Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Boobmom

Gold Member
 • Aantal items

  198
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

23 Excellent

4 Volgers

Over Boobmom

Profile Information

 • Location
  Noord-Brabant
 • Interests
  yoga, spinning, healthy-food

Recente bezoekers van dit profiel

443 profielweergaven
 1. Mooi hoor @Jorinde97…. ziet er heel natuurlijk uit nog..... Ik kon geen 300cc passen, ze hadden alleen maar 250 en dan 330....heb daarom ook geen fotos gemaakt van de passessie. dus ben zo benieuwd hoe t straks gaat zijn. Nog een maand te gaan wij!!!
 2. Precies….misschien breng ik Drs Esther Mesters.....op een hoger niveau...als straks mijn prachtige new-ones, geadoreerd worden op het forum.... Heb al werk van haar gezien, wat echt heel mooi is geworden. En ze begreep me meteen....Een ontzettend mooi mens om als chirurge te mogen hebben.
 3. Boobmom

  Boobmom 300CC Mesters

  Boob-day, 300cc rond moderate plus, dual plane bij Velthuis door Drs Mesters
 4. Ik voel me hier wel een beetje vreemdgaan.....met niet als chirurg dr vd Weij
 5. Hier dito gekozen voor de kliniek...niet naar de prijs gekeken...en dan heb ik nog mazzel dat ronde implantaten goedkoper zijn dan anatomische....bij mijn kliniek althans...maar t is een hoop geld! En wil gewoon niet bezuinigen hierop.
 6. Oh fijn, ga ik hier ook lekker meelezen.....
 7. Oh @Jorinde97, wat gaaaaaafffff….. Ik volgede je al...maar wij gaan ozveel aan elkaar hebben hier op het forum..... Fijn zeg, dan ben jij vrijdags voor mij aan de beurt! Help me even....wat laat je ook alweer zetten, en waar en bij wie? Heb jij er ook zoveel zin in...Nog kleine 5 weken voor je....schiet op he...zeker zo tegen Kerst vliegt de tijd voorbij. Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet mee bezig ben. Al 7 jaar wil ik dit serieus….eerder dacht ik er ook wel eens aan. Zo blij dat het moment bijna daar is.
 8. hihi....en je moet maar zo denken @M&M&m….die BV kost zoveel, daar is dit abonnement een schijntje bij...en erg fijn als ondersteuning. Ik zag dat ik eerder ook al op je topic iets geplaatst had. En jij zojuist ook op mijn topic. leuk om elkaar te volgen als we zo dicht bij elkaar geholpen worden. heb even alles gelezen hier en herken ook echt het stukje: hoe gaan andere erop reageren. Ook ik heb het echt maar een heel klein select groepje verteld. Degene waarvan ik weet dat ze mijn keuze respecteren of gewoon echt nodig vind dat zij ervan op de hoogte zijn. Ik heb een eigen kapsalon en zal straks 3 weken moeten sluiten. Ik hou niet van liegen, maar vertel mijn klanten dat ik een ingreep krijg aan mijn eierstok. Mensen zijn zo brutaal, ze blijven doorvragen als je alleen maar aangeeft dat je voor een ingreep 3 weken gaat sluiten. Omdat ik vind dat niet iedereen hoeft te weten wat ik laat doen, heb ik er gewoon een veelvoorkomende ingreep van gemaakt. had vorig jaar slechte cellen daar, dus iedereen neemt het ook voor lief. Ik ben toch bang als ik ga zeggen waar het echt voor is, dat er minder begrip is voor het lange sluiten van de zaak. En ik blijf het gewoon echt iets persoonlijks vinden. Als men later er iets van ziet en er naar vraagt, zal ik het niet ontkennen en uitleggen, waarom ik in eerste instantie het niet overal wilde neergooien. En ik schaam me helemaal niet voor mijn keuze, maar weet dat er mensen zijn er raar tegen aankijken. Maar wat ik ook merk, dat stiekem heel veel vrouwen dit zouden willen. Althans, de perfecte borsten zouden willen. Alleen niet iedereen durft dit of heeft het geld er voor over. Je krijgt vaak hoop kritiek van mensen die stiekem jaloers zijn, dat je in deze voor jezelf kiest.
