Arlandria

Gold Member
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Arlandria

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. Apart hé? Als ik er realistisch naar kijk, vind ik mijn borsten ook niet per sé heel lelijk. Ondanks dat ook een tubulaire borst heb. Ik vind het simpelweg mooier als er wat meer in zit Maar in de praktijk merk ik toch dat ik maniertjes heb aangeleerd. Ik houd zelfs mijn handen/armen voor mijn borsten als ik alleen sta te douchen. Had/heb jij dat soort dingen ook?
 2. Wauw, staat je prachtig! Volgens mij heb je verder ook gewoon een prachtig lichaam. Mag je trots op zijn
 3. Haha, ja héél herkenbaar! Vooral dat stiekem uitwringen 😁. Heb net een foto gevonden van een vakantie een paar jaar terug: Het stukje borst dat je ziet, is alles wat ik heb. Daaronder is het alleen maar vulling 😂. Dus soms kwam mijn tepel er bovenuit, hahaha. Man man man.. Ik schaamde me ook als ik de volgende dag een andere bikini aan had zonder die push-up. Dus was ik gedwongen (uiteraard alleen door mezelf) om alleen maar deze te dragen... Voor de lol bewaar ik een par BH's en bikini's om voor en na de operatie foto's mee te maken. Maar voor de rest zal ik alles ritueel verbranden.
 4. Ik besef me nu ook opeens dat ik voor volgend jaar misschien wel een bikini-set kan kopen in plaats van los van elkaar! Nu heb ik een kleinere maat aan de bovenkant dan aan de onderkant. Hierdoor werd ik enthousiast en ging eens kijken welke bikini-wereld er voor me open zal gaan, haha. Nou.. ik ben niet teleurgesteld. Screw die "gewone" triangelbikini! Dit is toch een droom. Of deze!! Of misschien kan ik zelfs een badpak aan zonder dat ik er uit zie als een kind van 5
 5. Oh nee niet doen, haha!! Waarom zou je het jezelf moeilijker maken? Je hebt toch al vooronderzoek gedaan en ik neem aan dat je ook goed nagedacht hebt over eventuele complicaties. Vertrouw op je eigen besluit
 6. Ik heb hetzelfde, hoor. Het komt en gaat echt met vlagen. Zelf ben ik er wel echt van overtuigd dat als ik er voor zorg dat ik mentaal stabiel en positief ben, het alleen maar beter zal verlopen. Dus ik ben me vooral aan het focussen op het positieve. Als ik zenuwachtig word, laat ik het wel over me heen komen maar probeer het dan snel weer om te zetten/relativeren. Lukt het bij jou een beetje om rustig te blijven?
 7. Ik heb een dag daarvoor weer een consult. Daarna komt de operatie steeds dichter bij en kan ik voorzichtig beginnen met aftellen. Ook voor de operatie is geduld een belangrijk woord, merk ik haha! Jij hoeft dan helemaal niet lang meer te wachten, fijn hoor!
 8. Bedankt voor je berichtje! Ik zal zeker op zoek gaan naar goede bhs en die gewoon dragen.
 9. Dat is het ook! Maar ik werk ook wel met tilliften en moet volwassen mensen ondersteunen bij vrijwel alles. Ik zou vooral eerlijk zijn over wat voor lichamelijke inspanning je moet leveren op je werk. Het zou zonde zijn als het niet goed geneest. Een nieuwe operatie is duurder dan een extra week vrij! Maar wellicht kan je gewoon (aangepast) aan het werk na 2 weken. Waarschijnlijk wordt het Eurosilicone. Maar ik wacht nog even het consult in december af :).
 10. Hey @Flowerbloempje7! Wat fijn dat je dit jaar nog geopereerd wordt. Zelf word ik in januari geopereerd. Ik werk in de gehandicaptenzorg en gebruik mijn armen (en dus borstspier) heel veel. Mijn pc heeft me op het hart gedrukt dat ik daarom 6 weken niet mag werken. Tenzij ik na 2 weken kantoorwerk/werk zonder lichamelijke inspanning kan doen natuurlijk. Dus wat betreft je twijfels m.b.t. een extra week vrij nemen, zou ik dit echt aan je pc vragen! Hij/zij kan je hierin het beste adviseren. Succes met de voorbereidingen en ik volg je topic graag
 11. Hoi @Yvette-x, Een van mijn borsten is mild tubulair. Ik word in januari geopereerd door dr. Braam bij Park Medisch Centrum. Ze heeft me al een beetje uitgelegd wat ze gaat doen maar ik was het weer vergeten (er kwam zo veel informatie op me af tijdens dat consult, haha). In december heb ik nog een consult en dan wil ze het nog een keer uitleggen. Voor mij zijn ervaringen dus ook meer dan welkom en zal ook mijn ervaring posten zodra het kan
 12. Wat spannend en vooral heel leuk @Kenna! Ik wens je alvast heel veel succes morgen
 13. Haha ja bikini's! Heb je nog specifieke bikini's in gedachten? Zelf ben ik echt benieuwd hoe een "gewone" triangel bikini zal staan. Zoals deze. Ik ben ook zo benieuwd hoe kleren me gaan staan. Misschien blijf ik wel gewoon hetzelfde dragen of misschien ontwikkel ik ineens een hele andere stijl.
 14. Bedankt voor de info! Ik heb wel een kinderwens dus dat is iets waar ik dan rekening mee zal houden. Wel apart hé want mijn pc zei tijdens het consult dat het niet uitmaakt of je een bh draagt of niet. Zal nog eens vragen of ik het niet verkeerd begrepen heb. Mij maakt het niet zoveel uit. Ik draag nu ook vrijwel iedere dag een bh en er zijn genoeg comfortabele exemplaren te vinden Ik heb de specifieke datum deze week gekregen: 18 januari! Wellicht kan het een week eerder maar dat weet ik pas eind december waarschijnlijk. Is het mogelijk om de openingspost aan te passen? Nu staat er verder helemaal geen info in. Alleen dat ik het misschien wil gaan doen.
 15. De precieze datum is nog niet gepland. Ik heb nog een consult in december en ik vermoed dat er inderdaad voor demi wordt gekozen omdat deze breder zijn. Maar ik ga het allemaal nog een keer bespreken met de arts.