FemkeB

Silver Member
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

FemkeB last won the day on September 26

FemkeB had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

4 Followers

About FemkeB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou weer eens een update (16 dagen po), ik heb ook een nieuwe foto (2 weken po) toegevoegd aan mijn album. Moet wel zeggen dat ik mijn borsten in het echt en de spiegel veel groter vind ogen dan op de foto. Begin deze week (vanaf dag 11 po) toch wel flink pijn gehad in mijn rechterborst, teveel gedaan op zondag denk ik. Lange wandeling en daarna bij vrienden gebbq’t. Denk vooral dat de wandeling te pittig was en mijn rechterborst voelde enorm gespannen en pijnlijk de dagen daarna. Vooral aan de zijkant en onderkant een drukkende pijn en hij leek wat gezwollen en harder. Maar niks te zien verder qua roodheid of iets dus ik heb maar wat pijnstillers gepakt weer en twee volle dagen rust gehouden. Nu gaat het gelukkig weer wat beter al voel ik rechts nog wel als ik bijvoorbeeld opsta. Een zwaar gevoel en als ik eraan kom een beetje beurs als een blauwe plek. Links voelt al zachter en geen centje pijn. Maandag weer werken, ben heel benieuwd hoe dat gaat 8 uur achter een computer.
 2. Ik ben 42 jaar en heb twee weken geleden 300cc ergonomisch demi voor de spier geplaatst gekregen. Ik heb bewust voor de spier gekozen omdat bij dual plane eerder een ‘double bubble’ kan ontstaan als de huid slapper wordt (de huid zakt, de prothese blijft op zijn plek). Bij een oudere huid zou dat eerder kunnen voorkomen. Ik ben verder niet bang dat mijn nieuwe borsten snel zullen hangen omdat de huid ouder is omdat ik gekozen heb voor niet al te veel cc. Succes met je keuze, ga vooral bij meer artsen informatie vragen want er wordt heel divers geadviseerd en kijk dan met wie je de beste klik hebt.
 3. Hoi Sophie, als ik je wensen lees zou ik gaan voor de 450cc Full. De demi geeft een natuurlijker effect en minder projectie. Ik wilde natuurlijk en ben voor de demi gegaan en ben daar heel blij mee. Mijn pc zei ‘met de demi kun je kiezen hoeveel decolleté je wenst te laten zien met de juiste bh (push up bijvoorbeeld), met de Full zijn ze altijd aanwezig’. Ik ga mij straks dus uitleven op veel nieuwe lingerie. Enkele voor gewoon werk en familie bezoekjes en andere voor avondjes uit 🤗🙃
 4. @Kaya74 wat fijn dat de operatie goed is gegaan. Ben wel benieuwd naar de beslissing van de wijziging van plaatsing zo kort voor de operatie. Hopelijk voel je je er goed bij. Succes met je herstel en ik kijk graag met je mee met de vooruitgang.
 5. @Lindan ik heb je toegang gegeven tot mijn album, al staan er nog niet veel foto’s in. Zal morgen of van het weekend even updaten. Ik heb idd gekozen voor de ergonomix demi welke dus iets meer natuurlijk vallen/ mee bewegen als de round demi.
 6. @AMST ik voeg je toe. Voel mij vandaag toch wel anders dan gisteren door een slechtere nacht, vooral heel moe. Vanmiddag nog even twee uurtjes geslapen nu even zoonlief een beetje bezig houden
 7. Daar ga ik van uit @Es1234567 dat ze nog mooier worden haha. Een beetje zakken mogen ze nog wel en wat zachter worden, maar dat komt vast goed. Ik heb je toegevoegd.
 8. Ik heb je toegevoegd @An_ Ik begrijp dat jij de operatie nog moet ondergaan? Kijk je er een beetje naar uit of zie je er een beetje tegenop? En wat krijg je?
 9. Mag ik met je meekijken @Mar1986? Voor mij geldt het juist net andersom, ik vind ze in het echt mooier dan op de foto’s en dat na 1 dag. Van de zijkant gezien vind ik ze ook behoorlijk groot, vooraanzicht is beter 🙃
 10. Nou ik heb mij gedoucht en ik ben heel blij geworden van het zicht. Een beetje vreemd was het wel maar niet ‘verschrikkelijk’ haha. Voelde wel vreemd even de druk van de bh eraf, maar ook wel lekker. Heb een nieuwe foto geplaatst in mijn album, ik kan er naar blijven kijken.
 11. Nou het lijkt bijna of ik de wereld aan kan idd, maar ik heb gelukkig nog twee weken vrij. Dus ik doe nog rustig aan en laat de eerste dagen maar even voorbij gaan
 12. Nou gisteren is het dan gebeurd, vind het nog altijd een beetje onwerkelijk dat je binnenstapt in een kliniek en drie uur later naar buiten wandelt met (grotere) borsten haha. We waren gisteren prima op tijd (10.15 uur) in de kliniek en hoorde toen al meteen dat de eerste operatie wat uitliep. Uiteindelijk werd ik om 11.30 uur naar beneden geroepen. Na een snel afscheidskusje en een succes stapte ik de lift in en mijn man naar buiten. Beneden een kort praatje met een verpleegkundige met de vraag of ik nog wist hoeveel cc ik ging krijgen (check vraag), nog wat foto’s en toen een infuus. Ging allemaal soepel, waarna de arts even een praatje kwam maken en mij 5 minuten later aan de arm mee nam naar de operatiekamer. Nog wat grapjes over en weer, dan liggen, slapen en ontwaken in vijf minuten leek het wel. Een half uurtje later sta je weer buiten en mag je naar huis. In de auto werd ik misselijk en heb mij nog net weten in te houden, maar thuis moest ik gelijk spugen. Ben gelijk op bed gaan liggen met twee paracetamols maar de misselijkheid bleef. Heb nog wel vier keer gespuugd en nadat ik een paar slokjes cola op had werd het beter. Uiteindelijk pas om 20.30 uur iets kunnen eten wat binnen bleef. De nacht verder redelijk doorgekomen, redelijk geslapen en netjes mijn wekker gezet voor pijnstillers in te nemen. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik vind de pijn tot nu zo ontzettend meevallen. Een beetje een druk gevoel aan de onder en zijkant maar verder voel ik mij prima. Moet echt gewezen worden door mijn man dat ik echt niks mag doen (wilde gaan koken), dus ik zit mij al te vervelen haha. Waar ik wel een beetje tegenop zie is dat ik straks mijn bh uit moet doen om te douchen. Bang dat het resultaat tegen valt, al is het resultaat nog lang niet het eindresultaat. Of dat het mogelijk dan pas pijn gaat doen omdat alles nu strak in de bh zit. Ach we zullen zien, mss douche ik alleen de onderkant even en wacht ik nog een dag. Een vriendin had al aan mijn man gevraagd of we komend weekend nog lekker naar het terras kwamen in de stad. Als ik nu al op was en kon lopen moest dat volgens haar prima gaan haha. Nou ik sla denk ik toch maar over, al heb ik best zin in een roseetje in het zonnetje 😄
 13. @Zoemertje dank je wel, fijn om te horen dat ik niet de enige ben die zich stoorde aan de buik/borst verhouding haha. Ik kijk uit naar een beter beeld. Ik zag dat jij pas geweest bent? Hoe gaat je herstel? Ik zal je toevoegen.