renaate01

Silver Member
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

renaate01 last won the day on December 19 2019

renaate01 had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About renaate01

Recent Profile Visitors

289 profile views
 1. Vandaag bericht gekregen van de kliniek. Ik mag me volgende week om 12:15 melden, wel een prima tijd lijkt mij. Lekker uitslapen en douchen voordat we weg gaan.
 2. Jaa heb me overgegeven aan de chirurg. Ze heeft het ten spotte vaker gedaan dus zal wel goed komen. Ik ga mn best doen rustig te herstellen en ervan te genieten.
 3. Ja ik kan me er ook totaal geen voorstelling van geven hoe het zal zijn! Tietloos naar binnen met boobies naar buiten 🀩
 4. Als het goed is staat die op privΓ©, dus ik zal kijken of ik je toe kan voegen. O misschien wel een idee. Maar ik vind een wijntje in het weekend toch wel erg lekker dus denk niet dat ik dat ga laten staan. Hebben ze ook niks over gezegd van kliniek trouwens πŸ™ˆ
 5. Jaaa het aftellen is nu echt begonnen! Kan eigenlijk niet meer wachten, ben zo benieuwd hoe het gaat zijn. Een leven met boobies 🀩
 6. Het aftellen is nu dan echt begonnen, nog 12 dagen tot de operatie! Ik voel nu al wat lichte spanning over hoe het er straks uit zal gaan zien maar heb er alle vertrouwen in. De twijfels zijn ondertussen allemaal weggenomen. Ik ga er vol goede moed in. Voor degene die het willen volgen, ik heb een foto geplaatst van mijn voorsituatie. Zeker niet iets om trots op te zijn en ook niet makkelijk om plaatsen maar het zal goed zijn om na de operatie het verschil te kunnen zien.
 7. Ja snap ik, ze zien er ook prachtig uit. Past perfect bij je. Daar ben ik ook wel heel benieuwd na. Je zou denken dat ze kleiner worden als zwelling wegtrekt!
 8. Nee heb nog geen album, wil ik nog wel aanmaken. Wat fijn dat er iemand is die dezelfde prothese gaat krijgen. Hoelang ben jij? En wat is je voorsituatie?
 9. Ja daar heb je gelijk in, de weken vliegen gelukkig voorbij ook in de coronatijden. Geduld is een schone zaak.
 10. Net gebeld door de kliniek en zal helaas nog een maandje geduld moeten hebben. Ze beginnen halverwege mei weer met operaties dus de operatiedatum is verzet naar 28 mei. Pff nog langer wachten 😩😒 Had me er zo op verheugd en stiekem gehoopt dat het door zou gaan maar helaas. @best_boobie zou je de datum aan willen passen?
 11. Inderdaad, laten we hopen dat het doorgaat! Fingers crossed! 🀞🏻