Nutcracker

Gold Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nutcracker last won the day on August 19

Nutcracker had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Nutcracker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Vogeltje. Ik heb een paar maanden terug een wissel bij Nio laten doen. Niet vergelijkbaar met jouw situatie omdat ik juist niet groter wilde. Ik heb nu Eurosilicone 85% gevuld 350 cc, iets groter dan erin zat, en moet zeggen dat hij er iets moois van heeft gemaakt. Ben je het afgelopen jaar afgevallen, dat er binnen één jaar zo'n 'achteruitgang' is opgetreden? En weet je zeker dat wat jij aan jezelf ziet ook zo is? Want als dit echt binnen een jaar van mooi naar minder mooi is gegaan, ben je dan niet bang dat dat met grotere/zwaardere prothesen ook weer gaat gebeuren? En misschien nog sneller.... heb je foto's van toen en nu dat we kunnen meekijken?
 2. @Forensica Ik denk dat dat met schudden van m'n borsten te maken heeft. Op de fiets hou je je bovenlijf stil, geen beweging op en neer. Op de loopband is dat toch anders. Ik zit ondertussen op dagelijks 4 sets van 15x 35kg leg press en 2 sets van 25x onbelaste squats krachttraining onderlichaam plus dan dat fietsen. Nergens last van anders dan dan spierpijn in m'n quadriceps eerste dagen omdat ik de leg press niet gewend was.
 3. Eerste week moest ik het compressievest van de kliniek dag en nacht aan. Na de controle mocht ik over op nog 4 (dus in totaal 5 in tegenstelling tot de meesten hier) weken sport bh's. Omdat ik al wel prima zonder beperking m'n armen kan bewegen zonder dat het rek of druk op m'n borsten geeft, vanaf toen strakke sporttopjes gedragen. De Odlo sports bra seamless feminine zit heerlijk, ook 's nachts. Bij de Decathlon nog 3 yoga bh's gehaald ter afwisseling, 14,95 p.s.. Ik kreeg het advies bij controle om de band onderaan laag te dragen. Voor het inzakken van de prothesen denk ik. Dat gaat prima met deze sporttopjes en het is lekker zacht materiaal. Nu ben ik van een ruime B naar een kleine C gegaan, geen enorm volume dus maar misschien heeft iemand er toch wat aan. Over de littekens heb ik Micropore hechtpleister in huidskleur geplakt, zodat er niets schuurt. Volgens mij heeft de arts de littekens van de vorige twee ingrepen ook weggesneden want het ziet er nu al beter uit dan voor deze ingreep
 4. @Heanne Ik begrijp wat je bedoelt. Je borsten zijn niet lelijk en ik denk dat als dit van nature was, je erg tevreden mag zijn. Maar na een kostbare ingreep verwacht je net wat extra, dat je boven de massa uit gaat springen. Ik kan me ook voorstellen dat dit het maximale is wat er zonder lift bereikt kan worden. Als ik kijk naar de hoogte van je tepels t.o.v. je borstplooi en naar de vulling in je onderpool dan lijkt het me onwaarschijnlijk dat je meer lift effect kan krijgen zonder de borstplooi te verlagen. Ze zijn iets ongelijk maar niet meer dan bij de meeste vrouwen, en minder ongelijk dan die van mij. Ik heb dat moeten accepteren, al lijken ze na m'n recente ingreep iets symmetrischer. Lieve Heanne, lastig hoor.
 5. Update dag 10 p.o.: eergisteren op controle geweest. Alles gaat voorspoedig. Het compressievest is niet meer nodig, nu 4 weken dag en nacht in de sport bh's. Ik heb ontdekt dat de naadloze bh-topjes van Under Armour en Odlo die ik altijd al voor het sporten gebruikte nu ook prima dienst doen. De antibiotica kuur is nu ook klaar. Over een aantal maanden weer controle. Heb adviezen gekregen hoe het sporten weer op te bouwen. Pas na 6 weken weer echte cardio en bovenlijf trainen, maar fietsen en onderlijf mag al na 2 weken. Ik ben heel blij met hoe ze eruit zien. De vorm is mooier dan hiervoor. Ze zijn wat breder en meer volume in de onderbouw waardoor de tepels gelift lijken. Ze staan pronter 😁 En ik denk dat ik op een kleine C uitkom, prima.
 6. @Heanne Ik hoop echt voor je dat het óf meevalt óf dat het alsnog goedkomt met het indalen en inkapselen. Dikke knuffel van mij.
 7. Heb je foto's zodat we kunnen meekijken? Het kan zijn dat je verwachtingen misschien wat erg hoog waren, en dat je borsten ondanks dat ze niet perfect zijn geworden nog steeds heel mooi zijn @Heanne
 8. Fijn dat 't nog steeds zo goed gaat en geniet van je nieuwe zelfvertrouwen!
 9. Ik ben sinds vanochtend weer thuis. Voel me kiplekker. Niet moe, geen echte pijn maar alleen beurs gevoel op de incisies. Vandaag al stukje gewandeld op en neer naar het winkelcentrum zonder problemen. Het compressie vest dat ik vanuit de kliniek om heb gekregen zit verrassend comfortabel ook. Fijner dan de sport bh's die ik bij de vorige ingrepen aan kreeg. Morgen weer aan de wandel en hopen dat m'n darmen dan ook beetje op gang komen. Ik heb antibioticum, paracetamol en naproxen voorgeschreven gekregen. De naproxen niet afgehaald want op alleen paracetamol gaat het prima en zonodig heb ik hier nog ibuprofen liggen. Antibioticum slik ik uiteraard wel braaf de hele kuur. @best_boobie Ik heb de bijsluiters gekregen en je hebt volgens mij gelijk dat er geen anatomische maar 85% gevulde ronde protheses zijn geplaatst. Geen problemen mee omdat ik erop vertrouw dat als ik aangeef wat ik als resultaat wil de chirurg dan het materiaal kiest waarmee dat het best bereikt kan worden. Als hiermee een natuurlijk effect en niet te veel toename van omvang wordt bereikt, ben ik een happy customer 🙂
 10. Vanochtend geopereerd en alles lijkt goed gegaan. Ik voel me prima. Geen pijn, niet misselijk en zelfs niet eens moe of slaperig. Resultaat zit voorlopig nog even verstopt in een huidkleurig compressievest. Kan nog geen uitsluitsel geven over wat er nu exact in is gegaan, maar @best_boobie zogauw dat duidelijk is laat ik 't weten 👍
 11. Hoe gaat het nu? Nog last van pijntjes of vermoeidheid? Ik kijk uit naar half augustus als ik aan de beurt ben.
 12. Super dat het allemaal prima gaat! Neem je rust en geniet van je nieuwe decolleté 😉
 13. @best_boobie Hij vroeg wat er nu in zat, en heeft besloten hetzelfde terug te plaatsen, waarbij hij anatomisch ook noemde alleen dan van Eurosilicone. Ik zie het wel aan het pasje met serienummer na afloop, dan weet ik het zeker. Maar gezien de informatie die er is gegeven ben ik er redelijk zeker van dat het de anatomische worden.
 14. Jij krijgt ook vóór de spier en anatomisch, zie ik. Dan zal de pijn waarschijnlijk best meevallen alleen ben je de eerste week erg moe van de narcose. Zo was het bij mij de vorige keren. En daar hoop ik nu weer op. Zal aan je denken morgen!