Jump to content

Anns

Gold Member
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Anns last won the day on January 13

Anns had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

3 Followers

About Anns

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

915 profile views
 1. Hoi, ik heb 380 cc en die is 12,5 cm breed en mijn borst was tot 14 cm breed mogelijk. Maar ik wilde minimaal 1 cm daarbinnen blijven ivm natuurlijke look. Ik heb de motiva demi. Er zijn daar 4 verschillende typen hoogtes van en ik heb de 2e hoogte. De 4e is het meest hoog. Hoe is je afspraak van vandaag gegaan ?
 2. Hoi, volgens mij moet je ook naar je borstbreedte kijken. Dus hoe breed in cm zijn ze nu en hoeveel wil je ze naar elkaar toe met het oog op welke cc vulling je erin gaat doen. Ik heb motiva implantaten dual plane en op de website staat een matrix met diameter en cm en vulling enzo aangegeven. Kijk maar eens. Ik denk zelf dat je dat aantal cc's prima kwijt kunt. Succes met je keuze.
 3. Hoi @Dana77 , ik had je ook al een bericht gestuurd vanwege mijn foto waarop je had gereageerd. Kijk maar eens bij mijn profiel en verhaal. Mijn borsten hoefden ook niet gelift te worden, maar zijn met 380 cc weer mooi vol en rond geworden. Groter als mijn eigen voorsituatie toen ik nog geen borstvoeding had gegeven, maar ben erg tevreden ! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet had verwacht om zo snel te wennen aan de maat. Terwijl ik eerst dacht, mss zijn ze toch wel te vol, vind ik dat nu niet meer nadat alle zwelling weer weg is getrokken en mijn borsten inmiddels veel zachter aanvoelen.
 4. Hoi, ik vind ze allemaal mooi staan. Zijn de bovenste 2 met beugel en de onderste 2 zonder ? Ik vind het zelf ook zo lastig om online te kijken en niet te kunnen kiezen hoe ze zouden lijken als je het zelf aan hebt !
 5. Hoi @Anne4, ik heb ook Motiva Ergonomix en ben met 380 cc van een lege B naar een volle D (denk ik) gegaan. Mijn operatie was begin december en ze voelen heel eigen en zacht aan inmiddels. Na ongeveer 6 weken was ik het vocht kwijt en ineens werden ze lekker soepel. Het is ook erg belangrijk om naar de borstbreedte te kijken heb ik gelezen en gevraagd bij mijn pc. Mijn foto's staan openbaar. Ik moet wel zeggen dat het erg snel went. Aan het begin vond ik ze groot, maar nu niet meer. Na een paar weken ben je helemaal gewend. Als je borst bijvoorbeeld 14 cm breed is en je wilt dat het er n
 6. Hoi, als je op mijn naam klikt hierboven dan kom je op mijn pagina dacht ik en dan kun je albums aanklikken en zie je de foto’s die erin staan. Ik heb ze niet onlangs ge-update. In de eerste week stonden mijn borsten wat verder uit elkaar en nu lijkt het mooier en natuurlijker.
 7. Hoi, ik heb sinds 2 december jl. 380 cc motiva ergonomix demi. Mijn profiel en album staan openbaar. Misschien heb je hier iets aan. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag. Groetjes Anns.
 8. Jaaaaa die bedoel ik. Volgens mij heb ik de active, die is ietsje lager.
 9. Die hierboven staan die Bonnie noemt, die heb ik ook. Erg fijn. Ja gevoelige tepels is wel vervelend. Vooral als je het niet gewend bent. Wat jij zegt in de onderkant verdoofd, dat herken ik zeker. Ik doe geregeld ff testen of het gevoel al verbeterd, maar kan nog wel even duren als je hier op het forum zoekt. Geduld .... lees je ook overal 😆, maar dat hebben wij liever niet hihi
 10. Ja de eerste tijd vooral, omdat alles toen 'zeer' deed. Dat mocht van de chirurg ook, anders deed ik het niet. Maar nu toch weer met, met de lipoelastic voel je toch de bh niet zoveel, dus dat gaat prima. En is van katoen volgens mij, dus ademt ook lekkerder als die andere. Masseren heb ik ook niets van gehoord, lijkt me ook niet fijn trouwens en gevoelig. Vooral mijn tepels zijn erg gevoelig, terwijl ik dat voorheen juist helemaal niet had. Heb jij dat ook ?
 11. 's nachts draag ik een andere als overdag. Maar soms ook niet hoor. 's nachts draag ik graag de Lipoelastic, die zit ook erg fijn. Die heb ik zelf later via internet erbij besteld. Heeft niet echt een cupmaat, dus ook flexibel en houd de boel ook mooi bij elkaar. Vanaf het begin mocht ik van mijn pc zelf beslissen of ik de bh aan wilde, zowel overdag als 's nachts, dus heb toen ook soms niks gedaan. Maar dat voelt toch wel erg 'vrij' met bepaalde bewegingen of iets voorover buigen bijvoorbeeld. Dat voelde niet altijd goed, dus draag liever wel iets. Maar mijn pc is volgens mij een van de
 12. Hoi, ik heb eerst twee van 75E besteld, waarvan ik 1 heb gehouden en 1 retour omdat ik dacht dat hij iets te groot was bij het stukje tussen de borsten, daar sloot hij niet mooi aan en later heb ik twee van 75 D besteld, waarvan 1 zonder beugel, dus flexibeler is en die past redelijk goed en de andere was weer te klein (met beugel). Dus erg lastig als je niet allerlei modellen en maten en omvang maten kunt proberen in de winkel. Het liefst zou ik er 100 passen en dan kiezen welke merken en maten en modellen ik het mooiste vind. Maaaaar ja, dat gaat nu niet. Maar ik kom van een lege b, dus
 13. Ja die draag ik nog steeds. Heb wel via internet nu totaal 4 bh's gekocht maar 2 daarvan gaan retour en 1 twijfelgeval in 1 blijver. Wel erg lastig hoor dat je niet kunt passen in de winkel ! Ik zit ook met 2 maten en kan niet 'kiezen' welke het moet worden, maar voor hetzelfde geldt moet ik een omtrek groter of kleiner nemen, maar hoeveel bh's moet ik dan wel niet bestellen 😅 Jij dan ??
 14. Ik ben a.s. woensdag 7 weken. Ik ga het gewoon nog een x proberen, alhoewel ik nu ook prima slaap op mijn rug. Maar toch.....
 15. Hoi, ze zien er mooi uit !! Ze lijken wel iets op die van mij vind ik zelf, alleen heb jij ze dichter bij elkaar staan nu. En hoe lukt het jou op de zij te slapen ivm arm op de borst, leg je er iets tussen of lig je gewoon met je ellebogen tegen elkaar aan ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.