GoldenGirl

Members
 • Content Count

  465
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GoldenGirl

 • Birthday 05/16/1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  A'dam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, ik dacht altijd dat ik voor de spier wilde, maar toen ik op consult kwam, zei de arts dat dat na verloop van tijd toch wat meer gaat hangen en je dan het'tennisballen in een sok' effect kan gaan krijgen. Dat leek me niet mooi en heb dus dual plane. Mijn borsten voelen zacht en staan dicht bij elkaar.
 2. Haha ja Vlinder, maar dat is me net iets te koud. Maat 36 gaat hem idd niet worden Marisjuh..
 3. Hoi Ladies! Ik heb heel waarschijnlijk binnenkort een feestje. Van een vriend van de jongen waar ik nu mee date. (of is het al aan??Dat weet ik niet zo goed) In ieder geval, ben ik uitgenodigd, dus dat is al spannend zat. Het thema is echter dress to impress en ik heb nu dus geeeeeen idee wat ik aan moet. Wil natuurlijk een goede eerste indruk achter laten bij zijn vriendenkring. Hebben jullie ideeen/tips of zelfs iets liggen wat ik mag lenen? IK heb die avond OOK een 'Nel Veerkamp' feestje.Van een vriendin van mij. Eventueel kan ik naar beide feestjes, maar misschien ga ik ook wel alleen maar naar mijn vriendins feest.. Voor het Nel Veerkamp feestje, moeten we in tijgerprint komen. Je raadt het al..Iemand misschien daar wat van liggen wat ik mag lenen?Ben zelf niet zo van de tijgerprint en vind het zonde om wat aan te schaffen. Ik ben 1.67, maat L, of 38/40 (van spijkerbroeken mt 31) Niet gewend om op hakken te lopen.. HELLEPPPP!!
 4. Ik meld me hier ook even, ben ook erg benieuwd hoe het nu gaat. Gefeliciteerd in ieder geval, hoop dat het dit keer wel is wat je verwacht.
 5. Ze vallen echt enorm op!! Vind ik zonde,zo zie je gelijk dat ik neppers heb...
 6. ik vind mijn littekens vrij wit... weet iemand of dat nog beter wordt? Ze staan in mijn album...
 7. Ik had ze ook..en een goede vriendin van me ook. Die is afgelopen maandag geholpen en ik in juli..
 8. Jemig, zo herkenbaar dit. Tobias, de anesthesist. Leuke lieve schattige vent. Had gelijk een klik met hem en tijdens mijn narcose over hem gedroomd, haha. Hoe voel je je nu? Al stukken beter he?
 9. Nja..weet je..als ik het geld had..zou ik ook wel vaker gaan...denk ik. Maar niet 17 op 1 dag. Zo lelijk vind ik mezelf nou ook weer niet.
 10. Prima dokter hoor!! En ook prima en nette kliniek.
 11. Ik vind Roos ook de beste! Veel overzichtelijker dan al die andere Skins. Een onoverzichtelijk forum schrikt af, dus wat mij betreft moeten gasten 'roos' zien.
 12. Mijn litteken links zit er nét onder, waardoor je een rare streep ziet. Maar dat boeit me niet zo. Liever dat dan die lelijke dingen die ik eerst had..
 13. Hey Lesilla!! Gefeliciteerd he!! Ik weet nog dat je nog zo lang moest wachten...en nu is het al zover...!