Spring naar bijdragen
Borsten Forum

An1977

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

197 profielweergaven
 1. Wat fijn....Boobies!!! Een heel goed herstel!! ik moet nog 3 weken wachten!!!!
 2. Hoi LaLieke, ik zie jouw bericht langskomen en zag je foto!!! Dit is echt heel erg. Heel veel sterkte meis. Leef met je mee.
 3. Oh zo herkenbaar en wat vervelend zeg. De eerste keer bellen vond ik ook zo spannend!!! Iedere keer had een ander smoesje. En uiteindelijk zo blij dat ik het had gedaan. Morgen gewoon weer bellen hoor!!!
 4. Oh.. ik ga 10 oktober al onder het mes. Heb nu een 80b. En ik ga voor anatomische dual plane 495cc
 5. Ja, ik mag 10 oktober bij Velthuis kliniek. Heel veel zin in, maar o zo spannend!!
 6. Hey meiden, mag ik met jullie meelezen? Nog niet heel actief hier, dus daar wil ik verandering in brengen. Fijn dat jullie een fijn consult hebben gehad! Hebben jullie ook al een datum? Groetjes!
 7. Hey, heel mooi hoor! Past goed bij je lichaam. Groter weet ik niet. Zou denk ik nog wel kunnen hoor, maar ik vind dat wel mooi . Je bent zeker bang dat je ze te klein gaat vinden. Ik ben vrij nieuw hier. Heb al wat meegelezen en meegelezen bij verschillende om informatie in te winnen. Succes met je keuze!!
 8. Yeuh, volgende week mn eerste consult bij Dr. Carlo Welters. Heeft iemand ervaring met deze beste man?
 9. Hoi allemaal, Lees al een tijdje wat berichten en zal me eens voorstellen. Ben een mama van twee kinderen en ben 41 jaar. Over mijn borsten ben ik een lange tijd heel onzeker geweest. Ze waren wel mooi, maar voor mijzelf te klein. Na mijn 2 zwangerschappen zijn ze wel iets groter geworden, maar ze zijn gewoon niet meer zo mooi. Ik ben er niet meer onzeker over, maar zou ze gewoon groter en voller willen hebben (ik heb nu een 80B) Dus heb ik eindelijk heb ik het besluit genomen om een borstvergroting te nemen. Altijd al willen hebben, maar dan had ik het geld niet, dan durfde ik het niet, altijd wel een excuus... Nu ga ik er gewoon voor, al vind ik super de super spannend. Morgen ga ik dan toch echt bellen voor een consult en dat ga ik doen bij Velthuis Kliniek in Eindhoven. Ik lees graag met jullie mee, en hoor graag wat jullie van Velthuis kliniek Eindhoven vinden. Eventueel misschien een tip voor welke pc? Graag hoor ik van jullie alle tips, adviezen, etc... Groetjes AN
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×