Jump to content

newboob

Silver Member
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

newboob last won the day on October 17 2020

newboob had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About newboob

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat fijn dat je er zo blij mee bent en dat je herstel voorspoedig gaat! Bij mij zijn ze na een tijdje ook wat dichter bij elkaar gekomen, ben nu 4 weken po en staan zeker dichter bij elkaar. Heb nu een mooi decolleté. Dus denk dat je nog een beetje geduld moet hebben.
 2. 6 weken dag en nacht die martelband🤣. Nou heerlijk is dat, even relax ademen en luchten.
 3. Thanks! Ben er zelf ook heel blij mee. Ik heb 440 cc dual plane anatomisch. Ben door Dr. Straten geopereerd in kliniek Heyendael. Ben zelf 1.80 en 70 kg, was van te voren bang dat het te groot zou zijn, maar ben blij dat ik meegegaan ben met hwt advies van de pc. Vindt het niks te groot nu, gewoon goed
 4. Ja maar wel alleen op mijn borsten en laat het dan goed intrekken. Zolang het niet bij de littekens komt kan dat geen kwaad lijkt mij. Ik heb ook nog steeds de striemen erop staan hoor, helemaal door die band die ik om moet. Beste moment van de dag is als ik ga douchen en het even af kan allemaal 🤣
 5. Vooral aan de zijkant en onderkant. Eerst een aantal dagen jeuk enntoen zag ik ineens velletjes. Dus smeer ze in met bodylotion (niet bij de littekens) en dat helpt wel vindt ik. De bh zit natuurlijk ook mega strak plus dag en nacht aan. Daar kan je ook zeker jeuk van krijgen.
 6. Fijn dat je herstel goed gaat! Dat jeuken had ik ook heel erg, ging ook vervellen daarna. Denk toch van het oprekken van je huid. Ik had ook een heel doof gevoel over mijn hele borsten, dat wordr nu steeds minder. Ben morgen 4 weken po.
 7. Wat fijn zeg! Bijna zo ver, spannend! Ik heb 440 cc gekregen bij Straten, wel anatomisch. Zag dat jij voor rond ging. Bij mij liep het echt super vlotjes, was zelfs 10 min eerder aan de beurt dan gepland. Fijn dat je ql in de ochtend aan de beurt bent. Heel veel succes morgen!
 8. Herken je gevoel hoor, dat opgeblazen gevoel is vreselijk en dan daarbij ook nog pijn. Maar inderdaad het wordt echt beter!
 9. Wat vervelend dat je je zo voelt. Bij iedereen loopt het herstel natuurlijk verschillend. Ik had ook meer last van 1 borst, ze zeiden tegen mij dat je het moet zien als 2 aparte operaties die je gehad heb, hierdoor herstellen je borsten ook apart van elkaar. Is dus niet gek als je meer last van een borst heb. Maar als je echt twijfelt kan je misschien toch een afspraak maken. Wanneer mag je verband eraf? En wat betreft vocht vasthouden, ik heb daar vreselijk veel last van gehad. Ben nu 3,5 week po en het is nog steeds niet weg. Kon mijn broeken ook niet aan, zo opgezwollen was mij
 10. Ik voeg je toe aan mijn album. Je krijgt inderdaad speciale pijnstillers en paracetamol in huis halen. Ik vondt de pijn achteraf meevallen. Het is te doen!
 11. Gaat heel goed, eerste dagen zijn het pittigst daarna werd het steeds beter. Voel af en toe de spieren nog wat trekken. Heb ze dual plane geplaatst gekregen. Ben heel blij met het resultaat en wordt alleen maar mooier. Heb 440 cc anatomisch gekregen
 12. 11 november is ook al bijna, spannend! Ik ben 3,5 week geleden door Straten geopereerd. Bij hem ben je zeker in hoede handen.
 13. Wat fijn om te lezen sat je het zo relax ervaren heb! Dat gevoel wat je had op de operatietafel herken ik wel, ik dacht toen ook even wat ben ik toch aan het doen🤣. Ze zien er goed uit zeg! En inderdaad ze veranderen iedere dag nog. Dat drukkende gevoel blijft wel even, maar dat wordt vanzelf minder. Nu lekker relaxen en bijkomen. Hoop dat je een goede nacht gehad heb.
 14. Heel mooi hoor! Je zal zien dat het de komende tijd ook nog gaat zakken. Veranderd echt per dag nog.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.