Jump to content

Juud360cc

Silver Member
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Juud360cc last won the day on October 25 2020

Juud360cc had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Juud360cc

 • Birthday 08/18/1989

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. Die app is heel handig idd. Maar je PC moet de 3d's maken. Die kan aanklikken welke maat. Je kunt dit zelf niet. Ben ook geholpen bij bergman. Ik kreeg 3 verschillende 3d beelden met maten.
 2. Hoi ik heb ze ook al tijdje vrijwel in de borstplooi zitten. Lijkt me geen probleem (ik ben 4.5wk PO). Ik hou het vet met bio oil 2x per dag. Zo lang je littekens niet heel rood worden lijkt het me prima hoor! En...het is geen zomer meer, dus niet echt zweet weer haha
 3. Ben nu 4.5week PO. T zal wel wat blijvend zijn, omdat ik het hiervoor ook had. Mag ik ook met jou meekijken?
 4. Hoi. Ik had ook toevallig rechts meer last in het begin, ook onder de oksel. Maar ik had geen bobbel, wel telkens een zweet oksel haha. Dit zal een stukje afweer wezen en herstelproces. Zou me geen zorgen maken hoor, maar idd je kunt altijd voor de zekerheid de dokter evne bellen. Succes!
 5. Hoe weet ik dat de spieren niet meer op spanning staan en de drop en fluff bezig is/ klaar is? Ik maak regelmatig foto's en zie al 2weken eigenlijk geen verschil. Soms nog wel wat verkramping in mijn rechterborst (hier had ik ook meer last van direct al PO) Het voelt natuurlijk allemaal nog niet zacht maar vind het lastig aanvoelen of de spanning er nog echt opstaat. Iemand ervaring hiermee? Ik hoop namelijk dat als de spier ontspant is meer de bolling van het implantaat in het midden ga zien.
 6. Hoi ik heb je verslag even helemaal gelezen. Ben heel benieuwd naar je foto's. Ben 3weken geleden geopereerd met 360cc (ben 1.79lang) Zou ik in je album mogen kijken naar je resultaten?
 7. Thanks. Heb gekeken. Idd een flink verschil! Maakte het ook uit qua cupmaat of dat niet
 8. Thanks voor je reactie. Ik wist idd dat dit stukje bouw is. Maar had een beetje silliconen look ook niet erg gevonden. Ik hoop dat er nog wat bolling komt in t midden uiteindelijk. De zijkanten vind ik heel mooi.
 9. Dank voor je antwoord. Ik wist idd dat er nog een ruimte tussen zou zitten. Maar had wel verwacht met high profile dat ik niet enkel bolling aan de zijkant zou zien maar ook er tussen in.. Neem graag een kijkje in je album!
 10. Heb even meegelezen. Weet niet of iemand hier nog op deze topic kijkt. Ik ben nu 3wkn geleden geopereerd. Ben benieuwd of jullie "drop and fluff" al geweest is en of je ook merkt of er dan minder of meer volume komt?
 11. Ja het is idd de bouw. Maar goed dat kun je met een bh straks wel wat naar elkaar duwen lijkt me.. haha Daarom heb ik ook niet al te groot gekozen. Bang dat ze helemaal naar buiten kwamen 😜 Succes met je keuze!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.