Ga naar inhoud

Danh

Leden
  • Aantal items

    107
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Danh

  1. 9 uur geleden, Kenna zei:

    (Nogmaals) bedankt voor de lieve reacties allemaal! 🥰

     

    @Anns @Boobcar @Joyforlife @GlitterMermaid @Petra84 @Danh @Lt123 @Lilve @Roosje1 @Arlandria @Jess_ @Willsx @Sam83 @newboob 

     

    Meiden ik heb jullie allemaal maar alvast toegevoegd want wat een gedoe haha, hoop dat het goed is gegaan en geef anders aub een gil 😬


    Ahhhh eindelijk heb je de operatie gehad! Leuk om je verhaal te lezen! Wat een luxe zeg haha! Hoe voel je je nu? The dat after?!🙃 goed geslapen?

  2. 13 uur geleden, Willsx zei:

    Hi allemaal,

     

    ik heb twee vragen waarvan ik hoop dat iemand het verlossende antwoord heeft... 

     

    1:  bij mij zitten er geen pleisters op de hechtingen. Vanuit de kliniek hadden ze absorberend verband opgedaan en ze zeiden als het lekt kun je dat de komende dagen zelf ook doen. 
    Houdt dat in dat ik dus anders de bh gewoon op de hechting mag dragen?

     

    2: Ik heb sinds de operatie (1 week geleden) pijn aan mijn rechter elleboog, de arm waar het infuus in zat.. hebben meer meiden hier last van gehad? Of enig idee waarvan het zou kunnen zijn?

    Hoe gaat het met je? 🤩 hoe gaat het met de pijn? Wordt het al minder?

     

    ik kan niet echt antwoord geven op je vraag. Ik had ma 2 weken de bh aan zonder pleisters oid. Lijkt me geen probleem om dat ook te doen anders hadden ze er bij jou wel pleisters op gedaan. Anders even kliniek bellen😀

  3. 1 uur terug, Willsx zei:

    Haha kan de beste overkomen!

    wat fijn dat je al zo snel weer kon gaan werken! Als bij mij alles goed gaat is dat ook de planning. 
     

    In principe mag je natuurlijk alles weer doen na 7 weken, dat lijkt me heerlijk. Vooral bh’s kopen heb ik echt al zin in.. maar goed eerst maar eens rustig herstellen en wachten tot ze mooi rond worden 😂


    hopelijk voel jij je dan ook goed genoeg om dan te werken! 
    haha ja dat is wel echt leuk! Maar ook weer niet te veel kopen omdat het allemaal nog kan veranderen de komende tijd.. maar wel fijn om niet meer die strakke bh van de kliniek 24/7 te dragen. 
    goed om te lezen dat je je goed voelt. Als ik het zo lees valt het herstel je allemaal mee, of niet?😁

  4. 58 minuten geleden, Lilve zei:

    Hoi @Danh, goed om te horen. Ik heb ook pijntjes aan rib 1 kant. Vooral zeurderig gevoel, niet echt pijn. Ik moet eigenlijk volgende week zaterdag weer aan het werk. Werk in de zorg, maar zie dat nog niet zo zitten eigenlijk. Gaat wel iedere dag wat beter, kleine lichte huishoudelijke dingetjes lukt me weer een beetje. Maar zoals gisteren een plakje oude kaas met de kaasschaaf eraf schaven ging bijvoorbeeld helemaal niet 😅

     

    Hoe is het nu met je @Willsx?


    ah ik zie dat jij een ongeveer week geleden geopereerd bent! Eerste dagen zijn het zwaarst he? Haha ik herken het 😂 nu merk je pas hoe vaak je je borstspier eigenlijk gebruikt he.. in de zorg is het wel veel lichamelijk werk lijkt mij. Of valt het bij jouw baan wel mee? Je hebt nog even een weekje.. elke dag gaat het wat beter is mijn ervaring en hopelijk bij jou ook!

