Kaya74

Silver Member
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kaya74 last won the day on September 19

Kaya74 had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Kaya74

Recent Profile Visitors

262 profile views
 1. Hallo @Anns, ik ben 45 en heb twee weken geleden 450cc ergonomix voor de spier geplaatst gekregen. Dit betrof een wissel, hiervoor had ik 280cc, ook voor de spier. Voorheen droeg ik niet altijd ondersteunde bh's, dit zal ik nu wel gaan (moetenπŸ˜‰) doen. Als het voor de spier kan en je hebt genoeg eigen weefsel dan is dat misschien ook wel prettiger wbt herstel maar begrijp ook je zorg mbt mogelijk eerder 'hangen'.
 2. Jeetje, kan mij voorstellen dat je nu qua emoties door een mallemolen gaat... En dat hart en hoofd nu misschien niet helemaal synchroon lopen. Weet ook niet goed wat te zeggen alleen dat welke beslissing jullie ook maken het een juiste beslissing zal zijn. Heel veel sterkte en wijsheid @Mar1986 πŸ€πŸ˜˜
 3. Heb gelijk haakje losser gezet, al is het maar voor paar uurtjes haha! Hoe is het met jou, las vorige week dat je nog behoorlijk veel pijn had?
 4. Net wezen douchen en zag dat een van mijn borsten echt bont en blauw is. Deze staat ook nog erg gespannen terwijl de ander eigenlijk best goed gaat. Ik ben nog geen 2 weken po, weet dat ik geduld moet hebben maar dat is best lastig haha Ik heb wel een vraag over de bh, misschien dat iemand daar het antwoord op weet. Deze zit nu behoorlijk strak en zou op een tweede haakje kunnen. Is het beter om de bh voor compressie zo strak mogelijk te houden of kanjer geen kwaad om voor comfort iets minder strak te zetten (tweede haakje)?
 5. Ik ben door Lydia Oostveen Bol geopereerd bij OCA Amstelveen via Faceland. Ik heb een prothesewissel ondergaan van 280cc low profile naar 450cc full ergonomix. Ik zal je toevoegen aan mijn album.
 6. Hoi @Lindan, Niet iedereen weet van mijn borstvergroting hoor, alleen familie en vrienden die ik al heel lang ken (die van voor de eerste vergroting in 1994πŸ˜‰). Met een aantal praat ik erover, met het merendeel niet. Waarom? Omdat het ze helemaal niets aangaat wat ik doe of laat. Ik heb nog niet eerder de vraag gehad of ik een borstvergroting heb ondergaan en eerlijk gezegd zou het mij verbazen als ik die vraag zou krijgen, ook nu mijn implantaten een druk groter en voller zijn. Als er wel een vraag gesteld wordt dan zal ik eerst aangeven dat ik het een brutale vraag vind en daarna dat een goede push up bh wonderen doet πŸ˜πŸ‘ Wij hoeven niets te verantwoorden, probeer wat anderen wel of niet van je vinden niet belangrijker te maken dan dat het is, slechts een mening 😘
 7. Hallo @Sophiek, Ik heb dezelfde afweging gehad als jou en uiteindelijk besloten voor de 450cc te gaan. Ben vorige week woensdag geopereerd en ik heb zeker geen spijt van de keuze! Ik ben wel 15 kg zwaarder dan dat jij bent, lengte ongeveer hetzelfde. Had ze niet kleiner willen hebben en blij dat ik niet voor de demi ben gegaan hoewel die misschien wat natuurlijker ogen.
 8. Hoi @Lindan, Ik herken het wel hoor, (valse) schaamte voor wat andere mensen wel niet denken. Kan natuurlijk tegen je zeggen dat het echt onnodig is, maar dat weet je zelf ook veel en maakt niet dat je gevoel weggaat. Mensen hebben vaak een negatief oordeel over anderen, vaak komt dat voort uit jaloezie en afgunst. Wanneer een mooie vrouw langs loopt 'die staat strak van de botox' of 'die heeft dr borsten gekocht'. Het zegt meer over de mensen die dit soort dingen over een ander zeggen, dan over jou. Jij gaat voor de beste versie van jezelf en in dit geval met een beetje ondersteuning van kleding, de sportschool én een operatie! Je borsten zien er echt prachtig uit, voorbeeld borsten om mee op consult te nemen 😍 Mijn advies aan jou; own them en laat niets of niemand je onzeker maken over jouw keuze om je borsten te perfectioneren. Liefs Kaya
 9. Hoi @Raven, wat fijn dat je geslaagd bent vandaag, daar kijk ik ook zo naar uitπŸ€— Mag ik jouw album inzien, dan voeg ik jou bij mijn album toe!
 10. Hoi @Suuske76, @AMST Ik mag inderdaad zelf de pleisters eraf halen na twee weken en eventuele controle is na 6 weken (maar hoeft niet). Zelf vind ik de controle wel prettig idee hoewel het wel met een consulente is en niet bij Oostveen-Bol zelf. Afspraak staat nu in ieder geval en als het allemaal voorspoedig gaat wie weet laat ik die controle dan wel zitten.
 11. Heb net contact gehad, FL houdt controle spreekuur op drie verschillende vestigingen, Utrecht, Capelle en Eindhoven. Andere locatie is niet mogelijk is mij net verteld, dus heb maar controle afspraak gemaakt voor Capelle. Controle afspraak is iets van 15 a 20 minuten dus twijfelde of ik daarvoor wel bijna drie uur wil rijden, maar mijn man wil dat we (hij rijdtπŸ˜‰) sowieso gaan. Mag inderdaad de pleisters zelf verwijderen na twee weken, maar jouw advies zou zijn laat nog maar even zitten? Vallen ze er uiteindelijk vanzelf vanaf?
 12. Dat douchen is echt lekker ja, heb nog wel een douche stoel staan voor de zekerheid maar niet echt nodig gehad. Las in je topic dat je inmiddels een andere bh hebt en je nu beter voelt, fijn hoorπŸ‘