Jump to content

Anns

Gold Member
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Anns last won the day on May 4

Anns had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

3 Followers

About Anns

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,385 profile views
 1. Hoi, ziet er al netjes uit! De blauwe plekken gaan vanzelf weg. Duurt enkele dagen/weken. Wat vind je nu achteraf van de maat ? Je hebt nog wel ietsje zwelling denk ik ? Mijn album staat openbaar en kun je zo in kijken.
 2. Hoi, ik ben ook benieuwd. Zou je mij ook aan je album willen toevoegen ? De eerste 2 weken zijn het zwaarst. Ik heb ook dual plane gehad en heb wel een optater gehad zeg maar Ik wens je veel succes met je herstel ! Groetjes van Anns.
 3. Goed om te lezen en fijn dat je weet wat je borstbreedte is !! Dat vond ik al weer een stap verder in mijn zoektocht naar de verhouding en het juiste aantal cc's. Veel succes met je keuze verder en spannend blijft het zelf weken na die tijd nog om te zien hoe ze veranderen !
 4. Hoi, mijn borstbreedte was 14 cm en mijn implantaten zijn 12,5 cm. Dus dan hou je per borst 1,5 cm speling in totaal, dus 0,75 cm rondom zeg maar. Ik lees vaker dat artsen ongeveer 1 cm speling adviseren. Hoe minder speling, hoe 'nepper' ze eruit gaan zien dacht ik. Maar ik heb bijvoorbeeld motiva ergonomix demi. Die zijn wat breder en minder 'hoog' qua projectie. Je hebt ook motiva round die zijn iets smaller, maar met meer projectie. En je hebt ook nog de full, die is nog weer anders qua model. Ik weet niet welk merk jij krijgt. Maar kijk je in de motiva matrix bij 12 of 12,5 cm en je
 5. Hoi, vraag ook eens wat jouw borstbreedte is en wat de breedte van jouw prothese maten is, om te kijken hoeveel cm speling je hebt. En kijk eens op tabellen op internet hoeveel mm of cm dat scheelt. Meestal niet veel. Ik had zelf een lege b na 2 x borstvoeding en heb nu met 380 cc een 75E cup en vind dat prima. Als ik voor minder had gekozen, waren mijn borsten niet goed opgevuld geweest. Ze zijn helemaal niet te groot. En..... het went enorm snel. Je hoort vaker dat ze spijt krijgen van te klein ipv te groot kiezen. Bij mij zie je met kleding aan helemaal niet dat ze nep of veel groter zijn,
 6. Hoi, ik ga ook al even weer onder mijn zonnebank en ben nu 4 maand p.o. Ik deed eerst sokken op de littekens en half onder mijn borst en dat lukt prima, maar vervolgens las ik iemand die een inlegkruisje doormidden knipte in de lengte en die erop plakte aan beide kanten dus een halve plakken. Heb ik laatst geprobeerd en dat lukt prima ! Wat een idee he ! Succes.
 7. Hoi, het gaat ook om de breedte per borst. Stel je borst is 12 cm en je doet daar een prothese van 14 cm breed in, dan lijkt het al gauw onnatuurlijk en strak denk ik. Dus misschien kun je nog vragen wat je borstbreedte is, dat hebben ze als het goed is gemeten. Ik ben zelf 170 en weeg 59 kg en had een lege b cup. Mijn borstbreedte was 14 cm en de prothese die erin zit, is dual plane geplaatst en is 12,5 cm breed en 380 cc. Dus in totaal 1,5 cm ruimte over (eigenlijk 0,75 cm rechts en dus ook links denk ik dan maar). Dus dat pastte er goed in volgens mijn pc. Was ik kleiner gegaan, dus minder
 8. Ik had keuze, mijn voorkeur was voor de spier. Dat vond de arts prima. Dat zou tot het laatste moment zo zijn. Er waren veel voordelen bij voor de spier, dacht ik en hij ook wel. Maar na de operatie vertelde hij toch voor dual plane te hebben gekozen ivm betere bedekking van de prothese aan de bovenkant. Dus toen had ik geen keuze meer omdat het al klaar was hahaha. Het herstel vond ik vrij zwaar, maar ik had geen vergelijk van een vorige keer ofzo. Maar nu is het weer bijna als vanouds. Dus zelfs tijdens de operatie kan schijnbaar de keus van de pc nog wijzigen. Het is inderdaa
 9. Wat mooi strak geworden allemaal zeg !! Een heel verschil met voor. Dat wordt prachtig, helemaal na genezing. Succes !!
 10. Hoi, ik reageer even op jouw eigen topic. Je hebt 340 cc motiva gekregen uiteindelijk ? Mag ik ook toegang tot jouw album ? Heb je ook last van je buik of gaat het redelijk goed daarmee ?
 11. Bedankt ! De onderkant is bij mij ook nog gedeeltelijk gevoelloos. Geen idee of dat nog ooit helemaal weer wordt zoals eerst. We wachten het af. Ik wil ook nog wel meer bh's erbij, dus shoppen gaan we binnenkort nog een keer doen, bij een andere winkel ofzo en misschien nog op internet, maar vind het zo lastig dat je niet kunt passen en ik vind niet alle merken en modellen precies dezelfde maat. Heb jij ook een balconette of een push up en zo ja, welke kun je aanraden ?
 12. Leuk dat jij er ook voor gaat. Ja 40+ is tijd om het te doen, anders doe je het niet meer. Dat dacht ik zelf tenminste😬. Wanneer mag jij ?
 13. En ik heb ook weer wat nieuwe foto’s geplaatst vanochtend.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.