Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rocker

VIP
 • Aantal bijdragen

  1265
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  22

Rocker last won the day on January 27

Rocker had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

537 Excellent

Over Rocker

 • Verjaardag 23-05-1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Piercings, tattoos, (paal-)dansen en eten!

Recente profielbezoeken

10441 profielweergaven
 1. Huidproblemen na narcose

  @Vinorosso Het is heel vervelend en lelijk maar je lichaam is op die manier die rotzooi van de narcose uit je lijf aan het wegwerken. Het beste is om niet nu ineens overdreven te veranderen in je huidverzorging, als je normaal geen spullen gebruikt voor een vette huid moet je dit niet nu ineens wel gaan doen. Beste is ook om die foundation even achterwege te laten hoe lastig dit ook is. Anders word je huid alleen maar erger. Gelukkig was dit bij mij met de 2e week helemaal weg.
 2. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  @Fna88 Ik ben zelfs pas na 12 weken weer wat gaan proberen, sowieso gaat het sporten in het begin niet zoals vanouds. Je moet het echt weer opbouwen. Vind het heel knap dat je 36kg bent afgevallen, snap je heel goed want ben zelf ook zoveel afgevallen, maar je gaat echt dat herstel nodig hebben anders heb je straks weer een operatie omdat er iets niet goed geheeld is.
 3. Zal denk ik een breedspectrum antibiotica zijn. Welke geen idee, verschilt denk ik ook weer per chirurg.
 4. Sporten

  Als het zeer gaat doen ben je al te ver gegaan eigenlijk. Ik zou als ik jou was beginnen zoals je er ooit voor het eerst aan begonnen bent, heb je de dag erna geen klachten is dat helemaal top en kan je een stapje verder gaan. Heb je de dag erna klachten dan weet je dat het teveel is geweest en dan weer een stapje terug moet doen óf dat je sportbh niet geschikt is. Daarnaast dacht ik ooit gelezen te hebben dat je met hardlopen/springen etc het beste 12 weken kan wachten, maar dat kun je denk ik het beste aan je chirurg navragen.
 5. Vooral veel pijn in zij?

  Als ik het goed begrepen heb geven ze vaak nog een pijnstiller/injectie in het gebied wat geopereerd is zodat de terugreis naar huis wat minder heavy is. Daardoor kan het zijn dat er aan de zijkant (een van de of beide kanten) een blauwe plek ontstaat, overigens kan die ook pas na een paar dagen zichtbaar zijn omdat een blauwe plek "uitzakt".
 6. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  @Lucy89 Hee, sorry voor de wat latere reactie. Maar dit is voor mij inderdaad herkenbaar, ik doe dan geen crossfit maar paaldansen en krachttraining. Is ook wel redelijk vergelijkbaar met dingen aan een bar, optrekken/muscle ups. Dat gevoel van die protheses met die borstspier heb ik vrij lang gehad, heb daarom oefeningen die dit veroorzaakten ook wel wat langer vermeden. Als ik door ging dan had ik de dagen erna wel last, dat alles weer wat hard werd en samentrok en dat leek me niet goed. Net als jij begonnen met assisted pullup en resistance bands, merk dat ik wel steeds minder "hulp" nodig heb en dat die borstspier ook niet meer zo klooit als in het begin. Verwacht in de zomer dit weer zonder accessoire te kunnen doen, ben misschien iets voorzichtiger dan anderen. Aan de andere kant zijn er bij mij naar verhouding grotere protheses in gegaan dan de gemiddelde dame van het forum. Meeste krijgen toch 350 of 400, ik kreeg 500... bij een strakke ontwikkelde borstspier. Denk dat het niet schadelijk is mits het goed opgebouwd word, mijn chirurg zei dat ik die spieren weer als "nieuwe" spieren moest zien en niet als na bijvoorbeeld een blessure dat je nog een bepaald niveau houd. Het is frustrerend, ik ken het, sta ook geregeld tijdens een les mezelf uit te foeteren en te mopperen dat ik "zelfs dit niet meer kan". Anderzijds gaat de vooruitgang ook weer sneller dan toen ik "nieuw" begon met sporten omdat je de techniek al wel beheerst.
 7. Klinkt bekend. Maar dit heb ik eigenlijk alleen in het begin gehad, voelt echt een beetje vies alsof er een alien in je tiet zit haha. Ben morgen een jaar PO en heb daar nu geen last meer van, al langer niet hoor maar kan me niet meer herinneren wanneer dit gevoel minder werd. Wel eventjes oppassen dat je het niet gaan overbelasten, heb zelf bijvoorbeeld push ups pas heel laat weer opgepakt.
 8. Welke sportbh

  Dit geeft niet genoeg steun helaas, daar ga je last van krijgen weet ik uit ervaring haha.
 9. Pijn in borst na op zij slapen

  Misschien protesteren je spieren en borstweefsel op de druk van de protheses en dan ook de druk van het matras vanaf de zijkant. Toch weer even op je tanden bijten en op je rug slapen. Ook even contact opnemen met je PC kan geen kwaad denk ik.
 10. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  Haha helaas wel, kon dat woord echt uitkotsen op een gegeven moment
 11. @LaNra89 Hmm lastig lastig, ik kan eigenlijk alleen maar gevallen vinden van "nieuwe" diagnoses en niet wat er gebeurd als je dus al een diagnose hebt. Nu weet ik wel dat er tegelijk met mij een vrouw werd geopereerd met spier-/gewrichtsproblemen en die had groen licht van haar specialist. Ken ook iemand met eds (ehler danlos syndrome) die ook van haar specialist groen licht heeft gekregen om implantaten te laten zetten. Misschien nogmaals met de reumatoloog bespreken of anders een onafhankelijke reumatoloog? Weet natuurlijk niet helemaal hoe het zit met je gedachtegang, maar als de klachten eigenlijk met de jaren erger zullen worden... hoeveel van die klachten zullen dan op dat moment effectief van de implantaten komen? Of even wachten tot het helemaal vastgesteld is wat je precies hebt, je zit nog in de fase dat ze niet weten waar het vandaan komt toch? Weet dat het moeilijk is, maar het maakt het wel even wat veiliger (gevoelsmatig dan).
 12. Heb je zelf een auto immuunziekte of ben je bang om die te krijgen door de implantaten?
 13. Misselijk, duizelig, zweten

  Eerste paar dagen is heel vervelend, bij mij was het ergste na een week wel weg En je nagels? Vingernagels moet geen probleem zijn maar je teennagels zou ik niet doen haha.
 14. Crossfitters en krachttraining fanaten gezocht

  Haha 3 weken PO is nog maar net joh, die borstspieren ontspannen zich over het algemeen tussen de 8 a 12 weken, maar kan ook langer duren. Dalen kan je niet versnellen. Vooral geduld hebben.
 15. Vochtvlekken???

  Hihi dat vroeg ik me ook al af
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×