• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Rocker

VIP
 • Aantal bijdragen

  1171
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  21

Rocker last won the day on September 13 2017

Rocker had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

514 Excellent

Over Rocker

 • Verjaardag 23-05-1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Piercings, tattoos, (paal-)dansen en eten!

Recente profielbezoeken

9354 profielweergaven
 1. @gastmama Ik heb teveel sportbh's haha. Degene waar ze echt geen kant op kunnen is van shock absorber, https://www.wehkamp.nl/damesmode/dames-lingerie/dames-sportondergoed/shock-absorber-sportbh/C21_1A3_A31_898934/ Maar ik heb er ook een van under armour en goedkopere zwaardere van de h&m waar ze ook goed in zitten maar toch iets minder stevig haha. @best_boobie Ik heb iets raars, elke keer als iemand een link of foto plaatst in een topic staat er bij mij een oranje balk met "Je moet je registreren en/of aanmelden om de inhoud van dit bericht te kunnen bekijken." maar ik ben ingelogd....
 2. Geen gevoel meer

  Vlak na de operatie en tot en jaar erna is dit vrij normaal.
 3. Ik heb dit dus pas ook gehad bij een reanimatiescholing. Toen hadden ze het over reanimeren bij een vrouw met grote borsten want dan zouden we eigenlijk de bh bij het tussenstuk kapot moeten knippen. En toen zei die vrouw die dus die les gaf "ja en als het een vrouw is met borstprotheses dan moet je wel even een plekje zoeken om je handen te plaatsen want die borsten blijven op z'n plek recht omhoog staan". Waarop ik dus met m'n grote mond (in een zaal met ongeveer 50 andere mensen, ja ik ben een beetje impulsief soms) riep dat dat helemaal niet waar is. Toen de vraag waar ik dan die wijsheid vandaan had, ik antwoordde met een strakke bek "Eigen ervaring mevrouw"
 4. Dat is niet raar hoor, ik moest er ook heel erg aan wennen dat sommige kleding die vroeger met een platte borstkas mooier zaten dan met borsten. Ik moet ook niet te strakke shirtjes aan doen, waarmee ik bedoel strak bij m'n buik en borsten want dan zijn ze echt mega. Terwijl ze zonder kleren en in bh er helemaal niet zo groot uitzien. Het is wennen, eigenlijk heb je nu een andere lichaamsvorm en daar moet je je naar gaan kleden. Als je dat eenmaal door hebt is het een stuk minder vervelend.
 5. Gesprek Dr.Nio

  @Daniëlle1985 https://www.borstenforum.com/search/?&q=800cc&type=gallery_album_item&sortby=newest
 6. What to do?! 400 eurosilicone of 500? Help ladies

  Heb je de mogelijkheid gehad om de protheses te passen en foto's ervan gemaakt?
 7. Dit! Hele dagen door, blahh! Maar wat vervelend dat je familie zo reageert, jeetje.... hebben hun eigenlijk wel door wat het met je doet dat je altijd maar aan het opvullen bent? Een vriendin van me reageerde ook zo ontiegelijk kut en daar ben ik toen (met hartkloppingen) een avondje film gaan kijken zonder bh (en dus ook zonder vulling) met een mega wijde trui aan en dat droeg ik normaal niet echt. Toen zegt ze, wat doe je raar met je kleren en die tieten vallen echt wel mee. Ja tot ik m'n trui uit deed, BAM PLAT. Begon te janken, was de volgende keer wel gelijk over want ze had nu gezien hoe ik me voelde. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik het sowieso zou gaan doen, of ze nou bij zou draaien of niet. Ik had gewoon geen zin meer, na 4 jaar nadenken en twijfelen, om mezelf zo in de spiegel te zien. Zo kut te voelen na een middagje shoppen en niets kopen. Bah.... En ik zat ermee, niet hun! En het is de beste beslissing ooit geweest, ik ben mezelf maar veel zelfverzekerder en vrolijker!
 8. Bij mij ging het er goed af met van die babydoekjes haha. En gefeliciteerd!
 9. Wanneer weer lekker in je vel?

