 😉. Wat betreft een update over mijn intakes, heb ik geen idee waar ik dat topic moet plaatsen, dus doe wel verslag in mijn voorsteltopic (‘Aangenaam!’). Vandaag mijn semi-huidkleurige hemdje gekocht voor het passen. Ik heb er echt superveel zin in!
 6. @Nog even wachten Dank voor je antwoord! Ja het is bij mij idd ook 100% intuïtie waar ik op af zal gaan. Niet de plantjes op de balie of de witte tanden van de chirurg, haha😂. Ik ben juist heel smal van boven. Geen peerfiguur meer maar eerder een piramide 😅. Voor mijn gevoel valt het ook eerder op daardoor (zeker omdat ik van bijna niks kom) als ik grote implantaten neem. Toevallig heb ik vandaag kunnen regelen dat ik volgende week dinsdag bij zowel Velthuis als Bergman, 2 uur later, terecht kan dus ik wacht even met Bosch en Duin. En daarna heb ik een date met de zoekfunctie van dit forum, hahaha😂 Ik hou je op de hoogte!
 7. Hoi Vithoufiore, Ik heb volgende week ook een intake afspraak staan bij dokter Zaal. Drie keer geprobeerd zonder succes, vandaag gewoon weer gebeld voor een intake, en nu kon het opeens wel. Door afzegging, denk ik dan. Daarna meteen door naar Bergman. Benieuwd wat ze allebei gaan zeggen. Ik zal eerlijk tegen je zijn. Het verhaal met de sterke borstspieren, lastigere operatie met de daaropvolgende blauwe plekken en pijn die jij ervoer maakt wel dat ik dokter Zaal wel wat spannend vind dus ik ga daar toch wat bevooroordeelder in dan de arts van Bergman. We shall see!
 8. Ha! Inmiddels ben ik al een stuk wijzer. Ga helemaal niet voor een bescheiden 200 hoor. Er moet echt wel minstens anderhalve cupmaat bij en dat red ik niet met 200cc..Wat betreft de datum kijk ik nu ook naar de week voor de kerstvakantie. Dan gebeurt er toch allemaal niet zoveel meer en kan ik me gemakkelijker ziek melden. Leerlingen ook weer blij😅 Daarnaast heb ik een intake met, jawel, Velthuis, Bergman, Cosmed Bosch en Duin en wellicht nog Jan van Goyen.. Boerhaave heeft niet gereageerd, maar dat is allicht ook nog een mogelijkheid. Cosmed Bosch en Duin heeft nog plek in die week, maar plant wel pas een consult in november. Dat vind ik wat dubieus dus heb al even teruggemaild met de vraag of het niet eerder kan... To be continued.
 9. Hi all, Cosmed Bosch en Duin geeft aan dat ze plek voor me hebben in de gewenste week. Vreemd genoeg kunnen ze volgende maand pas een consult plannen met de pc Dr. Nathalie Roche. Als ik haar hier op het forum zoek vind ik, behalve de grote hoeveelheid littekencrème-topics, weinig over haar. Vandaar dat ik mijn vraag hier maar stel. Wie kent haar en heeft ervaring met haar? Ik wil niet zomaar al een operatiedatum afspreken zonder dat ik meer over haar weet. Dank voor jullie reacties!
 10. Hi @Es1234567 Ja daar heb ik zeker veel aan! Ik ging er allemaal veel onbevangener in, maar ik zie wel dat ik zeker even moet gaan uitzoeken hoe of wat. Ik heb volgende week een afspraak bij Bergman staan. Ben benieuwd met welke arts en of ze ook wat terughoudender zijn. Ik ga nu ook nog naar Boerhaave. Velthuis had geen plek in de enige week dat ik kan, helaas... Ben benieuwd naar je keuze!
 11. Hi! Ik lees al een tijdje mee en heb je hele proces gevolgd. Heb dezelfde cupmaat als jij had en hoop op een zelfde resultaat half december. Morgen mijn eerste telefonische intake bij Velthuis Hilversum maar ook een gesprek bij Bergman Amsterdam staat op de planning. Zou ik jouw album mogen inzien? Dank vast en een voorspoedig herstel gewenst! En dank ook voor je medische inzichten. Heel waardevol! groet, Marlies
 12. Goedendag! Ik lees even mee. Zit in dezelfde fase als jij met, op de lengte na want 1.73, dezelfde maten. Ben heel benieuwd naar je ervaring bij Bergman! Groet, Marlies
 13. Goedendag, Mijn naam is Marlies, moeder van een zoon van 2 en een dochter van 6. Vier dagen per week geef ik les op een middelbare school. Mijn wens voor een borstvergroting is sterk; daar waar ik dit vroeger nooit zou doen met mijn bescheiden A-cup, denk ik daar nu wel anders over sinds er niets meer over is gebleven na de borstvoeding van de laatste; mijn A-bh’s zijn veel te groot. Het combineren van een borstvergroting met, met name, mijn jongste kind en mijn werk wordt een hele puzzel. Ik zal daarom het forum goed afstruinen voor bruikbare tips. Wens is om het direct na de kerst te doen en dan 2 weken vrij, maar het is de vraag of er dan klinieken open zijn. Ik ga overigens voor een bescheiden 200 cc. Voor mij is het puur om de balans terug te krijgen. Ik ben heel smal van boven, dus groter valt direct op; ik hou de vergroting graag voor mezelf. Maar nu dus stap 1: het vinden van een goede kliniek die na de kerst opereert. Zijn er meer dames hier die een vergroting hebben gecombineerd met een jong (nog knuffelig) kind of een baan in het onderwijs? Welke klinieken ten zuiden van Amsterdam adviseren jullie? Dank vast voor jullie antwoorden!