Jump to content

Lilve

Gold Member
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Lilve last won the day on December 4 2020

Lilve had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

11 Followers

About Lilve

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Lotje, ik reageer even in je eigen topic terug, meteen even meegelezen. Rustig aan blijven doen en echt luisteren naar de adviezen van de kliniek! Echt belangrijk! Alle klachten worden vanzelf minder, en rustig aan kan je steeds meer doen! Je kan beter nu rustig aan doen en dat je boobs mooi herstellen, dan dat je te snel weer vanalles wilt!! Ik zal je toevoegen! Mag ik ook bij jou meekijken? groetjes Lilian
 2. Ja blijft lastig, zoiezo zou ik altijd gaan voor grootste wat aangeraden wordt. Wel spannend hoor! Wat is jouw voorsituatie? Wordt het dual plane? Of voor de spier? Wanneer ben je aan de beurt?
 3. Hoi @polemommy, sorry dat ik nu pas reageer, maar ben al heel lang niet online geweest. Wat balen dat het erger lijkt te worden. En dat je eigenlijk niet gehoord wordt. Bij mij lijkt het minder te worden, ben nu half jaar po. Viel me van de week op. Ook weer begonnen met crossfitten en doe er alles mee. Ze zijn nog wat meer gaan “hangen” en lijkt daardoor minder geworden. Ik voel de bobbels wel als ik eroverheen ga, maar aan de buitenkant zie je niks. Maar het is bij mij dus wat minder. Ondanks meer trainen van de borstspier, maar ik train nog lang niet op m’n oude niveau (k*t Corona
 4. Dankjewel 🤗. Veel sucses zo meid!! Je wordt hier zooo blij van! Wat ik al zei, even door de zure appel heen bijten! Laat je lekker verwennen , hou je aan de adviezen en dan komt het helemaal goed!! ( • ) (.• )
 5. Ja ik voeg je toe. Heel veel sucses vandaag!! Komt helemaal goed! Ik ben trouwens gebeld vandaag, 3 maanden afspraak moest worden verzet vanwege spoedcontrole. Nu donderdag.
 6. Ik zal wel weer nieuwe foto erop zetten, vorige is alweer van 4 weken terug.
 7. Hoi @Loessss, wel heel vervelend dat je gedachtes weer gaan tollen in je hoofd. Maar wel heel begrijpelijk! Ja, ik geef je toegang!
 8. Thanx en ja had eerst veel dames toegang gegeven, maar dat heb ik op een gegeven moment aangepast omdat ik bijna niet meer op het forum ben en ik alleen weer toegang geef als er om gevraagd wordt.
 9. Nou dat eigen voelen duurde wel echt een hele tijd hoor, de eerste 8 weken echt nog niet. Ze moeten steeds zachter worden. Ja ik voeg je toe, zal nog een nieuwe foto posten vandaag of morgen. Lekker rustig aan blijven doen!! Heel belangrijk, goed naar de adviezen luisteren!! En dankjewel, ik ga is even kijken!
 10. Hoi hoi, fijn dag controle afspraak goed was! Zou ik in je album mogen kijken. Ik ben nu bijna 13 weken po, ook bij van der weij geweest. Meeste gevoel is wel terug nu, zeg 90 %. Tepels zijn nog iets overgevoelig af en toe. Nu echt heel af en toe nog een steekje, maar bijna nooit meer. Zijn echt mega zacht, voelen heel natuurlijk, kan er alles weer mee. Super blij mee!!
 11. Hoi @polemommy, ik voel ook rimpelingen bij mijn beide protheses, eigenlijk al beide vanaf het begin. Ben er met week 8 ook mee terug geweest bij van der weij, hij zei je ziet het niet aan de buiten kant en is niet iets om zorgen over te maken, grote kans dat vanzelf wegtrekt. Maar dat idee heb ik helemaal niet hoor. Ik voel het overduidelijk , het is wel meer als ik een beugel beha draag. Als ik dan weer paar dagen zonder beugel draag is het minder. Ik heb me er al een beetje bij neer gelegd. Morgen 3 maanden controle, dan ga ik het weer aankaarten.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.