Ga naar inhoud

GoldenGirl : 12 juli 2010 : Dr. Kruppa : ACCZ


Aanbevolen berichten

PRACHTIG!

Had van te voren niet verwacht dat ze zooo mooi zouden worden, maar ik zag meteen dit worden prachtige borsten en inderdaad :)

Superleuke kleertjes ook en meid je bent helemaal niet dikkig!

Gewoon prachtig figuur, echt waar.

Ben jaloers, stonden die van mij maar zo omhoog en bij elkaar, je kan er echt trots op zijn :)

Prachtige avatar ook zo :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 639
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Mn boobs zijn weer even pijnlijk..iets te wild geweest (tussen de lakens)

Mn rechter zit weer vol vocht, hij is keihard en staat strak. :blink:

Heb nog geen goede shirts gevonden, ben ook nog niet wezen kijken, maar heb nu nog 3 weken vrij dus dat komt goed. :141:

IK ben ook benieuwd, hoe ze er over 3 mnd uit zien. En of ze dan wél lekker zacht zijn..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast Blonde Dollie

Ze zien er onwijs mooi uit!! Echt!

En dat van het net even iets te wild geweest tussen de lakens dat herken ik wel... Er moet niet TE hard in geknepen worden.. Heb ik dit weekend ook ervaren.. :(

Liefs!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Ladies,

Ik ben nieuw hier dus ik zal me even voorstellen! Ik ben 26 jaar en 30 kilo afgevallen. Ik heb op twee andere forums ook al iets getypt hahaha maar ben een beetje ongeduldig en zag dat hier meer gereageerd werd (beetje ongeduldig hahah)Na het afvallen is alles natuurlijk niet helemaal stevig meer.

Ik heb namelijk 1 september een afspraak met dr Rappard in het catharine ziekenhuis in eindhoven. Ik weet dat deze man heel mooi werk afleverd.....maar nou ben ik een beetje in dubio omdat de prijzen wel aanzienlijk hoger liggen als in Belgie. Eigenlijk moet ik gewoon het gesprek afwachten.........maar zoals ik net al zei hahah beetje ongeduldig. Misschien hebben jullie tips voor me wat betreft Belgie en waar ik op moet letten......vind 1 september natuurlijk ook alweer te lang duren.

Ik hoop dat het alleen met een BV verholpen kan worden maar ik ben bang dat er misschien wel een lift nodig is........en dat zie ik dan weer niet zo zitten eigenlijk. Heb van mezelf namelijk een 75d maar is aan de bovenkant vrij leeg als jullie begrijpen wat ik bedoel.....

Ik heb hier al veel zitten lezen dus misschien komt mijn verhaal ergens bekend voor.......

xxxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Manon je moet inderdaad zelf even een topic openen je zit nu op iemand anders zijn topic ;)

Kan je wel vast zeggen dat in een lege D cup er een hele flinke prothese in moet om al die ruimte op te vullen na het afvallen.

Je moet zeg maar alles helemaal opvullen anders zou je kleine prothese gaan zwemmen in de ruimte.

Dat zou betekenen dat je een grote prothese in een hele slappe borst gaat doen en die dan dus heel groot wordt maar ook heel erg snel weer gaat hangen ;)

Een lift haalt al je huidoverschot weg en dan kan er een normale prothese in, zodat je een veel langduriger resultaat heb :)

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.