Ga naar inhoud
Borsten Forum

Corry

Premium Member
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Veldhoven

Recente bezoekers van dit profiel

156 profielweergaven
 1. @DoubleD oh dus jij weet al wat je te wachten staat, dat scheelt denk wel wat voor de zenuwen, alhoewel het natuurlijk altijd wel spannend blijft.. Ik ga de kids ook vertellen dat ik door mn rug ben gegaan, dat is het meest geloofwaardig denk ik, haha. Dat gevoel van oh kan ik nog terug of ik wil niet heb ik ook regelmatig en word naarmate de operatie dichterbij komt steeds heftiger, maar idd gewoon doorzetten nu, jullie zijn er bijna van af!!
 2. @DoubleD, je hebt dit al een keer eerder meegemaakt?? Thanks iig voor alle tips, het is denk ik met de dag maar een beetje aankijken hoe alles gaat en idd zoveel mogelijk hulp vragen, gelukkig ga ik ook rond de feestdagen en dan heeft iedereen hier vakantie!!
 3. Dus ik ben ook heel benieuwd hoe jullie dat straks ervaren @Yvie en @DoubleD
 4. Ja dat zijn ook echt wel dingen waar ik veel mee bezig ben, je doet als moeder zoveel op zo'n dag, kinderen naar school brengen, luiers verschonen, ze aankleden, wassen, in de kinderstoel/autostoel zetten, ze knuffelen enz enz..dat zijn allemaal dingen die straks tijdelijk niet meer kunnen, of iig niet zo makkelijk..met de oudste gaat dat uiteraard prima want doet alles zelf, maar de jongste van 2...
 5. Hoi, wat spannend, ik zie dat jij maandag al aan de beurt bent! Snel zeg! Ik ben 17 dec aan de beurt en krijg dan 315cc anatomisch voor de spier. Ik las dat jij ook 2 jonge kindjes hebt, zelfde leeftijd als de mijne, hoe regel jij het met hun de komende weken? Vind dat ook best wel spannend hoe dat allemaal zal gaan verlopen gezien het hier wel echt 2 mama's kindjes zijn..
 6. Ja ik ga wel naar Veldhoven, ik hou je op de hoogte
 7. Ja 17 dec, super spannend!! Iets te spannend als je het mij vraagt, haha. Hoop dat ik tegen die tijd mn zenuwen in bedwang kan houden
 8. @NatasBrabant jeetje dat is vervelend van gister! Een nieuwe afspraak duurt vaak ook weer weken, wat rot zeg. Ik heb tot nu toe gelukkig nog geen negatieve dingen meegemaakt met veldhoven, al enig idee wat je nu gaat doen? Het misschien toch nog 1 kans geven?
 9. Ja snap ik helemaal! Ik heb dat indd ook met dat voorover bukken en op mn zij liggen en nou ja, eigenlijk ieder ander standje dan recht op staan, dat het er gewoon niet uitziet. Ik had vroeger ook een mooie volle c, dat werd met de jaren minder, toen 2 zwangerschappen waarvan ze van een slappe b naar een E cup gingen, en uiteindelijk weer terug naar de b, die nu dus nog leger en slapper is, snap überhaupt niet dat dit een b is..ik heb dus ook wel volle borsten ooit tijdelijk gehad, tijdens mn pubertijd en zwangerschappen en heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld als toen. En dat wil ik dus graag ook weer, dus ik snap je heel goed.
 10. Ik heb je ook toegevoegd! En thanks voor het toevoegen! Je hebt idd mooie borsten, maar snap ook heel goed wat je zegt/bedoeld!!
 11. Heb je toevallig fotos die ik zou mogen zien? Ben nu wel heel nieuwsgierig. Ik kan je eventueel ook aan mijn album toevoegen mocht je interesse hebben..
 12. Oh dus toch bij 330 gebleven, lastig he! Ik ben ook vorige week nog even bij haar geweest om toch nog een keer te passen en alles te bespreken, want ik twijfelde ook zo erg, nu nog steeds maar minder, haha..ik ga nu uiteindelijk voor 315cc maar dan een iets bredere prothese, hierdoor kwamen vervolgens wel weer de vragen van mijn borst is 14cm breed, is die prothese van 12,5cm dan wel breed genoeg??? Snap niet helemaal hoe dat nou werkt, maar goed, ik hoef het ook niet te snappen, als zij het maar snapt Wat je hier schrijft vertelde ze mij precies zo! Nog 3 weken voor jou, jeetje gaat snel!! Maar niet te veel bij stil staan en het gewoon maar over je heen laten komen..ik heb wel alle vertrouwen in haar!
 13. Hoi, Wat spannend ook weer, voor t eerst op consult en dan maar gaan zien wat ze adviseren. Ik ben eind augustus op consult geweest en kon toen volgens mij in oktober al terecht, maar wilde graag vanwege het inplannen in dec dus kon toen zelf de datum bepalen..bij welke arts ga je op gesprek?
 14. Ja he en of je ze dus ook (tijdelijk) niet te groot gaat vinden. Hoeveel cc krijg jij? En welke cupmaat heb je nu??
 15. Haha, zo herkenbaar idd! Ja dit is toch wel iets waar je vaak al jaren in je hoofd mee bezig bent. Denk dat ik er al zeker 10 jaar over droom, en sinds mijn bevallingen er serieus over nadenk, maar nooit gedacht dat ik het zou durven! Maar kijk er nu ook zo naar uit, vooral volgende zomer, op het strand, geweldig lijkt me het!! En alle leuke kleding die ik straks kan gaan kopen, en iedere bikini en bh die ik maar mooi vind. Kan ook aan niets aan meer denken op het moment.. Wel een goed advies van je sportmaatje, gewoon heel nonchalant reageren dat mensen idd niet anders als positief kunnen reageren. Op de sportschool is het wel wat lastiger idd om het te verhullen, maar goed, eigenlijk moeten we dat ook helemaal niet willen.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×