MissyJoy

Gold Member
 • Content Count

  357
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MissyJoy last won the day on July 11 2019

MissyJoy had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

5 Followers

About MissyJoy

 • Birthday May 25

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  'S-Hertogenbosch
 • Interests
  Lezen, fotografie, freubelen met de kids en het schrijven over mijn leven als chronisch zieke op mijn eigen Facebook pagina.

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Hey hey, Ik doe je straks even een foto in pb sturen is dat goed? Nu even druk met kids naar school krijgen, ziekenhuis bezoeken en de hulp die komt. Maar ik ben er mega blij mee! Zelfs mijn man die echt ANTI was, die vind ze prachtig. Ik vind ze ook best natuurlijk ogen! Natuurlijk zie je altijd wel dat er aan geknutseld is... en denk dat je dat zelf sowieso meer ziet dan een ander... Een vriendin van me die zag ze, die zelf ook een bv heeft laten doen... en die werd er gewoon jaloers van! En met kleding aan is het helemaal natuurlijk! Ondanks dat ik een F cup heb zou je het zo niet zeggen, het lijkt echt een grote C/kleine D... Ik stuur je er straks even foto's van, 1 zonder en 1 met kleding. Groetjes Missy
 2. Thanks ?? Ik zal straks of morgen even in mijn dossier van Boerhaave kijken. Zelf geen foto's meer gemaakt ??? Die hou je nog te goed van me dus ? ???
 3. Oooh heerlijk, je hebt het ergste al achter de rug... (ga zo even je verhaal zoeken ?) vanaf nu word het alleen maar beter! Ik heb de anatomische protheses voor de spier van mentor cohesive 3 445 cc (De cpg332 445cc) Moest even terug zoeken wat het ook alweer was ??? dit omdat ik na het consult nog veranderd ben, wilde toch meer projectie naar voren en nu achteraf zo enorm blij mee dat ik dat door gezet heb! Je kunt denken het scheelt niet veel in mm maar denk dat ik met minder projectie echt een domper gehad had achteraf van was ik maar voor groter gegaan. Wilde mezelf met 3 maanden weer nieuwe setjes cadeau doen, maar wacht er even mee tot over een anderhalve week. Dan zijn we in Amerika en dan wil ik daar kijken voor leuke lingerie... hier bij de zaken zoals hunkemuller kan ik maar 2 soorten modellen aan en die hebben ze niet in leuke setjes momenteel... dus wacht nog even, vind het ook wel leuk om uit Amerika een leuk setje te hebben. Vorig jaar ook gehaald, maar die zit nu om mijn gipsafdruk die ik voor de bv nog heb gemaakt, zodat ik hem nog wel kon bewaren... vond dat op een of andere manier symbolisch wel mooi. ? ???
 4. Zo, hier de 3 maanden update! Wat een reis is het geweest... vandaag dan de laatste controle bij dokter van der Weij. We hebben heel de operatie samen nog doorgesproken en het resultaat bekeken. Ben er wel zo enorm blij mee... en de arts zelf ook! Hij zei dat ze echt al enorm goed soepel aanvoelde voor 3 maanden. Ook het gevoel is zo goed als terug in de onderkant van mijn borsten. Iets wat toch ook wel weer héél erg fijn is. Met sporten, gewoon bewegen, met alles eigenlijk voelen ze zo natuurlijk aan, echt eigen gewoon! Wel de laatste week af en toe een scheut van zenuwpijn vanaf mijn tepels naar de littekens toe, maar dat hoort er allemaal bij! En mijn zelfvertrouwen heeft wel zo'n enorme positieve boost gekregen... Nu achteraf denk ik, had ik dit maar jaren eerder laten doen. Ook man lief is er helemaal trots op en blij mee. Ik kan Boerhaave en dokter van der Weij dus óók zeker van harte aanbevelen! (En nu word het tijd om even alles en iedereen bij te gaan lezen ???) ???
 5. @nkm Wat super om te horen dat alles zo voorspoedig verlopen is en dat je er blij mee bent... daar doen we het voor he! ???
 6. Oooh wat super om te lezen dat het zo goed gaat met je en dat je er zo blij mee bent! Hopelijk gaat het herstel zo door!!! Geniet er lekker van! ???
 7. Hier een F cup ??? Maar in mijn kleding ziet er er uit als voor de operatie met mijn 3dubbel ingebouwde kipfilets, wat op zich wel fijn is, want al mijn boven kleding past nog... het is alleen die maat die homongaHUGE klinkt... Gisteren was mijn oude schoolvriendin en tevens huishoudelijke hulp er en die heeft jaren geleden een bv gehad. Die vroeg hoe het ging en ik vertelde mijn ervaring over het shoppen... die riep echt mega hard... allejezus ben ÉCHT JALOERS gewoon!!! Kom ik aan met mijn C cup zegt ze... en ik vind die van haar véél groter ogen... ze zei jij hebt gewoon even meteen een F cup ??? Zij heeft 2 september weer een afspraak. Ze was toch wel erg te spreken over die van mij en dat geeft dan toch wel een héél erg goed gevoel moet ik zeggen... bij haar moeten ze alleen nu gaan kijken of ze kapselvorming heeft (heeft ze inmiddels meer als 10 jaar) En hoop voor je dat je nog lang mag genieten van je mooie setjes... Hier mezelf beloofd met de 3 maanden mezelf weer een cadeautje te doen ? ???
