Brabs

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brabs last won the day on October 1 2017

Brabs had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Brabs

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

2,663 profile views
 1. Hey! Blij om te horen dat alles zo goed gegaan is Ik ben eind september ook door dr. Verdonck geopereerd! Gewoon heel stipt je medicatie nemen ('s nachts de wekker er zelf voor zetten)! Zo houd je de pijn het beste weg En voldoende rusten want genezen doe je maar één keer (wat een cliché ). Heel veel succes met je herstel en geniet er maar van!!
 2. Ik heb je nog eens verwijdert en opnieuw toegevoegd, hopelijk lukt het nu wel Anders zal er denk ik weer een bug zijn.
 3. Oei je staat er nochtans bij, raar! Als je op mijn profiel gaat, zie je geen 'albums' staan?
 4. Dan zullen je borsten wel wat groter worden dan die van mij Ik heb voor motiva gekozen omdat het toch wel 10 keer minder kans heeft op kapselvorming! En ook omdat ze het natuurlijkste vallen Maar er zijn ook meiden die sebbin hebben en hier heel blij mee zijn!
 5. Hey meid! Ik zal je toevoegen, geen probleem Ik ben 100% tevreden van dr. Verdonck en zijn team. Er zijn hier inderdaad wel wat meiden die pech hebben gehad, maar ik ben er zeker van dat Verdonck dit correct zal herstellen! Laat je niet teveel ontmoedigen, want er zijn echt wel meiden die zeer blij zijn met de borsten die dr. Verdonck hun gegeven heeft! Ik heb motiva 255 cc, hoeveel zou jij nemen?
 6. Bedankt! Ik vind ze zelf ook heel mooi, maar is toch altijd leuk om bevestiging van anderen te horen Ik snap wat je bedoeld van de zwaartekracht, van (half) neerliggen naar rechtop deed bij mij ook raar/pijn. Ik heb het krakende geluid van lucht/vocht denk ik tot 2,5 weken gehad.. vond ik een heel eng iets maar is nu volledig weg. Zelfs nu is mijn borstbeen nog wat opgezwollen van vocht maar geen geen krakend gevoel meer Geduld is hier inderdaad het beste wat je kan hebben want geloof me, ik vind ze elke week gigantisch veranderen. Heel veel succes nog met je herstel, komt allemaal goed en goed onthouden dat je borsten echt elk afzonderlijk genezen en verschillen tussen de twee dus volledig normaal is. Heb jij een album? Zo ja, zou ik dan eens mogen kijken?
 7. Hey! Met mij gaat alles goed af en toe heb ik wel nog steken of een branderig gevoel, vooral wanneer ik teveel doe en mijn armen boven mijn schouders breng. Voor de rest gaat het slapen redelijk, ik slaap al vanaf 1 week PO half op mijn zij en elke week gaat dit ietsje beter. Nog een maandje die lelijke sportbh aan en ik mag eindelijk leuke dingen dragen! Is jouw verband er ondertussen al af? ps: heb net een nieuwe foto geüpload in mijn album xx
 8. Bedankt! Ik heb daarnet nog een nieuw fotootje geüpload! We zitten in de helft! Nog 4 weken die sportbh en dan mag ik eindelijk mooie lingerie aan!
 9. Hey! Ik zal je toevoegen . Ik heb 255 cc motiva full ergonomix! Ik ben heel tevreden en ik zal binnenkort nog eens een fotootje posten xx
 10. @Nicoline_W Ik heb je toegevoegd aan mijn album! Mijn verband is er al 1,5 weken af hield het niet uit van de jeuk!
 11. Ik had gehoord van de PC dat die band niet echt dient om je borsten naar beneden te duwen maar om te voorkomen dat ze naar boven zouden komen en daar zouden inkapselen. Zo heb ik het onthouden ik moet zelfs 8 weken dag en nacht mijn borstband dragen!
 12. Vrijdagochtend een mailtje gekregen dat het verzonden was met DPD, maar tot nu nog niets... Ik word een beetje ongeduldig haha