newboob

Silver Member
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

newboob last won the day on September 7

newboob had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About newboob

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik kan geen ervaring met je delen, ik zit met een vergelijkbare situatie. Ik wordt 14 okt geopereerd en heb twee kinderen ( 3 en 8 jaar). Ben ook heel benieuwd hoe dat gaat zijn. De zorg voor de kinderen is nu 90% mijn taak dus zal even wennen zijn als papa straks alles gaat doen. Hier is het ook vooral de jongste die erg aanhankelijk is en het liefste met alles geholpen wil worden. Zal een hele uitdaging zijn. De eerste 2 weken is mijn man thuis om te helpen, daarna moet ik het weer alleen doen, huishoudelijke taken zal hij nog doen, maar ik moet wel de kinderen aankleden en naar school brengen etc.
 2. Wat zien ze er mooi uit zeg! Ik hoop ook echt op zo'n resultaat. Ik wordt geopereerd door Frans Straten in kliniek heyendael. Kan kiezen tussen 390 of 440 cc. Neig nu toch meer naar 390cc vindt van jou ook echt een mooie maat. En onze voorsituatie is redelijk vergelijkbaar
 3. Fijn dat alles goed gegaan is. We hebben een beetje vergelijkbare voorsituatie zag ik in je topic. Zou ik mee mogen kijken in je album? Ik wordt 14 okt geopereerd, ik ga ook voor anatomische implantaten.
 4. @Petra84 Fijn dat het goed met je gaat. Wel heftig dat je zo'n last van de te strakke BH had. Gelukkig heb je nu een andere. Wat een verschil is al te zien op je foto, mooi hoor!
 5. Hij heeft er uiteindelijk het meeste verstand van en weet ook wel wat mooi bij een lichaam is. Dus denk dat hij inderdaad een prima keuze kan maken.
 6. Oo spannend zeg, nog even geduld! Zijn die van jou ronde implantaten of ook anatomisch? De keuze is heel lastig. Lees hier wel veel bij twijfel kies de grootste. Ik blijf denk twijfelen tot de dag van de operatie.
 7. @Kaya74 wat fijn dat het goed gegaan is! En voor de spier is zeker fijner voor je herstel. Mag ik meekijken in je album?
 8. Nou ik wil ook geen porno tieten maaf ern natuurlijke look. Ik ga voor anatomisch implantaten dual plane. Heel spannend, maar vindt ze bij jou echt mooi!
 9. @Mar1986 ik kan je album helaas nog niet zien, zou je me nog een x willen toevoegen?
 10. Fijn dat je eindcontrole goed geweest is! Wel gek inderdaad om zo de deur uit te lopen, inderdaad gek om het zo af te sluiten. Zou ik mee mogen kijken in je album? Ik wordt 14 oktober door Straten geopereerd.
 11. Hele onderneming zo met de kinderen erbij! Ik heb ook veel foto's voorbij zien komen waarbij ze eerst erg hoog zitten dus het zal zeker nog gaan zakken. Herken me wel een beetje in je angst, ik wordt 14 okt door Straten geopereerd en twijfel ook nog steeds of het niet te groot is. Kijk graag mee in je album als je deze gemaakt heb. heel veel sterkte met je herstel!
 12. Oo wat goed zeg! Dat is snel gegaan. Heel veel succes met je herstel