Schildpad

Members
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Excellent

About Schildpad

 • Birthday 08/09/1984

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Utrecht
 • Interests
  Kick/thaiboksen, ijshockey

Recent Profile Visitors

4,017 profile views
 1. Haha ja inderdaad de slakjes. Hoop maar dat het voorspoedig blijft gaan op je werk en dat je geen terugval krijgt. Wat jij nu hebt vind ik al een flinke maat hoor. Maar het is een luxe probleem voor later Houd je taai bikkel!
 2. @Rocker Goh, dan ben zit alsnog weer snel aan je volledige uren...hopelijk hebben ze je niet al te veel gepushed. Het sporten moet je gewoon weer opbouwen. Luister goed naar je lichaam. Nee is nee. Ook tijdens je werk. Met mij gaat het goed. Heb nergens meer last van en slaap soms zelfs onbewust half op mn buik Met sporten zit ik alweer op mn oude niveau. Ik vind de girls nog steeds erg mooi maar wil toch ooit wel groter
 3. Goed zo! Ik ga volgende week even bellen voor een afspraak eindcontrole. Gaat het alweer wat beter met je?
 4. Dat is fijn om te lezen dat het goed is meegevallen. Ik wil ook graag groter maar kan mn man er nog niet van overtuigen haha. Hoe is het eigenlijk met je huid? Het wordt natuurlijk weer verder opgerekt. Zie je daar striae van? En heb je foto's van je wissel die ik misschien mag zien?
 5. Dat is fijn om te lezen dat het goed is meegevallen. Ik wil ook graag groter maar kan mn man er nog niet van overtuigen haha. Hoe is het eigenlijk met je huid? Het wordt natuurlijk weer verder opgerekt. Zie je daar striae van? En heb je foto's van je wissel die ik misschien mag zien?
 6. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel veel pijn heb ervaren. De eerste 5/6 dagen heb ik echt plat gelegen. Maar het is natuurlijk bij iedereen anders. Het is goed dat je zoontje even ergens anders onder gebracht kan worden. Maar is er ook iemand die voor jou kan zorgen? Helpen douchen, aankleden, eten maken etc....als je zoontje weer thuis is dan wordt je vanzelf wel creatief in het verzorgen haha. Mijn kids zijn al wat ouder (5 en 7) en mijn man was ruim een week thuis. Ik heb 390cc hp dp anatomisch. Op mijn profielfoto was ik 3/4 weken po. Ben morgen 13 weken po.
 7. Goede keus! Ik ben ook door hem geholpen. En heel erg tevreden. Hij is een pc die staat voor de "natuurlijke" look. Heel veel succes tijdens je consult! Bij mij was de wachttijd iets langer dus anderhalve week is al lekker snel.
 8. Hai Lin85, Natuurlijk mag je kijken. Ik zal je zo direkt toevoegen aan mijn album. Het eindresultaat is inderdaad bij iedereen anders. Omdat iedereen ook een andere voorsituatie heeft. 420cc zal een mooi resultaat geven. Nu aftellen tot 4 aug
 9. En hoe gaat het met je herstel? Is het vergelijkbaar als de eerste keer of is het nu minder pijnlijk/zwaar? De 350cc was voor de spier? Waarom nu achter de spier?
 10. Hhmmmm misschien heeft @best_boobie hier een uitleg voor?
 11. Oooooh mooi. Bij die 350cc vind ik je borsten mooi genezen maar ik snap dat je voor een wissel bent gegaan. Hoelang zat er tussen je wissel? Is het rond? Dual plane?
 12. Gefeliciteerd met je flinke meiden mag ik wel zeggen ze zijn echt mooi groot op de foto te zien. Fijn dat de operatie en je eerste nacht goed zijn gegaan. De pijn zal verlopen in fases dus op je tanden bijten en je flink laten verwennen door je mannetje en kids. Veel drinken, je medicatie optijd innemen en lekker netflixen. Het komt vanzelf helemaal goed Heel veel beterschap en een goed herstel toegewenst voor jou een je boobies
 13. Ik heb ze ook dual plane (anatomisch). Toch heb ik een goede bolling aan de bovenkant. In het begin drukt je spier de bovenkant van de prothese plat maar als de spier gaat ontspannen komt vanzelf de x aantal cc onder de spier vanzelf weer in vorm denk ik zo. Misschien dat iemand anders een andere verklaring heeft...? Het zal toch niet zo zijn dat 50cc opeens "weg" is als het onder een spier wordt geplaatst?
 14. Goedemorgen lieverd, waarschijnlijk lig je nu op de OK. Ik wil je bijdeze toch nog even heel veel succes en plezier toewensen. We horen je snel weer
 15. Hoi Anastasia, Ik denk dat het na 2.5 week wel moet lukken. Ik ben na 2 wk weer gaan fietsen met mijn dochter (15 kg) achterop. Alleen met het opstappen had ik iets minder kracht maar verder ging het prima. Pak zoveel mogelijk rust in de weken voordat je weer aan het werk gaat. En misschien is het een optie om met iemand van je werk mee te rijden voor een paar dagen..? Ik denk dat het wel kan maar bij iedereen is het herstel natuurlijk anders, ook bij een wissel.