Ga naar inhoud
Borsten Forum

An1977

Donateur
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

8 Neutral

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

397 profielweergaven
 1. Vervelend dat je je druk maakt. Zie verschil in grootte wel, maar jij bent toch ook bijna 6 weken po? Ik heb dat verschil ook nog wel hoor. Mijn linkerborst is groter en nog opgezwollen dan de rechter. Maar gaat zeker goed komen. Ook bij jou hoor! Love your boobies!
 2. Het is echt zo wat je vriend zegt. Ik voel me super vrouwelijk en sexy door mijn bv. Had ik echt al veel eerder moeten doen. Voor mijn man hoefde het totaal niet ( hij is meer een billenman), maar hij vindt ze echt heel erg mooi!!! Ben 41 jaar, maar voel me ook echt nog 30 of zo!
 3. Nee helemaal niet. Omdat ze dus zachter worden was ik aan het voelen. En kwam er zo achter. Schrok natuurlijk hartstikke!
 4. Het is gelukkig niks ernstig . Een cyste!! Je wordt er echt in de watten gelegd. Ze zijn echt super lief. Ik had zondag al gebeld over m'n knobbeltje, maar toen zeiden ze dat ik het beste maandagmorgen maar moest terugbellen, zodat ze me voor die dag nog kon inplannen. Kon al om 1035 terecht. En ben eerst gezien door de verpleegkundige en daarna door de chirurg. Nazorg is echt super. En ze vliegen echt voor je hoor. Ben echt blij dat ik voor Velthuis kliniek heb gekozen. Ga je echt geen spijt van krijgen.
 5. Het is een cyste!!! Dus ik kan weer ademhalen!!
 6. An1977

  1 borst pijnlijker/vervelend voelen

  Ik heb ook meer last gehad van m'n linkerborst. Het begint nu ook minder te worden ( 5 weken po). Komt echt goed hoor!
 7. Mijn controle was omdat ik het weekend een knobbeltje had ontdekt. Een fibroadenoom, maar morgen voor de zekerheid een echo laten maken. Zelf ben ik door Dr. Welters geholpen. Een hele aardige rustige man. Ben nu 4,5 week po. En herstel is echt super gegaan hoor! Pijn heb ik niet echt gehad. Ja, ze stonden strak, maar nu heb ik eigenlijk nergens meer last van, op dat knobbeltje na dan. Ik heb 495cc dual plane anatomisch laten zetten. Ik voeg je toe. Kun je kijken hoe het is geworden.
 8. Hey twijfelkont, Zou zomaar zijn dat ik je vanochtend naar buiten heb zien komen. Ben er vandaag ook geweest voor een extra nacontrole. 330 staat je heel mooi hoor. Zou zeker voor de grootste maat gaan. En lekker gewoon nog een keer gaan passen. Drs Mesters is niet mijn pc geweest, maar wat een fijn mens! Succes met aftellen.
 9. Hey Mina, heb je nog last van je bult?
 10. Oh jee. Vervelend zeg. Heb je de kliniek al gebeld?
 11. Wie had je als consulente? Claire? Ik vind haar ook zo lief! Iedereen daar hoor! Echt een top kliniek. Je ligt al lekker in een warm bedje voordat je naar de operatiekamer wordt gereden, en de operatietafel is inderdaad verwarmd! Super lekker!!!!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×