     

  5. Zojuist, Danh zei:


    ja zeker, ik ging naar 10 dagen weer werken (kantoorbaan) Ik voelde me toen goed. Ik had nog wel wat pijntjes af en toe, vooral mijn rib aan 1 kant. Maar verder natuurlijk nog wel beperkt in de dingen die je mag doen. Inmiddels 7 weken verder! Soms voel ik nog wel iets, maar geen pijn ofzo. Ben nu druk aan het smeren met littekencreme ‘s ochtends en ‘s avonds. Slaap nog wel veel op mijn rug en met de post op bh aan. Overdag wel andere bh’s gelukkig nu. Op mijn zij slapen is nog niet altijd comfortabel.

     

    Oeps, ik bedoel na in plaats van naar 😂 kan het bericht niet bewerken volgens mij

  6. 10 uur geleden, Willsx zei:


    Ja goed idee! Hoe is het nu met jou? Heb je alles alweer op kunnen pakken?


    ja zeker, ik ging naar 10 dagen weer werken (kantoorbaan) Ik voelde me toen goed. Ik had nog wel wat pijntjes af en toe, vooral mijn rib aan 1 kant. Maar verder natuurlijk nog wel beperkt in de dingen die je mag doen. Inmiddels 7 weken verder! Soms voel ik nog wel iets, maar geen pijn ofzo. Ben nu druk aan het smeren met littekencreme ‘s ochtends en ‘s avonds. Slaap nog wel veel op mijn rug en met de post op bh aan. Overdag wel andere bh’s gelukkig nu. Op mijn zij slapen is nog niet altijd comfortabel.

  7. 4 minuten geleden, Willsx zei:


    Ja haren wassen wacht ik nog even mee tot morgen! Dan kan ik een krukje in de douche zetten.. Oh ja leuk! Ik ga maar eens een gratis maand Videoland starten denk ik haha, mooi de tijd voor nu! 
     


    Haha slim, of iemand anders je haar laten wassen. Nog fijner 😛 oh ja echt de moeite waard haha. Kijkt lekker weg, stuk of 40 afleveringen van een uur. 

  8. 16 minuten geleden, Willsx zei:

    Dankjewel!! Ben benieuwd hoe ze zich gaan vormen. 
     

     

    Dankje! Vandaag de dag ook al goed doorgekomen! Wel nog om de 4-5u paracetamol genomen, maar verder eigenlijk best goed te doen. Zelfs al een klein stukje gewandeld naar de apotheek (daarna was ik wel gesloopt haha)


    Douchen vond ik wel eng.. maar fijn om me weer een beetje schoon te voelen. 
    Ik hoop vannacht kom goed door te komen.. Morgen gaan mijn vriend en ik richting mijn ouders, daar heb ik een elektrisch hoog laag bed dus dat zal fijn zijn! 

     

    Mocht je nog goede Netflix tips hebben hoor ik het ook graag 😁😁

     


    oh nou dat klinkt al goed! Lekker om even naar buiten gaan ook als dat lukt! Ja fijn he even douchen, wel gedoe met haren wassen vond ik haha. Heerlijk zo’n bed! Goed dat je daar heen gaat, kun je echt gebruiken nu. Opstaan is pijnlijk. 
    Ik heb married at first sight Australia gekeken seizoen 6 toen ik net geopereerd was. Veel drama ook wel, maar echt verslavend om te kijken 😂 staat wel op videoland, niet op netflix. 

  9. 16 minuten geleden, Willsx zei:

    @Danh Ja ik kan niet wachten!

     

    Nog een dagje werken morgen en dan is het zo ver.. begin wel langzaam zenuwachtig te worden en alles nog eens te

    17 minuten geleden, Willsx zei:

    @Danh Ja ik kan niet wachten!

     

    Nog een dagje werken morgen en dan is het zo ver.. begin wel langzaam zenuwachtig te worden en alles nog eens te overdenken


    dat is niet zo gek! Heel spannend! Maar komt goed :) gewoon op je af laten komen!

