Roosje1

Silver Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Roosje1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Echt prachtig! Mag ik vragen hoeveel jij kwijt was voor je borstvergroting bij Verdonck? Ik heb 4500 ervoor opzij gezet maar ik zag op de site dat het vanaf 2395 zoiets gaat. @stiens
  2. @Paula0307 Ik heb 15 Sept een consult bij Verdonck. Duurt helaas nog even.... Ik heb het express dan pas gedaan omdat ik graag pas rond november geopereerd wil worden. Heb er echt heel veel zin in! Heb al zoveel goeds over hem gehoord. Ik ben er ook al een keer met mijn moeder geweest omdat ze een prothese wissel moest. Hele aardige man.
  3. @stiens Na het lezen ben ik heel benieuwd hoe ze er nu bij je uit zien. Ik heb binnenkort ook een afspraak bij Dr. Verdonck. Zou ik in je album mogen kijken?
  4. Thanks! Ik hoor Dr. Nio ook vaak voorbij komen idd. Ik dacht dat hij altijd voor erg groot en ''nep'' ging maar dat is dus niet zo.
  5. Hoi! Ik lees al een tijdje mee. Nu start ik zelf een topic omdat ik graag wil weten bij welke dokter ik nog meer een consult zou moeten inplannen. Ik ben 20 jaar en wil al een aantal jaar een borstvergroting. Na lang nadenken heb ik besloten dit komende herfst te gaan doen. Ik heb nu een A en zou graag ongeveer 300cc willen. Ik weet nog niet wat er mogelijk is aangezien ik niet zoveel van mijzelf heb en ik ze achter de spier wil hebben. Ik wil graag een natuurlijk resultaat. Ik heb al 2 consulten gepland staan. Bij Dr. Kolkman in Breda en bij Dr. Verdonck in Diest. Dokter Kolkman sprak mij aan omdat ik hoorde dat je daar nog 2 dagen in het ziekenhuis mag verblijven. Dit voelt wat veiliger aan. Hebben jullie nog andere artsen die jullie aanbevelen? En zijn er dames die door Dr. Kolkman of Verdonck zijn geopereerd? Liefs!