  Het verschilt echt per persoon, naast de hele operatie had ik dus ook nog heel erg last van het geestelijke aspect. Daar had ik me heel erg op verkeken en dat geestelijke gepieker heeft denk ik ook een flinke vertraging veroorzaakt in de lichamelijke genezing. In m'n hoofd had ik nog steeds kleine boobs, als ik dan mezelf in de spiegel zag was ik er heel blij mee maar als familie of vrienden dan een opmerking maakte van "grote tieten" dan ging ik twijfelen of het niet té was. Heb ook lang last gehad van de nasleep van de narcose, baalde dat ik niet kon sporten, baalde dat ik zo moe was etc. etc. etc. Als ik er zo over nadenk... was ik pas echt helemaal de "oude" toen ik eindelijk weer kon gaan sporten. Het moment dat ik het tegen m'n man zei dat ik me weer mezelf voelde was rond de 5 maanden PO.
 10. Gewicht van siliconen?

  @laura60 500cc high profile rond van mentor. Denk dat het ook verschild per merk en vorm. En niet raar hoor, ik vroeg het ook aan m'n PC tijdens het consult, toen heeft hij die protheses staan wegen hahaha.
 11. Hoe snel weer douchen na bv ?

  @laura60 Door wie ben je geholpen? Ligt eraan wat voor pleisters er op je wonden zitten. Als er een soort doorzichtig folie overheen zit kan het niet kwaad als het een klein beetje nat word als je bijvoorbeeld alleen afspoelt. Zou sowieso proberen ze niet volop nat te maken, echt douchen zoals je gewend bent en schrobben kan je niet doen. Nu vond ik het gevoel van de douche op m'n borsten ook niet heel fijn hoor, dus ze zijn niet heel nat geworden. Het wassen voelt raar, de huid is een soort verdoofd maar je voelt met je handen dat je eraan zit en dat is heel vreemd haha. Soort mindfuck in het begin die boobies.
 12. @gastmama Whaha dat heb ik ook, daarom wilde ik ze zelf aantrekken
 13. @gastmama Ja... voordeel wel een beetje van lenig zijn haha. Waren wel hele losse sokken hoor. Ik ging op de bank zitten en dan trok ik m'n been naar opzij op, dan kon ik nét m'n sok over m'n tenen krijgen en dan deed ik met m'n andere voet (met behulp van m'n apentenen) de sok omhoog trekken.
 14. Trui aantrekken deed ik al de eerste week zelf, maar zorgde ervoor dat het erg losse truien waren die ik over m'n hoofd kon doen en dan m'n armen recht naar voren in de mouwen kon steken zonder dat m'n ellebogen boven m'n schouders kwamen. Sliep op m'n rug, je wil ook niet op je zij liggen de eerste twee weken. Met wat extra kussens zodat ik half zittend sliep en dan een voedingskussen onder m'n benen zodat ik niet steeds onderuit zakte. En daar kon ik ook m'n armen op leggen. Douchen deed ik de dag erna, met douchespul. Maar er zaten "waterproof" pleisters op m'n wonden dus de wonden werden niet nat, al mogen die pleisters ook niet té nat worden. Wandelen deed ik de dag erna ook, stukje naar beneden en weer terug naar boven. Elke dag een stukje verder, is in het begin eng maar is wel fijn om even buiten te zijn.
 15. Had ik ook inderdaad, maar was er wel even mee bezig haha. Denk dat ik er de eerste keer dat ik het zelf ging doen bijna een uur bezig ben geweest vanaf binnenstappen van de douche en de laatste sok aan hebben. Kwam ook door de leefregels niet zozeer door de pijn, maar deed wel extra voorzichtig.