Yaanaa

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

2 Followers

About Yaanaa

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,161 profile views
 1. Hoe gaat het? Het eindresultaat al bewonderd? Ze zullen nu nog wel lekker in je nek zitten hihi. Over een paar weekjes zijn ze veeeeel mooier Ik ben zeker tevreden. Vraag mezelf nu iedere dag af waarom ik het niet eerder heb gedaan!
 2. Hey misschien een idee als je je vraag stelt op Facebook, in de "young creators group". Daar wordt regelmatig een soortgelijke vraag gesteld en komen mensen met hele leuke en creatieve namen.
 3. Wat naar van de rimpels Het is niet echt mogelijk om alleen bij je borsten aan te komen helaas. Tenzij je zo genetisch bent aangelegd. Hoop voor je dat de rimpels wel kunnen verdwijnen als je wat aankomt!
 4. Zou niet weten wat het is. Maar zou zeker niet op je eigen houtje het eraf halen als je het niet zeker weet meid. Dan beter nog even het weekendje door komen met washandjes, in plaats van een infectie of zo
 5. @Mama0815 nou ik ben zo'n anderhalve week geleden heel hard op mijn stuitje gevallen op stoeptegels. Het slapen op de rug doet veel pijn daardoor. Dus ik ben de hele nacht van linker zij naar rechter zij aan het draaien. Was eindelijk gewend aan het op de rug slapen en heb nu dit hahahha. Dat valt een beetje tegen. (Wanneer mogen jullie weer op de buik liggen??) Maar verder mag ik niet klagen. De rest van de pijntjes zijn nog goed vol te houden!
 6. Heey wat vervelend dat je er zo'n last van hebt zeg! Snap je volkomen met het schuldig voelen voor je kids en partner en het last hebben van een huis die niet helemaal netjes is. Maar toch nog heel eventjes vol houden tot week 6, en jezelf zoveel mogelijk rust te geven meid. Dan gaat het ook zeker goed komen met jou
 7. Hele goede redenen om nog even geduld te hebben hihi. Uiteindelijk is het het waard Operatie ging perfect bij mij, zonder complicaties. En dan ineens wordt je wakker met prachtige boobies! Ik heb 390cc anatomisch gehad (met lengte 170 en 62 kilo). Misschien kan @best_boobie een schatting voor je maken, op welke cupmaat je ongeveer uit kan komen.
 8. Welkom op het forum! Leuk dat je al op consult bent geweest. Heb je ook al een datum geprikt? Of ga je nog op andere consults? Als je in de zoekbalk "Bergman" intypt kom je vast wel wat operatie verhalen tegen van dames die in Heerenveen zijn geweest
 9. Wat fijn dat je consult goed is bevallen bij Heyendael! Ik ben sinds een aantal weken trotste eigenaresse van Fransje boobs en kan zeker zeggen dat je bij hem in goede handen bent! Hoe komt het dat je pas in juli je afspraak hebt? Heb je wel iets moois om naar uit te kijken!
 10. Hihi wel raar hé om het gevoel terug te krijgen als eenmaal de zenuwen in de borsten aan het herstellen zijn. Bij mij zijn de tepels gevoelig. Alleen aan de onderkant zijn ze nog steeds dood haha. Jaaa! Kijk er ook zo naar uit om normale bh's aan te doen! Over een paar dagen mag ik weer werken. Maar ik heb al geen pijntjes meer dus dat scheelt! Jij al begonnen met werken dan?
 11. Heey @Mama0815 hoe gaat het met jou? Zijn de meeste pijntjes ook al verdwenen? De tijd gaat nog best snel hè! We zijn al weer over de helft. Bijna 6 weken yes!!!
 12. Ik heb vier weken vakantie geregeld. Ik kon pas aan het eind van vorige week (po week 2) pijnloos autorijden en schakelen. Zou het echt niet onderschatten hoor. Na een week kon ik nog amper zelfstandig uit bed komen, laat staan werken