 8. Layna ja heerlijk is dat hè... al ben ik zo nu en dan wel blij nog met mijn sport bh als ik teveel gedaan heb... dan merk ik dat ik die toch fijner vind even zonder die beugels...
 9. @Anon wat fijn dat je zo goed als geen pijn ervaart! En wat kun je alweer snel terecht... Gelukkig geen maanden wachten tot het weer kan/mag... (als het moet dan moet het natuurlijk, gezondheid boven alles, maar wel fijn dat het niet hoeft!) En ik snap dat je bij je arts blijft, hij heeft in mijn ogen ook zeer professioneel gehandeld... ik zou er ook mijn vertrouwen in houden hoor!
 10. Thanks meiden! Sorry voor de radiostilte, nogal een turbulente week achter de rug ?? ???
 11. Hey @Anon Fijn dat het ergste nu achter de rug is en super om te horen dat er géén infectie te vinden is in je borsten... Hopelijk heb je snel meer duidelijkheid van je eigen arts...
 12. @Ringaroundtherosie Oooh dat is wel dingetje dan inderdaad... en als ik je zo hoor en mijn eigen ervaring bekijk... ik ben 3 jaar geleden getrouwd... dan had ik het achteraf ook ervoor gedaan... (nu van ellende een 2de trouwjurk moeten kopen 3 weken voor de bruiloft... ik had een strapless jurk en die werd op het laatste moment een topless jurk omdat ik best wat afgevallen was ??? nu kunnen we er om lachen... maar toen heb ik wat afgehuild... gelukkig waren de jurken niet heel duur, trouwde beide voor de 2de keer dus voor ons hoefde het allemaal niet te veel te kosten... maar we wilden wel toch wel iets trouwerigs uitstralen... niet in een spijkerbroek en shirt ?) En als ik nu de foto's bekijk denk ik... oog had ik toen maar deze prachtige meiden... Wel naar hé dat je zo bij je werkgever zit... dat vreet óók enorme energie ☹ Ik moet zeggen, de afspraak kon bij mij toen binnen een week geregeld zijn, maar omdat ik nog langs de anesthesioloog moest vanwege mijn ziekte duurde het een maand... En dat had ik op zich ook, op 1 borst na dan waar een hap uit was... door het verwijderen van een cystecomplex, ze hadden wel een mooie vorm.... (iets waardoor mijn man vooral zoiets had van dat hoeft toch niet, ze zien er mooi uit!) Hoop voor je dat je snel wat duidelijkheid krijgt en de juiste timing snel komt! En je geluk in het werk vind! ???
 13. Hey, Hier merk ik daar weinig van, maar dat komt denk ik door het ziektebeeld wat ik al had. Daardoor heb ik al verminderde spierkracht in mijn armen. Merk wel nu zelf met het hoepelen van mijn rolstoel dat mijn kracht en conditie echt een opdonder gehad hebben (ook niet gek met 4x Narcose in iets meer dan een jaar tijd ?) Wat betreft het idee van het kapsel heb ik nergens echt het gevoel dat ik denk daar is het wat meer... En we houden zeker contact ???
 14. @Plattepannekoek jaaaaa eindelijk, heb mezelf wel ingehouden... weet dat het de komende tijd nog kan veranderen dus heb het even bij 2 setjes gehouden... Ja die verkoopster was een hell ?? het is dat ik écht 2 modellen wilde hebben die goed paste anders was ik ook al aangelopen hoor... (En had al een winkel meer gehad hahaha maar daar was ik naar bh nr 20 klaar met passen... niemand die kwam helpen of zoeken... klotewinkel... en dat was dan nog zo'n speciaalzaak ?‍♀️?‍♀️?‍♀️) @Ringaroundtherosie ik ben er echt super blij mee... voel als ik echt wat dieper voel zeg maar de rand... maar niet als ik ze zo insmeer... dan is er niks van protheses te bekennen... alleen het litteken... Dit heeft wél zo enorm véél voor mijn zelfbeeld gedaan... En natuurlijk heel erg blij dat mijn ziekte het toe liet om dit te laten doen... en het ook zo voorspoedig verlopen is inderdaad. Normaal ben ik echt een ramp de laatste jaren met medische dingen... dus dit was wel even spannend... hoe de genezing zou gaan, maar zowel de neuroloog als de huisarts stonden er enorm van te kijken dat het zó goed gegaan is... Ze voelen ook elke dag een beetje meer zachter aan... wat ik nu wel (Al een tijdje hoor) heb is dat mijn tepels een eigen leven leiden en dus stijf worden wanneer ze willen... dus óók met 28 graden... vind dat zelf nie zo fijn als ik een strakker shirtje aan had, dus dat is nu gelukkig niet meer zichtbaar met gewone bh's (heb altijd voorgevormde bh's en geen softcups, die vind ik niet zo fijn zitten) En merk dat de zenuwen onderaan mijn tepels tot aan de littekens aan het genezen zijn, dus dat geeft wat pijn, maar in vergelijking met de zenuwpijn die ik dagelijks al ervaar is dit een peulenschilletje... mij hoor je dus echt niet klagen... En mijn man nog minder... die vind ze ook met de dag mooier worden... die was héél erg bang dat ze zo opgeblazen bleven als toen er vocht in zat de eerste 2 weken... toen waren ze écht opgeblazen ??? gisteren zei hij dat hij dit toch wel echt héél erg mooi vond en alles behalve nep (zoals toen ze opgeblazen waren) Dus win win voor beide ??? Wanneer heb jij je afspraak staan? Of nog niks gepland staan? (Hier de laatste weken even weinig hier geweest ivm vakantie) ???