Bibiza

Gold Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bibiza

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voor mij voelt t als extra veilig, maar ik heb hem van het begin dus weet ook niet beter. Jij zit lekker los om maar zo te zeggen en dan is het denk ik wel even wennen een band eromheen, haha.
 2. Bij mij was het gelijk erna al zichtbaar, maar de 2 dagen erna werd t ietsjes erger, om daarna weer af te nemen. Waarschijnlijk door de band dan denk ik.
 3. Hahahahaha echt! Jaa zou ik zeker doen, hoeft ook niet superstrak te zitten, dus zo vervelend is t echt niet.
 4. Jaa, hoog geplaatst ( ik ben vrij klein, 1.57) dus dat zit al snel hoog hahah. Dus moest gelijk se borstband om. Maar zit al een enorm verschil in met dag 1. Hoop dat ik m na de controle wel af mag.
 5. Haha ja snap helemaal wat je bedoeld! Ik draag vanaf het begin een borstband, die moet ik 2 weken om hebben. Moet zeggen dat het me niet stoort, heb u eerder als ik hem afdoe voor douchen of eeeeventjes rust dat t onveiliger voelt ofzo. Heel apart. Maar denk dat het daardoor ook snel afneemt. Verder heb ik geen blauwe plekken of iets. Ik ben geholpen in kliniek veldhoven door dr. Schiettecatte. Erg prettige man! Jij?
 6. Ja inderdaad hetzelfde als jou! Ik heb me gister voorgenomen 2 dagen niet te kijken, maar ik be er te nieuwsgierig voor!! Maar denk ook omdat ik in de gaten wil houden of alles goed gaat, haha. En een beetje wennen! Heb jij al het idee dat ze echt bij je horen?
 7. Bij mij zijn ze ook vrij hoog hoor nog. Maar steeds als ik mn bh uitdoe, zie ik toch wel iets verschil. Heb ook het idee dat naarmate ze zakken het steeds iets voller wordt. Ik ben echr heel blij met de maat. Nu kon ik volgens de pc ook niet groter, maar dat had ik ook zeker niet gedaan. Ik wilde mooie ronde borsten, maar wel op zo manier dat mensen me nog wel in mn ogen aankeken haha.
 8. Hi! Ik heb nog geen foto's, zal het van de week even proberen, weet nog niet zo goed hoe dit werkt, haha. 8 dagen! En hoe verloopt het tot nu toe? Zelfde grootte?
 9. Hi! Kan ik ook kijken? Ik heb mentor 340 dual plane en ben benieuwd hoe het er na 5 weken uitziet:)
 10. Hi! Kan je mij ook toevoegen? Ik ben net 10 dagen po, en zou graag willen zien hoe het bij anderen eruitzien. Ik ben hier vrij nieuw, hoe kan ik dit bekijken?