Boobmom

Boobmom : 14 januari 2019 : Dr. Mesters : Velthuis Kliniek

Recommended Posts

Hoi hoi,

 

Ik wil me even voorstellen. Ik ben een moeder van 43 die al sinds de jongste 1 jaar is een borstcorrectie overweegt. Voor mijn scheiding kwam dat er niet van en daarna waren de financien en mijn zware werk, een reden om het maar niet te doen. Maar nu is eindelijk mijn beslissing genomen. ik wil mooiere borsten. Mijn volume weer terug. me weer meer vrouw voelen daardoor. Ik kijk al jaren om me heen naar vrouwen met mooie borsten....kan het gewoon niet loslaten. Mijn vriend gaf aan.....als dit jouw gelukkig maakt....gaan we samen dit traject aan. Het geld heb ik er voor over...en het wordt tijd dat mijn klanten een keer niet op nummer 1 zet, maar mezelf, dus even paar weekjes vrij ga nemen daarvoor.  Dus heb ik vandaag een consult gepland voor 22 oktober met dr Mesters, velthuiskliniek.

 

Heeft iemand ervaring met haar?

Klopt het dat je ook voor een andere arts kan kiezen, als je daar een beter gevoel bij hebt?

Ervaart iemand voordelen aan een vrouwelijke of juist mannelijke arts?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo @Boobmom, welkom op het forum. Ik ben van dezelfde leeftijd en overweeg ook een borstcorrectie; en heb 2 consulten (en eigenlijk nog een derde; een 'fotoconsult', maar dat was alleen op basis van een foto die ik had opgestuurd) gehad, maar omdat ze allemaal wat anders adviseren (lekker handig..), heb ik nog 2 consulten gepland.. Heb zelf een lege C-cup (dus eigenlijk een grote B-cup met het vel van een C-cup). En misschien beslis ik uiteindelijk toch om het zo te laten, kan ook nog....

Natuurlijk mag je voor een andere arts kiezen!; het is juist heel verstandig om meerdere consulten bij meerdere pc's in te plannen. Het is wel jouw lijf, en het gaat om heel veel geld, dus zou zeker jezelf heel goed inlezen en oriënteren, en zeker niets overhaast beslissen.

9 van de 10 pc's zijn mannelijke pc's...

Ik denk dat het meer om de persoon gaat, en niet zozeer of deze van het mannelijke of het vrouwelijke geslacht is, maar ja, zoals ik al zei, heb zelf geen ervaring met vrouwelijke pc's..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Robijntje02,

 

leuk dat je reageert. Ik heb tot nu toe maar een consult staan....Ook voor velthuis gekozen vanwege herstelprogramma wat ze daar hebben. 

De dokter waar ik nu een afspraak met heb, heeft een kennis van mijn vriend ook geopereerd, dat was een complete reconstructie...en zij is zo tevreden, zo mooi gedaan....dat ik eigenlijk wel meteen vertrouwen heb bij haar als arts. Aangezien bij mij een kleine B (kwam van een kleine C af) die eigenlijk vooral van bovenkant wat volume mist niet eens zon hele grote uitdaging is voor een arts. Maar ik heb er geen verstand van, dus miss denk ik er wel te makkelijk over. 

 

Reden dat het herstelprogramma me zo aanspreekt is omdat ik kapster ben en een eigen zaak heb. Dus ik wil niet al te lang uit de running zijn. 

 

Begrijp dat jij nog twijfelt of je het uiteindelijk gaat doen? Dat heb ik zelf ook heel lang gehad. Heb nu diverse vrouwen gesproken in mijn omgeving die al een borstvergroting gedaan hebben en zij zeggen allemaal hetzelfde....er voor gaan....je zal er zo blij mee zijn en spijt hebben dat je het niet eerder gedaan hebt.

 

Maar ga fijn naar beiden je consulten en kijk hoe je je dan erbij voelt! Het is vrijblijvend he....miss krabbel ik zelfs nog terug!  Heb je dat wel in hetzelfde kliniek? bij twee verschillende PC?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi meiden,

 

Ik lees en schrijf hier ook al even mee...maar wilde even een topic aanmaken voor mijn operatie datum, waardoor ik miss in contact kom ook met diegene die ook rond die tijd onder het mes gaan.

 

Ik heb gisteren mijn consult gehad bij het velthuis kliniek, met een ontzettend leuke en lieve PC. Ik voelde me meteen op mijn gemak, en dacht...ja, jij mag mijn nieuwe boobies maken. 

 

Zo'n eerste consult is super leuk, maar ook overweldigend vind ik. Voor dat we gingen passen keek de PC in een tabel en had het over 300 cc. De eerste pasprotheses waren maar 250, en in eerste instantie dacht ik al meteen....ok dit is dus al echt wat meer als ik nu heb (slappe B-cup). Daarna stopte ze 330 erin en dacht ik...hallo Pamela Anderson, dit ga ik geloof ik echt te veel vinden. Dus terug naar de 250, want er tussenin hadden ze niet liggen! Na de 330 leek die 250 eig wel weer wat te klein. Ik bedoel, als we er toch voor een ca 4000 euro in gaan investeren....mag t ook wel een verschil uit gaan maken. De Pc had wel door dat ik niet HUGE wilde dus begon aan 275 te denken... 300 zou ook nog kunnen. Nog steeds passend bij mijn lichaam. 

En dan ga je naar huis....en dan begint de twijfel zoals bij vele hier....275 of 300, wat ga ik doen! 275 zou een grote C, kleine D zijn. Dat ik echt maar een fractie groter als voor mijn zwangerschap. Wil ik niet gewoon echt een maatje meer dan? Maar goed....ik heb de tijd nog om er over te denken. Ze worden overigens dual plane geplaatst en ronde implantaten. Ik wilde ze ook rond, want juist aan de bovenkant mis ik mijn volume...anatomisch was niet eens een optie in mijn geval.

 

Zijn er al meer meiden die eind dec of januari een operatie-datum hebben staan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Boobmom

 

hoi hoi, ik heb even je topics samengevoegd, de titel aangepast en verhuisd naar operatieverslagen hier in dit topic kun je nu alle verdere updates en dadelijk ook je verslag neerzetten, zo heb je dan alles netjes bij elkaar staan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zijn er al meer dames die januari een operatie gepland hebben staan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik verwacht dat dat ook uiteindelijk zal gebeuren hoor... Begin al aan het idee te wennen dat ik grotere borsten ga krijgen....dus hoe meer ik er hier op forum zie...hoe meer ik naar groter neig ook 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik wilde absoluut niet te klein. Maar ik wilde ook niet dat mensen eerst borsten zouden zien en dan pas mij. Nu ben ik heel blij! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat was je voorsituatie als ik vragen mag. En wat heb je laten plaatsen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op welke cup kom je nu dan uit? weet je dat al? En had je ook echt een lege cup?

Ik heb een slappe B, Maar aan onderkant van de borst is het zeker niet leeg...mis volume aan bovenkant. kom van een C af, voor mijn zwangerschappen. Kon daardoor ook niet anatomisch kiezen. Dus we gaan nu voor rond. En ik verwacht dat ze ook in cc niet te groot zijn gegaan daardoor.....omdat ik op een grote C of kleine D wil uitkomen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een voor en na foto in m'n album staan. Zal er van de week een nieuwe foto opzetten. Nog geen flauw idee welke maat ik nu heb. Ben nu 3 weken po. Heb een bh van de kliniek gehad. Dat is een 80d. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

volgens mij kan ik niet in je album....zou je me toe willen voegen, als deze niet openbaar is

 

Share this post


Link to post
Share on other sites