rozebooz

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

rozebooz last won the day on May 17 2017

rozebooz had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

7 Followers

About rozebooz

 • Birthday 05/26/1992

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,483 profile views
 1. Ik voeg je ook aan mijn album toe.! Het is nu 3 weken geleden, net een nieuwe update foto gemaakt en dan zie je dat er toch stiekem best veel alweer veranderd is. Maar ik hoop dat het nog een stukje meer gaat worden als me andere boob bij jou ziet het er wel super nu uit hoor.! Mooi hoe het dan toch nog zo hersteld is en hoe dat proces gaat.
 2. Ik vroeg je toe aan mijn album :)! Ik las dat bij jou 1 kant ook niet helemaal wil zakken? Zelf heb ik in het begin een borstspier gehad die hard protesteerden en verkrampte :(. Of dat de rede is geweest.. de arts zegt ook soms weet je niet hoe een lichaam reageert. Ik hoop maar dat het nu goed komt en dat hij net zo mooi wordt als mijn goede kant.. al heb ik daar een hard hoofd in. Maar we wachten geduldig af..
 3. hai Guusje, ik heb je verhaal zitten lezen. ik was aan het zoeken naar ervaringen en resultaten van hersteloperaties omdat ik vorige week dinsdag zelf een herstel heb gehad. (de prothese zat nog hoog en kapselvorming onder) Maar phoee zeg wat een heftige periode heb jij achter de rug! ik hoop dat je komende zomer dan eindelijk lekker kan genieten van je nieuwe boobs Zou ik misschien in jou foto albums mogen kijken hoe het herstel is geworden nu inmiddels ?
 4. Hoii Kaatje, Ik kwam toevallig je topic en albums tegen. Erg fijn om te zien dat de herstel operatie al zoon verschil heeft kunnen maken. Zelf ben ik ook aan 1 kan afgelopen dinsdag geopereerd, zelfde situatie, prothese met een gekke bolling en gedraaid die niet wilde zakken. Nu hoop ik maar dat het dit keer goed gaat en op zijn plek blijft zitten. Hoe gaat met nu met jou? En tevreden met het resultaat na je herstel? Liefs!
 5. Hoi EHJohanna, ik las je bericht toevallig, hoe gaat het nu met je en met je boob? Voelt hij al beter? Ik was benieuwd, omdat je aan 1 kant last had, was dat ook te zien dat hij anders er uit zag? De prothese hoger zat? Dit is bij mij het geval en ik hoop ergens een ervaring te horen dat dit nog goed kan komen misschien. Xx.
 6. Wauwwie ik kan mijzelf voorstellen dat je blij bent met het resultaat.! Oeff,, wel spannend dat die draadjes gingen ontsteken. Bij mij zitten er nog wel hobbeltjes in de littekens.. maar of dat dan misschien toch nog stukjes dan zijn. Hoop het niet :p. Fijn dat de rest wel goed is gegaan en nu lekker van genieten!! Ik ben even benieuwd. Bij mijn eerste gesprek gaven ze aan dat er 3 controles zouden zijn. Heb jij rond de 6 weken nog een controle gehad? Bij mij zei ze met de 2 weken controle dat het goed was en dat ik niet weer met 4 weken terug hoefde te komen.... ondanks het gedoe met mijn linker kant. En nog steeds zit die prothese stuk hoger. hoop dat die nog zakt.
 7. Bij mij trekt het ook al flink weg. Beetje bij beetje dan wel.. phoee jah. Echt lelijk 1 borst is nog een stuk meer gezwollen..1 cup groter ofzo lijkt het wel. Hoop echt dat dit goed gaat komen. Zal vast wel. Maar vind het toch wat vervelend hoor... mijn tepels staan hierdoor ook scheef van elkaar. Bij jou ook nog zo erg of iets minder?
 8. Jaa vooral omdat het allemaal zo onbekend is hè. Dat is vooral wat het spannend maakt. Hahahah waar al die kanariepietjes nou vandaan komen ik ga smeren met vitamine E olie en hansaplast littekenvervagers als de korstjes weg zijn. Hoop dat ik snel kan begonnen
