Ga naar inhoud
Borsten Forum

Engeltje73

Premium Member
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Good

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja Sjuul dat is ook het belangrijkste...want met een eventueel lek erin wil je niet blijven lopen.
 2. Bij mij was ook kapselcontractuur graad IV aanwezig bilateraal en cz heeft de operatie vergoed,nieuwe protheses zelf betaald.Ik had binnen 2 dagen de goedkeuring binnen. Heb jij het nu vergoed gekregen Sjuul. Liefs
 3. Ik vind het knap dat je weer na de 2a 3 wk wilt gaan werken. Ik mag van PC echt 6 wk niet werken! Bij de 1e keer waren mijn kinderen 3 & 4 jr....Toen ben ik na week weer alles gaan doen,maar kreeg ik veel vocht in borsten waardoor me PC niet blij met me was. Dus let goed op jezelf....ook al denk je dat het gaat!
 4. Engeltje73

  Motiva Ergonomix versus Progressive Plus

  Ik heb nu ook de Motiva Ergonomix Rond 340cc. Voorheen had ik McGhane 300cc Weet je ook of ze onder borstspier of erboven geplaatst worden? Succes
 5. Heel vervelend om te lezen dat je niet happy bent. Ik merk zelf ook dat er weinig besproken is, alleen gevraagd of ik dezelfde maat wilde hebben....maar is nu ook heel anders gegaan dan bij 1e operatie. Ik vind ze op zich mooier nu....kan ik mss na 5 dg nog niet veel over zeggen. Bespreek waarmee je zit, dat ga ik ook doen wanneer ik op controle moet....dat ik de nazorg echt niet goed vind. Sterkte en succes met alles zou ik mss mee mogen kijken in je privé album.
 6. Ja Sjuul, Gaat zeker een en ander mis. Ik heb alleen vervolg afspraak voor er 26-11 en dat ik 6x per dag paracetamol 1000mg mag nemen. Het is de beste arts in België....maar in mijn ogen heeft de goede man het veel te druk...zit in 3 ziekenhuizen en nog privékliniek ...en dan ga je steekjes laten vallen. Voor de rest is het een super arts.
 7. Vannacht al wat beter kunnen slapen....vandaag even bij huisarts geweest voor drains schoon te laten maken, al vindt ze de nazorg van pc niet al te best. Zag er wel goed uit zei ze en zei ook al over paar weken ben je er heel blij mee. Van weekend komt thuiszorg de drains leegmaken en maandag terug naar huisarts en kijkt hij of ze eruit kunnen. De pijn is uit te houden maar ook Ibubrofen 600 erbij gekregen...anders wil ze op iets zwaardere overstappen....maar dan komen de allergische reacties w er kijken en dat zit ik ook niet om te wachten. Hopelijk over paar dagen minder pijn. Dank jullie wel voor het er doorheen slepen.
 8. Heel erg bedankt voor de tip...en ik hoop zeker dat het over paar dagen beter gaat.
 9. Ik was pas om 17.15u terug op afdeling 4u geduurd
 10. Hoi Sjuul, Gisteren voelde ik me goed,vannacht minder ben ik door lage bloeddruk weer omgegaan. Vanmorgen ontslagen met drains erin en daar stroomt nog al wat in. Kan bijna niet slapen gezien ik normaal op zij slaap en nu mag dit 6 WK niet. Veel pijn en alleen maar paracetamol gezien de problemen op medicatie (een lijst vol). Zijn nu achter borstspier geplaatst aangezien de oude protheses teveel schade hebben aangericht. Als ik het nogmaals kon overdoen....Nooit meer!!
 11. Dankjewel....moet me nuchter melden om 11u ..... dat wordt nog erg in spanning zitten
 12. Ja morgen mag ik bellen hoelaat ik woensdag in het ziekenhuis moet zijn. De zenuwen beginnen toe te nemen. Ik had ze eerst voor de spier en de nieuwe protheses zullen achter de spier gezet worden. Hopelijk worden de gezondheidszorg klachten die ik heb ook minder.... Spannend maar heb zo een pijn dat ik blij ben als ze eruit zijn.
 13. Bedankt Jaydee, Precies volgende week om deze tijd zal ik geopereerd zijn. Ik krijg ook Motivatie protheses, ben wel bang....dat had ik de 1e keer niet maar nu ook weer 21 jr ouder.... Ik weet niet of ik de juiste keuze maak, maar ben bang dat ik er anders psychisch ga onder lijden. Heb wel besloten dat wanneer ze er weer uit moeten geen nieuwe meer geplaatst wil hebben. De zenuwen beginnen toe te nemen en moet echt afleiding zoeken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×