Anns

Gold Member
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

2 Followers

About Anns

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Hoi, Je kunt ook kijken naar Motiva implantaten, het type ergonomix. Dat zijn ronde implantaten die zich ‘gedragen’ als anatomische. Google maar even. Ik krijg ze volgende week woensdag voor de spier geplaatst. Momenteel heb ik een lege b cup na 2 kids. Ik ben 43 jaar en ga waarschijnlijk voor 380 cc. Volgens mijn pc moest er wel minimaal 300 cc in om een iets bredere borst mooi te vullen. Daar moet je ook nog naar kijken schijnbaar😊. Groetjes Anns.
 2. Hoi @Willsx mag ik ook toegang tot jouw album ? Hoeveel cc was er geplaatst en hoe ?
 3. Hoi, fijn dat je ook op het forum zit. Ik zou graag toegang tot je album willen als dat mag. Ik ben zelf 2 december aan de beurt en ga waarschijnlijk voor 380cc. Heb ook een lege b na 2 kids met borstvoeding. Groetjes Anns.
 4. Hoi, mag ik ook in jouw album kijken ? Mijn breedte is 14 cm en ik wil ongeveer 380 cc en ben benieuwd hoe dat er ongeveer uit kan komen te zien. En wat is jouw bh omvang ? Wat was jouw voorsituatie ?
 5. Hoi, zou ik ook ik jouw album mogen spieken ? Ik las dat jij 14 cm borst breedte had en nu dus 380 cc ?
 6. Hoi, ziet er mooi uit hoor! Weet je ook wat jouw borstbreedte was voor de operatie ? Ik twijfel ook nog steeds over het aantal cc namelijk.
 7. Hoi, wat mooi ! Mag ik ook ik jouw album kijken. Ik ben zelf 2 december aan de beurt en ga ook ongeveer 340 voor de spier doen en kom ook van een lege b. Gaat alles goed en hoe lang kon/mocht je de eerste dagen niks doen ?
 8. Hoi @Lilve zou ik ook toegang tot jouw album mogen ? Alvast bedankt.
 9. Je hebt toch voor de spier ? Zijn ze dan nu al begonnen met indalen ofzo ? Hoe voel je je nu verder ?