Kim1979

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kim1979 last won the day on October 7 2019

Kim1979 had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

6 Followers

About Kim1979

Recent Profile Visitors

1,296 profile views
 1. Ik heb dat maanden gehadcin mijn herstel, maar nu volop weer terug😊
 2. Hey!!! Leuk dat je mij gevolgd hebt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De littekens zijn bijna niet meer te zien. Mijn borsten voelen heel zacht en soepel. Je raakt snel gewend aan het formaat. Toen ik bh's ging passen, kreeg ik te horen dat ik nu maat 80E heb en schrok best, maar als ik mijn eigen borsten zie vind ik ze absoluut niet groot, ze hadden van mij nog wel wat groter mogen zijn, hahahha Hoe is het met jou? En je keuzes voor kliniek en maat etc.. Ben erg benieuwd.. Groetjes Kim
 3. Ik kon helaas de eerste 5 dagen niet naar het toilet. Liters water gedronken en twee clisma's verder en ging het iedere dag weer wat beter.. Dus denk 1,5 week ongeveer. Mijn advies, regelmatig wat heen en weer lopen, heel veel water drinken.. ?
 4. Ik ben alweer veel kilo's kwijt hoor, natuurlijk wegen de borstjes iok iets en ik loop nog niet heel veel, dus als ik weer wat meer kan dan ga ik er vanuit dat er dan nog wel wat afgaat?
 5. Hoi, Ik ben 27 september geholpen bij Bergmanclinics, drs. Van Dam. Super aardig, erg kundig en weet wat ze doet. Bergmanclinics is vooral van de meest natuurlijke look, daarom zullen ze kwa cc zelf niet gauw hoger gaan zitten. Uiteraard blijft de keus altijd van jou. Ik ben super tevreden over bergmanclinics, de art, de verpleegkundige, tijdens opname, de nazorg. Ik ben 1.69 en 64 kilo, 375cc dual plane geplaatst mentor middel high profile cohesive 1. Dat is de zachte variant dan de 2 om zo de natuurlijke look te behouden, want dat vond ik erg belangrijk. Kijk gerust in mijn fotoalbum, die is openbaar. Succes met je keuze. Het is belangrijk dat het goed voelt. Groetjes Kim
 6. Hi, Wat fijn dat je zo gelukkig bent met je boobs, het feit ze wat groter hadden gemogen deel ik met je. Bij mij gaat het goed, littekens zijn prachtig, maar had ze in protectie toch wat meer naar voren gehad?ik ben dan ook erg benieuwd naar je foto's. Zou je mij willen toevoegen aan je album?
 7. Ik denk dat je zeker niet bang hoeft te zijn dat ze te klein zullen zijn, want 500cc is echt wel aardige borst hoor?
 8. Hoi, Oke... Best herkenbaar, maar inderdaad door al het lezen op het forum, is GEDULD hebben inderdaad het toverwoord. Helemaal met 7 dagen PO, alles gaat nog zo ontzettend veranderen. Als je over een jaar geen veranderingen hebt en er nog steeds verdrietig van bent, dan is het balen inderdaad. Liefs kim Zie mijn foto's in album. Ook veranderingen in 2 weken..
 9. Ja, ik zie ook wel verschil met 24 juli en nu in de borsten. Ik weet niet hoever je toen was, maar ze zijn nu ronder geworden. Bij je controle gewoon vragen. Ik weet ook niet welke protheses je hebt..
 10. Ohhh spannend.. Ik ga je volgen❤️ Succes met aftellen! Heb je een foto album, wil je wel volgen?gr kim
 11. Hi ik ben ook wel erg benieuwd zo na herstel periode hoe je je nu voelt en of ze nog erg zijn veranderd. Wil je mij ook toevoegen?gr. Kim