Marlies84

Gold Member
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

2 Followers

About Marlies84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  Films, Maine Coons, fietsen, Aziatisch koken

Recent Profile Visitors

449 profile views
 1. Thanks voor dit antwoord, @best_boobie Je hoopt op het perfecte plaatje maar dat zit er hier niet in. Met kleren aan ben ik echt wel tevreden hoor, dus gelukkig lijd ik er niet 24/7 onder, maar het knaagt dat dit het resultaat lijkt te worden.. Ik hou je op de hoogte!
 2. Ha allen, Ik heb binnenkort een afspraak bij mijn pc staan omdat ik me, ruim 2 maanden PO, toch wel zorgen begin te maken over het eindresultaat. Mijn borsten staan behoorlijk scheef. Tepels verschillen ong 1cm in hoogte maar ook de vormen zijn anders. Omdat ik me eigenlijk niet wil laten afschepen met een “ja maar je voorsituatie was ook al niet gelijk dus tsja🤷🏼‍♀️“ was ik benieuwd naar dames die hetzelfde hadden en wat het resultaat nu is. Wat ik hier uit het forum op lijk te maken is dat er wel degelijk artsen zijn die alle moeite doen om die ongelijkheid recht te trekken.. letterlijk. Dit is dus echt een vraag voor de dames die al minstens 3 maanden PO zijn. Dank voor het antwoorden!
 3. Ook bij mij weet vrijwel niemand het. Idd zoals hierboven al wordt genoemd de boobs als het ware ‘opgebouwd’ met telkens meer vulling. Heb me de week voor de kerstvakantie ziek gemeld (in volgorde: griep->daardoor door m’n rug-> met als gevolg nek/schouderklachten waardoor ik niks kan tillen), waardoor ik 3 weken in totaal vrij had (ben docent). Daarna kon ik nog niet echt veel tillen dus heb ik alles in etappes weer mee naar m’n werk genomen. Het voelt niet fijn om te liegen, vooral als mensen bezorgd zijn en doorvragen, maar ik zie een borstvergroting (in mijn geval) als een medische noodzakelijkheid omdat ik werkelijk niets had en daaronder gebukt ging en dan mag het van mezelf wel. Daarnaast vind ik het donders vervelend als mensen het wél weten en ze ook echt naar m’n décolleté aan het gluren zijn.. my eyes are up here... de 😅 Ik denk dat je vooral moet doen wat voor jou het beste voelt en geen rekening hoeft te houden met andermans gevoelens. Succes met dit alles en vast veel plezier gewenst van de nieuwe boobs!
 4. Hè wat zonde @Aliciamas. Heb wel de indruk dat het die generatie is, hoor. De mensen om me heen die het weten snappen het gelijk. Op die ene na, maar die leg ik dan uit dat het allicht een gezond lijf is, maar geen gezond koppie door die ontwerpfout. Als je ouders je straks meer zelfvertrouwen uit zien stralen dan komt er hopelijk wat acceptatie. Kan me niet voorstellen dat ze balen dat hun dochter gelukkiger is door dit alles, toch?
 5. @Aliciamas Mooi hè. Innige relaties met de deurpost. Velthuis gaat je de Jacob Hooij vitamine E crème aanraden bij de tweede terugkom-afspraak. Is voor €5,nogwat te krijgen bij iedere drogist. Echt pas smeren als je zeker weet dat het dicht is! Ik mocht na 2 weken smeren maar prompt kreeg ik een gaatje op de plek waar de hechting geknipt was. Heeft nog 3 weken geduurd voordat het dicht was! Mooi herstel heb je totnutoe. Goed bezig!
 6. Hi, Zoals ik ‘t lees bewandel je nu dezelfde route als ik. (Iets) teveel gedaan in het begin, last van 1 borst met een flinke, specifieke, pijn erbij. Het enige dat ik niet herken is het ‘plafond’-stukje. Ik had er wel erg last van, maar niet zoals jij. Van het witte schrok ik de eerste keer ook, maar dat is puur iets tijdelijks na het douchen. Goed dat je het laat drogen! Je doet niet al smeren, toch? Dat maakt het herstel er niet beter op. Bij mij is er een gaatje in gekomen nadat m’n hechtingen eruit waren gehaald en ik ongesteld werd (waar bij mij al mijn weefsel opzwelt). Het duurde toen zo’n drie weken en 50 gaasjes voordat het weer dicht zat. Zeker goed dat je hen mailt. Bij mij is het inmiddels, 2 maanden po, qua pijn wel helemaal goed gekomen maar zijn mijn borsten heel verschillend. Ik vermoed dat de overbelasting daar veel mee te maken heeft gehad icm een luie plastisch chirurg. Ik ga ze ook mailen. Ik ben benieuwd wat ze gaan zeggen tegen je! En don’t beat yourself up, he. Je hebt iets voor jezelf gedaan en dat was de juiste keuze. Uiteindelijk word je er écht gelukkig van. Je hebt het verdiend!
