Flatmommy

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Flatmommy

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik herken het wat je zegt. Ik wordt over 3 weken geopereerd en begin na die uitzending ook ineens weer te twijfelen. Ik baal er ook van, want ik hoor natuurlijk liever een positief bericht, juist omdat ik het al zo lang zo graag wil. Wat een dilemma he.
 2. Het wordt toch de 265 CC. Dat is de Mentor 331. Groter wilde hij niet plaatsen. Hoe gaat het met jouw herstel? Ben je al aan je nieuwe borsten gewend?
 3. Ha dames, Operatiedatum is bekend. Het wordt 16 oktober bij Boerhaave Medisch Centrum door dr. vd Weij. Prothese: Mentor 331, 265cc dual plane. @best_boobie zou jij het onderwerp aan kunnen passen en alvast naar operatieverslagen kunnen verplaatsen?
 4. Hoi @lauralaura, Wat fijn dat je de operatie achter de rug hebt en het herstel goed gaat. Zo te lezen heb je wel langer dan een week hersteltijd nodig. Ik ben nl ook twee keer bij vd Weij op consult geweest en hij is heel positief over het herstel. Hij geeft aan dat sommige na een paar dagen weer aan het werk gaan. Begrijp ik dat het toch wat langer duurt? En zou ik in je album mogen kijken? Ik ben erg benieuwd naar zijn resultaten. In oktober sta ik op de lijst om geopereerd te worden. Het wordt 265 dual plane. Kon helaas niet groter omdat hij 1 cm ruimte over wil houden zodat de randen niet zichtbaar worden. groetjes, (nu nog) Flatmommy.
 5. Hoi Raven, weet je ook waarom vd Weij geen MP wilde plaatsen? Of zou dat te onnatuurlijk worden aangezien hij voor de natuurlijke look gaat? Lees namelijk weinig MP plaatsingen van VDWeij. Ik heb volgend weekend 2e consult en wil het hem voorstellen, dus ben benieuwd wat hij mij gaat adviseren. Wat is jouw borstbreedte als ik vragen mag? groetjes en sterkte vandaag
 6. Hoi Raven, wat fijn dat de operatie achter de rug is en alles goed is verlopen. Succes met je herstel. Als het mag, zou ik graag in je album kijken. Welke maat is het nu bij je geworden?
 7. Hey @Raven, hoe is je gesprek gegaan? Heb je een goed gevoel nu over je besluit?
 8. Hey @TinyAA, Bedankt voor je bericht en inzage in je album. Ze zien er mooi uit! Als ik het goed zie en vergelijk met @Cestlavi en @Elise90, dan geeft de moderate plus meer een push up effect. Ik zie meer bolling boven als ik het goed heb. Ben erg benieuwd naar de 3 mnd foto of dat nog steeds zo is of dat het nog iets is gezakt. ik ben benieuwd wat het advies gaat zijn bij het 2e consult. Ik heb iig al wat voorbeelden bij jullie kunnen zien waar ik erg blij mee ben!
 9. Ja echt heel lastig. Net als jij zo aan het twijfelen. Jij ging ook bij vd weij toch? Hij raad mij aan 265 anatomisch tall height aan. Mijn borstbreedte is 12 cm en de prothese 11,5. Ik heb eind deze mnd een 2e consult. Wil dan vragen of ik ook naar de 300 kan gaan, die is 12 cm breed. Ik vermoed dat hij dan gaat zeggen dat dan de randen zichtbaar zullen zijn. Daarom dacht ik als alternatief de moderate plus. Die is wel 11,5 breed, maar heb dus geen idee hoe dat voor het zicht eruit zal zien. Zijn jouw prothesen niet al besteld omdat je volgende week wordt geopereerd?
 10. Ha dames, Ik ga ws voor de mentor anatomische prothesen. Ik ben erg benieuwd wat mooier zal staan, de moderate of de moderate plus. Tot nu toe heb ik hier alleen voorbeelden gezien van dames met moderate. Zijn er ook dames met moderate plus en zou ik met je mee kunnen kijken in je album? Ik dacht zelf dat de moderate plus ms wel meer het effect geeft van wat ik bij een ronde prothese zo mooi vindt, namelijk die volle, brede borst aan de onderkant.
 11. En nog misschien een gekke vraag. Hoe ziet het eruit als je gaat liggen? Blijft de vorm dan hetzelfde als in een staande houding?
 12. Hoi @Cestlavi, Dat is gelukkig al vrij snel. Fijn dat je herstel goed verloopt. Een vraag; voelt cohesive III nog soepel aan? Of lijkt het of je in een soort stressbal knijpt? Groetjes, Flatmommy
 13. Bedankt voor je bericht. Fijn dat het herstel goed gaat. Geeft mij ook moed:) Ik heb ook kids en wil eigenlijk na een week of 10 dgn weer aan het werk. Ik kom van een zelfde cupmaat en zou graag het resultaat willen zoals jij hebt. Vermoedelijk is het nu wat hard door de zwelling en zal het z'n tijd nodig hebben. Heeft vd Weij bij jou je volledige breedte van de borst benut met de prothese? Ik vind het mooi bij je dat je ook wat sideboob hebt. En welk type prothese heb je gekregen? Moderate, moderate plus of high projection? Excuses dat ik deze vraag ook bij de foto had gesteld, maar dacht dat het handiger was om alles in 1 berichtje hier te zetten:) Groetjes
 14. Hoi @Cestlavi, dank voor je bericht en advies. Ik zal het in mijn achterhoofd houden bij mijn tweede consult. Ik zag overigens je foto’s en vind ze echt heel mooi! Voelen de anatomische cohesieve III overigens nog wel soepel aan? Of is dat nu nog moeilijk te zeggen ivm zwelling? En hoe verloopt je herstel? groetjes