renaate01

Silver Member
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

renaate01 last won the day on December 19 2019

renaate01 had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About renaate01

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je herstel klinkt heel goed en soepel, wat fijn voor je! Haha, wat een avontuur ook met je aanhouding! 11 maart mag ik weer heen voor het tweede consult en verwacht dan ook de goedkeuring te kunnen regelen met de verzekering. Maar daar ben ik niet zo bang voor, het is zo plat als maar kan πŸ™ˆ
 2. Mag ik ook mee kijken in je album? Ik zit denk ik in een soortgelijke situatie. Alleen pas in maart mn 2e consult gepland.
 3. Ja nu wel, heb net gekeken! Ziet er mooi uit! Ja wat je altijd al dacht word dan bevestigd door de echo. Maar zal het positieve ervan in moeten gaan zien. Nee dat klopt, omdraaien naar een positief beeld en dan bedenken dat het z’n langste tijd heeft gehad om zo plat te zijn 😊
 4. Denk dat het niet goed is gegaan, kan nog niks zien namelijk. Ja heel fijn, zeer positieve echo gehad. Aan de ene kant een opluchting en aan andere kant ook geschrokken dat het echt zo weinig was πŸ™ˆ
 5. Een week later, hoe gaat het nu met je? Voelen ze al als je eigen boobies en kun/mag je al wat meer doen? Heb je een album? Zoja zou ik mee mogen kijken?
 6. Ja hele opluchting en heb geen plooi dus zal vast goed komen. Jij zat in dezelfde situatie toch maar ondertussen al geopereerd? Hoe gaat het met je herstel?
 7. Hi, ben vandaag bij de radioloog geweest en wat een spanning vooraf of het wel genoeg zou zijn voor de welbekende vergoeding. Zat met samengeknepen billen te wachten, tot ik werd geroepen en toen het moment dat ze de echo ging uitvoeren, dit was heel positief. Zit ruim onder de 1cm! Op naar de volgende stap om boobies te realiseren, ik ben zo blij!! 😁
 8. Volgende week krijg ik de echo, ben wel heel benieuwd hoeveel of hoe weinig eigenlijk het gaat zijn 😜 Ziet er echt heel mooi uit bij jou, ik twijfel nog wel heel erg tussen rond en anatomisch. Volgende keer nog maar even goed overleggen met pc en foto’s meenemen die ik mooi vind.
 9. Bedankt dacht al dat er iets niet klopte toen ik ging lezen over mammografie. Zal de huisarts nog wel even weer bellen en vragen of het veranderd kan worden naar gewone echo.
 10. @ABS & @Layna hoe ging dit bij jullie?
 11. Vandaag dan bij de huisarts geweest om de verwijzing te regelen voor de echo/mammografie. Hebben jullie enig idee hoe dit gaat met kleine borsten? Na mijn idee kunnen ze niet plat gedrukt worden want er zit niks om plat te drukken tussen die platen πŸ€”
 12. Oke, fijn dat je hetzelfde had. Pc zei ook dat 70d kwa vulling hetzelfde is als een 75c dus in dat opzicht valt het wel mee. Ik laat het deze weken eens rustig over bezinken en ga dan in het nieuwe jaar maar weer om alles in werking te zetten.
 13. Oh dankjewel, dan zal ik me daar niet teveel op focussen. Dankje. De pc zag het positief in dus dat geeft me goeie hoop met de echo. Tijdens het passen had ik dus 250cc en 350cc, de 250 was wat aan de kleine kant vonden ze en 350 vonden ze me erg mooi staan, volgens hun zou ik dan uitkomen op 70d wat me toch echt mega groot klinkt. Dus misschien dat de middenweg dan goeie optie zou zijn maar daar waren geen pas protheses van, helaas.