LisaG

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About LisaG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pijn aan je borstbeen kan ook komen door de operatie zelf. De chirurg zet natuurlijk veel kracht met zijn handen, gereedschap, klemmen etc hierdoor kan een lichte kneuzing ontstaan. (Dit heb ik me overigens laten vertellen door de verpleegkundige tijdens mn controle haha). Ik had zelf ook super veel last zelfs met ademenen. Opzich vond ik het wel een logische verklaring aangezien er grote protheses door een klein sneetje moet. ?
 2. @nkm mag ik ook je album kijken? ☺️ Ben heel benieuw! Fijn dat je herstel zo goed gaat en je al super tevreden ben! Xx
 3. Kleine update!! vandaag 2 weken PO en het gaat gelukkig hartstikke goed. Heb nog wel last van mijn borstbeen en ben nog bont en blauw maar de zwelling word met de dag minder. Merk wel dat 1 borst een beetje achter loopt, hiervan is de huid ook nog glazig en hij staat wat hoger en strakker dan de andere. Maar ik moet geduld hebben. Maandag begin ik weer met werken dus ben heel erg benieuwd hoe dit gaat bevallen. Werk ik de retail dus ben wel een beetje bang dat 9 uur staan toch te veel gaat worden, maar we zullen het zien. Hier nog wat foto’s van dit moment. Ben er al ontzettend blij mee!! Ze zijn nog wel mega hard en er zit geen beweging in maar hopelijk gaat dit langzaam nog veranderen. ?????
 4. Dankjewel Ellen! Ik zal ook eens bij Triumph kijken dan. Zoveel keus, weet gewoon niet wat nou echt goed is. Wil wel iets dat fijn zit en er ook nog onder je kleding fatsoenlijk uit ziet, maar wil niet mn herstel beschadigen. Ik ga even op onderzoek uit nog. Alvast super bedankt! ?
 5. Super thanks!!!! @Patries78 @Ellen1997 @Rowie Is deze die van de Hema die jullie bedoelen?
 6. Zo even een kleine update.. Vandaag 11 dagen PO en ik merk dat het echt steeds beter gaat. Afgelopen week ben ik best wel heel erg down geweest, ik kon niks; niet lekker liggen, zitten en slapen. Werd ik helemaal gek van in mn hoofd. Ook deed mijn rechter borst ontzettend veel pijn, werd er moedeloos van. Vannacht was de eerste nacht dat ik helemaal heb door geslapen en ik merk gelijk dat ik dan een stuk minder boos ben op mn boobs hahah. Nu vind ik ze lief! Ben ook steeds blijer met het resultaat! Heb nu ook 2 andere sport bhs gekocht voor de afwisseling en omdat mijn PO bh echt heel lelijk is onder kleding. Ik vraag me alleen af of de nieuwe Bh wel goed genoeg is. Hij zit wel strak en heb wel het gevoel dat die mijn borsten beetje plat drukt alleen het stof is niet dik. Voeg even aan foto toe. Hebben jullie tips voor mij en misschien kunnen jullie zeggen of deze wel of niet geschikt is. Ben deze overigens van plan om overdag aan te doen en ’s avonds gewoon de bh van de kliniek. Dit is de bh: ??? hoop dat het met jullie ook alweer een stuk beter gaat! Hoor het graag.
 7. Super fijn @Ellen1997! hele opluchting dat je je nu al zo blij bent! mag ik ook mee kijken met je album? ben heel benieuwd! X
 8. Helemaal herkenbaar. Ik heb totaal geen last van mijn linkerborst maar mijn rechter daar in tegen.. my god. Die doet me toch een zeer afentoe word er helemaal gek van. Ik heb ook die steken en dan vooral bovenop en aan de zijkant, soms ook moeite met ademhalen. Was vandaag bij de verpleegkundige voor mijn hechtingen en zij vertelde dat dit er echt bij hoort. Zolang de vorm maar niet gaat veranderen, je geen koorts krijgt, je borst niet rood of ontzettend warm word dan is het goed. Helaas hoort het erbij ??. Ik vind het ook mega klote. JE BORSTEN ZIEN ER ECHT SUPER MOOI UIT. Nog een beetje zakken en dan zijn ze perfect! ??
