Arlandria

Gold Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Arlandria

Recent Profile Visitors

56 profile views
 1. Hoi @Lindan, Ik kan nog niet uit ervaring spreken maar ik kan me goed voorstellen wat je voelt. Zelf weet ik nog niet goed wat ik tegen iedereen ga zeggen zodra mijn borsten vergoot zijn. Intimi weten het al maar de rest.. nog geen idee. Er is al een hoop gezegd maar wil dit nog even kwijt: Waar ik wel ervaring mee heb is hulp zoeken als je er zelf mentaal even niet meer uitkomt. Dit kan heel laagdrempelig via de huisarts. Die hebben altijd een praktijkondersteuner (en dus psycholoog). Als je je er niet prettig bij voelt, hoef je tegen de huisarts niet eens precies te zeggen waar je mee zit. Je kan natuurlijk ook altijd proberen om er zelf uit te komen. Je bent niet zwakker/sterker als je voor het ene kiest. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik er alleen maar beter op geworden ben sinds ik psychische hulp heb gezocht. En pas op met coaches. Iedereen mag zichzelf heel makkelijk coach noemen en je zal maar net pech hebben. Daarbij wordt basispsychologie (via de huisarts dus) gewoon vergoed. Heel veel succes! Liefs, Arlandria
 2. Oh wow wat is je voorsituatie al mooi! Ik hoop voor je dat het nu nog meer naar wens is!
 3. Bedankt! In het begin heb ik inderdaad begrepen. Ik ben sinds kort begonnen met paaldansen maar dat zet ik dan maar even op een laag pitje. Ook na mijn operatie. Dan maar wat anders zoeken voor een jaar ofzo.
 4. Oh en ik vroeg me ook af wat er makkelijker is qua sporten als het voor de spier wordt geplaatst? Zijn er bepaalde dingen die je niet meer mag doen als ze duoplane zijn geplaatst?
 5. Hoi @Kaya74, Wat fijn dat de operatie is geslaagd! Ik was erg benieuwd omdat ik mijn implantaten duoplane wil laten plaatsen (nog geen datum gepland). Zou ik toch met je mee mogen kijken in je album? ? Hopelijk kan je morgen inderdaad lekker douchen. Groetjes!
 6. Ik ben ook nieuw en ben toevallig net aan het opzoeken hoe ik een album aan maak en vond dit topic: https://www.borstenforum.com/topic/25609-album-aanmaken-privacy-instellen-toevoegen-van-fotos/ Ik heb je verhaal gelezen @Raven en wat ontzettend naar dat je ineens bobbeltjes vindt... Dat wil niemand natuurlijk. Hopelijk is het ook gewoon niets.
 7. @Lindan Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen! Ik ben benieuwd
 8. Hoi @iloontje148, bedankt voor de tip! Ik heb het inderdaad opgezocht maar kan naast het topic van @Lindan niets vinden. Aanstaande maandag heb ik het consult dus ik wacht het dan maar gewoon even af. Groetjes!
 9. Dankjewel! Het resultaat is prachtig! Het lijkt er op alsof we enigzins dezelfde voorsituatie hebben dus het is heel fijn voor mij om dat te kunnen zien.
 10. Hoi @miss marieke, Ik heb dit topic gelezen en leef erg met je mee.. Ik kan je verder helaas niet helpen want heb zelf nog geen borstvergroting gehad.. Voel me dan ook een klein beetje een valsspeler (haha) maar zou ik mee mogen kijken naar je herstel? Ik hoop heel erg dat je implantaten met behulp van de borstband een heel eind zullen zakken. Sterkte! P.s. @Veerveertje, mag ik ook bij jou kijken naar het resultaat?
 11. En ik spel zowel in de titel als in het bericht zelf de naam van de chirurg verkeerd... Dr. Braam!
 12. Hallo allemaal, Zoals ik in de titel benoemde heb ik binnenkort mijn eerste consult (ooit) bij dr. Braams. Ik ben erg benieuwd en weet nog niet wat ik moet verwachten maar ik ga het allemaal op me af laten komen. Ik ben 24 jaar, 1,64 m, 61,5 kilo, cup 75A. Mijn borsten zijn niet meer gegroeid sinds dat ik een jaar of 12/13 was. Het begon vroeg (11e) maar was dus ook al erg vlug weer klaar, haha! Nu ben ik op een punt in mijn leven waarop ik denk dat ik een weloverwogen beslissing kan maken wat betreft een borstvergroting. Het zat altijd al in mijn hoofd maar ik ben opgevoed met het idee: je moet maar blij zijn met wat je hebt en daar moet je vooral niets aan veranderen. Nu denk ik daar ook zo over: ik HOEF niets te veranderen. Ik vind mezelf mooi en zelfs mijn borsten vind ik niet verschrikkelijk lelijk. Ik zou o.a. graag meer volume willen en ik ga kijken wat de opties zijn. Ik vroeg me af of er hier mensen zijn die door dr. Braams zijn geopereerd. Ik vroeg mij ook af of er nog meer mensen zijn die net als ik in de zorg werken en hoe zij dat hebben gedaan met het herstel. Met een kantoorbaan kan je toch wat sneller aan het werk, lijkt me. Verder zijn alle tips ook welkom. Ik zit echt nog wel in een oriënterende fase. Als ik besluit om mijn borsten te laten vergroten, zal dat waarschijnlijk pas ergens (eind) volgend jaar gebeuren. Bedankt alvast voor de eventuele antwoorden en voor alle informatie die ik al heb kunnen verkrijgen hier!