Rocker

Members
 • Content Count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Rocker last won the day on August 18 2018

Rocker had the most liked content!

Community Reputation

344 Excellent

About Rocker

 • Birthday 05/23/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Piercings, tattoos, (paal-)dansen en eten!

Recent Profile Visitors

14,114 profile views
 1. @ImmY Heb je al eens een consult bij van Straten geprobeerd? Ik meen me te herinneren dat het meisje dat voor mij geopereerd werd ook fibro had en die werd dan als eerste geholpen.
 2. Vind de foto's heel mooi, grootte past bij je lichaam. Maar, belangrijkere vraag, wat vind je er zelf van? Blijf je naar de foto kijken en ben je tevreden, of vraag je je af hoe groter eruit zal zien? Want als het het laatste is zou ik vragen of je pc groter zou adviseren en of je groter mag passen.
 3. @D182 Hmm lastig, denk dat als je hier in NL geopereerd word je wel een beetje met de controle afspraken zit dan, omdat je anders geen garantie hebt mocht er iets mis gaan. Heb je al onderzoek gedaan naar de klinieken in Bosnie? En ik meen me te herinneren dat er in Istanboel (misschien iets minder ver reizen dan NL of Be) ook een goede kliniek zit waar je dan nog blijft tot een week na de operatie. Pijnklachten zijn denk ik moeilijk te vergelijken, pijn is iets subjectiefs wat van persoon tot persoon verschilt. Zo ken ik mensen die met dual plane fluitend door de genezingsperiode gingen terwijl ik ook mensen ken die voor de spier kapot gingen van de pijn. Het is wel zo dat je met dual plane wat strengere en vaak ook langere leefregels mee krijgt.
 4. Hmm nee ik kon eigenlijk gewoon alles eten, heb op de terugweg m'n man gedwongen om cheeseburgers te halen bij de mac donalds en thuis heb ik nog een bord vol nasi met babi pangang zitten eten
 5. Waar woon je nu dan ergens? Ben naar Frans van Straten geweest, hij vroeg me wat ik wilde en wat ik mooi vind qua vorm en grootte. Dus ik heb foto's laten zien, hij heeft bewust geen aantal cc's gezegd of cupmaten voor ik ging passen. Hij vroeg wel wat ik dacht dat een goed aantal cc's was. Tijdens het passen heeft hij gezegd dat hij gewoon twee maten pakt en dat ik moest zeggen wat ik het mooiste vond (links of rechts). En dan haalde hij steeds degene die ik af had gekeurd uit die pasbh en deed er een grotere maat in. Al vrij snel kwam er een spiegelbeeld waar ik blij van werd, toen pas heeft hij gezegd hoeveel cc's het was. Waren er 500 (terwijl ik eerder zei dat 350 en maximaal 400 wel de norm was) en dat zag er bij mij in verhouding hetzelfde uit als de slankere meisjes van hier met minder cc's. Ik heb zelf dus mentor protheses gekregen, ronde, coh1 high profile dual plane geplaatst. En dan 500cc. In eerste instantie wilde ik voor de spier, maar pc gaf het advies om dit niet te doen vanwege het vele afvallen en dat m'n huid het gewicht van de protheses misschien niet kon houden. Heb maar naar hem geluisterd Ze zien er super natuurlijk uit door die dual plane plaatsing en voelen ook heel zacht aan.
 6. Werk ook in de zorg, alleen geen zzp'er dus misschien zit er iets verschil in m.b.t. bedrijfsarts. Wat betreft de operatie had ik geen recht op ziekteverlof of werken op arbeidstherapeutische basis omdat het een cosmetische ingreep is en je dus een verandering gaat aanbrengen die niet medisch noodzakelijk is. Tenzij het een psychologisch aspect met zich meebrengt dan geld er wel ziekteverlof maar dat is een heel apart en lang traject. Omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik absoluut niet hoefde te tillen of wat dan ook in de eerste 6 weken heb ik 6 weken vakantie opgenomen. Dit kon omdat ik altijd wel een dag (of twee) in de week heb dat ik niet op tijd naar huis kan. De minimum geneestijd is 6 weken, daarna was ik nog niet volledig hersteld en had ik wel recht op AT-basis werken en opbouwen in aantal uren beter melden en uitbreiden van werkzaamheden onder begeleiding van de bedrijfsarts.
 7. @ImmY Hmm ja dat is een lastige, vooral omdat de klachten met fibromyalgie bij ieder weer een andere oorzaak en uiting hebben. Sowieso goed letten op je pijnstillers, als het kan vragen aan je (behandelend) arts om een schema op te zetten of aan te passen aan deze situatie. Niet alleen maar stilzitten maar ook proberen om (heel rustig) te bewegen, ik had vooral last van m'n schouders omdat ik continu probeerde om m'n borstspier te ontlasten waardoor de spieren in m'n nek en schouders vast kwamen te zitten. Vonden m'n gewrichtjes erg leuk, not Heb toen steeds voorzichtig m'n schouders een voor een naar achteren gerold/gedraaid, hoe leg je dit uit zonder beeld, scheelt een hoop rug-, nek- en schouderpijn. Ben je al helemaal klaar voor woensdag? Spannend he! Gelukkig is het nu niet meer zo warm, scheelt een hoop na de operatie hoor.