 9. @Chicka @Rocker @Jasminav Update nummer 2 Laatste keer was het donderdag ochtend dat ik vertelde hoe het ging. Toen had ik de avond/nacht daarvoor heel erg last van vocht gehad. Niet grappig.. maar het vervelendste moest toen nog komen. Donderdag ochtend leek het opzich wel goed te gaan, ergste vocht nam af. Maar na de lunch zwol mijn linker borst helemaal stak op, dat ik echt dat dit kan zo niet erger worden.! Hij stond op knappen leek het wel moest nu wel mijn bh uit doen (had eerder nog niet echt gedurft, pas 1 x) en zag toen ook voor het eerst wat voor regenboog er aan de zijkant van mijn linker borst zat. (Inmiddels nog groter geworden en links en rechts een regenboog ) Was helemaal in paniek, veel pijn. Cool pack er op, contact met de kliniek en @best_boobie (Dank je wel voor je geruststellende mailtjes!). Gelukkig enigzins gerust gesteld na mijn tel met de kliniek en dat dit er (helaas soms) bij hoort en niet iets ernstigs aan de hand was! Phieuww ik was al bang voor een bloeding namelijk.. De rest van de middag avond heel benauwd en kon niks. Stil zitten deed al zeer. Vriendlief kon het haast niet aanzien. Uiteindelijk merkte ik dat de pijn ook kwam omdat mijn borstspier verkrampt was. Auww auww. Hij ontspande savonds rustig aan even en schoot er toen weer in. . Snachts ook nog veel pijn amper geslapen en toen ik naar de wc ging viel ik zo wat flauw. De volgende dag (vrijdagg) ging het rustig aan beter in de ochtend.. en smiddags niks meer aan de hand. Gelukkig! Zaterdag zelfs nog op een feest geweest waar ik heel graag bij wilde zijn. Heel spannend, maar ging uiteindelijk super, hoefde alleen maar te zitten. Merkte dat ik vanochtend wel wat meer last had maar viel heel erg mee gaat nu verder tot zover goed. Linker borst houd wel duidelijk meer vocht nog vast maar neemt volgens mij rustig af. Komende woensdag controle! Ben benieuwd hoe de littekens dan zijn.
 10. Dat gevoel heb ik nog niet echt bij de wonden/hechtingen gehad. Ben benieuwd
 11. Hahaha. Nu zitten je vriend en hond ook saai op de bank Ja idd dat er net iets gebeurt of een infectie. Kans is maar klein en late we maar van het positieve uit gaan . Ik heb hem vanaf dag 1 al, met de zwelling en vocht vind ik het echt niet prettig, maar nu het wat minder is geeft het wel een stevig gevoel. Zeker de eerste dagen vond ik het dood eng om de band en bh af te doen en nog steeds wel. Zal nog wel moeten wennen.
 12. Ik geloof niet dat je hier heel veel van merkt enkel dat de vorm in ene of enigzins geleidelijk veranderd. Las wel her en der dat sommige meiden na een tijdje een beetje last krijgen van hun borst en daarna veranderd. Pijnlijker dan de eerste week (afhankelijk hoe het herstel verder verloopt, verkeerde bewegingen enzo of is mis is.) Denk ik niet dat het zal worden. al kan ik er zelf weinig van zeggen na 7 dagen. Ik vind het trouwens eerder spannend dat er geen andere narigheid of gekkigheid gebeurt
 13. Hoi @Mel89 Vind zo fijn dat ik jou herstel beetje kan volgen, in middels 7 dagen gelden geopereerd(uiteindelijk 440 geworden) en heb afgelopen week vooral aan links last. Helemaal gespannen, spier verkrampt, vocht en pijnlijk! Vond het echt even flink eng.. Nu is die kant ook wat groter en lijkt hoge te zitten. Maar als ik zie hoe mooi jou boobs zijn geworden en mooi zijn bijgetrokken heb ik er alle vertrouwen in. had jij ook juist aan de kant die wat hoger bleef/meer gezwollen meer last gehad eerste week?
 14. @NounouSi ik lees dat het allemaal goed is gegaan en dat je blij bent! de site lag er af en toe uit en gister was ik de hele dag weg. maar nog wel aan je gedacht vrijdag hoor. Bh past ook? Heb je normaal niet een 75 omtrek? Anders kan je nog afwachten over een tijdje als het vocht misschien nog wat af neemt mocht je daar last van hebben, dat hij dan wel prettig zit. Hoe is het resultaat tot zover? *nieuwsgierig*