Spring naar bijdragen
Borsten Forum

MissM

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  995
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  12

MissM last won the day on Augustus 3 2017

MissM had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

416 Excellent

Over MissM

 • Verjaardag 07-10-1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Antwerpen
 • Interests
  mijn gezin en alles uit het leven halen wat het te bieden heeft.

Recente profielbezoeken

9294 profielweergaven
 1. Hi Hi iedereen, tijdje geleden dat ik hier nog op het forum geweest ben. Ik ben opzoek naar dames die nog zwanger zijn geraakt na een borstvergroting. Ik ben nu 13 maanden geleden geopereerd geweest, beste dat ik ooit gedaan heb maarrr er is een mogelijkheid dat ik zwanger ben (heb nog niet getest maar de symptomen blijven zich opstapelen) en nu heb ik ook al 2 daagjes pijnlijke borsten, enkel de bovenkant, de spieren,de huid...tintelend,prikkelend gevoel, net of je raakt een prikkeldraad aan waar stroom opstaat soit, nog nooit gehad met mijn vorige zwangerschappen, dus kwam ik eens kijken of hier nog dames waren..en of jullie gevoel anders was na de bv als erna tijdens zwangerschap??
 2. MissM

  Mrs. - Frans Straten - Kliniek Heyendael

  Super, aftellen maar!
 3. MissM

  Operatie kliniek heyendael

  Oh je bent er bijna!!! alvast een hele goede operatie gewenst!!!
 4. hoi!!! jou datum komt er snel aan, en je bent zeker in goede handen bij straten. ben echt 100% tevreden met mijn boobies (ze hadden groter gemogen) maar ze passen geweldig bij mijn lichaam en geen 1 die het opmerkt dat het valse zijn.
 5. Magnesium is een spierontspanner, krijg je ook als je teveel harde buiken krijgt tijdens je zwangerschap. heb er ook van genomen na men operatie, helpt echt wel hoor. aanrader!
 6. 1ste na controle is met de assistente, zij neemt dan ook foto's en geeft deze door aan straten. hij dubbelcheckt dus zoiezo. de 2 de controle is bij dr straten zelf
 7. heb er zelf eigenlijk weinig last van., voelt alleen raar aan tijdens het inzepen maar tepels en de rest van mijn borsten zijn niet gevoelloos, maar onderaan de tepels begint het.
 8. fijn te horen dat alles goed geheeld is nu. die gevoelloosheid kan nog wel even duren hoor, ik ben nu 7maand po en de onderkant van men borsten zijn nog gevoelloos. heel raar.
 9. hij zal je zeker goed adviseren, alle vertrouwen in. ik ben ook bij straten geweest en heb zelf 450cc ronde protheses. heel tevreden mee,zijn enorm mooi maar mocht voor mij persoonlijk nog iets groter maar dan zouden de protheses te breed voor men lichaam geweest zijn. maar mag niet klagen hoor, zeker niet! en idd qua nazorg kan je echt altijd terecht in heyendael. voor een eventuele wissel later ga ik zeker weer bij straten
 10. super gefeliciteerd!! voor hoeveel ga je? en welke soort?
 11. gefeliciteerd meis met de nieuwe boobies!! roze gaat er steeds beetje per beetje af, zeker niet schrobben. goed herstel gewenst
 12. ziet er enorm mooi uit, gefeliciteerd!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×