Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kimmik

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  114
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

37 Excellent

Over Kimmik

 • Verjaardag 03-02-1989

Profile Information

 • Interests
  Fitness (krachttraining)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hey Kim! Wat toevallig inderdaad en wat leuk dat je de knoop door hebt gehakt! Je bent in hele goede handen bij Straten . Ik voel me enorm goed, ben zo gelukkig met mijn borsten en ze zijn met de dag mooier. Na 6/7 weken kon ik echt genieten van het verliefde gevoel omdat ze er nu heel natuurlijk uit gaan zien. Je moet veel geduld hebben maar het loont écht Anderhalve week terug mocht ik eindelijk BH's kopen - van 75AA naar..... 75D! En op vakantie vorige week in Mexico liep ik als een ander mens rond. Niet dat ik daarvoor schaamte had in bikini, maar nu was ik compleet, zeg maar.. Je mag wel een foto zien maar die verstuur ik je dan graag privé X
 2. Het zijn echt hele mooie borsten aan het worden en het volume komt tot z’n recht! Mijn borsten zijn groter geworden Die van jou gaan ook nog zo veel veranderen! Mag ik in je album kijken? Ik heb zelf geen album maar wil je in een Pb best mijn verschillen laten zien!
 3. @best_boobie, ik denk dat jij daar het beste antwoord op kunt geven
 4. Hoi! Gefeliciteerd! Die band is inderdaad niet zo prettig, zeker niet in het begin. Ik ben nu 5 weken PO en vind hem juist prettig omdat het voor stevigheid zorgt op de een of andere manier de eerste week had ik er ook meer last van en veel pijn maar het gaat écht beter worden succes met je herstel!
 5. Ik heb 21 februari ook 300cc gekregen. Anatomisch, dual plane bij Frans Straten. Mijn borsten zijn echt heeeeeel erg veranderd sinds de eerste week wel fijn dat je niet heel veel pijn hebt!
 6. Gefeliciteerd! je borsten gaan nog zoveel veranderen (ten goede). Geduld is echt het sleutelwoord. Succes met je herstel! X
 7. Wauw! Ik lees dit stukje nu. Sta elke ochtend heel trots voor de spiegel en het viel mij op dat ik inderdaad meer een zandloper figuur gekregen heb sinds mijn operatie!
 8. Precies dat ja, twee betonnen blokjes die vastgeplakt zitten. Zo herkenbaar!
 9. Kimmik

  BV. Help welke Pc en Kliniek

  Hoi! Wat spannend en leuk dat je de knoop doorgehakt hebt! Zelf ben ik 21 februari door Dr. Straten in Kliniek Heyendael geopereerd. Hele fijne mensen en ik ben intens gelukkig met het resultaat! Ondanka de pijn in de eerste week zou ik het dankzij zijn team en het hele traject naar en rondom mijn operatie zo nog een keer doen! Je kunt via de zoekbalk hierboven vast veel meer vinden over hem op dit forum. Dankzij dit forum ben ik ook terecht gekomen bij hem. Succes ! X
 10. Heb ze in huis ondertussen deze BH zit echt heerlijk!
 11. Mijn maat is er niet online Heb nu in de winkel wel een witte kunnen kopen. Helaas geen zwarte! Dit is ook die van de Hema toch?
 12. Inderdaad! Wilde ook niet nog een keer de duurste aanschaffen. Jij al aan het aftellen?
 13. Heel irritant inderdaad! Ik heb net mijn zus gevraagd om de Hema binnen te lopen, bleek dat ze ze gewoon in de winkel hadden liggen! Misschien kun je dat ook proberen? Blijkbaar is de website niet helemaal up to date Ik draag nu de triumph vanuit de kliniek maar ben op zoek naar een 2e BH zodat ik ook kan afwisselen. Nu was en föhn ik de BH haha!
 14. Ah ja natuurlijk helaas niet voorradig kwam ik zojuist achter hebben jullie nog meer tips?
 15. Hey geduld geduld geduld, wat is het lastig he! Ben zelf 2,5 week PO en ik heb er ool een beetje moeite mee vraaje over de Hema bh, is dat de padded heavy support? x
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×