Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

MissM

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  994
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

MissM last won the day on August 3 2017

MissM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

418 Excellent

Over MissM

 • Verjaardag 07-10-1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  mijn gezin en alles uit het leven halen wat het te bieden heeft.

Recente profielbezoeken

8356 profielweergaven
 1. Mrs. - Frans Straten - Kliniek Heyendael

  Super, aftellen maar!
 2. Operatie kliniek heyendael

  Oh je bent er bijna!!! alvast een hele goede operatie gewenst!!!
 3. hoi!!! jou datum komt er snel aan, en je bent zeker in goede handen bij straten. ben echt 100% tevreden met mijn boobies (ze hadden groter gemogen) maar ze passen geweldig bij mijn lichaam en geen 1 die het opmerkt dat het valse zijn.
 4. Magnesium is een spierontspanner, krijg je ook als je teveel harde buiken krijgt tijdens je zwangerschap. heb er ook van genomen na men operatie, helpt echt wel hoor. aanrader!
 5. 1ste na controle is met de assistente, zij neemt dan ook foto's en geeft deze door aan straten. hij dubbelcheckt dus zoiezo. de 2 de controle is bij dr straten zelf
 6. heb er zelf eigenlijk weinig last van., voelt alleen raar aan tijdens het inzepen maar tepels en de rest van mijn borsten zijn niet gevoelloos, maar onderaan de tepels begint het.
 7. fijn te horen dat alles goed geheeld is nu. die gevoelloosheid kan nog wel even duren hoor, ik ben nu 7maand po en de onderkant van men borsten zijn nog gevoelloos. heel raar.
 8. hij zal je zeker goed adviseren, alle vertrouwen in. ik ben ook bij straten geweest en heb zelf 450cc ronde protheses. heel tevreden mee,zijn enorm mooi maar mocht voor mij persoonlijk nog iets groter maar dan zouden de protheses te breed voor men lichaam geweest zijn. maar mag niet klagen hoor, zeker niet! en idd qua nazorg kan je echt altijd terecht in heyendael. voor een eventuele wissel later ga ik zeker weer bij straten
 9. super gefeliciteerd!! voor hoeveel ga je? en welke soort?
 10. gefeliciteerd meis met de nieuwe boobies!! roze gaat er steeds beetje per beetje af, zeker niet schrobben. goed herstel gewenst
 11. ziet er enorm mooi uit, gefeliciteerd!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×