renaate01

Gold Member
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

renaate01 last won the day on December 19 2019

renaate01 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

3 Followers

About renaate01

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Wauw ziet er al goed uit! Heb je ook toegevoegd aan mn album!
 2. Ik zou ook graag mee willen kijken in je album
 3. Wat een ongeluk met je met je borsten maar verstandige keuze om ze er uit te halen. Hoe moeilijk het ook zal zijn, dit risico wil je niet nog een keer lopen! Op naar een goed herstel van je gezonde echte boobies! Ik wens je heel veel sterkte toe en ik denk aan je! Liefs 😘
 4. Net mijn 2weekse controle gehad bij de verpleegkundige. Pleisters werden eraf gehaald en ze trok een klein stukje korst mee dus het begon wat te bloeden, gauw een schone pleister erop en moest het even in de gaten houden. Verder zag het er prima uit zei ze. Net even gekeken met een spiegeltje en het bloeden was al gestopt. Tijdens volgende douchebeurt maar kijken of de pleister er af kan.
 5. @Mmmmi @Fje1981 Wij hebben inderdaad al contact gehad via pb. Ik heb het gelukt gehad dat ik geen keuring hoefde te hebben. Oordeel van de echo en pc was voldoende. Heb je ondertussen al een datum gekregen wanneer je daar verwacht word?
 6. Hetzelfde en toch zien ze er zo verschillend uit! Die van jou lijken groter dan die van mij. Dat blauwe trekt gelukkig steeds meer weg.
 7. Ja zit heerlijk maar inderdaad eigenlijk iets te duur om er nog een van te kopen.
 8. https://www.lipoelastic.nl/pi-special-comfort Ik heb deze mee gekregen van de kliniek, zit heerlijk en geen punt boobs zoals in vele andere sportbh’s.
 9. Ja heb ik ook last van. Links geen last van maar rechts wel verdoofd en die heeft ook meer zwelling en is bont en blauw. Gelukkig word het bij jou al beter. We zullen wel even weer geduld moeten hebben 🙈
 10. 1 week geleden dus heb een nieuwe foto toegevoegd aan mn album! Ik word steeds blijer met hoe het er uit ziet ondanks de mooie blauwe verkleuring onder mn oksel 🙈
 11. @Taat76 ik ga morgen kijken en anders kan online altijd nog! @Fje1981 fijn dankje! Ik ga meteen even kijken op internet.
 12. Draag op dit moment een 70d maar denk dat een 70c ook wel goed zal zitten. Zal morgen eens gaan kijken bij de Hunkemöller en andere lingeriezaak. Wellicht dat ze me daar wel kunnen helpen.
 13. Hi dames. Ben nu bijna een week po en ben opzoek naar een andere/extra bh. 1 is toch wel echt te weinig. De bh die ik nu draag is behoorlijk prijzig en ben dus opzoek naar een die wat goedkoper is, want waarschijnlijk draag ik ze niet zo vaak als het straks niet meer hoeft. Mn pc vond het prima dat ik naar een andere ging zoeken. Ik hoor graag of jullie tips voor me hebben? Welke is fijn en waar te koop? Liefs
 14. Je hebt ze! Gefeliciteerd en nu rustig herstellen! We wachten rustig af tot je je verslag hebt geschreven! 😘
 15. Ik snap je, ik heb het nu achter de rug maar wil het aan de ene kant wel van de daken schreeuwen maar aan de kant wil ik het stil houden 😜 Als mensen vragen dan zou ik er wel open over zijn.