Ga naar inhoud
Borsten Forum


Hayleyy

Silver Member
 • Aantal items

  61
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Hayleyy won de laatste dag op maart 25

Hayleyy had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

28 Excellent

3 Volgers

Over Hayleyy

Recente bezoekers van dit profiel

268 profielweergaven
 1. Ik heb nog geen foto's gemaakt, maar dat moet ik misschien inderdaad maar eens gaan doen
 2. Ik heb weinig pijn. Het is goed uit te houden met paracetamol. Ik had zo goed als geen borsten voor de operatie dus het is lastig zeggen of ze voorheen ver uit elkaar stonden haha. Ik ben inderdaad benieuwd hoe het eruit ziet als alles iets meer gezakt is.
 3. Top dat het zo goed met jou gaat! Wauw een uurtje wandelen... als ik van boven naar beneden loop ben ik al helemaal kapot. Ik wil ook zo graag weer naar buiten. Ik ben een echte buik en zijslaper dus ik kan ook echt niet wachten tot ik weer op mijn buik en zij kan liggen. Mijn hechtingen lossen uit zichzelf op. Volgende week dinsdag heb ik een controle en halen ze er eventueel uit wat er nog in zit. Ik denk dat het wel recht gaat trekken met de tijd, maar je kunt er inderdaad even naar vragen als je er toch bent. Gelukkig ben je al wel heel blij met je linkerborst! Ik ben best blij met mijn resultaat, maar dat is vooral vanwege mijn slechte voorsituatie. Ze staan wel redelijk ver uit elkaar en ben nog niet helemaal tevreden over de vorm, maar aangezien we pas 1 week PO zijn moet ik het nog maar even de tijd geven. Hopelijk wordt het alleen maar mooier!
 4. Ik ben zeker blij met het resultaat, vooral als je naar mijn voorsituatie kijkt. Ik ben nog niet helemaal blij qua vorm aangezien ze best ver uit elkaar staan en ik mis een beetje de ronding, maar misschien word het in de loop van de tijd beter
 5. Hee, hoe is het nu met jou? Zijn je borsten al iets meer recht getrokken? Wat vind je op dit moment van het resultaat? Gaat het slapen inmiddels al beter? Mijn borsten voelen tijdens het liggen inderdaad ook als bakstenen, ik zelf ervaar ook wel pijn als ik het bed uit moet komen. Mijn bed is ook verstelbaar, wat ik zelf heel fijn vind is het bed redelijk hoog zetten en dan zo'n nekkussen gebruiken.
 6. Even een kleine update. De blaar is inmiddels geknapt, irriteert nog steeds maar heb er minder last van. Mijn borsten zijn nog steeds lekker opgezwollen. Kan niet wachten tot dit minder wordt. Ik kan eigenlijk alles weer eten zonder dat ik misselijk wordt! Net zelfs even stiekem een paar chipjes gegeten.. Hmm.. De pijn valt me nu echt mee, het is goed uit te houden met paracetamol. Hopelijk voel ik me snel goed genoeg om ook even buiten een wandeling te kunnen maken.
 7. Ja slapen lukt op zich wel, maar ik word wel veel wakker en om dan geen andere positie aan te kunnen nemen is wel vervelend.
 8. Ooh ja dat is verstandig dan! 14 juni zou vast moeten lukken! Vanochtend was ik weer misselijk, maar nu gaat het gelukkig stukke beter! Pijn valt me nu hartstikke mee! 1 borst hangt iets lager dan de ander en de tepel staat een beetje raar, maar er zit nog veel zwelling dus ik ga er vanuit dat het helemaal goed gaat komen.
 9. YESS! Gefeliciteerd meid! Hopelijk ben je ook snel aan de beurt met de operatie
 10. Hee meiden! Ik voel me vandaag iets beter. De pijn is beter uit te houden en ik ben niet misselijk meer! Ik heb al wel in de spiegel gekeken, maar ze zijn nog erg gezwollen. De eerste 2 dagen kon ik alleen maar op bed liggen, nu zit ik gewoon in de woonkamer en probeer ik steeds meer zelf te doen. Ik heb een blaar op mijn rug gekregen op de plek waar het kaartje van mijn sport bh zat. Die blaar is wel erg lastig en irriteert. Het kaartje is er nu iedergeval uitgeknipt. Ik denk dat ik het ergste gehad heb nu.
 11. Ja ik heb even kunnen spieken. Het leek heel groot voor mijn gevoel, maar dat komt omdat ik helemaal niks gewend ben. En hij heeft 350 cc geplaatst dat is nog iets meer dan ik verwacht had, maar ik denk dat ik daar uiteindelijk heel blij mee ga zijn. Mijn moeder gaat zo contact opnemen met de huisarts om te kijken of hij iets voor mij kan betekenen. Hopelijk wel want gisteren heb ik letterlijk alles eruit gegooid. Ondanks de pijn heb ik gelukkig nog wel een aantal uurtjes kunnen slapen. Ik ben tot nu toe wel tevreden ja, heb het wel maar even gezien vanuit een liggende positie. Ik heb ze volledig achter de spier laten plaatsen.
 12. Hee! Ik zal even een verslagje maken van mijn operatie. Ik moest om 6.50 aanwezig zijn in het ziekenhuis. Toen een klein intake gesprekje gehad en alles kleren uitgedaan behalve mijn ondergoed en een blauw vestje aangetrokken. Ze wilden op mijn eenpersoonskamer in het ziekenhuis (incl eigen badkamer wat een luxe!) Alvast een infuus aanprikken. Dit lukte de verpleegkundige helaas niet aangezien mijn vaten lastig zichtbaar zijn. Toen kwam de chirurg die op mijn borsten heeft lopen af tekenen en mocht ik eindelijk naar de ok. Ik kwam op de ok en toen gingen ze mijn temperatuur meten. 38 graden.. andere oor 38.1 graden. Andere thermometer 37.8 graden. In goed overleg met de anesthesist en chirurg is besloten de operatie gewoon door te laten gaan. Toen hebben ze mijn infuus aangeprikt in mijn linkerhand. Na de operatie werd ik wakker met veel pijn. Mijn infuus bleek niet goed te zitten. Ze hebben 2x opnieuw geprikt in mijn rechterhand om het vervolgens in mijn linker elleboog te prikken. Hier bleef het infuus uiteindelijk zitten. Ik kreeg een morfine pompje voor de pijn. Door het morfine pompje had ik weinig last van pijn en kon ik prima slapen. Maar op het gegeven moment dat was rond 3.00 was het morfine pompje op en besloten ze me geen nieuwe meer te geven. Ik kreeg alleen nog maar 1 spuit in mijn buik voor trombose en een paracetamol. Dit was echt een verschrikkelijke ochtend waarin ik erg misselijk was en veel pijn had. Het personeel was overigens erg vriendelijk. Rond 8.30 kwam de chirug kijken hoe het met mij ging. De drains mochten eruit en het verband mocht eraf. Dit was echt een enorme opluchting voor mij! Nu lig ik inmiddels weer thuis op bed. Ik heb nu wel nog steeds best wel veel pijn, hopelijk wordt dat snel beter
 13. Ja ze raden het aan om een nachtje te blijven en aangezien ik het allemaal zelf niet hoef te betalen ben ik gek als ik naar huis ga. Kunnen ze me mooi de medicatie via het infuus toedienen
 14. Dat is ook een hele mooie tijd! Jij mag na de operatie zeker wel lekker naar huis? Ik moet nog een nachtje blijven. Ik hoop ook voor je dat het verschil weg gaat/minder wordt. Mooie maat denk ik 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...