Jump to content

Arlandria

Members
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Arlandria last won the day on February 24

Arlandria had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

1 Follower

About Arlandria

Recent Profile Visitors

857 profile views
 1. Hoi @Diana75, Het klinkt voor mij helemaal niet tegenstrijdig! Als jij een vergroting wil, wil je een vergroting. Wat fijn dat je zo snel aan de beurt bent! Zelf heb ik een hele andere voorsituatie (geen kinderen gehad en was 24 toen ik januari 2021 mijn borsten liet vergroten) en heb 380 cc Motiva Round Demi laten plaatsen. Heb altijd een kleine 75A gehad (vulde dit niet helemaal op). Ik vind mijn borsten nu op een C cup lijken maar heb wel een grotere cupmaat. Zo ongeveer 75D. Ik ben geen plastisch chirurg of expert maar het klinkt alsof de maat bij je zal
 2. Ik reken ook ruim, haha! Mijn "ideale" gewicht is dan ook wat verschoven. Toch wel prettig om te lezen dat ik niet de enige ben. Voor de operatie wilde ik eigenlijk al een paar kilo eraf maar heb dit bewust niet gedaan. Inmiddels sport ik meer dan ooit en begin toch iets meer verschil te zien dan vorige week. Misschien toch een fijne geruststelling voor ons allebei: een kennis van mijn vriend is een half jaar "opgeblazen" geweest na haar borstvergroting. Dus nadat ik dat hoorde heb ik besloten dat ik gewoon geduld ga hebben (🙃).
 3. Hahaha het was het eerste waar ik aan dacht toen ik wat moest verzinnen 😂
 4. Hoi! Inmiddels ben ik bijna 10 weken PO en alles gaat helemaal prima. De littekens gaan wel echt nog even duren als ik het zo bekijk maar dat vind ik helemaal geen issue. Ik kan alweer een tijdje heerlijk op mijn buik slapen dus ik ben zeer tevreden 😊! Ik vraag me wel af of anderen tips hebben of meer weten over het volgende: inmiddels weeg ik 65 kilo en het gaat er maar niet af. Ik zou heel graag terug willen naar 62 (en uiteindelijk 60). Daar waar ik voorheen binnen een week een kilo kwijt kon zijn (door simpelweg niet te snoepen), gaat er nu met een gezond
 5. Ja, heel bizar soms! Maar het went ook heel snel! Wat ik wel erg fijn vind.
 6. Oh wat leuk! Heb je een foto van de jumpsuit? Ben heel nieuwsgierig 😁
 7. Ik wist niet dat ik dit ook leuk vond maar zo zonder bh in mijn favoriete shirt is wel hÊÊl leuk. Of ik ook zo naar buiten zou gaan is een tweede maar voor thuis is het in ieder geval goed gekeurd 😁
 8. Zelf zag ik echt nog wel een paar dagen een paarse/roze gloed van het ontsmettingsmiddel. Maar mocht wel al na 24 uur douchen. Hoelang mag je al douchen? Ik zou sowieso contact opnemen met de kliniek voor de zekerheid.
 9. Ik heb je update gelezen, hoor! Fijn dat alles zo goed gaat. Zelf kan ik eigenlijk ook niet anders zeggen. Ook ik begin me af te vragen wanneer ze soepeler gaan worden maar geniet gelukkig ook al van het feit dat ik gewoon borsten heb! Gisteren had ik een kort topje aangetrokken zonder bh (mag officieel nog niet dus het was maar van korte duur) en ik was helemaal verliefd, haha. Je mag ook met recht trots zijn want ze staan/hangen (😂) er prachtig bij!
 10. Hoi Emmie, @Amaryllis had ook tubulaire borsten. Wellicht kan je wat vragen aan haar stellen! Succes met je zoektocht
 11. Haha, ja rugklachten! Dat is een slimme als je het liever niet wil vertellen.
 12. Hoi @BonnyBastian, ik lees vanaf het begin je topic maar heb nooit om toegang gevraagd tot je album. Ik ben wel benieuwd, zou ik in je album mogen kijken? 😁 Weer alles mogen en kunnen doen klinkt heerlijk. Fijn dat het einde voor jou nu echt in zicht is!
 13. De hele straat vraagt waarom we niet komen schaatsen... Nu houd ik ook niet echt van schaatsen dus dat scheelt maar wilde bijna roepen dat het niet kan vanwege mijn nieuwe memmen 😂. Alleen dat laat ik toch maar even achterwege voor nu haha.
 14. Wij hebben wel andere wonden, denk ik. Bij mij zit ie in de borstplooi. Ik hoef niet te ontsmetten. Ik moet de micropore 7 dagen laten zitten en dan verwisselen. Indien het los gaat tussendoor, moet ik het ook vervangen. Ik zie maandag weer of ze al dicht zijn Volgens mij gebeurt het vaker dat er nog wat hechtdraad achterblijft. Ik heb het in ieder geval al eens vaker gelezen op het forum. Maar vraag het vooral na bij je kliniek. Ik hoop dat je je niet te veel zorgen maakt!
 15. Ik werk in de gehandicaptenzorg. Veel ADL (tilliften, douchen, aankleden e.d.) dus ik was inderdaad ook niet van plan om eerder te starten. Vervelend dat je veel pijn hebt tijdens het autorijden :(. Moet je wel de weg op?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.