 9. Hoi @M&M&m, Zeker leuk om elkaar te volgen...ga ik jou ook doen. Zit idd maar een maand tussen....kunnen we elkaar beetje steunen ook...en jij lekker bij me afkijken hoe het verloop gaat. Krijg jij anatomisch of rond? en ook dualplane? en waar laat je je opereren? Op zich is het verschil van 295 en 325 natuurlijk optisch nauwlijks zichtbaar....maar hij moet idd voldoende in de pocket passen straks. Super dat je chirurg dan beiden laat bestellen en het terplekke bekijkt. Bij mij zijn beiden maten goed mogelijk, maar omdat ik bij mijn eerste consult maar bleef roepen ik wil ze niet te groot. Werd mijn PC wat voorzichtig, denk ik. Naderhand in de auto terug ging ik toch twijfelen of ik wel een duidelijk beeld geschetst had van wat ik wel wilde en ben toen heel goed gaan kijken op internet....naar zelfde type voorsituaties en nasituaties met zelfde aantal cc. Uiteindelijk dus toch voor grootste gekozen. Hier een slappe 75 B. En met slap bedoel ik voornamelijk aan de bovenkant...onderin heb ik nog aardig wat volume, dus gaan we ook voor rond, omdat dit juist de bovenkant wat meer gaat vullen. Vind het best spannend. Kijk er enorm naar uit... en ben soms best beetje bang dat ik t te groot ga vinden straks...maar dat heeft meer te maken met de BV in t algemeen, niet zozeer de twijfel tussen de aantal CC. Ik heb van die dagen nu...dat ik naar ze kijk en denk, is het wel nodig...hahahah….Lijkt wel of ze groeien van de aandacht die ze nu krijgen geestelijk gezien. ik ga samen met je mee aftellen...
 10. Inmiddels ruim een week geleden mijn tweede passessie gehad. Bij Monique de Wit trouwens @An1977, ik vergiste me laatst in de naam. En het wordt idd 300cc. Passessie was wederom wat gokken omdat zij alleen maar 275 en 330 in dr kast heeft liggen aan pasprotheses...maar ik dacht...ik ga gewoon voor de grootste...en merkte ook dat het nu al allemaal minder groot leek als de eerste keer. Nog 36 dagen te gaan....even een drukke kerstperiode in de kapsalon nog en dan is t nog en kleine 3 weken voor me...begint nu echt op te schieten...de dagen vliegen voorbij en ik kijk er enorm naar uit.
 11. Hoi @Soofjetunie, Ik word twee dagen voor jou geopereerd. 14 januari ook ik heb maar een consult gehad..... Dacht ik ga eerst daarheen....en bij twijfel een 2e doen....maar ik was meteen zo enthausiast over mijn PC, dat ik totaal geen behoefte meer had aan verder kijken. Ik krijg 275-300cc rond moderate plus van Mentor, ook dualplane (as vrijdag nog een passessie voor exacte maat) Kom zelf ook van een B cup af. Heb zelf ook nog even naar Motiva gekeken.....Maar omdat dit nieuwere protheses zijn en ik erg vertrouw op de implantaatkeuze waar mijn kliniek mee werkt, me er verder ook niet meer op blind gestaard. Zitten wij dezelfde tijd in onze herstelperiode....
 12. Dank je wel @Slien, wat is jouw voorsituatie ook alweer? en wil je ongeveer op uit komen?
 13. Ja he. Soms kijk ik in de spiegel en denk ik. Wat ga ik toch doen. Zo slap zijn ze nu ook weer niet. Maar ben er gewoon niet happy mee.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×