Jump to content

renaate01

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

renaate01 last won the day on December 19 2019

renaate01 had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

3 Followers

About renaate01

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Dankje voor de tag, we hebben al contact gehad via pb en al heel wat dingen besproken!
 2. Wauw ziet er al goed uit! Heb je ook toegevoegd aan mn album!
 3. Ik zou ook graag mee willen kijken in je album
 4. Wat een ongeluk met je met je borsten maar verstandige keuze om ze er uit te halen. Hoe moeilijk het ook zal zijn, dit risico wil je niet nog een keer lopen! Op naar een goed herstel van je gezonde echte boobies! Ik wens je heel veel sterkte toe en ik denk aan je! Liefs ๐Ÿ˜˜
 5. Net mijn 2weekse controle gehad bij de verpleegkundige. Pleisters werden eraf gehaald en ze trok een klein stukje korst mee dus het begon wat te bloeden, gauw een schone pleister erop en moest het even in de gaten houden. Verder zag het er prima uit zei ze. Net even gekeken met een spiegeltje en het bloeden was al gestopt. Tijdens volgende douchebeurt maar kijken of de pleister er af kan.
 6. Ik heb het ook vergoed gekregen, had geen borstplooi en zat onder de cm borstweefsel! Zal je toevoegen aan mn album daar staat wel een foto in van mn voorsituatie!
 7. @Mmmmi @Fje1981 Wij hebben inderdaad al contact gehad via pb. Ik heb het gelukt gehad dat ik geen keuring hoefde te hebben. Oordeel van de echo en pc was voldoende. Heb je ondertussen al een datum gekregen wanneer je daar verwacht word?
 8. Hetzelfde en toch zien ze er zo verschillend uit! Die van jou lijken groter dan die van mij. Dat blauwe trekt gelukkig steeds meer weg.
 9. Ja zit heerlijk maar inderdaad eigenlijk iets te duur om er nog een van te kopen.
 10. https://www.lipoelastic.nl/pi-special-comfort Ik heb deze mee gekregen van de kliniek, zit heerlijk en geen punt boobs zoals in vele andere sportbhโ€™s.
 11. Ja heb ik ook last van. Links geen last van maar rechts wel verdoofd en die heeft ook meer zwelling en is bont en blauw. Gelukkig word het bij jou al beter. We zullen wel even weer geduld moeten hebben ๐Ÿ™ˆ
 12. 1 week geleden dus heb een nieuwe foto toegevoegd aan mn album! Ik word steeds blijer met hoe het er uit ziet ondanks de mooie blauwe verkleuring onder mn oksel ๐Ÿ™ˆ
 13. @Taat76 ik ga morgen kijken en anders kan online altijd nog! @Fje1981 fijn dankje! Ik ga meteen even kijken op internet.
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.