Sam83

Gold Member
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

4 Followers

About Sam83

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. @Jess_ gefeliciteerd met je nieuwe boobies🥳Goed uitrusten en lekker genieten🍀😘
 2. Haha liggen gaat het sowieso niet worden denk ik;) ik heb veel zittend op de bank geslapen in mn voedingskussen. Gaasjes niet lang nodig gehad. Volgens mij maar 4 dagen gebruikt. Ze waren steeds droog en schoon, dus dacht dan hoef ik ze ook niet meer te gebruiken.
 3. Je kan wel weer wandelen hoor! Ik ben het weekend (4 dagen na mn operatie) een klein rondje gaan lopen en de 6de dag naar het winkelcentrum gelopen om gaasjes te kopen bij de apotheek.
 4. Spannend!! Ik voelde me vooral erg onthand en stijf. Alsof er iets heel zwaars op je borstkas ligt. Kon wel zelf omhoogkomen en naar toilet gaan, maar verder moet wel echt alles voor je gedaan worden. Alvast veel succes🍀waar wordt je geopereerd en door wie?
 5. Zojuist nieuwe foto’s geplaatst! Vandaag is het namelijk precies 2 weken geleden dat ik mn nieuwe boobs kreeg🤗 Tijd voor een update😉
 6. Fijn dat alles goed gaat! Haha inderdaad niet klagen en gewoon geduld hebben, al is dat voor mij thuis soms echt lastig.. Als je je goed voelt doe je al snel teveel..
 7. Sorry late reactie! Ben even niet online geweest. Het gaat erg goed met mij, al denk ik wel dat ik het soms wat rustiger aan moet doen.. Vandaag precies twee weken na mn borstvergroting. Ik ga zo even nieuwe foto’s maken en in mn album zetten. Nog steeds erg blij en qua pijn is het goed te doen. Neem al lang geen pijnstillers meer, maar merk wel dat als ik teveel doe ik meer last krijg van mn rechterborst/arm. Beetje trekkend gevoel en mn litteken voelt wat hard op sommige plekken herkennen jullie dat? Ben heel benieuwd wat jullie allemaal al deden/doen na twee weken. Ik heb namelijk mn haar al een paar keer zelf gewassen, vaatwasser uit en ingepakt (behalve de zware pannen) en ik kook ook al wel zelf. Afgieten en water in de pan doen en op het vuur zetten laat ik wel aan mn man over. Daarnaast probeer ik mn haar als het vast moet, vast te doen door voorover te buigen en zo een staart of knot te maken. Maar lees nu her en der dat dat ook niet mag.🤔Zo lastig allemaal, maar ik weet ook niet zo goed wat nou echt niet mag of wat op zich wel kan en mag. Fijne avond allemaal🤗
 8. Thanks!! Nu al erg blij mee, al veranderen ze met de dag🤗 ik voeg je toe! Mag ik dan ook met jou meekijken? En ben je tevreden met het resultaat?
 9. Goedemorgen! Ja veel minder. Gisteren geen paracetamol genomen en veel wezen wandelen. ‘S avonds kreeg ik wel weer wat meer last en heb ik 2 paracetamol genomen, toch iets teveel gedaan denk ik;) Fijn dat je toch even langs mocht komen. Hebben zij de pleisters eraf gehaald voor je? Ik heb vanmorgen zelf de pleisters eraf gehaald en mijn consult telefonisch gehad. Eerst foto’s opgestuurd van de wonden. Zien er goed uit. Hier en daar nog wat korstjes en verdikkingen, maar trekt nog weg zeggen ze. Ja dat komt vast wel! Vind je ook niet dat ze met de dag veranderen?
 10. Jaa ik kan ze zien. Wauw heel mooi zeg🤩wat een verschil dan he. Oké zou ik ook doen. Zekere voor het onzekere! Zitten de wonden al wel helemaal dicht?
 11. Goedemorgen! Brrr lijkt mij ook niet fijn🙈moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken.. gelukkig ziet het er wel goed uit. Heb je nu gaasjes van 10 bij 10 cm tussen je wonden en sportbh? Dankjewel!! Vind ze ook steeds mooier worden. Ik kan trouwens nog niet in jou album kijken, kan dat kloppen? Prettige dag vandaag!
 12. Dankjewel!!😊Vannacht voor het eerst weer in bed gelegen🥳ging goed! Alleen dat opstaan🙈