Lisa1981

Silver Member
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Lisa1981

Recent Profile Visitors

200 profile views
 1. thanks, ik moet er nog heel erg aan wennen en vraag me af of ze niet te groot zijn. Ben wel blij dat ze nu een beetje "rechttrekken" Het wennen aan je borsten zal er ook wel een beetje bij horen denk ik dan maar.
 2. Nieuwe foto in mijn album van 5 weken p.o. Benieuwd wat jullie vinden. Ik hoop wel dat ze nog een beetje gaan "hangen"
 3. Lieve @Lindan Ik ben nog lang niet waar jij bent. Nu pas 5 weken p.o maar ik heb een beetje hetzelfde. Ik durf geen strakke truitjes aan en draag voornamelijk losse kleding uit angst dat het iemand opvalt en er vragen komen. Ik moet nog heel erg wennen aan mijn nieuwe lichaam. Ook ik twijfel nu of ze te groot zijn voor mijn lichaam. Ik vind het lastig uit te leggen maar het is net of je niet op gemak bent in je eigen lichaam. Ik vindt jou borsten echt heel mooi en goed bij je lichaam passen. Je bent niet verplicht iemand iets uit te leggen als je niet wilt. Mij helpt het nu al om te lezen dat ik niet de enige ben die het lastig vindt. Dus bedankt voor je eerlijke bericht en ik hoop dat je er voor jezelf uitkomt. liefs Lisa
 4. Hi @Kaya74 wat fijn dat het achter de rug is. Nu lekker bijkomen. Ben benieuwd naar je resultaat en herstel. Mag ik met je meekijken?
 5. @Raven He bah, dat is wel even schrikken zeg. Wel fijn dat ze zeggend at het niks is om je zorgen over te maken. Hebben ze gezegd dat je wat rustiger aan moet doen of heeft dat er niks mee te maken? Ik duim voor je dat het snel weer bijtrekt.
 6. Hi, Hier gaat het de goede kant op, ongelijkheid begint bij te trekken en vermoeidheid soms nog met vlagen. Pijntjes en steken heb ik idd ook nog. Het slapen went wel he. Wel fijn dat de hechtingen eruit mogen. Dat zal best schelen. Het is lastig om weingi te doen hoor, zeker als de pijn minder wordt. Maar alles voor het goed doel😀😘
 7. Lief bedankt! Ligt er natuurlijk wat je wilt bereiken. Moet wel zeggen dat ik ze op de foto wat groter vindt tonen. Ik ben helemaal blij met de maat en had ook niet groter willen hebben. Ik wilde ook echt wel dat het bij mijn lichaam zou passen en geen "porno"tieten. Het blijft spannend hoor. De meeste zeggen hier dat het snel went en dat je dan groter wilt. Misschien kom ik ook nog in die fase🤣 Ga je voor dual plane?
 8. Hi @Mar1986 mag ik ook met je meekijken. Ik zal je bij mij ook toevoegen. Ik ben 3 weken p.o. en ook nog flink verschil in de maat. Op de foto schrik ik iedere keer nog hoe groot ze eruit zien. Maar in het echt en met kleding valt het onwijs mee gelukkig haha
 9. @raven toch is het fijn om te lezen dat anderen het ook hebben. Ik heb rechts ook een plek waar de huid helemaal gevoelloos is andere plekken juist overgevoelig. Links is helemaal top, die voelt al heel goed. Heb wel even in je album gekeken en vind het echt heel mooi al. En dan te bedenken dat het alleen nog maar beter wordt🎉 Ik zal je bij mij ook toevoegen mocht je willen kijken.
 10. @lauralaura net even in je album gekeken. Wow 🥰 Ze zien er echt al top uit zeg. Zo mooi, ik hoop dat het bij mij ook snel bijtrekt.
 11. Hi Dames, Even een update. ik heb het idee dat heel langzaam de gevoeligheid en verschil in grootte iets minder word. Daar ben ik zo blij mee. Was toch wel erg ongerust maar nu er een beetje verbetering in komt heb ik weer helemaal hoop dat het goed komt. Iemand nog tips voor een sportbh die lekker zit en niet boven al mijn kleding uitkomt? Had een hele fijne met rits voorin maar nu schiet de rits iedere keer open in het midden🤣. Ook nog nooit meegemaakt, mijn borsten zijn ergens te groot voor🤪 Zal morgen weer eens een foto erbij zetten in mijn album.
 12. Hi @Raven Wat fijn dat ze bijna gelijk zijn nu. Ik zit met 3 weken p.o. ook in die fase van komt het wel goed 🤔. Bij mij zijn de littekens wel helemaal dicht maar voelt nog bobbelig idd. Ik kijk zo uit naar het moment dat het niet meer gevoelig is, helemaal eigen voelt en ik kan gaan shoppen. Nog even geduld hebben maar. Mag ik met je meekijken in je album?
 13. @lauralaura ik zag dat wij aardig gelijk lopen. Ik was gisteren 3 weken p.o. Hoe gaat het herstel bij jou? Bij mij zit er wel verschil in het herstel links en recht. Mag ik met je meekijken in je album?