lesilla

Members
 • Content Count

  1,062
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About lesilla

 • Birthday 05/29/1986

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar hij is ook niet alleen geschorst omdat hij onrespectvol in de media kwam he. Die schorsing is inderdaad discusieerbaar, wel vind ik dat je geen foto's mag plaatsen zonder toestemming. Dat is inderdaad schending van de patientenprivacy. Maar daar hebben ze in nederland of in engeland niks mee te zien hoor. Die schorsing kwamen van klachten na operaties. En overal gaat het fout, maar zoveel schorsingen in verschillende landen daar plaats ik toch ?? bij. Ben benieuwd of je de resultaten ziet dit seizoen, en niet alleen juist post op. Ben echt benieuwd hoe die vrouw eruit gaat zien, en of ze gestopt was met roken. Vond hem inderdaad wel kundig omgaan, ben benieuwd naar die chirurg volgende week. Leek me typische wat is het verschil tussen god en een chirurg persoon. God denkt niet dat hij een chirurg is.
 2. Erg handige uitleg, valt me eigenlijk op dat het heel lang geleden is dat ik nog een dd ofzo ben tegengekomen.
 3. ik ook heel benieuwd! weet nu al dat het prachtig gaat zijn met je mooi en nieuw lichaam
 4. Ik heb nog niet alles gezien maar vind hem momenteel veel aangenamer dan vorige serie. Dan heeft de nieuwe vrouw toch een goed effect haha
 5. Ga ook kijken voor die twee redenen, en ben inderdaad benieuwd naar de resultaten. MAar ongetwijfeld zullen er ook goede resultaten tussen zitten, als je er zoveel doet zullen er ook mooie tussen zitten. Maar wat ik toen zag vond ik maar matig, en de uitleg van de mensen dat ze naar hem kwamen omdat hij geen blaadje voor de mond nam. Maar dan denk ik: is dat een goede kwaliteit waar je een chirurg voor moet kiezen? Maar heb eigenlijk nog niet veel mensen hier gezien die door hem geoppereerd zijn. Denk maar één? Hij is wel geschorst geweest in nederland Vlaamse chirurg Jeff Hoeyberghs geschorst BRUSSEL (ANP) - De ook in Nederland bekende Vlaamse chirurg Jeff Hoeyberghs mag negen maanden lang geen operaties uitvoeren. Hoeyberghs legt zich er niet bij neer en stapt naar het Europese Hof in Straatsburg. Dat meldden Vlaamse media dinsdag. De chirurg werd in februari ontslagen bij de Welnesskliniek in Genk. Dat gebeurde nadat hij in een SBS6-programma in woede was uitgebarsten, omdat hij was geconfronteerd met klachten van Nederlandse vrouwen over mislukte borstoperaties. Het initiatief voor de schorsing kwam van de Orde van Geneesheren. Hoeyberghs ging in beroep maar het Hof van Cassatie heeft de schorsing bevestigd. De plastische chirurg heeft volgens het Hof de eer en waardigheid van het medische beroep aangetast. Zo huppelde hij in 2005 in onderbroek over een podium in Sint-Truiden en schendde hij het beroepsgeheim met de publicatie van foto's.
 6. http://vtm.be/de-hoffkliniek Ben benieuwd of hij mooiere resultaten geeft dan in de welness kliniek!
 7. Vind echt zo tof aan jou berichten dat er echt zo gelukkig zijn van af straalt! Ben ook benieuwd hoe jou borsten worden!
 8. Omdat ik toch nog veel pijn had, en de pijnstillers en mijn maag een beetje ruzie hadden was ik naar de ha gegaan. En hij wou toch even zien of ze ok waren kwa (bloedingen enz). dus op tafel even bh uit, ze staan echt recht naar de hemel gericht. Wat raar om te zien! Het is zo anders dan ik jaren gewoon ben .
 9. Volgens mij gaan ze echt super mooi worden, maar dat had ik al gezegd hihi Ben heel benieuwd, lekker mee aftellen tot je operatie in jan
 10. Denk dat er wel veel hun borsten niet zouden opereren als het niet zoveel minpunten aan waren. Niet alleen het lichamelijke, maar ook winkelen enz enz je kent het wel is niet fijn met borsten die niet bij je lichaam passen. Gelukkig is een borstverkleining een heel aanvaardbare operatie, hoe reageert je familie erop?