Ga naar inhoud
Borsten Forum

Jorinde97

Premium Member
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Good

4 Volgers

Over Jorinde97

 • Verjaardag 29 maart

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Food & Fitness

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Jesssi Ah wat een heerlijk vooruitzicht ook! Hoe gaat je herstel verder en de 'verandering' van je boobies?
 2. @oussie23 Wat leuk om te lezen dat je datum vast staat Aftellen kan beginnen! Ik ben iets 'vetter' (nee niet vet maar hoger percentage :p) Ben 174 cm en weeg 56,5 kg ongeveer! Ben benieuwd hoe alles zal verlopen! Geniet er vooral van!
 3. Wat een heerlijke foto dit eigenlijk @Jesssi ! Moet toch een heerlijk gevoel zijn!
 4. @Jesssi Kan niet wachten tot ik echt lid kan worden van het 'clubje' Lief van je dankjewel! Ik weet je te vinden! Liefs!
 5. @Odys we woonde heerlijk al samen maar nu echt samen huisje, love it! Jaa kan echt niet wachten tot de 8e en dan kan het aftellen beginnen gewoon
 6. Het is een tijdje stil geweest rondom mijn bv. Samen met mijn vriend een huis gekocht (heel leuk fijn en happy!) maar daardoor weer wat langer moeten doorsparen natuurlijk. Maar na 6/7 maanden verder vanaf mijn eerste consult bij Boerhaave begint het nu langzaam een beetje in zicht te komen! Ik ga nu 9 december nogmaals op consult bij van der Weij en hopelijk dan ook mijn datum prikken!
 7. @Boobmom haha jaa zoiets zei de mijne ook, ik heb er zelf net zo veel plezier van dus haha
 8. @rtx goed rusten en geduld is schone zaak inderdaad! zou graag in je album mee kijken, ben heel benieuwd :-)
 9. @Boobmom jaa super leuk! Ik ga je volgen!
 10. @Boobmom naja ergens ook wel fijn dat je vriend inderdaad al beetje bekend is met je PC. Positieve ervan inzien :-) ik ben zelf heel blij dat ik verder heb gekeken en bij van der weij ben uitgekomen. En wat belangrijk is is denk ik ook dat je goed gevoel hebt dus dat is bij ons beide goed :D wat lief van je vriendlief!! Ik krijg er ook een kado haha de schatten. Zo fijn als ze zo volledig achter je staan!
 11. @rtx Ohja je was natuurlijk niet bij boerhaave stom haha. Maar zal tegen die tijd wel eventjes informeren!
 12. @DoubleD Jaa lief dankjewel je berichtje! Dat is precies ook wat ik ze probeer uit te leggen. Kijk voor de buitenwereld kan je die push up bhs aan doen (al valt er niet veel omhoog te pushen maar goed extra vulling that matters). En ik ben ook echt met de rest van mn lichaam niet ontevreden alleen het plaatje samen klopt gewoon niet. Naja en dan hoor je mn moeder roepen of ik niet met iemand moet gaan praten over mn zelfbeeld en blabla, nou je kan misschien wel voorstellen hoe vervelend het is als je het eigenlijk het liefst hele dag vrolijk over hebt. Dan vraag je je soms wel eens af is het echt nodig of kan ik er zo toch mee leven, maar denk ik ook nee kop op laat je niet gek maken. Als dit een bevlieging was geweest was dit al maand na eerste bezoek overgeweest en we zijn nu bijna jaar verder. Daarom ook echt vet fijn en lief hoe iedereen hier elkaar steunt! Heb je soms toch net fv dat zetje in je rug!<3
 13. @Kim2018 jaa jij hebt het wel helemaal lekker, lekker heerlijke feestdagen en dan is het gewoon al zo ver! In de positieve sferen zit je dan in ieder geval al wel
 14. @Boobmom Jaa zoiets hadden ze bij mij ook, maar maten weet ik niet. Ik had daar zelf minder fijn gevoel bij zeker omdat de PC vlug vlug bezig was en niet echt de tijd nam, vandaar mijn zoektocht verder en nu bij boerhaave! Jaa dat zou toch wel heel erg lekker zijn als dat zou kunnen hahaha, maar helaas wordt toch kruisjes zetten op de kalender :-p Liefs!
 15. @rtx Jaa precies dat dus! Ik ben in mei bij van der weij geweest, wist wel dat het er toen nog niet in zat maar was gewoon zo nieuwsgierig. Dus volgende maand gaan we voor het echie Hmm.. moeten ze gewoon wachten in de wachtruimte waar je zelf ook wacht tot dat je bij de PC ofzo mag komen? Dan kan ie beter inderdaad tentje opzoeken ofzo. Dankjewel voor je antwoord!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×