renaate01

Silver Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About renaate01

Recent Profile Visitors

34 profile views
 1. Heb zowel in een ziekenhuis als in privékliniek een consult gepland. Voor het ziekenhuis moest dit met een verwijzing maar de privékliniek kon ik zo een afspraak inplannen maar daar zitten consultkosten aan verbonden mits je de behandeling er uit laat voeren. Ik heb verschillende dingen gelezen over de vergoeding bij onderontwikkelde borstgroei en verwijzing en de kosten die je betaald voor je consult maar het is me niet duidelijk. Moet je nu eerst een verwijzing hebben voordat je een consult hebt bij een pv of kan dat ook na het consult als ik heb besloten wat ik wil?
 2. Dit soort berichten uit het echte leven stellen me wel gerust en zoals jij ook zegt niets is zeker in het leven. Het zou me een stuk zelfverzekerder maken als ik boobies zou hebben dus zou het er zeker wel voor over hebben!
 3. Dankjewel voor je reactie! Dit stelt me wel weer gerust, het is inderdaad bangmakerij maar dat was ze wel gelukt. Het zal zoals jij ook zegt wel over oude implantaten gaan daar zijn natuurlijk nogal wat complicaties mee geweest.
 4. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/nog-altijd-zorgen-om-veiligheid-implantaten-beoordeling-moet-niet-bij-commerciele-partij-liggen/ Ik zag net bovenstaand bericht op tv, was nieuwsgierig wat ze er over te zeggen hadden en schrok toch een klein beetje van de dingen die er gezegd werden! Is het echt zo erg dat je lichamelijke klachten krijgt bij implantaten en de kans op lekkende implantaten nog steeds is? Groetjes
 5. Vanmorgen naar de huisarts geweest en word nog even teruggebeld, ze wist niks over een vergoeding en ging dit even voor me uitzoeken want ze was zelf ook wel nieuwsgierig hoe dat precies zat. Stel ik kan het vergoed krijgen, kan ik dan beter in ziekenhuis of kliniek geopereerd worden? Wat zijn de concrete verschillen?
 6. Hi, ja vind het ook behoorlijk spannend vooral omdat ik er niet zo open over ben en eigenlijk niemand weet dat ik een bv wil gaan doen. Heb voor volgende week een afspraak gemaakt bij de huisarts, eerst maar eens kijken of ik in aanmerking kan komen voor een vergoeding en dan weer verder kijken.
 7. Zes weken vind ik eigenlijk nog wel meevallen. Mijn voorkeur gaat ook uit naar Velthuis, lees er goede verhalen over. Alleen zou ik dan voor Enschede gaan, is kwa afstand beter te doen. Ik houd je op de hoogte!
 8. Als ik jou foto bekijk, denk ik dat ik ook wel in aanmerking kom voor vergoeding. Zal morgen de huisarts even bellen. Hoelang heeft er tussen je eerste consult en de operatie gezeten?
 9. Ja van die regeling was ik op de hoogte, moet maar even afspraak maken bij de huisarts. Zou fijn zijn als het vergoed word. Ging dat een beetje soepel bij jou? Ik ga even een kijkje nemen in je album.
 10. Hoi dames, ik ben nieuw hier en overweeg een bv. Ben 1.72 en 61 kg en zo plat als een dubbeltje. Heb me al redelijk ingelezen maar ben wel nieuwsgierig naar persoonlijke ervaringen en foto’s van vrouwen die in zo’n zelfde situatie zitten of hebben gezeten, mogelijk dat dat me over de streep kan trekken. liefs