     

  10. Op 14-10-2020 om 11:42, Willsx zei:

    Ik mag me om 08:25 melden volgende week!! Dus lekker op tijd van huis 😳

     

    Aftellen is nu echt begonnen 😍

    Op 14-10-2020 om 11:42, Willsx zei:

    Ik mag me om 08:25 melden volgende week!! Dus lekker op tijd van huis 😳

     

    Aftellen is nu echt begonnen 😍


    ah je bent bijna aan de beurt! Spannend zeg! Alvast heel veel succes! 😀

  11. 22 uur geleden, Mariekje100 zei:

    Ohh wat fijn dat jij zo’n goede ervaring hebt bij dokter Zaal! Ik krijg 395 cc. Ik ben inderdaad ook bang dat het te groot wordt maar ik ben nog een keer gaan passen en toen gaf de consulent aan dat dokter zaal nooit voor overdreven grote borsten gaat dus het zal wel goed zitten. 
    Ik vond dr zaal wel heel zakelijk maar goed, het is natuurlijk ook gewoon haar werk. 
    had jij heel veel pijn achteraf en heeft het fysio programma jou geholpen? Ik mag 30 oktober. 
    zo stom dat ik dus nu zo begin te twijfelen (inderdaad ook wat jij zegt; waarom doe ik dit en kan ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb).

    ik begrijp je zeker, wat betreft het niet iedereen toegang geven tot je album! Ik hoopte op een beetje een voorbeeld van hoe zij het doet. Er staat natuurlijk wel wat op de website van Velthuis maar toch:)

    Ik moet gewoon stoppen met piekeren en het gewoon gaan doen haha. 


    Goed dat je nog een keer bent wezen passen! Heb ik ook gedaan! Je kunt daar wel op vertrouwen maar als je je zorgen maakt of twijfels hebt kun je het natuurlijk altijd uitspreken. Ja, ze is wel zakelijk maar ik vond wel dat ze haar advies goed kon onderbouwen em dat gaf me wel een goed gevoel. Op de dag van de operatie heb ik haar nog aangegeven dat ik bang was dat het te groot zou worden. Maar daar stelde ze me wel gerust dus vond haar op die dag wel minder zakelijk. Na de operatie komt ze nog even bij je en de verpleegkundigen zijn ook heel zorgzaam. Heb je ook de programma’s gekeken van Velthuis Kliniek? “De kliniek”?  Waarschijnlijk wel haha.. zo niet dan staat het op Videoland. Vond ik wel leuk om te zien hoe het een beetje gaat. 
    De pijn vond ik te doen. Ben wel iedere dag even naar buiten geweest klein rondje lopen maar verder veel op de bank gelegen. Vooral het opstaan is pijnlijk, het voelde als spierpijn maar dan heel extreem. Je bent gewoon heel beperkt en hulp in huis is wel fijn.. maar na 4 dagen was het al een stuk beter te doen met de pijn. Gewoon je medicatie op tijd nemen en rustig aan doen! en het fysio programma volgen zoals ze adviseren. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het vooraf wel gedaan heb maar me daar na de operatie niet echt toe kon zetten..Heb ook niet gebruik gemaakt van de fysio daar. Heb jij dat wel gedaan? Gaat goed komen, nog even geduld en je bent aan de beurt! Ik ga je volgen en ben benieuwd naar je ervaring!

  12. 3 uur geleden, Mariekje100 zei:

    Hee Dahn! Ik word eind oktober geopereerd door dokter Zaal. Ik zie dat jij ook door haar bent geopereerd. Ben je er blij mee en zag je er erg tegenop? Ik merk dat ik het ineens heel spannend vind, nu het allemaal dichterbij komt. 
    mag ik foto’s zien van hoe het bij jou is geworden?

    Groetjes, Marieke 


    ohhh wat spannend! Goede keus, dokter Zaal! Ze maakt hele mooie borsten! Wanneer word je geopereerd en hoeveel cc krijg je? Krijg je anatomisch of rond? En dual plane?

