LisaG

Bronze Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LisaG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ik vind het echt niet te groot bij je. Past je goed hoor! Fijn dat je nu een positief vooruitzicht hebt en dat je geholpen kan worden. Heel veel succes 9 juli!
  2. Hallo allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Lisa 25 jaar en heb 3 juli mijn operatie gepland. Ik word behandeld door Drs C.F.M Welters bij Velthuis in Eindhoven. 400cc mentor rond word er geplaatst. Nu heb ik een 75C dus ik hoop dat ik naar ongeveer een 75F ga. Verder was het consult bij Dr Welters super fijn, Ik heb beschreven wat ik wilde en foto's laten zien. Deze hebben we doorgenomen en hij heeft me verteld wat de verschillen van de lichamen op de foto's met die van mij was. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van hoe het ongeveer zal worden. Verder had ik in het begin ook erge twijfels omdat mijn borsten gewoon mooi zijn, ik walg absoluut niet van ze. Ik wil ze alleen al mijn hele leven lang groter. Dus ik twijfelde heel erg of ik wel moest gaan laten snijden in iets wat eigenlijk niet lelijk is. ( ik was zo bang dat het juist lelijk zou worden na de operatie ofzo. ) Deze twijfel had ik bespreekbaar gemaakt en toen zei Dr Welters gelijk: De vorm van jou borsten blijft jouw mooie vorm. Ik ga ze alleen groter maken. Dat haalde eigenlijk al gelijk mijn twijfel weg. Verder gaf hij eerlijk toe dat zijn persoonlijke voorkeur niet ronde maar druppelvormige protheses waren maar dat hij puur mijn verlangen en verwachtingen waar gaat maken en niet wat hij zelf mooi vind. Dit vond ik erg prettig. Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om nieuwe kleren te kopen straks! Nu vraag ik me wel af of er hier vrouwen zijn die in de retail werken tijdens de periode van de borstvergroting. Ik hoor graag je ervaring en eventueel tips. Ik heb 2,5 week vrij genomen. Zou dit genoeg zijn? In een winkel ben je natuurlijk erg veel met je armen bezig. Ik hoor het graag!!! xoxoxox
  3. Hoi Sophie, ik heb zelf een tepelpiercing nu, heb mijn bv nog niet gehad dus echt concreet verstand van een tepelpiercing na een bv heb ik niet. Maar volgens mij kan dat prima. Je tepelpiercing zit door je tepel die zit naar mijn mening onzettend ver van je implantaat, zitten nog melkklieren veel vet, spieren erc tussen, dus het lijkt me een hele kleine kans dat dat überhaupt naar binnen kan slaan. Dus die verhalen dat een implantaat eruit zou moeten door een mini kleine tepelpiercing lijkt me nogal kletskoek. Verder zou ik juist denken dat het nu een toptijd is aangezien je tepels nu wat gevoelloos zullen zijn. En geloof me, een piercing door je tepels is echt geen pret!