Jump to content

Lisa1981

Silver Member
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Lisa1981

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Hi Zoemertje, leuk, ik heb je toegevoegd. Mag ik ook bij jou meekijken? Vind het lastig hoor, rechts voelt gewoon nog niet echt goed. Stijf en nog steeds wat pijnlijk. Nu heb ik ook een klein knobbetje gevoeld onder mijn tepel. Misschien toch maar even naar laten kijken.
 2. Hi Lilve, ik heb je toegevoegd hoor. Heb jij ook een album? hoe gaat het met je herstel?
 3. Zo even een update na 2 maanden p.o. Gaat redelijk goed hier. Hopelijk gaat het bij jullie ook goed! Inmiddels mijn eerste BH's gekocht. Dat was toch wel even een lekker gevoel hoor. Hoppa doe mij maar een 75D, en ze zitten ook nog eens vol. Geen push-up, geen vulling😁 Ik doe zo goed als alles weer in huis. Ik slaap soms op mijn zij maar ligt nog niet echt lekker. Ik ben me nog heel erg bewust van mijn borsten. Dat heb ik eigenlijk de hele dag. Moet echt nog wennen. De rechterkant is vanaf het begin dikker pijnlijker en gezwollen. Het is al een heel stuk minder maar nog zeker niet
 4. thanks, ik moet er nog heel erg aan wennen en vraag me af of ze niet te groot zijn. Ben wel blij dat ze nu een beetje "rechttrekken" Het wennen aan je borsten zal er ook wel een beetje bij horen denk ik dan maar.
 5. Nieuwe foto in mijn album van 5 weken p.o. Benieuwd wat jullie vinden. Ik hoop wel dat ze nog een beetje gaan "hangen"
 6. Lieve @Lindan Ik ben nog lang niet waar jij bent. Nu pas 5 weken p.o maar ik heb een beetje hetzelfde. Ik durf geen strakke truitjes aan en draag voornamelijk losse kleding uit angst dat het iemand opvalt en er vragen komen. Ik moet nog heel erg wennen aan mijn nieuwe lichaam. Ook ik twijfel nu of ze te groot zijn voor mijn lichaam. Ik vind het lastig uit te leggen maar het is net of je niet op gemak bent in je eigen lichaam. Ik vindt jou borsten echt heel mooi en goed bij je lichaam passen. Je bent niet verplicht iemand iets uit te leggen als je niet wilt. Mij helpt het nu al om te lezen dat
 7. Hi @Kaya74 wat fijn dat het achter de rug is. Nu lekker bijkomen. Ben benieuwd naar je resultaat en herstel. Mag ik met je meekijken?
 8. @Raven He bah, dat is wel even schrikken zeg. Wel fijn dat ze zeggend at het niks is om je zorgen over te maken. Hebben ze gezegd dat je wat rustiger aan moet doen of heeft dat er niks mee te maken? Ik duim voor je dat het snel weer bijtrekt.
 9. Hi, Hier gaat het de goede kant op, ongelijkheid begint bij te trekken en vermoeidheid soms nog met vlagen. Pijntjes en steken heb ik idd ook nog. Het slapen went wel he. Wel fijn dat de hechtingen eruit mogen. Dat zal best schelen. Het is lastig om weingi te doen hoor, zeker als de pijn minder wordt. Maar alles voor het goed doel😀😘
 10. Lief bedankt! Ligt er natuurlijk wat je wilt bereiken. Moet wel zeggen dat ik ze op de foto wat groter vindt tonen. Ik ben helemaal blij met de maat en had ook niet groter willen hebben. Ik wilde ook echt wel dat het bij mijn lichaam zou passen en geen "porno"tieten. Het blijft spannend hoor. De meeste zeggen hier dat het snel went en dat je dan groter wilt. Misschien kom ik ook nog in die fase🤣 Ga je voor dual plane?
 11. Ja dat is rechts heel erg. Kan er niet eens aankomen. Alleen de tepel en onderkant van mijn borst. Een ander stuk is juist gevoelloos.
 12. @Minion19 de voor foto vertekend wel een beetje hoor. Is ook erg gehaast gemaakt voordat ik naar de kliniek ging. Het verschil was minimaal. Maar ik zie nu wel wat verbetering gelukkig. Ze gaan al wat meer op elkaar lijken🤣. Klein beetje verschil is ook niet erg hoor maar het was wel heel veel eerst. Nu hopen dat de huidpijn ook snel minder wordt dan kan ik echt blij gaan zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.