Henrique

Members
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

5 Followers

About Henrique

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Gelderland

Recent Profile Visitors

1,330 profile views
 1. Het ligt ook aan je omvang en voorsituatie. Ik had een lege b, omvang 80 en 450CC en heb een E cup gekregen. Als je veel smaller bent dan ik zou hij denk ik wel te groot zijn? Als je nog geen idee hebt welke cupmaat je ongeveer gaat krijgen, Best_boobies kan je goed advies geven over wat jouw verwachtte eindresultaat is qua cupmaat.
 2. Hij is gereserveerd voor je! Alvast succes meissie. Stuur je via PB even je adresgegevens? (ik reageer misschien later want heb familieverplichtingen vandaag...)
 3. Ja dat klopt. Het scheelt per PC vanaf wanneer je die moet gaan dragen en hoe lang. Over het algemeen moet je hem gelijk aan en draag je hem zes weken dag en nacht. Daarna mag je een normale BH gaan kopen (of als je het fijn vindt kan je gerust de PO-bh nog wat langer aan). Een push-up kan je beter dan nog even laten hangen en ook niet teveel geld investeren in de mooie BH's omdat de borsten nog steeds kunnen veranderen.
 4. De witte is verkocht maar heb nog wel zwart voor € 15 per stuk.
 5. Zal ik een witte voor je reserveren ? PB maar voor adresgegevens etc...
 6. Zal ik een zwarte voor je reserveren ? PB maar voor je adresgegevens etc...
 7. Ik denk aan 15 euro per stuk of alledrie voor 40 euro samen.
 8. Twee zwarte en 1 witte Carefix Anna te koop. Maat is XL, voor mij (450 CC) was deze maat perfect. Ze zijn natuurlijk gedragen dus ik hoef niet de hoofdprijs.
 9. Gelukkig, want een beetje uitgerust de operatie ingaan is wel zo fijn!
 10. Nu al? O meid hoop dat je niet 2.5 maand alleen maar gekke dromen hebt haha!
 11. Had hetzelfde, die weken wachten tot de operatie leken vreselijk lang. En de laatste dagen kwamen allerlei rare dromen, dat ik uit de operatie wakker werd met een BH aan waar de protheses ingenaaid waren enzo. Sterkte met het wachten!
 12. Bergman Clinic is echt super. Heb daar mijn ooglidcorrectie gehad en werd als een prinsesje behandeld. Het is nog even aftellen, maar wordt vast ook erg mooi bij jou!
 13. Iets meer dan zes weken. Had trouwens ook gevoelige tepels een paar weken, ze leken wel in de fik te staan. Maar dat is ook weer aan het wegtrekken (gelukkig nog steeds wel het normale gevoel er in gehouden!)