Lilve

Gold Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Lilve

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn consult afspraak met dr Hupkens is nu al 2x afgezegd, is nog steeds ziek. Goed nagedacht en verder gekeken en denk nu toch dat ik m’n borsten bij dr van der Weij laat doen. Had daar ook al een consult staan 22 sept. Had zo moeten zijn denk ik. Wilde toch eigenlijk het liefst voor de spier laten plaatsen ivm sporten.
 2. Fijn meid, lekker laten verwennen en goed je rust pakken!! Sucses met herstel verder!!
 3. Jeetje rollercoaster @Petra84!! Maar je hebt het achter de rug!! Rustig aan maar!!
 4. @Petra84 hoi hoi, hoop dat alles goed is gegaan πŸ€—
 5. Hoi @Special-Me zou ik in jouw album mogen kijken. Mijn voorkeur gaat uit naar de borsten van dr Hupkens, heb daar dinsdag een consult mee, maar wil nog verder kijken.
 6. Hoi @Nouk84 zou ik in je album mogen kijken. Fijn je uitgebreide verhaal te lezen, als ik het zo lees gaat het best goed!!
 7. @lauralaura fijn dat alles de controle goed was 😊. Ik moet aankomende vrijdag naar dr Hupkens, nog even wachten 😌
 8. Fijn dat het herstel zo goed gaat. Ja ik heb echt zelf voor hem gekozen, vriendin van mij is ook bij hem geweest, daarnaast veel over hem gelezen en ja voelt goed. Heb 22 sept ook nog een afspraak bij dr Laura zaal en dr vd Weij. Ben echt benieuwd wat ze allemaal gaan adviseren. Heb een paar meiden gevraagd dat ik in het album mag meekijken, maar snap niet helemaal hoe dat werkt. Ben niet gewend om in fora te lezen. Maar wel fijn dat dit forum er is. Kannjij mij uitleggen hoe ik iemand zijn album kan bekijken?
 9. Hoi @Silly23 zou ik in jouw album mogen kijken, heb volgende week afspraak bij dr Hupkens en zou graag wat meer van zijn werk willen zien groetjes
 10. En weet jij miss waar ik meer foto’s van dr Hupkens kan vinden?