• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

MissM

Donateur
 • Aantal bijdragen

  953
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

MissM last won the day on August 3

MissM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

385 Excellent

Over MissM

 • Verjaardag 07-10-85

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  mijn gezin en alles uit het leven halen wat het te bieden heeft.

Recente profielbezoeken

6768 profielweergaven
 1. Bijna 5 maand po. Morgen weekendje weg met zwembad daar...dan moest k gaan shoppen natuurlijk! Me happy :wub:

  IMG_20171117_170520.jpg

  1. Jasmijn_

   Jasmijn_

   Hij staat je echt prachtig! Veel plezier met je weekendje weg :wub:

 2. gefeliciteerd met je datum!!! nog even het weekend goed doorkomen en het is aan jou. ik wens je alvast een stelletje prachtige borsten toe en natuurlijk een fijn en snel herstel!!
 3. het is effe zoeken naar je ritme nu he, want idd je slaapt al eens overdag maar daar zit je snachts dan weer wakker van. maar elke dag een beetje beter en komt alles weer zoals het was, enkel nu met dikkere borsten goed blijven bewegen tegen de stijfheid.
 4. gefeliciteerd met de boobs!! en nu herstellen maar.
 5. kwam eens even kijken hoe het hier ging? al wat aan de betere hand? slaap je al weer beter ondertussen?
 6. thx!!! als ik terug aan die eerste dagen denk krijg ik de kriebels brrr, maar gelukkig valt het zo te lezen goed mee bij jou! heb net je foto's bekeken, helemaal herkenbaar!! en ik ben nu zo gelukkig, je zal nog heel tevreden gaan worden, absoluut!! nu lekker herstellen en de gevraagde rust zeker nemen, dan komt alles helemaal in orde
 7. gefeliTIETeerd !!!!! mag ik ook eens een spiekje nemen?!
 8. @Opelke oh meid, niet leuk dat je niet tevreden bent. maar zou me er zeker niet om schamen hoor om hem te contacteren, je hebt er genoeg voor betaald, en zijn job is ook de nazorg dusssssssss gewoon bellen en vragen hoe het nou zit als ze niet verder meer zal zakken
 9. Pijn begint te verdwijnen!! t zal dan toch iets gekneusd geweest zijn oefff
 10. Super dat je een datum hebt! gefeliciteerd en nu aftellen maar
 11. @Rocker nee idd! daarmee ik maar niet te snel panikeer lees het hier dikwijls dat je toch nog vanalles kan voelen, zelfs na de herstelperiode. het is 'nog maar' 4 maanden eigenlijk he. heb vannacht toch al iets beter kunnen slapen en beter op men zij kunnen liggen, dus hopelijk is het aan het beteren .
 12. gefeliciteerd meis!!!! goed herstellen en ze gaan nog prachtiger worden dan ze al zijn!
 13. yep nog steeds, het 'trekt' ook als ik me uitrek. als ik de kleinste op men arm heb en tegen me leunt is het ook gevoelig. denk echt dat het iets te maken heeft met de hechtingen binnenin. heb een mail verstuurd naar de pc. als het zorgwekkend is zal ik het wel horen . ik hoop dat t snel gedaan is want leuk is het niet