Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


oussie23

Silver Member
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

6 Neutral

5 Volgers

Over oussie23

Recente bezoekers van dit profiel

193 profielweergaven
 1. Dankje!! Leuk dat jullie allemaal zo meeleven.
 2. Hi allemaal! Het staat nu vast: 230 cc, boven de spier (pinch was 3.9). Mentor, tall moderate. Dr. van der Weij 24 december..... Nog 20 dagen. Ik ben zo zenuwachtig. Hij zei: met een grotere maat ga je randen zien.... Ik hoop echt dat het mooi wordt.
 3. Hi Corry, Ik snap dat gedeelte van je schoonouders wel. Ik heb mijn vriend zijn ouders laten bellen. Ik vond het heel ongemakkelijk om het zelf te doen. Mijn eigen ouders weten dat ik al 8 jaar psychische klachten heb, omdat mijn uiterlijk totaal niet overeen komt met mijn lichaam. Mijn lichaam ziet er letterlijk uit als een meisje van 14, zonder borstontwikkeling, ik ben heel dun, en wordt ook dagelijks gezien als 'schoolmeisje' terwijl ik leerkracht ben. Mijn ouders kon ik dus uitleggen dat het voor mij is om mijn leeftijd en lijf niet vind passen bij elkaar, en dat ik graag als een 26jarige vrouw eruit wil zien. Daarnaast heb ik aangegeven dat het mijn lijf is, en dat het voor mij heel belangrijk is. En dat het heel erg kan zijn voor een vrouw als je geen borstontwikkeling hebt... Dat snapten mn ouders heel goed. Ik denk dat het belangrijk is dat je niets invult voor je ouders. Uiteindelijk willen ze niets liever dan het beste voor hun kind. En willen ze het liever vooraf, dan achteraf weten. Ik hoop dat het je iets helpt. Succes, mocht je het nog gaan vertellen.
 4. Hee @Corry wat is de reden dat je het je familie niet hebt verteld? mijn ouders hebben er heel goed opgereageerd. Misschien valt het uiteindelijk mee? en inderdaad!!!! Leuke bikini's kopen lijkt me zo fantastisch. Ik heb een hekel gehad aan bh's en bikini's kopen..... nog 4 weken
 5. Mag ik vragen wat de reden is dat jij achter de spier krijgt?
 6. @Corry @MaVeTr Wat leuk dat jullie ook bijna aan de beurt zijn. Ik ben op 24 december bij Boerhaave! Zijn jullie ook al aan het aftellen??? Ik krijg 230 boven spier. anatomisch.
 7. Hi @rtx zou ik ook in je album mogen kijken? Ik ben erg benieuwd
 8. @best_boobie Hi! Leuk dat je interesse toont! Ik ga inderdaad 24 december. Nog 6 weken! Het staat vast. Ik ga morgen een afspraak maken voor een tweede consult. Dan zal ik daarna even delen wat het definitief zal worden. nu: - 230 cc - voor de spier - anatomisch - van dr weij
 9. Wat leuk dat je een berichtje stuurt. Kijk je er ook zo naar uit? Ik ben de dagen aan het aftellen!! (Maar wel heel zenuwachtig!) Ik ga nog een keer op consult. En dan moet ik het vast zetten. Ik wilde het alleen niet te lang voor de operatie doen, zodat ik niet ga twijfelen. Dus die afspraak ga ik deze week maar eens maken.
 10. Hoi @Miss86 wat leuk om te horen. Ik ga je foto's zeker eventjes bekijken. Ik ga nog maar eens een afspraak maken om alles opnieuw te bespreken. Ik ben wel iets lichter dan dat jij bent (6 kilo). Dat kan wel het verschil van 310 --> 230 zijn? Ik vind het echter wel raar dat ik met mijn 'lichtere' gewicht dan 'voor de borstspier' krijg aangeraden. Ik heb juist het idee dat ik weinig vet heb, en dat je de randen zult zien zitten.
 11. @MCR Wat snel ben je al aan de beurt! Heel veel succes!!! Ik hoop dat alles goed bij je zal gaan. Ik wil je graag volgen. Ik ben benieuwd naar je herstel en hoe het je zal bevallen.
 12. Dat heb ik nou ook! @Jesssi en @Kelly_E
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×