 7. Hi @Nina_a, Vandaag toevallig voor het eerst laten opmeten en kwam uit op een 70D! Dat gingen de maximisers niet halen. Ik merk ook dat ik een andere uitstraling krijg, zelfverzekerder, dus dat is wellicht een belangrijke verandering ondanks dat het in uiterlijk niet zoveel scheelt. En vergeet niet dat het over een paar maandjes weer ‘decolleté-weer’ is. Dan kún je er niet omheen! Dat gezegd hebbende ga ik maandag Velthuis bellen. Er zit nog steeds een enorm verschil in de vorm van mijn borsten, hoogte van de tepels, en ben benieuwd of ze dat gaan erkennen en ook actie zullen ondernemen. To be continued!
 8. Hi, Vraagje voor de ervaringsexperts: Ik ben bijna 2 maanden PO en m’n 75C po sport bh zit niet heel fijn meer. Is dit doordat ik afgelopen dagen iets meer dan normaal gedaan heb, of is gewoon dit iets wat gebeurt? Bij mij zijn anatomisch prothesen dp geplaatst. Dank voor jullie ervaringen!
 9. Gefeliciteerd! Herkenbaar verhaal. Je betaalt zoveel geld voor Velthuis maar na die kluisjes is het een en al geklungel, helaas. Wat goed dat je dr Zaal nog gesproken hebt na de operatie. Die moeite nam ze bij mij niet... Mijn bh was ook niet gevuld direct na de op. Maar kijk morgen(avond) maar. Beter te groot dan te klein.. trust me. Nu pas ik de bh prima. Heb 295cc anatomisch gekregen dp, dus D lijkt me in jouw geval heel plausibel!
 10. Tsja, what can I say... Ik kan vrijwel alles weer na ruim 7 weken PO. Met kleding aan ben ik er heel blij mee. Zonder niet. Gelukkig is dat maar 5% van de dag dus 🤷🏽‍♀️ Heel veel succes vandaag!
 11. Hi, Je hoeft nauwelijks wat mee hoor. Velthuiskliniek Amsterdam heeft een prachtige wachtkamer, dan wordt je door de zuster in een gangetje geloodst waarin je alles uit mag doen en alles in een kluisje wordt gestopt. Enige wat je aanhoudt is onderbroek en sokken. Haar in staart en verder mag er niks mee. Dan kom je op de zaal. Minstens 15 anderen. Je wordt naar een bed verwezen waarna de zijgordijntjes dichtgaan. Je luistert een beetje. Anesthesist komt infuus aanleggen. Zaal tekent nog snel even wat af (benadruk haar dat je mens bent, geen nummer...) en dan wordt je na lang wachten opgehaald. Vraag vast om een zwarte post-operatieve bh ipv de witte. Eenmaal wakker, kopje thee en dan snel weer je bed uit want die hebben ze nodig voor de volgende... Mijn advies is dus, heb een tasje kleding in de auto paraat mocht het allemaal langer duren, maar pak vooral flesje cola in tegen de misselijkheid en wat crackers. En eten voor je partner want die lijdt, net zoals bij de bevallingen, honger 😂. O, en trek vast kleding aan die je niet over je hoofd hoeft aan te trekken. Succes donderdag! Groetjes, Marlies
 12. Gezien! Dat wordt echt mooi met rond! Je bent niet zo dun als ik en 1 vd adviserende pc’s zei tegen mij ook al rond. Wel soortgelijke voorsituatie qua borsten behalve dat die van mij iets ongelijker en leger van boven waren. En ik ben er met kleding al blij mee hoor. Gister zelfs zonder gêne in bikini rondgelopen. Verwacht ook dat er nog veel gaat veranderen maar baal van het feit dat mijn pc niet heel hard haar best heeft gedaan om de boel wat gelijker te trekken, want weet inmiddels vrij zeker dat daar geen verbetering in zal gaan komen. Succes met alle voorbereidingen en enjoy the boobs 🙂
 13. Hoi @Veerveertje ik val er een een beetje laat in, maar zoals ik terug lees ga je volgens mij voor rond? Ik heb zelf een voorsituatie vergelijkbaar met de jouwe. Ik ben heel dun en heb 295 anatomisch laten plaatsen. Het is nu bijna 7 weken geleden maar er is nog weinig natuurlijks aan; ze zijn breed, opgeplakt en dan ook nog scheef. Neemt niet weg dat ze wel heel natuurlijk lijken als ik gewoon kleding aan heb. Dan valt het allemaal niet op. Ik snap nu wel meer het verschil tussen rond en anatomisch en bij mij ontbreekt het idd wat aan vulling bovenin. Ik heb geen album maar ik kan evt op jouw voorsituatie een blik werpen om te kijken of we vergelijkbaar zijn?
 14. @Peeuwke Jaaa!!! Die “Is dit het nu?!” is heel herkenbaar!!! Zo van: wow al 6 weken! om je vervolgens te realiseren dat dat helemaal niets is in een mensenleven, haha. Maar we hebben ondertussen kerst en oud en nieuw gehad dus ‘t voelt wel langer denk. Hier ook de boel nog niet gelijk en heb milde vrees dat het ook niet goed gaat komen. Maar zoals jij ook zegt.. ge-🤬-duld. Wat goed dat je alweer aan het sporten, of iig bewegen, bent. Ben nog niet begonnen. Want lui. Nee grapje. Bekaf vanwege kinderen en werk. Nu weekendje weg en zwemmen. Ik pas m’n oude bikini nog gewoon, maar dat zal voor jou niet gelden, denk 😅. Ik verheug me wel op de dag dat ze stoppen met opzwellen ‘s avonds! Klaar mee! Niet zo zeuren, boobs! Laten we elkaar af en toe op de hoogte blijven houden. Er is niemand over van het december-clubje verder. 🤷🏽‍♀️