Lt123

Silver Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lt123

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha join the club! Al tevreden met het resultaat?
 2. Ah goed om te horen, ik wilde het inderdaad ook niet te groot. Bij mij waren ze ook wat meer opgezwollen bovenop in het begin maar dat is redelijk aan het wegtrekken. Dat puntige had ik niet omdat ik ronde implantaten heb haha. Verder idd heel blij met de keuze, nog geen seconde spijt van gehad . Kan niet wachten tot ik een gewone bh mag dragen haha. Succes nog met je herstel verder!
 3. Jaa, nu 10 dagen po. Ben jij ook maar smal gebouwd & wat kleiner? Lees op dit forum zoveel verhalen waarbij de meeste toch minstens 300 cc of groter hebben πŸ˜…. Jij al blij met het resultaat ?
 4. Met mij gaat het goed! Weinig pijn nog en kan ook prima slapen snachts gelukkig. Ik ben door dr Schiettecatte geopereerd in kliniek Veldhoven. 285 cc dual plane, rond HP xtra gel. Maar ben zelf ook maar 1.67 en weeg 52 kg, dus ben smal gebouwd. Vandaar dat het ook β€œmaar” 285 cc is, wilde zelf ook niet te groot! Verwacht nu wel minimaal op een 70C uit te komen als ik het zo bekijk haha. Maar tot nu toe geen seconde spijt van .
 5. Gaat eigenlijk wel goed! Amper nog pijn, slik ook alleen nog maar 2 paracetamol smorgens en af en toe savonds. Maar moet wel uitkijken dat ik niet teveel ga doen, je moet niet voor niets 2 weken rusten.. maandag gaan ze de hechtingen eruit halen en moet ik dus op controle, ben benieuwd! Naar mijn idee gaat het wel prima haha.
 6. Wat spannend! Ik begrijp dat je er veel zin in hebt . Ik ben nu zelf 9 dagen po. De eerste 3 dagen zijn eigenlijk het vervelendste, dan voel je ook een enorme druk op je borst. Alsof er een soort olifant op zit πŸ˜…. Maar dat neemt langzamerhand af! Ik kon m’n armen ook amper bewegen de eerste 3 dagen, dus m’n broek aan/uit doen voor naar de wc te gaan ging al niet. Zorg dat je broeken met elastiek hebt, of losse joggingbroeken ofzo dan lukt het na 4 dagen zelf wel. M’n billen afvegen ging gelukkig wel nog net haha.. en douchen is inderdaad fijn als je daar wat hulp bij hebt de eerste paar keer, want haren wassen gaat ook nog niet zo gemakkelijk. Verder zorgen dat je op tijd je medicatie inneemt, je moet de pijn eigenlijk voor zijn. Maar de pijn is voor iedereen verschillend! Verder slaap ik met 2 kussens onder m’n rug/nek en dit doe ik nog steeds, plat liggen is echt nog niet fijn. Ik heb zelf veel in blousjes geleefd, vind een vest nogal snel te warm. En gewoon lekker je rust nemen en af en toe een keer gaan lopen. Laat je lekker verwennen! Heel veel succes met de operatie & het herstel!
 7. Zou ik toevallig in je album mogen kijken? Heb zelf ook 285 cc gekregen afgelopen maandag , en ben beetje hetzelfde gebouwd.
 8. Ahh ja ik ook haha. Heel toevallig dit allemaal zeg!! Succes met je herstel!
 9. Ahh ik moet om 9:45 al haha. Door wie ben je eigenlijk geopereerd?
 10. Hahah heel leuk dit πŸ˜‚. Moet je 14 september ook voor een nacontrole / hechtingen eruit laten halen?
 11. @[email protected]@lie Haha oh huh ik heb geen kinderen, ben nog maar 20 πŸ˜‚. Ik lag helemaal links, daar langs lag ook iemand van 20 en die moest helemaal huilen toen ze onder narcose vandaan kwam en zij sliep in een hotel. Daarlangs lag een meisje die kreeg ook rond de 400 cc geloof ik en was 1.80 zoiets dat ze zei, denk dat jij dat was?πŸ˜…. Je moest na mij toen ik al uit de narcose kwam. Dat andere meisje aan de andere kant ging haar protheses eruit laten halen. of we zitten er helemaal langs πŸ˜‚
 12. @lauralaura zou je me willen toevoegen aan je album? Ben heel benieuwd hoe ze er na 2 weken po uitzien!