Ga naar inhoud
Borsten Forum

Yvie

Premium Member
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Yvie won de laatste dag op 5 november

Yvie had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

16 Good

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Thnx @Kim2018! Ben heel benieuwd naar alles en ben idd blij dat ik alles weer rond heb gekregen! Als je eenmaal het besluit genomen hebt om dit te doen, dan wil je het ook doorzetten, hoe eng en spannend ik het ook vind! X
 2. Ja je gezicht is wat lastiger te verbergen. Hoe lang heb je vrij? Wel fijn dat ze deze operatie kunnen combineren. Je hebt helemaal gelijk! Op naar lekker shoppen over een week of 6! En eindelijk eens een x de leuke beha's en bikini's kopen die je écht leuk vindt en niet toevallig 1 omdat die past. X
 3. Ik heb het ook niet iedereen verteld, maar bij sommige mensen kun je er niet om heen (schoonmoeder bijv, past om de week een dag op). Mn zus, vader, 2 vriendinnen en een collega weten het. Ik vind het rete spannend allemaal en denk soms stiekem, help kan ik nog terug!?! Maar nee ben nu zover, dat ik dit gewoon ga doen!
 4. @DoubleD alsof ze het aanvoelen he! Ze zullen er ook onbewust echt wel wat van mee krijgen. Ik weet ook nog niet zo goed wat ik maandag tegen ze ga zeggen. Doei mama gaat even voor nieuwe borsten haha! Tja dan weet het hele schoolplein het waarschijnlijk! Dus dat moet ik nog even anders gaan aanpakken. Loop wel al paar weken bij de fysio, last van mn rug en bekken, dus waarschijnlijk gooi ik het daar wel op bij de kids, dat ik daarom rustig aan moet doen. Die klachten had ik tijdens mijn zwangerschappen ook en komen nu waarschijnlijk door de spanning van dit hele project, dus hoop dat dat snel beter gaat.
 5. @Corry gelukkig hier uit de luiers en ze klimmen zelf op de kinderstoel/autostoel. Maar ik fiets heel veel met de jongste achterop. Als ik haar naar de opvang breng, naar dansles, boodschappen doen, dat lukt allemaal niet voorlopig... dat vind ik ook wel een ding. Ik zal het je de komende periode laten weten meis!
 6. Hoi! Ja superspannend, vind het allemaal heel eng eigenlijk, maar nu gaan we doorrrrr haha! Oh jij ook al snel aan de beurt, leuk! Ik krijg ze dual plane. Grappig dat jouw kids dezelfde leeftijd hebben. Ik heb na mijn bv een week vrij (heb geen vrije dagen meer over helaas..). En wat betreft de kindjes, de oudste gaat naar school, dus dat lukt wel, alleen is de jongste 2 dagen in de week bij mij thuis. Mijn vriend is redelijk flexibel met thuiswerken, maar dat zal ook niet altijd lukken, dus waar nodig probeert hij dat wel, maar de donderdag na mijn operatie moet hij toch echt de ochtend naar een afspraak, dus dat wordt denk ik maar film kijken met mn jongste ofzo. De de jongste hangt heel erg aan mij, knuffelt mij soms helemaal plat (nu ben ik nog plat, dus lukt makkelijk haha! ) dus dat wordt nog wel een dingetje... Komt vast goed, bij jou ook!
 7. @JDN ik benben zelf 1m74 en 52 kg. Ik ben maandag aan de beurt... heb de keuze uit 245 en 295cc. Heb nu gekozen voor 295, maar twijfel nog steeds of 245 niet genoeg is voor mij. Moeilijke keuze omdat je gewoon echt van te voren niet weet waar je precies op uit gaat komen... Ik overleg het maandag nog een x met de arts. Ik wil ze natuurlijk en in verhouding met de rest van mijn lichaam. Dit heb ik ook duidelijk aangegeven bij de arts. Succes met je beslissing!
 8. @peanut82 zie net je berichtje pas, had helemaal geen melding gehad... Fijn dat je zo blij bent! Ik hoop hetzelfde te kunnen zeggen! Haha snap ik wat je zegt over er 24 uur per dag mee bezig zijn, dat heb ik nu al, maar dan in mn hoofd! Bekken gaat nog niet super, vooral met zittend werk is dat vervelend... merk dat ik op de dagen dat ik thuis ben veel minder last heb. Ben sinds maandag gestopt met mn bloedverdunners dus veel bewegen, ik wandel nu in de avond een rondje buiten. En ben vandaag lopend naar mn werk. Dat is 12 minuten lopen, dus prima! Mag me maandag om 10.00 melden, blij met die tijd! Eerst kind naar school brengen en dan door! X
 9. Hey meis, hoe gaat het met je? Ben je blij met het resultaat? Bij mij is het nu echt aftellen... hoop zo dat ik de goede keuze hebt gemaakt qua formaat, blijft spannend! Ik vertrouw wel volledig op dr arts.
 10. @Bianca89 hoe gaat het met je? Ik zie steeds zoveel namen langs komen op het forum dat ik af en toe even kwijt ben wie ik nou volgende haha! Fijn om te lezen dat de operatie zo is meegevallen, ben benieuwd hoe het nu met je gaat en hoe je herstel verloopt. Ik ben morgen over een week aan de beurt!! Ik heb voor 295 gekozen, ook na heel veel twijfel (alternatief was 245) Liefs!
 11. Ik vind ze op de foto's trouwens heel mooi bij je lichaam passen!
 12. Vervelend dat je een baaldag hebt... het is ook niet niets allemaal! Fijn dat je het in kleding mooi vind, dat is uiteindelijk ook waar anderen je het meeste in zien. En naakt, wellicht dat je gewoon nog moet wennen? Maar kan het me ook wel voorstellen, je komt uit een situatie waarbij je eigenlijk zowat niks hebt en nu ineens heel wat! Ik vond het met passen ook heel heftig! Eerst zie je je eigen borsten op een foto, daar schrok ik al van, want ja ze zijn klein, maar vanaf een foto vond ik het nog veel erger eigenlijk! En dan krijg je die pasprotheses en dan is alles groot! Ik was al tevreden met 245cc, maar daarna is 295 ook wel weer mooi en als vriendlief dan ook zegt dat 295 prima kan... Ik krijg anatomische, dual plane. Ik weet alleen dat het 295cc is, maar verder weet ik het niet hoe de afmetingen in elkaar zitten. Ik vertrouw op de arts, heb duidelijk gezegd dat ik echt geen nep-borsten wil, maar iets wat bij mijn lichaam past, en ga er van uit dat ze dat dan ook doet. Hopelijk wen jij ook snel en ben je snel van je baaldag af! Liefs!
 13. @rtx zat even je verslagen te lezen. Gaat het goed met je? En ben je blij met de keuze van het aantal cc? Ik ben zelf 1m74 en 52 kg. Dus wel wat kleiner dan dat jij bent, maar denk qua bouw redelijk hetzelfde. Ik ga 19 november voor 295cc. Dat is het grootste wat mooi zou zijn bij mij, maar twijfel ook nog regelmatig of dit niet te is voor mij. De arts zei dat het heel natuurlijk blijft en dat is ook wat ik wil, dus daar moet ik dan maar op vertrouwen. Maar heb dezelfde gedachte als die jij had, staat het straks wel natuurlijk... Zou ik jouw foto's mogen zien? Groetjes
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×