     

    begrijpelijk hoor die spanning vooraf. Had ik ook wel. En een meer in de zin van “waarom doe ik dit en lukt het me niet gewoon tevreden te zijn met hoe het is”. Maar ik wist waarvoor ik het deed! Daarnaast was ik heel erg bang dat het te groot zou worden, terwijl ik “maar” 280 zou krijgen. Maar ik vertrouwde volledig op dr. Zaal. Op de dag van de operatie is ze ook lief en stelt je gerust. Ik ben heel blij! Het is precies waar ik op gehoopt had en absoluut geen spijt.

     

    geen zorgen.. komt echt goed en weet zeker dat je blij gaat zijn als de operatie eenmaal geweest is. Bij dr. Zaal zit je goed hoor :)

    Ik geef eigenlijk iedereen wel toegang tot mijn album maar ik kijk wel altijd of iemand ook een eigen topic heeft. Geeft me toch een vertrouwder gevoel en bevestiging dat diegene hier ook is om dezelfde redenen 😊 hoop dat je dat begrijpt. 

  13. Op 17-10-2020 om 09:08, Flatmommy zei:

    Goedemorgen,

     

    Ik heb niet zo heel goed geslapen. Het lag gewoon niet zo lekker en had last van m'n rug. Voor vanavond maar even kijken of ik de (voeding)kussens anders kan schikken. 

    Bedankt voor je reactie over het programma. Ik heb het niet bij Velthuis gedaan, dus zal niet in aanmerking komen voor het programma. Als me het nodig lijkt, kan ik de fysio uit de buurt nog inschakelen. 

    Herkenbaar! Maar na dag 4 po voel je je vast al een stuk beter en hopelijk slaap je dan ook iets beter. Lekker rustig aan doen en je laten verwennen. 😘

  14. 1 uur terug, Flatmommy zei:

    Hoi @Danh,

     

    ik lees dat je bent geopereerd door dr. Zaal. Heb jij ook dual plane gehad? En heb jij meegedaan aan haar herstelprogramma? Ik ben nl erg benieuwd of dat heeft geholpen en of je vanuit dat herstelprogramma nog tips hebt voor me😊


    ohhhh ik zie net dat je geopereerd bent!!! Hoe heb je geslapen? Sorry, haha! Ik had het niet in de gaten! Nou het is een heel programma met diverse oefeningen met foto’s en alles erbij over welke houding je moet nemen. Dus dat is niet iets dat zo hier uitgetypt kan worden. Ik denk sowieso dat je het advies van je eigen arts hierin op moet volgen

  15. 1 uur terug, Flatmommy zei:

    Hoi @Danh,

     

    ik lees dat je bent geopereerd door dr. Zaal. Heb jij ook dual plane gehad? En heb jij meegedaan aan haar herstelprogramma? Ik ben nl erg benieuwd of dat heeft geholpen en of je vanuit dat herstelprogramma nog tips hebt voor me😊


    Hi @Flatmommy! Ja en ik ben er zo blij mee! Het is nog maar 6 weken geleden dus het eindresultaat is er nog lang niet maar nu al blij! Inderdaad ook dual plane. Ik heb voorafgaand aan de operatie wel (bijna) alle oefeningen gedaan maar ik ben niet daar naar de fysio geweest.. zat niet bij mijn verzekering in en vond de operatie al duur genoeg haha! Maar ik ga je eerlijk zeggen dat ik het na de operatie niet gedaan heb. De eerste dagen was de (spier) pijn echt niet fijn maar daarna vond was dat bij mij al vrij snel weg. Maar misschien was het nog sneller geweest als ik haar programma actief had gevolgd. Ik heb ook ‘maar’ 280cc.. misschien ging daardoor mijn herstel ook wel snel en is het pijnlijker dan wanneer je meer cc neemt? Geen idee, maar klinkt wel logisch. Als je verzekering de fysio dekt zou ik wel gewoon deelnemen! En ik geloof zeker wel dat dat programma meerwaarde heeft want anders zouden ze het niet opzetten, maar ergens was ik een beetje te lui ervoor denk ik. 😅 wanneer word jij geopereerd? Ga je ook bij dr. zaal of is dat nog niet zeker?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.