• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Aloysa

Donateur
 • Aantal bijdragen

  590
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

Aloysa last won the day on September 24 2017

Aloysa had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

603 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Eindhoven

Recente profielbezoeken

2885 profielweergaven
 1. 4 weken po vandaag! Heb een update foto in mijn album geplaatst. Vanochtend ook nieuwe foto's van mijn litteken naar Kliniek Heyendael gemailed. De uitstekende hechting is eraf gevallen, en het plekje in mijn litteken lijkt dicht te zijn. Het is nog steeds wat rood, dus Heyendael heeft geadviseerd dat ik betadinezalf blijf gebruiken tot de roodheid weg is. Als er iets veranderd of als ik koorts krijg, moet ik weer contact opnemen. Verder gaat het best goed! Ik vind de druk van de borstband vrij ongemakkelijk, als ik de band af doe heb ik eigenlijk nergens last van. Heel af en toe is een steekje bij de littekens. Maar we blijven braaf de band dragen tot 6 weken, nog 2 weken te gaan!
 2. Prachtige borsten! Super dat je er zo blij mee bent
 3. Hahaha leuk verhaaltje weer @Doe ik het of niet? Heel aardig dat je die mensen een lift hebt gegeven! Ik duim dat je wonden snel dicht gaan!
 4. BV. door V. Koeijers of F. Straten..

  @Nina34 Wat jammer dat je consult niet fijn geweest is Ik had destijds ook een afspraak staan voor een consult bij Dr. Koeijers via Kliniek Veldhoven. Echter kon ik eerder op consult bij dr. Straten, en dat beviel zo goed dat ik mijn andere consulten heb afgezegd. Ik heb inderdaad ook nog de gedachte gehad om een consult bij Nio te plannen als mijn consult bij dr. Straten niet beviel. Ik vind beide in ieder geval prachtige borsten maken Ik heb hier vaker gelezen dat dames bij andere pc's een lift geadviseerd kregen, en dat dit bij Nio juist niet nodig was. Heel veel succes met je keuze!
 5. Hey @Annuhlastig he het aantal cc! Ikzelf heb ook getwijfeld tot het moment van aftekenen of het niet te groot ging worden. Waar ben je op consult geweest? Ik vind dat je allebei kunt hebben hoor, waar had je zelf het beste gevoel bij? Je kunt best_boobie een prive bericht sturen, zij kan je aan de hand van je huidige maten en welke protheses je krijgt een schatting geven op welke maat je uit zou kunnen komen. Ikzelf ben 1.70 cm en 62kg, dus we schelen niet heel veel! Mijn ene borst was meer een A en de ander een B cup, ik heb 27 december 450 en 400 cc, high profile, dual plane, ronde Mentor protheses gekregen. Ik ben pas kort po, maar ik zal je toevoegen aan mijn album, misschien heb je er iets aan! heel veel succes met je keuze!
 6. @Lavelle gefeliciteerd met je Fransjes! Leuk verslagje, dat zal hij inderdaad een leuke bijnaam hebben gevonden Lief zijn ze allemaal bij Heyendael he! Ik ben heel benieuwd, zou ik mogen spieken in je album?
 7. @Jaydee Yay wat fijn dat jullie goed nieuws hebben gekregen! Hopelijk zijn zijn waarden straks normaal na de kuur. Ik duim nog steeds dat je bubbeltje heel snel weer verdwijnt
 8. @BV_JM Heb ook even bij jou gespiekt, zien er al mooi uit zeg! Kwa cc's zitten we ook dicht bij elkaar in de buurt Fijn dat je nog wat langer kunt rusten en spannend dat je gaat afstuderen, alvast heel veel succes! Wat vervelend dat je nog geen auto kan rijden, ik kreeg bij mijn eerste controle (13 dagen po) te horen dat ik weer mocht rijden, en dat ging eigenlijk meteen prima! Ik merkte gisteravond op dat hetzelfde plekje als eerst weer open was gegaan in mijn litteken, er kwam wat vocht uit en ik zie er nu duidelijk een hechting uitsteken. Meteen even mijn temperatuur gemeten, maar die was verder normaal. Had meteen een email met foto's gestuurd naar de kliniek en had vanochtendvroeg al meteen een reactie van de chirurg zelf! Hij gaf aan dat de hechting aan het oplossen is, dit wat weefsel reactie kan geven en dat het verder normaal is. Ik moet er een gaasje met betadinezalf op doen en over 4 dagen een nieuwe foto sturen. Had niet verwacht dat ze zo snel zouden reageren in het weekend, ik ben in ieder geval weer gerustgesteld
 9. Geen probleem hoor! Super dat het zo goed met je gaat. Bijzonder he om ze steeds mooier te zien worden! Fijn dat je bijna alles weer kan, ben benieuwd naar je nieuwe fotos Ik probeer voorzichtig te zijn met de hond
 10. Hoi! Wat leuk, wij schelen maar 1 dag in ons herstel! We zijn nog kort po dus er gaat nog een hoop veranderen. We moeten geduld hebben, hoe moeilijk dat ook is mijn eerste werkweek zit er op, ben wel moe zeg. Morgen lekker uitslapen Ben jij ook alweer aan het werk? Ik heb je toegevoegd aan mijn album
 11. Is goed, ben benieuwd! Met mij gaat het goed, sinds maandag weer aan het werk. Ben alleen ontzettend moe nog steeds.
 12. @CupA84tje Fijn dat het zo goed gaat! Ziet er al mooi uit zeg!
 13. Wat jammer van de pijn vannacht! Hopelijk is het snel weer weg. Super dat het verder zo goed gaat en je er heel blij mee bent benieuwd naar je foto’s
 14. @oopsnewboobs bedankt! Hoe is het met jouw Fransjes? @Jaydee jij mag dat wel hoor
 15. Gefeliciteerd! Hopelijk gaat je herstel nu wel heel voorspoedig