Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Nieuwsgierig123

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Nieuwsgierig123 last won the day on August 15 2017

Nieuwsgierig123 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

26 Excellent

3 Volgers

Recente profielbezoeken

791 profielweergaven
 1. Van harte gefeliciteerd @Zee-Bra77!!! Fijn om je verslag te lezen. Die misselijkheid heb ik pas op dag 3 ervaren, vervelend.. Hoeveel cc beton hebben ze je gegeven ? Draintjes eruit? Nu de komende tijd alleen maar op je rug slapen met 100 kussens om je heen. Ben erg benieuwd hoe t geworden is!! Super!!! Je hebt ze eindelijk!!! Ben blij voor je!!
 2. @mmile, ze zien er mooi uit! Zijn ze na 6 weken nog veel veranderd? Ik ben ook via abc clinic in t Amphia geopereerd maar dan door Dr Kolkman. Zeer tevreden!
 3. eerste beha

  Mooi!! Ik heb m'n eerste bikini's in album staan
 4. EHBO examen, en nu???

  @Anastasia, zorg ervoor dat je echt loodrecht boven de pop "hangt" en probeer met je bovenlichaam, dus echt met je gewicht de compressies uit te voeren... Moet helemaal goed komen!
 5. Druppel 400 cc of rond ?

  @nina38, je mag bij mij kijken! Ik heb druppel links 370cc en rechts 410cc. Ik had n slappe n na 2 zwangerschappen en borstvoeding. Ik voeg je toe!
 6. Ik heb je toegevoegd @Ilsejansen
 7. Politie-steekwerend vest

  Hallo, mag je niet tijdelijk "bureauwerk" doen? T vest geeft zover ik weet geen problemen...
 8. OW dan heb ik me vergist. Ik heb anatomische met extra projectie. 6,1cm.
 9. Ik heb Natrelle mx. Weet niet waar die TR van jou voor staan. Maar we hebben volgens mij wel allebei extra profile toch? Erg mooi geworden bij jou! Ik heb je toegevoegd
 10. Anesthisie

  Hoi Jeanice, ze stoppen t buisje niet IN je longen, maar via je keel naar je luchtpijp. Dit is nodig om je te beademen tijdens de operatie ivm de slaapmedicatie en spierverslappers wat je gekregen hebt. Je kunt dit dus niet meer zelf! Dit overnemen vd ademhaling gebeurd zeer gecontroleerd dmv een machine. No worry! Tegen de tijd dat de operatie klaar is zal ook de medicatie weer uitgewerkt zijn, waardoor jij weer zelf begint te ademen. Als jij dat weer helemaal zelf kan, dan zullen ze pas t buisje eruit halen. Heerlijk toch ?
 11. @Sarahw, Mag ik eens in je album kijken? Volgens mij hebben wij precies dezelfde prothesen!
 12. Ik heb je toegevoegd. Is wel pas 1 foto.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×