 8. Hay en welkom! Zoeken naar een goede pc is echt afhankelijk van persoonlijke smaak, de een vind a natuurlijk en de ander vind b natuurlijk. Heb zelf hier op het forum in de foto albums zitten neuzen en steeds als ik mooie boobies tegen kwam gekeken van welke chirurg ze waren. Dat heb ik geturfd en toen ik op het punt was dat ik afspraken wilde gaan maken heb ik gekeken van welke chirurg ik de meeste "treffers" had. Dat is bij mij uiteindelijk ook de chirurg geworden bij mij. Plaatsing is ook deels afhankelijk van hoe je borsten er nu uit zien en of je huid een beetje stevig is, iemand met weinig eigen borstweefsel en een dunne huid zal minder snel een plaatsing voor de spier krijgen omdat je de prothese kan gaan zien. En dat is zonde. Mijn tepels zijn qua vorm niet echt veranderd, misschien iets ronder nu door de vulling in m'n borsten. Verder qua grootte niet, heb pas nog foto's van voor en na naast elkaar gehouden maar zie in grootte geen verschil eigenlijk.
 9. De eerste weken sliep ik halfzittend met een berg kussens en een voedingskussen onder m'n benen, sliep het fijnste. Ben de weken voor de operatie alvast gaan oefenen met op m'n rug in slaap vallen zodat ik hier na de operatie niet zo'n moeite mee zou hebben. Na de operatie had ik een joggingbroek, hemdje en een vestje aan. De eerste weken na de operatie had ik dit eigenlijk veel aan, of een legging en een wijd t-shirt die ik aan kon doen zonder m'n armen omhoog te hoeven doen. Het infuusnaaldje kreeg ik al in de ruimte voor de o.k. daarna werd ik de o.k. in gereden en mocht ik over schuiven naar de operatietafel. Daar werden er allerlei dingen bij mij gecheckt (naam, geboortedatum, wat voor operatie, welke cc) en terwijl de arts dat met mij besprak werd het infuus aangesloten. Op het moment dat de arts een seintje gaf dat de narcose toegediend mocht werden kwam de anesthesist met me kletsen "zo waar ga je van dromen, lekker op het strand volgend jaar zomer in een mooie bikini en......" en toen was ik al weg
 10. Slechter ademhalen is niet echt hoe ik het zou omschrijven, kan het wel omschrijven dat je niet zo diep kunt inademen als normaal en dat je (vooral) met praten wat sneller weer adem moet halen voor je je zin kunt afmaken. Het voelt wat strak aan op je borstkas maar kan niet zeggen dat het ademen echt een probleem was. Niezen en hoesten was wel vervelend, dus dan deed ik een kussentje tegen m'n borst aanhouden en m'n armen kruislings eroverheen. Was zelf heel bang om misselijk te worden na de operatie maar heb iets tegen de misselijkheid gekregen door m'n infuus na de operatie dus heb nergens last van gehad. Achteraf viel het enorm mee, alleen de pijn was wel aanwezig waardoor ik goed op m'n pijnstillers moest letten.
 11. Haha nou ze krijgen er genoeg leuk speelgoed voor terug, dus hun mogen ook best eventjes afzien
 12. Hallo Odys, er staan in dit deel van het forum meerdere topics over dit onderwerp. Lees deze eventjes door dan heb je denk ik wel informatie.
 13. @Oxygen Ik dacht altijd een A, maar volgens mij droeg ik standaard de verkeerde bh maat dus zal eerder een B'tje geweest zijn.
 14. Mocht de dag erna weer douchen. Mijn man heeft toen m'n rug en benen afgedroogd voor me. Mijn haar had ik voor de vakantie laten invlechten (strak op m'n hoofdhuid) zodat ik daar de eerste week niet naar om hoefde te kijken, dat heb ik uiteindelijk anderhalve week laten zien. Erna heb ik m'n haar zelf gewassen. Ik lette er op dat m'n ellebogen niet boven m'n schouders kwamen en deed m'n hoofd (oor naar je schouder) naar de zijkant en naar voren (kin op je borst) zodat ik makkelijker bij m'n haar kon. M'n man deed het dan daarna kammen en in een knotje haha.
 15. Ik gebruik verschillende. Met paaldansen doe ik niet een extreem ondersteunende aan omdat dat alleen maar vervelend zit als je ondersteboven hangt. Met crossfit gebruik ik afwisselend een andere maar vaak een shock absorber, eentje van under armour of eentje waar ik het merkje uit heb geknipt. Maar dubbele? Twee over elkaar heen?