Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Anon

Premium Member
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

5 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Barb wire zou ik je even een pb mogen sturen met wat vragen?
 2. Geen probleem hoor! Kan me wel inbeelden dat jouw inbox overloopt van de berichten en foto's Zal je even een pb sturen met de foto's Xx
 3. Dankje voor je antwoord Het is zo dat ik ongeveer een halve of kwart cupmaat erbij heb tijdens m'n menstruatie dus of dat veel is op dit vlak weet ik niet.. M'n consult verplaatsen zal niet lukken vrees ik, heb op deze afspraak ook 3 maanden moeten wachten dus ga ze niet verplaatsen om dan mischien in dezelfde situatie terecht te komen. Zal het maar gewoon melden bij Plovier en kijken wat hij zegt. Weet jij trouwens hoe lang er tussen 2 operaties moet zitten? Ik heb je eerder al eens m'n foto's gestuurd van m'n huidige situatie en hetgeen waar ik naartoe wil en je gaf toen aan dat dit waarschijnlijk niet in 1 keer zal lukken. Nu hebben we (mijn man en ik) een plan uitgedokterd om een tweede operatie te betalen moest dit nodig zijn maar heb geen flauw idee hoe lang er tussen die 2 operaties zou moeten zitten en wil namelijk zo snel mogelijk na elkaar zodat ik niet nog jaren moet wachten voor ik ben waar ik wil zijn.
 4. Volgende maand heb ik mijn consult voor mijn borstvergroting, nu ben ik er achter gekomen dat ik dan ook ongesteld ga worden. Weet iemand of je menstruatie een positief/negatief effect kan hebben op vlak van de meting? Zou het kunnen dat omdat m'n borsten dan toch wat meer gezwollen zijn dan normaal de pc zegt van 'je hebt te weinig plaats/huid' terwijl dit mischien niet zo is maar lijkt omdat je huid toch wat strak staat tijdens je menstruatie? Of is het net omgekeerd? Denkt een pc dan dat hij er mischien meer 'in kan krijgen'?
 5. Anon

  .

  Dankjewel! Ik ga nog eens bespreken met mijn man om toch een bijdrage te geven voor een jaar (desnoods als kerstcadeau ) en moest het toch niet lukken in januari dan zorg ik dat het zo snel mogelijk gebeurt. Heb hier namelijk al veel aan gehad en zou hier toch nog wel willen blijven voor de gezelligheid, tips en om over een tijd mischien anderen te kunnen helpen met mijn ervaring of toekomstige foto's.
 6. Anon

  Voorstel :):)

  Welkom hier
 7. Anon

  Dual plane

  Is heel normaal, wens je een spoedig herstel
 8. Anon

  500CC

  Welkom en alvast veel succes met je operatie
 9. Anon

  .

  Terug een account aangemaakt gezien mijn account al verwijderd was en ik hier toch nog zou willen terugkomen
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×