 9. Hoiii @Dena123, ik was benieuwd hoe het met je ging? ☺️ Kan je een beetje goed slapen en hoe is het met de pijn? ??
 10. Dankjewel voor je lieve berichtje!! ? Super fijn dat het nu goed met je gaat en je er helemaal happy mee bent! Ik merk dat het nu bij mij ook steeds beter gaat, ik kan ze nu al goed waarderen en kan veel beter door alle zwelling en toestanden heen kijken. Dwing mezelf nu ook om elke ochtend voor de spiegel een mooie foto te maken en hier kijk ik dan de gehele dag een paar keer op terug en ik moet zeggen dat helpt echt! Heb jij na 6 weken je sport bh nog aan? ???
 11. Oeeeeh spannend zeg! Nog 2 nachtjes slapen. Deze 2 dagen gaan zo snel voorbij geloof me! Snap heel goed dat je bang bent voor de operatie, ben je wel eens eerder geopereerd? Ik kan je 1 advies geven en dat is laat alles helemaal over je heen komen en laat het gewoon gebeuren. Voordat je het weet word je alweer wakker en staan de zusters langs je bed om je te verzorgen. Hoelaat mag je je melden? xxxx
 12. Ohhh wat heftig zeg. Lijkt me vreselijk om daar de hele dag mee bezig te moeten zijn terwijl het eigenlijk een normaal iets van je lichaam is. Heel sterk van je! Hoe is het verwijderen van de pleisters gegaan. Ben heel benieuwd! ??
 13. Ahhhhh dankjewel allemaal! SUPER LIEF! Hier heb ik echt zo veel aan!! Door jullie ben ik nu met een goed gevoel wakker geworden, dus ik ga ze elke ochtend lezen! ☺️ Super fijn om te horen dat jullie herstel ook goed gaat en er geen vervelende dingen of complicaties zich voordoen. Ik ga nu gewoon proberen te genieten van het lekker relaxen en mijn 2 weken vakantie. Ook is mn stoelgang weer op gang gekomen dus hopelijk voel ik me daardoor ook wat beter want dat was verschrikkelijk haha. Na hoeveel weken mogen jullie hechtingen er al uit? Mijne donderdag al. Dat is 7 dagen later. Vond ik best vroeg. ???
 14. Hoiiii Layna @MissyJoy @Dena123, hoe gaat het herstel bij jullie? Ik vroeg me af hoe het psychisch bij jullie gaat? Ik merk heel erg bij mezelf dat dit niet goed gaat, ofja stuk minder dan fysiek. Ik heb geen pijn meer en slik ook geen medicatie meer. Spieren zijn ook niet meer vervelend, alleen ik heb me dus nog geen 1 keer blij gevoeld met de nieuwe borsten. Ik weet dat dit tijd nodig heeft en ik ben pas 4 dagen geleden geopereerd. Maar het voelt zo niet fijn, ik voel me zo ontzettend mannelijk, een bodybuilder. En als ik er aan denk dat ik over 2 weken weer moet werken en mensen me zullen zien wil ik nu al ziek melden. Als ik naar beneden kijk denk ik echt wat heb ik gedaan. Van zo’n mooi smal bovenfiguurtje ben ik opeens naar een groot blokkerig bovenlijf gegaan. Zo voelt het en zo denk ik dan in mijn hoofd. Ookal weet ik heel goed dat er nog zoveel gaat veranderen de komende weken, toch is deze gedachte en dat gevoel in mijn lichaam zo irritant en ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. Ik voel me zo niet fijn in mn lichaam en ik had zo gehoopt dat ik zo blij en gelukkig zou zijn. Hebben jullie hier ook last van en is dit normaal? ?? PS: ik hoop het bij jullie wel super goed gaat ofcours! Haha.