Jump to content

Willsx

Gold Member
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Willsx last won the day on October 23 2020

Willsx had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

6 Followers

About Willsx

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,112 profile views
 1. Hi @Mima wat vervelend dat je niet tevreden bent! Ik zal je toevoegen aan mijn album, ik vind zelf de mijne erg natuurlijk ogen. als je vragen hebt stuur maar een berichtje!
 2. Jaa ik hoop het!! oh dat geloof ik! Ik hoop dat je herstel goed verloopt! En daarna kun je lekker shoppen en genieten van je nieuwe boobs😊 Ik sliep gelukkig al veel op mijn rug, maar zou zeker een voedingskussen kopen zodat je daar ‘in’ kunt gaan liggen! Dan rol je wat minder makkelijk haha
 3. Altijd leuk om te horen! Ik ben er zelf ook erg blij mee, al had ik ze misschien wat groter gewild.. haha het is me tot nu toe erg meegevallen! De eerste dagen wel heel stijf en beurs, maar echt pijn heb ik gelukkig niet gehad. Ik kon ook vanaf dag 1 goed slapen, dat helpt ook erg veel denk ik. Door wie word jij geopereerd? Zie je er tegenop of heb je er zin in?
 4. Oh ja dan is het weekend lang he.. Als de huisarts niets heeft gezegd over aderontsteking, waar heeft hij dan precies antibiotica voor gegeven? Hopelijk helpt het koelen iets.. morgen even uitzitten en dan maandag meteen bellen als je het niet vertrouwd!
 5. Hoi @Snoepje73 Wat vervelend dat je last van je arm hebt! Ik heb zelf na mijn bv ook een ader ontsteking in mijn arm gehad en moet zeggen dat ik er toen ook behoorlijk last van had.. ik heb enkele dagen een paar keer per dag een icepack erop gelegd, dat hielp het wat verzachten.. en verder was het vooral geduld hebben en goed in de gaten houden of het niet ernstiger wordt. Of de antibiotica effect heeft op de genezing durf ik niet te zeggen.. Ik zou voor de zekerheid je kliniek even bellen om het na te vragen, zij weten het het beste!
 6. Oh wauw! Vind ze er echt al heel mooi uitzien! Ben benieuwd hoe ze er over een tijdje uit zien. nog veel succes met je herstel!
 7. @lottejanna hoi hoi! Nog gefeliciteerd met je boobs!! Zou ik in je album mee mogen kijken?
 8. Voorheen 75B (maar vaak lege cup.. ben optimistisch haha) en nu zit ik op 75D!
 9. @veel Hoi hoi, leuk dat je het avontuur aangaat! Ik denk dat je inderdaad vooral heel rustig aan moet doen! Ik heb zelf een heel fijn herstel gehad tot nu toe, maar ik lees ook veel verhalen van dames die veel last hebben en het een stuk pittiger ervaren. Ik denk dat het zeker een voordeel is dat je nog thuis woont, dan is er gelukkig wat hulp aanwezig! Ik had van de laxo limonade van roosvicee gekocht want ik vond het gebruik van laxeermiddelen wat heftig en deze limonade zit er een beetje tussenin. Maar het is net wat je zelf fijn vind! Ik ben 21 oktober geoperee
 10. Hoi hoi, Ik heb 350CC mentor, ik zal je toevoegen! Houd er wel rekening mee dat resultaten heel erg afhankelijk zijn van lengte, gewicht, voorsituatie etc!
 11. Ja ik kan ze zien! Ik denk dat deze dan openbaar staat? Ik denk dat het wel goed komt bij jou! Het ziet er al mooi uit en dat platte aan de bovenkant had ik ook heel erg in het begin! Ik denk als je bij meer meiden met dual plane de foto’s ziet dat je ontdekt dat de meeste er zo uitzien kort PO! Er gaat echt nog veel veranderen. Maar als je veel twijfelt kun je altijd even mailen of bellen met je kliniek! Daar zijn ze voor!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.