Engeltje73

Members
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Engeltje73 last won the day on December 31 2018

Engeltje73 had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

7 Followers

About Engeltje73

 • Birthday 11/30/1973

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Limburg

Recent Profile Visitors

912 profile views
 1. @Anna1982Marie Vreselijk dat je nu nog steeds last hebt, wens je heel veel sterkte. In jouw situatie zou ik geen protheses meer aandurven, weet niet wat jezelf wilt....maar weet uit ervaring gezondheid gaat boven mooie borsten. ??
 2. @Joyjoy heel veel succes morgen met de operatie en wens je een goed herstel toe.
 3. Goedemorgen.....gefeliciteerd met je nieuw borsten. Is echt fijn een verstelbaar bed hé, zo kun jezelf rechtop slapen....neem je pijnstillers op tijd en niet zodra je pijn gaat krijgen....(dat deed ik ook eerst maar daarna het op pijl gehouden door om de 4u paracetamols te slikken ik had geen andere pijnstillers, jij mss wel, dan heb je waarschijnlijk een schema meegekregen wanneer je wat mag slikken) Wens je een goed herstel toe, de eerste dagen zijn het zwaarste....??
 4. Ik herken ook wel deze opgezette borst.... Ik had dan ook kapselcontractatie Graad IV en lekkende prothese bleek achteraf. Ik had al jaren last van gezondheidsklachten...herken die ook . Hooo dat je inmiddels goed bent geholpen. Mijn verzekering CZ heeft het vergoed.
 5. @I.Winkelmolen jij ook heel veel succes ?? vandaag en alvast een goed herstel gewenst ??
 6. Hey @Sjuul @best_boobie @Doe ik het of niet? Dankjewel allemaal... het ging zo goed na de operatie en na 6 wk beginnen steeds weer meer klachten toe te nemen. @Sjuul ik kan daar zeker contact mee opnemen...en nee zit zeker niet weer op operatie te wachten, maar heb altijd gezegd komen de klachten terug en valt dit te wijten aan de protheses dan ga ik voor mijn gezondheid en dan gaan ze er echt helemaal uit en komt er niks meer voor in de plaats,ik gun niemand datgene wat ik heb mogen onder vinden van de protheses want hier valt gewoon niet op een normale manier mee te leven. Ik zal morgen ook met mijn PC kortsluiten of dit door prothese zo snel kan komen....maar eerst deed rechts alleen pijn maar linkerkant nu ook steeds vaker. Ik sta sinds 2013 onder controle van een goede Neuroloog, wilt niet weten hoeveel MRI scans ik heb gehad van hoofd en nek, 3 a 4 keer per jaar om te kijken welke verandering er inzit.... Daarbij de andere klachten die ik voor dat ik protheses had nooit heb gehad....maar zijn langzaam aan ontstaan....en kwamen er steeds meer bij. Hoeveel onderzoeken etc ik heb gehad van alles tot ik dacht dat ik meer bij HA en ziekenhuis zat dan ik thuis was....dus eigenlijk ben ik het wel zoeen beetje kots moe. Ik zal het moeten afwachten ..... En hopelijk dat ik morgen meer antwoord kan geven. Liefs ?
 7. @Sjuul @best_boobie @Summer18 @Alice 0509 Deze berichten zullen altijd blijven....diegene die prothese wil moet er zelf achterstaan en zullen hopelijk nagedacht hebben en niet over 1 nacht ijs zijn gegaan. @Sjuul jij had dan al Fibromyalgie voordat je protheses kreeg, ik had eerst protheses voor ik 6 jr later klachten kreeg die afgedaan werden als Fibromyalgie...dus net de omgekeerde wereld....nu weet ik eigenlijk wel beter,want mijn HA zei altijd als ze niks vinden gooien ze het op de Fibromyalgie....en dat klopt ook wel. Vreemde is dat nadat ik mijn wissel heb gehad het 6 wk heel goed met me ging.... En beetje bij beetje begin ik toch weer meer klachten te krijgen,voor met pijn in eerst R.borst en nu ook de linker kant....en ergste vind ik toch weer die K.. hoofdpijn ,die eerst weg was en nu steeds weer vaker aanwezig is ?....a.s vrijdag mag ik naar PC zodat hij kan kijken of er iets aan de hand is....ik heb me wel voorgenomen....mocht er iets zijn, dan gaan ze er voorgoed uit en doe ik echt afstand van mijn protheses, want voor mij dan geen siliconen meer in mijn lichaam. Fijne avond allemaal. ??
 8. Hoi @Me-time, Vandaag op controle (geweest) bij je eigen PC....hoe is het afgelopen,ben erg benieuwd. Succes ?? en hoor het wel. Liefs ?
 9. Trouwens ik had ook McGhane 300 cc anatomisch voor de spier en nu Motiva ergonomix round 340cc ivm kapselvorming achter de spier
 10. Goh meid toch wat een ellende.... En dat zoeen artsen bestaan en gewoon kunnen doorgaan. Mijn arts zeg dat ik niet bellen naar zijn privé secretaresse als ik meer pijn ga krijgen, dat is toch de normaalste zaak dat je arts dan zegt kom even op controle kan ik er heen kijken, via mail/telefoon ziet een arts niks. Ik zou sowieso een klacht tegen de arts indienen. Wens je heel veel succes ? en sterkte toe. Maar laat het er niet bij zitten....dit verdien je niet ??
 11. Gefeliciteerd met de goede uitslag ? Nu ze weten dat het ontsteking vocht is wat kunnen ze daaraan doen en waar kan dat zo opeens vandaan komen? Voor de andere dames @essi4 @Vrouw32veel succes ? en hopelijk ook een goede uitslag ?
 12. Hoi... Ik ben ook aangewezen op medische indicatie. Heb ook Motiva gekregen en kostte mij €2500 . Denk dat dit echt wel het gedrag is....een ziekenhuis zal geen uitgebreide collectie hebben denk in een privé kliniek met meerdere worden ingekocht. Wellness kliniek heeft ook aanbiedingen van €2395 daar had ik contact mee opgenomen maar die opereren geen personen met medische indicatie. En dan betaal ik liever iets meer.
 13. Hey meid, Allereerst de beste wensen voor 2019. Wat een ellende dat je niet geholpen word vandaag....heb je inmiddels al een nieuwe datum. Ik hoop dat je snel geholpen wordt want daar het je toch echt naar uitgekeken. Groetjes ?