Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kimmik

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

37 Excellent

Over Kimmik

 • Verjaardag 03-02-1989

Profile Information

 • Interests
  Fitness (krachttraining)
 1. 300 cc dual plane

  Het zijn echt hele mooie borsten aan het worden en het volume komt tot z’n recht! Mijn borsten zijn groter geworden Die van jou gaan ook nog zo veel veranderen! Mag ik in je album kijken? Ik heb zelf geen album maar wil je in een Pb best mijn verschillen laten zien!
 2. 300 cc dual plane

  @best_boobie, ik denk dat jij daar het beste antwoord op kunt geven
 3. 300 cc dual plane

  Hoi! Gefeliciteerd! Die band is inderdaad niet zo prettig, zeker niet in het begin. Ik ben nu 5 weken PO en vind hem juist prettig omdat het voor stevigheid zorgt op de een of andere manier de eerste week had ik er ook meer last van en veel pijn maar het gaat écht beter worden succes met je herstel!
 4. 300 cc dual plane

  Ik heb 21 februari ook 300cc gekregen. Anatomisch, dual plane bij Frans Straten. Mijn borsten zijn echt heeeeeel erg veranderd sinds de eerste week wel fijn dat je niet heel veel pijn hebt!
 5. 300 cc dual plane

  Gefeliciteerd! je borsten gaan nog zoveel veranderen (ten goede). Geduld is echt het sleutelwoord. Succes met je herstel! X
 6. 300 cc dual plane

  Wauw! Ik lees dit stukje nu. Sta elke ochtend heel trots voor de spiegel en het viel mij op dat ik inderdaad meer een zandloper figuur gekregen heb sinds mijn operatie!
 7. Precies dat ja, twee betonnen blokjes die vastgeplakt zitten. Zo herkenbaar!
 8. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi! Wat spannend en leuk dat je de knoop doorgehakt hebt! Zelf ben ik 21 februari door Dr. Straten in Kliniek Heyendael geopereerd. Hele fijne mensen en ik ben intens gelukkig met het resultaat! Ondanka de pijn in de eerste week zou ik het dankzij zijn team en het hele traject naar en rondom mijn operatie zo nog een keer doen! Je kunt via de zoekbalk hierboven vast veel meer vinden over hem op dit forum. Dankzij dit forum ben ik ook terecht gekomen bij hem. Succes ! X
 9. Heb ze in huis ondertussen deze BH zit echt heerlijk!
 10. Mijn maat is er niet online Heb nu in de winkel wel een witte kunnen kopen. Helaas geen zwarte! Dit is ook die van de Hema toch?
 11. Inderdaad! Wilde ook niet nog een keer de duurste aanschaffen. Jij al aan het aftellen?
 12. Heel irritant inderdaad! Ik heb net mijn zus gevraagd om de Hema binnen te lopen, bleek dat ze ze gewoon in de winkel hadden liggen! Misschien kun je dat ook proberen? Blijkbaar is de website niet helemaal up to date Ik draag nu de triumph vanuit de kliniek maar ben op zoek naar een 2e BH zodat ik ook kan afwisselen. Nu was en föhn ik de BH haha!
 13. Ah ja natuurlijk helaas niet voorradig kwam ik zojuist achter hebben jullie nog meer tips?
 14. Hey geduld geduld geduld, wat is het lastig he! Ben zelf 2,5 week PO en ik heb er ool een beetje moeite mee vraaje over de Hema bh, is dat de padded heavy support? x
 15. Hey! Het gaat goed! De eerste dagen waren pittig. Ben ondertussen al een paar dagen van de pijnstillers af en mijn borsten beginnen al mooi te vormen in het begin echt dat verliefde gevoel nog niet als ik in de spiegel keek maar sinds vanmorgen wel. Al met al is het mij op zich wel meegevallen! Zolang je in je achterhoofd houd dat het echt beter zal worden en je door de eerste dagen heen moet bijten! Fijn om te lezen dat je er klaar voor bent, zo herkenbaar! X
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×